Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   SOS! Visszaélés. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3919)

Cassandra 11-19-2009 15:42

SOS! Visszaélés.

Ellopták a topiknév ötletem... na majd a végére kitalálom, mi legyen...

A dühöngőbe akartam... de igazából tanácsot szeretnék kérni...

Történt, hogy az én kis párom WoW accountot szeretett volna feltölteni neten keresztül bankkártyáról... 1et sikerült is, a másikat nem... ez történt október 15-én.
Majd rá 2 hétre titokzatos módon kevesebb pénz volt a folyószámláján a kelleténél... Rá 2 napra újabb összeg került levonásra, mikor a bankban jártunk ez még könyvelés alatt állt... nem tudom ott vissza lehetett-e volna vonni, de ez mellékes.
A mai nap folyamán a bank telefonált, hogy az a közel 60 eurós utlás egy ciprusi számlára ment. Azt tanácsolták, hogy a kártyát tiltsuk és tegyünk feljelentést...

Most jönnek a számomra érthetetlen momentumok... Egy alig 1 hónapos bankkártyával, amit 2* kp felvétre, 2* vásárlásra (Interspar) és 1* az ominózus acc feltöltésre használtunk csupán, hogy fordulhat ez elő? Keylogger vagy más, bill figyelő program lehet-e a ludas ezesetben (Halkan jegyzem meg, a gép nagyon rég csak 1-2 dologra van használva... DC, egyebek nem futnak rajta)? Ha igen mivel lehet azt kiszűrni, vagy format C, D, stb? És végül egy ciprusi "céggel" szemben egyáltalán érdemes azt a feljelentést megtenni? A kis tartalékunknak már búcsút mondtunk így is...:(

Köszi

Ati 11-19-2009 15:50

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229623)
És végül egy ciprusi "céggel" szemben egyáltalán érdemes azt a feljelentést megtenni? A kis tartalékunknak már búcsút mondtunk így is...:(

Nem kell annak búcsút mondani. A feljelentést természetesen tedd meg. Ha nincs is értelme, a saját pénzed visszakapásához mindenképpen jó. A banknál jelezheted, hogy semmi közöd nem volt a fizetéshez, végig Nálad volt a kártya, azt más nem használta, mellékeled a feljelentést, és ez alapján a bank bekéri a fizetésre vonatkozó összes iratot. Ha ők hitelt érdemlően bizonyítani tudják, hogy Te rendeltél valamit, aminek ez az ára, akkor bukott az ügy, de mivel leírás alapján ilyen nem volt, ezért ilyen esetben a pénzt visszavezetik a számládra.

Hex 11-19-2009 15:53

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229623)
Ellopták a topiknév ötletem... na majd a végére kitalálom, mi legyen...

A dühöngőbe akartam... de igazából tanácsot szeretnék kérni...

Történt, hogy az én kis párom WoW accountot szeretett volna feltölteni neten keresztül bankkártyáról... 1et sikerült is, a másikat nem... ez történt október 15-én.
Majd rá 2 hétre titokzatos módon kevesebb pénz volt a folyószámláján a kelleténél... Rá 2 napra újabb összeg került levonásra, mikor a bankban jártunk ez még könyvelés alatt állt... nem tudom ott vissza lehetett-e volna vonni, de ez mellékes.
A mai nap folyamán a bank telefonált, hogy az a közel 60 eurós utlás egy ciprusi számlára ment. Azt tanácsolták, hogy a kártyát tiltsuk és tegyünk feljelentést...

