![]() |
Tudok e indulásnál választani
Megtudom e választani a csoportot indulásnál
|
Quote:
(rövid) fordulásnál viszont tudod |
Quote:
V be melyikkel van esélyem |
Quote:
U-ba választhatod a gyors nál T/R/S meg nem hétköznapi emillel rak... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én gmail-lel vagyok V-ben... :)
Amúgy, ha nagyon szeretnél oda kerülni, akkor zéró-start-tal megoldható. (beállítások -> zéró-start fül) szerk.: nofene... Vityu megelőzött... :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
freemaillel nagyobb esélyed van talán, de pár próbát megér, ha annyira fontos az ismerős... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Minden szolgáltató "egyenlő eséllyel" kerül szétosztásra a csoportok között, nincs olyan, hogy az egyik szolgáltatóval ide kerülsz, a másikkal oda, azon túl, hogy az ingyenes címek a V, W és X csoportokba kerülnek. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Én freemail-lal 4x W-be kerültem.
|
Quote:
(ez a rendszer mire jó úgy amúgy? :)) |
Quote:
Free emailoknal free szolgaltatotol fuggetlenul, random fog a v,w, es x csoport kozul vmelyikbe rakni. Ellenben ha a kispistike@citromail.hu-t egyszer az X-be rakta, mindig oda fogja. Viszont, ha regisztralsz egy kispistike2@citromail.hu-t, akkor az lehet mashova fogja rakni. Jarhato ut: regelsz egy ingyenes emailt. Regisztralsz a hodba. Ha nem oda rak, ahova szeretned, torlod az orszagod. Regisztralsz egy ujabb ingyenes emailt, lehet ugyanannal a szolgaltatonal is. Ezzel is regelsz a hodba. Ha nem sikerul a kivant csoport, ismeteled. Aztan ha vegre odarakott, ezt az emailt tartod meg, mert ez mar mindig oda fog rakni. Kozben a jatekon belul elinditod az emailatirast, oda, ahova szeretned. Remelem, segitettem. :) |
Quote:
mindig W be tesz , pedig V kéne , már a közelbe vok |
Quote:
|
Amúgy mi az értelme a free és a normál mailcímes orik külön csoportosításának?
Én csak hátrányát láttam az elején, mert normál mailes csopiban kisebb volt a létszám. Nem arra kéne törekedni hogy kb minden 5. csopi kb egyforma méretű legyen? Mert nem mindegy, hogy pl R-ben hányan vannak két körre meg mondjuk X-ben. Esetleg a regisztrációkor választhatóvá tenni.... Bocsi, de nem akartam ennek külön témát nyitni a megbeszélésekben. De tényleg érdekelne az ok. :) |
Quote:
Eredetileg a sulinet is külön volt választva, ott igazán szembetűnő volt a különbség, azokat az embereket egyszerűen vétek lett volna mások közé engedni. Mostanra ez megváltozott, és nem igaztán vannak sulinetes emberek. Vagy nagyon jól sikerült ez a project, és sikerült a résztvevő gyerekeket megnevelni, vagy kudarcba fulladt, és már nincs olyan mértékű sulinet, mint régen. |
Üdv!
Én is segítségre szorulok :) Nem tudom hol lehet ezekről a "drasztikus változtatások(szemcsik pl) vitatkozni, egyszerűen nem találom, nem ártana látni, vagy hozzászólni, mielőtt megkapjuk a végleges formát. Ati, légyszi! :) köszönöm. http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3864&page=18 nah elküldték... köszönöm. Bár nem túl pezsgő táma, úgy látszik majd mindenki inkább a bevezetés után fog megint háborogni :D |
Quote:
A megfontolás alatt álló javaslatokat a Hódító témakörön belül találod, Fejlesztés -> Megfontolás alatt álló javaslatok. |
Szerintem nem sérülnének az elosztási elvek, de kicsit kiegyenlítettebb lenne a csoportlétszám, ha normál 5. szinten 4 csoportba kerülhetnének a freemailesek, és 2-be a nem freemailesek a mostani 3-3 helyett.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:15. |