![]() |
Ember
A kedvenc fajaim közé tartozik az ember és már minden féle módon leteszteltem.
Arra lennék kíváncsi,h. ki hogyan képzelné el hadisnak.Tudom sokan nem ajánlják,de kérnék éplitát és tanácsokat. Lehet éheztetős,seregcserés,tf... Tök mind1 csak a maximumot,akarom kihozni belőle,mint hadis!!! |
Tuti ötlet:
Restart, fajváltás: ork, óriás, gnóm, törpe... de még szerintem az elf, és a zombi is jobb hadis az embernél |
Quote:
Ennél csak az óriás toli lenne bizarabb:D |
Quote:
20% ház 10% torony 4% templom 3% kocsma 54% barakk 7% tanya 2% egyéb Nem számoltam utána, hogy az etetése így milyen, de ebből indulnék én ki. Lehet, hogy ez így meredek... Majd holnap utánaszámolok. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha az orkban elég a 3%, akkor az emberben miért nem? Hadis országról beszélünk itt is. :) |
Nekem is kevés az a 3%!!
Inkább 10% és a barakk lehetne 50%, paci+ íj! |
Quote:
ha a 7% tanya az raktár, akkor még talán..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de tessék: 18% ház 65% barakk 3% raksi 8% torony 5% templom és 20 darab bank kb ez a maximum, mint hadis, ha már azt kérdezted..:D persze ha Aban viszed lehet kicsit élezettebb is.. egyébként emberrel nem tudsz olyan orit építeni, hogy ne lehessen ártózni/tolizni, és tudj is értelmes orit ütni.. így én nem ajánlom, hogy emberrel menj.. egy embernek, hogy ugyan akkorát üssön, mint egy óriás/gnóm 15%-al több egység kell.. ezzel szemben kevesebb kati fér a barakkjaiba.. így 20-25%al több barakkot kell tartania:) orkhoz képest 40%-al több egység kell..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
off vége, de 10% torony elitek mellé is alap. nagyobbat véd |
Nem volt kikötés csak én is gondolkodtam az íjló felálláson.
Lehet h. jobb a full elit. :) Amúgy meg egy túlélő szemmel és a tükörvarival,lehet h. használható. Ártani a varik nem tudnának és 600 hekin 60% barakkal,ami 18720 elit,lehet h. meggondolják h. mikor kötözködjenek! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
adott földet is? :D |
Quote:
|
Quote:
Mit lop a feles,ha nem lesz mit? Amúgy meg milyen személyiség legyen? Mert a túlélő csábító,de ott a vándor és a tudós is. |
Quote:
|
Én végig csináltam a 2/B-t ember tolival. senki nem bántott. Ij és torony alap, de ember esetében a legfontosabb az erős és jó szövi.
Lentebb voltak problémáim, amikor a szövik meggyöngültek, illetve nem álltak ki értem. Az 5/ szinten simán lehet embert vinni tapasztalatom szerint, még támadó sereget is tarthat. Ott el tudom képzelni hadisként is! :) |
Quote:
Milyen személyiségű legyen? |
attól függ... én most tudóssal hadizok, de lehet inkább vándornak kéne lennem... ha nincs célpont, akkor unalmában csak iszik a sereg, és megy le a morál... :D
|
Egy személyiséggel a tudóst javaslom, nekem ez vált be. Annyival is erősebb voltam:)
5w-ben jöttem végig emberrel, eleinte tolist akartam, de a végén helyre kis hadis vált belőle:D |
Quote:
Túlélő azért,mert nem sok tolim lesz és az ellen befér.Sok katit le tudnak őlni. :( A vándor meg azért,mert ha látják h. könnyebben elérem őket,akkor nem nagyon fognak próbálni lopni,vagy katit őlni! A túdós már unalmas egy kicsit! :( |
Quote:
|
Quote:
Ha szöviben vagy ember hadisként, és mindenki vándor, akkor te is az légy. A túlélő sehogy nem szabad, hogy képbe jöjjön, a túlélőből látszik, hogy nincs pénzed. Legalább az illúziót ne add meg másoknak :) |
Quote:
De legyen,kipróbálom a tudóssal!! Quote:
De legyen,kipróbálom a tudóssal!! |
Quote:
|
Négyes szinten az ember hadis már életképtelen szerintem, bármilyen személyiséggel. Az ötösön szinten simán elmegy.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:14. |