Most jönnek a számomra érthetetlen momentumok... Egy alig 1 hónapos bankkártyával, amit 2* kp felvétre, 2* vásárlásra (Interspar) és 1* az ominózus acc feltöltésre használtunk csupán, hogy fordulhat ez elő? Keylogger vagy más, bill figyelő program lehet-e a ludas ezesetben (Halkan jegyzem meg, a gép nagyon rég csak 1-2 dologra van használva... DC, egyebek nem futnak rajta)? Ha igen mivel lehet azt kiszűrni, vagy format C, D, stb? És végül egy ciprusi "céggel" szemben egyáltalán érdemes azt a feljelentést megtenni? A kis tartalékunknak már búcsút mondtunk így is...:(

Köszi

kártya hátoldalán lévő számokat és a kártyaszámot nem kell kiadni senkinek és nincs ilyen probléma. Ezt kiadtátok, ezért tudják levenni a lóvét. Kártyát tiltsátok mielőbb

Cassandra 11-19-2009 15:58

Ati... Ez komoly?
Ugyanis eddig nem jutott el az ügyintéző a tényközléssel... A kártya tiltva lett, újat csináltatunk. De ennek fényében megy a feljelentés is.

Hex, hülyék azért nem vagyunk... Nem adtuk ki senkinek, önként semmiképp... A WoW account töltés ugyanolyan folyamat, mint wowban a paypall, vagy mittudomén egy netes könyvvásárlás... Mindkettőt biztonsággal csináltam már korábban is... és az én bankkártyámmal, illetve az ő korábbi bankkártyájával sem történt soha hasonló.

Ati 11-19-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229628)
Ati... Ez komoly?
Ugyanis eddig nem jutott el az ügyintéző a tényközléssel... A kártya tiltva lett, újat csináltatunk. De ennek fényében megy a feljelentés is.

Persze. Én is bannkártyaelfogadó vagyok, tudom, hogy hogy működik ez. Voltam már mindkét oldalán hasonló eseteknek.

A feljelentés sem feltétlenül szükséges hozzá különben, anélkül is foglalkoznak vele, de azért nem rossz, ha csatolod azt is mellé. Az ügyet nem lendíti előre, de talán komolyabban veszik, hogy tényleg nem csak a hétvégi bevásárlást nem akarod kifizetni.

Cassandra 11-19-2009 16:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229630)
Persze. Én is bannkártyaelfogadó vagyok, tudom, hogy hogy működik ez. Voltam már mindkét oldalán hasonló eseteknek.

A feljelentés sem feltétlenül szükséges hozzá különben, anélkül is foglalkoznak vele, de azért nem rossz, ha csatolod azt is mellé. Az ügyet nem lendíti előre, de talán komolyabban veszik, hogy tényleg nem csak a hétvégi bevásárlást nem akarod kifizetni.

A nap első jóhíre... Reméljük a bank is így látja.:)

Már csak az a kérdés a bankkártya adatokhoz hogy juthattak hozzá...:o

Ati 11-19-2009 16:13

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229632)

Neten rossz oldalon adtad meg; a boltban vagy postán fizetéskor valaki átnézett a vállad fölött; tippelgettek, és szerencséjük volt; módosított ATM-ben leolvasták az adatait; olyan helyen fizettél vele, ahol felírták a számát, hátha később jó lesz valamire; egyike azoknak a kártyáknak, amiknek az adata valamilyen módon közkézen forog a neten; ... számlatan oka lehet. De akár még a billentyűzetfigyelő is szóbajöhet, WoW-osok rendszeresen panaszkodtak ilyenre, bár ott ez elsősorban a Wow acc-hoz való hozzáférés miatt van használva, nem is annyira a bankkártyaadatok miatt.

Cassandra 11-19-2009 16:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229635)
Neten rossz oldalon adtad meg; a boltban vagy postán fizetéskor valaki átnézett a vállad fölött; tippelgettek, és szerencséjük volt; módosított ATM-ben leolvasták az adatait; olyan helyen fizettél vele, ahol felírták a számát, hátha később jó lesz valamire; egyike azoknak a kártyáknak, amiknek az adata valamilyen módon közkézen forog a neten; ... számlatan oka lehet. De akár még a billentyűzetfigyelő is szóbajöhet, WoW-osok rendszeresen panaszkodtak ilyenre, bár ott ez elsősorban a Wow acc-hoz való hozzáférés miatt van használva, nem is annyira a bankkártyaadatok miatt.

