![]() |
A drágakő hatása
Sziasztok...
Most történt a változás... és máris 60 arany a drágakavics ára. Ki mit mond (elolvastam a másik topicot), milyen hatása lesz ennek? (én naív, azt hittem, növekedni fognak az árak, pedig éppen ellenkezőleg!) Nagyon ne ostobázzatok le , többen nem értjük :D |
nélunk 139^.gondolom egyszer majd elindul felfelé ti felétek is:)
|
A tied mekkora csoport?
(a 4/L kb 1800 ori) |
Quote:
|
Nagyjából meg is értettük, csak nem erre számítottunk, megmondom őszintén.
A csopi elég nagy, ezek szerint kb. ilyen árakra kell berendezkedni (az ár jelenleg 51 arany, és csökken.)? Mert akkor a nagy csopikban kihullik a dk-bánya, igaz? |
Hosszútávon nem, de átmenetileg nem kizárt, hogy kicsit átrendeződik a csoport bánya-felépítettsége. :)
|
Vettük, átjött.
(Ha valaki tud infókat 1800 fős csopik dk-áráról, az légyszi firkantsa ide plíz!) Akkor nem hozok törpincsektől földet... |
Quote:
|
Persze, csak mikor olvastuk, hogy akár 2000 buznyák is lehet egy dk ára, dörzsöltük a tenyerünket keményen, láttuk a szegény, magukat a kispárnába kisíró töpörödött törpördögöket, és a rengeteg pénzt...
Erre meg, "hátizé" "Örülünk, Vincent?" |
Nem arról volt szó, hogy mostantól mindenhol 2000 aranyra fog felmenni, és Hawaii lesz. Lesz, ahol elmegyeget felfele, lesz, ahol lefele indul, de ott is az eladástól és termeléstől függ az irány.
Az első pár nap alapján azért nem kezdenék neki a bányabontásnak, nem biztos, hogy ez hosszútávon is így marad ám. :)))))))) |
Majd TÖRPrengünk a dolgon, ígérem...
:D És várunk, is, nagyon... (U.I.: köszi) |
már csak 39, és csökken :(
|
Quote:
Nemsoká gazdagodsz:) |
Na ja de hova fér el annyi h abból nagyobb bevétel is szülessen? :D
|
kirakom a piacra 300-ért?
mondjuk ez nem hüjeség,csak vagy elrabolják, vagy nem! |
Quote:
Este bevásároltam belőle 2 milláért, mostanra 10 folyt be belőle:) |
Quote:
|
248 és csökken, ehh.. pedig reggel volt 250 fölött is :D
|
Akkor asszem én állítom be a rekordot. :D
2 arany és csökkent. Igaz, most 3 és emelkedik, de ettől függ. még volt 2 is. Amikor megláttam, h 2000 is lehet...:eek: és mikor megláttam hová esett...:( |
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ha lemegy egyre, a törpe szövim agyvérzést fog kapni, hehe:D
|
Quote:
Drágakő? Blahhh |
Quote:
milyen jo, hogy nem 1800-as letszamu csopiban vagyok torp. :D lassan eleri a 2000-et. :P :cool: *dorzsoli a tenyeret* |
Quote:
|
ugy latszik, en mindkettotokkel egy csopiban vaok :) nekem is van szerencsem az 1500 koruli dragako arhoz... tok jol jon az pici uj orikamnak :D:D
|
Quote:
én eddig 1200körül láttam a legnagyobb árat.. de az fentebb volt |
Quote:
nah, tessek, megint elszoltam magam... :o mert sosem tudom tartani a szamat, pedig hanyszor megfogadtam hogy nem irok ebbe a topicba :p :o |
Quote:
|
hát én sem ebből fogok meggazdagodni :p 46 arany és csökken, a másik csopiból nem took árat mondani :)
|
Quote:
és igen! elérte a 2000-es határt. :D |
Quote:
majd 100k -t keresek vele körönként :) (remélem ez nem minősül szabályszegésnek, mert senki nem tudja melyik oriról van szó) |
Hehe!
4/J,kb. 250-es csopilétszám ződ nyíl felfelé!!!:p Már maxon az ára!!!:) |
Angol A-ban 1400-on stagnál az ár...
Egyik szövim törpe, 30-at termel egy bányája... Az ugye 42000 körönként 1 bányával. De még ha nem törpe lenne, akkor is körönként 9-et. Ami ugye 12600 aranyat jelent körönként. Tehát el fog tűnni a kereskedő faj a csoportból :D Hiszen 1 bank "csak" 7500-at hoz körönként, és emellett még pénzre is van szükség :D |
Quote:
|
Quote:
Hehe, még elképzelni is rossz... :D |
Quote:
Már 1608 :D Korrekt :D |
A törpi szövimet most vitték az intenzívre, aztán gondolom karavánnal küldöm neki a rehabilitáció költségeit fedező számlát...
No comment. :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:32. |