Alapvetően épp az a gyanús, hogy az ottani accountokat se az övét se az enyémet (Az ominózus 15-én mindkettő meg lett nyitva azon a gépen.) nem törték fel.
A vicc, hogy 1 hónapos kártya... alig használtuk, akkor is már a rég megszokott helyeken... érthetetlen számomra.

Ati 11-19-2009 16:23

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229637)
A vicc, hogy 1 hónapos kártya... alig használtuk, akkor is már a rég megszokott helyeken... érthetetlen számomra.

Manapság szerintem nem nagy kunszt megszerezni egy bakkártyaszámot, és a hozzá tartozó biztonsági kódot. Elég postán beállnod néha a sorba, bár a mai fényképezőgépek felbontása mellett akár igen messziről is elég csinálnod egy fotót a billentyűzetre felállított kártyáról, amin tök jól látszik minden szám.

Az egyetlen védelmed az utólagos kontroll lehetősége.

szamóka 11-19-2009 16:29

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229632)

Így elsőre tipikus phising, nem a hivatalos oldalon adtad meg a kártya adatait, hanem egy adathalász oldalon. (ez nem feltétlenül a te hibád). Az elsőt még továbbküldte a rendeltetési helyére (ez is tipikus, a csúnya bácsik/nénikígy ellenőrzik, hogy a kártya használható-e számukra), a második már az ő számlájukra ment.

Cassandra 11-19-2009 16:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229638)

Az egyetlen védelmed az utólagos kontroll lehetősége.

És ha ez így megy, akkor nagyon szomorú...
Lehet naív vagyok, de eddig nem féltem a bankkártyámat használbi, pedig már tizenXéve van.... Ezekután óvatosabb leszak. Bár a szavaidból kiindulva tök8 mit csinálok.:o

Ati 11-19-2009 16:34

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229641)
És ha ez így megy, akkor nagyon szomorú...
Lehet naív vagyok, de eddig nem féltem a bankkártyámat használbi, pedig már tizenXéve van.... Ezekután óvatosabb leszak. Bár a szavaidból kiindulva tök8 mit csinálok.:o

A legjobb, ha van egy külön kártyaszámlád, amin csak akkor van pénz, amikor fizetni akarsz vele. Így amikor nem akarsz vele fizetni, akkor ha ellopták a kártyaadatokat, akkor se tudnak vele mit kezdeni, mert nincs pénz, amit elkölthetnének.

Cassandra 11-19-2009 16:37

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 229640)
Így elsőre tipikus phising, nem a hivatalos oldalon adtad meg a kártya adatait, hanem egy adathalász oldalon. (ez nem feltétlenül a te hibád). Az elsőt még továbbküldte a rendeltetési helyére (ez is tipikus, a csúnya bácsik/nénikígy ellenőrzik, hogy a kártya használható-e számukra), a második már az ő számlájukra ment.

:)
Szerintem félreértettél... A hivatalos oldalt használtuk (wow-europe.com, könyvjelzőből felnyitva.:)), amit mindigis, jómagam másfél éve.
Az első azért sikerült, mert még volt elegentő összeg az egyenlegen, a második azért nem, mert addigra már nem. És egyetlen egyszer használtuk neten, aznap. Ettől függetlenül lehet innentől feltöltőkártyát használunk majd.

Cassandra 11-19-2009 16:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229642)
A legjobb, ha van egy külön kártyaszámlád, amin csak akkor van pénz, amikor fizetni akarsz vele. Így amikor nem akarsz vele fizetni, akkor ha ellopták a kártyaadatokat, akkor se tudnak vele mit kezdeni, mert nincs pénz, amit elkölthetnének.

Na ezt nem értem.:p

Ati 11-19-2009 16:42

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229644)
Na ezt nem értem.:p

A kártya ne férjen hozzá a teljes bankszámládhoz, hanem csak egy elkülönített alszámlához.

Amin nulla forintot tartasz. Kivéve arra a 2 percre, amíg fizetni akarsz vele.

Ez bankonként más és másköltségekkel jár; van ahol ingyen megoldják, és van, ahol a havidíjat emiatt duplán kell fizetned.

Cassandra 11-19-2009 16:49

Öhm... ez azt jelenti, hogy pl a netes fizetéseket azokat a fő számláról, a többit (csekk, vásárlás, kp felvét) azokat meg az "alszámláról lehetne végezni?
A Uni Creditnél nem tudom ez hogy működik... annak a banknak az egész rendszerét nem értem.:D

Ati 11-19-2009 16:50

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229648)
Öhm... ez azt jelenti, hogy pl a netes fizetéseket azokat a fő számláról, a többit (csekk, vásárlás, kp felvét) azokat meg az "alszámláról lehetne végezni?
A Uni Creditnél nem tudom ez hogy működik... annak a banknak az egész rendszerét nem értem.:D

Amihez kártyát használsz, ahhoz mindenhez az alszámláról veszi ilyenkor a pénzt. A főszámlán lehet többmillió forint, ahhoz nem fér hozzá.

Cassandra 11-19-2009 16:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229649)
Amihez kártyát használsz, ahhoz mindenhez az alszámláról veszi ilyenkor a pénzt. A főszámlán lehet többmillió forint, ahhoz nem fér hozzá.

Még netes vásárlásnak "álcázva" sem? Mert pl a bankban erre is azt mondták, hogy netes vásárlás történt...

Ati 11-19-2009 16:55

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229650)
Még netes vásárlásnak "álcázva" sem? Mert pl a bankban erre is azt mondták, hogy netes vásárlás történt...

Mi az, hogy netes vásárlás? Vagy bankkártyás használsz, vagy átutalással fizetsz. Mit értenek netes vásárlás alatt? Meg lehet különböztetni a "kártya jelen", és a "kártya nincs jelen, távoli tranzakció" fizetéseket, de mindkettő bankkártyás fizetés. Lehet erre gondoltak. Mindenesetre ilyenkor mindkettő az elkülönített alszámlát használja. (Azt a bankot konkrétan nem ismerem. CIB-et, Raiffeisen-t, és OTP-t tudom, hogy ez megoldható náluk, de gyanítom, hogy máshol is.)

Cassandra 11-19-2009 16:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229652)
Mi az, hogy netes vásárlás? Vagy bankkártyás használsz, vagy átutalással fizetsz. Mit értenek netes vásárlás alatt? Meg lehet különböztetni a "kártya jelen", és a "kártya nincs jelen, távoli tranzakció" fizetéseket, de mindkettő bankkártyás fizetés. Lehet erre gondoltak. Mindenesetre ilyenkor mindkettő az elkülönített alszámlát használja. (Azt a bankot konkrétan nem ismerem. CIB-et, Raiffeisen-t, és OTP-t tudom, hogy ez megoldható náluk, de gyanítom, hogy máshol is.)

Ok, köszi. Konkluzió: ideje kicsit óvatosabbkal lenni már ilyen téren is.

Ati 11-19-2009 17:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 229654)
Ok, köszi. Konkluzió: ideje kicsit óvatosabbkal lenni már ilyen téren is.

Azt sajnos mindenképp. :(

Holnap pedig irány bank, és jelezni, hogy nem Te voltál, vizsgálják ki az ügyet, kéred vissza a pénzt. Most hirtelen nincs előttem az a nyomtatvány, nem tudom mi a neve, lehet Hex tudja. De ha elmondod nekik, hogy mit akarsz, akkor tudni fogják, nem Te leszel az első, aki ilyennel megy hozzájuk. :)

Remedy 11-19-2009 17:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229659)
Azt sajnos mindenképp. :(

Holnap pedig irány bank, és jelezni, hogy nem Te voltál, vizsgálják ki az ügyet, kéred vissza a pénzt. Most hirtelen nincs előttem az a nyomtatvány, nem tudom mi a neve, lehet Hex tudja. De ha elmondod nekik, hogy mit akarsz, akkor tudni fogják, nem Te leszel az első, aki ilyennel megy hozzájuk. :)

Lehet en vagyok a naiv, de ha megtudjak azokat az adatokat, mivel fizetni tudsz a neten, hogy tudod bizonyitani, hogy nem Te voltal?

Ergo mi arra a bizonyitek, hogy nem utalok at rokonnak penzt, es azt mondom, nem en voltam, kerem vissza a penzt?

(Nem szoktam neten fizetni, ezert kerdezem...)

Ati 11-19-2009 17:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229668)
Lehet en vagyok a naiv, de ha megtudjak azokat az adatokat, mivel fizetni tudsz a neten, hogy tudod bizonyitani, hogy nem Te voltal?

Ergo mi arra a bizonyitek, hogy nem utalok at rokonnak penzt, es azt mondom, nem en voltam, kerem vissza a penzt?

(Nem szoktam neten fizetni, ezert kerdezem...)

1, Ez nem pénzduplázás. Nem lesz ettől meg a rokonnak is, és kapod vissza Te is, hanem a rokontól elveszik.

2, Nem utalásról beszélünk, hanem bankkártyás fizetésről. A rokonod nem mondhatja azt csak úgy, hogy ő mostantól bankkártyás fizetést fogad el, hanem ehhez le kell szerződnie egy bankkal, vagy banki ügynökkel.

Remedy 11-19-2009 18:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229670)
1, Ez nem pénzduplázás. Nem lesz ettől meg a rokonnak is, és kapod vissza Te is, hanem a rokontól elveszik.

2, Nem utalásról beszélünk, hanem bankkártyás fizetésről. A rokonod nem mondhatja azt csak úgy, hogy ő mostantól bankkártyás fizetést fogad el, hanem ehhez le kell szerződnie egy bankkal, vagy banki ügynökkel.

Aha, ertem!

Akkor ez egy visszacsinalas-szeruseg...

De akkor akik ezt leloptak, okosak, hogy ilyen szerzodeses oldaluk van, ahova el tudjak dugni a penzt...

Ati 11-19-2009 18:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229672)
De akkor akik ezt leloptak, okosak, hogy ilyen szerzodeses oldaluk van, ahova el tudjak dugni a penzt...

Rengeteg pénzmosó cég működik nálunk is; ez nem annyira okosság, mint rákészülés kérdése sajnos.

Goldy 11-19-2009 19:01

Cassandra: Lacinak is ilyen virtuális netes kártyája van.
Ha neten kell használni vmiért megy a hívás a banknak hogy emeljék meg a limitet 0ft-ról arra az összegre amennyi kell pl 24 órára.
Ersténél ez nem kerül külön pénzbe, de a fizetés ezért mondjuk macerásabb.

Ati 11-19-2009 19:10

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 229677)
Cassandra: Lacinak is ilyen virtuális netes kártyája van.
Ha neten kell használni vmiért megy a hívás a banknak hogy emeljék meg a limitet 0ft-ról arra az összegre amennyi kell pl 24 órára.
Ersténél ez nem kerül külön pénzbe, de a fizetés ezért mondjuk macerásabb.

Ez is megoldás. Bankja válogatja. Raiff-nál az ilyenekért ráfizeted inged-gatyád, ott a limitmódosításnak komoly költsége van, fizetésenként kétszer csinálni (egyszer megemelni, egyszer visszavenni nullára) nem kifizetődő. Igaz a külön kártyaszámla is egy plusz teljes számlavezetési díjjal megy.

A CIB nem lenne rossz ilyen szempontból, mert nincs plusz havidíja a kártyaszámlának, és a limitmódosításért sem kérnek tőlem pénzt, viszont ha ott állsz a sorban, fizetni kéne, és épp akkor pár órára nem elérhető a bank, az több mint kínos... :)

laci 11-19-2009 20:17

Ez durva, Cassandra, de hátha bejön az, amit Ati írt...

Egyébként én így oldom meg a fizetéseket: nyitottam egy alszámlát (Raiffeisen), és arra kértem dombornyomott kártyát. Ezen a számlán csak kevés pénzt tartok, így ha bármi gikszer történne, csak annyit tudnának elvinni, amennyi éppen rajta van, pár ezer forintot. Mindemellett azt az opciót is kiválasztottam hogy üzenetet kapok minden mozgásról a számláimról, így (remélem) azonnal tudnék lépni, ha ismeretlen helyre kezdene a pénzem kifolyni.

Mindennek persze van ára, de néhány száz forintot nekem megér havonta.

Goldy 11-19-2009 20:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229678)

A CIB nem lenne rossz ilyen szempontból, mert nincs plusz havidíja a kártyaszámlának, és a limitmódosításért sem kérnek tőlem pénzt, viszont ha ott állsz a sorban, fizetni kéne, és épp akkor pár órára nem elérhető a bank, az több mint kínos... :)

Milyen sorban?
A számlához van rendes kártya is, bolti fizetésre azt használod.
A virtuálist meg csak a neten.
Ezért nincs külön számlavezetési díj hisz csak egy számlád van két kártyával.

Ati 11-19-2009 20:28

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 229684)
Milyen sorban?
A számlához van rendes kártya is, bolti fizetésre azt használod.
A virtuálist meg csak a neten.
Ezért nincs külön számlavezetési díj hisz csak egy számlád van két kártyával.

Az a rendes kártya gondolom nem a teljes bankszámládhoz fér hozzá.

Ha alszámlához, akkor előfordulhat, hogy kevesebb pénz van az alszámlán, mint amit fizetned kéne. Ráteszel 10ezer forintot például, aztán meglátsz a közértben egy szép kertitörpét, és így már 12ezret kell fizetned. Ilyenkor többnyire nincs gond, mert felhívod a bankodat, hogy még 2ezret vezessenek át, hogy ki tudd fizetni a 12ezret. No de ha a bank 2-3 órán keresztül nem elérhető, akkor nem tudsz átvezetni még 2ezer forintot...

vityu 11-19-2009 22:48

Szerencsére még nem találkoztam ilyennel, de most már akkor én is elkezdek ügyelni, jobb az óvatosság... :S Remélem megoldódik Cassy, és nem marad a pénz ott, ahol jelenleg van...

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229686)
Az a rendes kártya gondolom nem a teljes bankszámládhoz fér hozzá.

Ha alszámlához, akkor előfordulhat, hogy kevesebb pénz van az alszámlán, mint amit fizetned kéne. Ráteszel 10ezer forintot például, aztán meglátsz a közértben egy szép kertitörpét, és így már 12ezret kell fizetned. Ilyenkor többnyire nincs gond, mert felhívod a bankodat, hogy még 2ezret vezessenek át, hogy ki tudd fizetni a 12ezret. No de ha a bank 2-3 órán keresztül nem elérhető, akkor nem tudsz átvezetni még 2ezer forintot...

A kertitörpe nem olyan nagy fogyóeszköz, szerintem, ha holnap visszamész, még ott lesz! :)

Ati 11-19-2009 22:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 229734)
A kertitörpe nem olyan nagy fogyóeszköz, szerintem, ha holnap visszamész, még ott lesz! :)

Az igen... A konkrét esetem autószervíz volt... Ilyenkor az autóm is ott lesz másnap, mert amíg nem fizetem ki, addig nem hozhatom el... Ilyenkor ciki azért, ha egy amúgy 10 másodperces műveletet a bankod miatt 4 órásra kell nyújtani, és magyarázni nekik, hogy miért is mész most el fizetés nélkül...

Ati 11-20-2009 09:19

Aztán van, amikor a netes bankjuk sem eléthető, például most... "Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CIB Internet Bank szolgáltatásunk - előre nem látható technikai okból - jelenleg nem elérhető."

Ati 11-20-2009 09:21

De biztos ma bankellenes világnap van, mert épp a Raiff netje se működik:

"A végrehajtás során hiba történt, melynek leírását az alábbiakban olvashatja.
  • hu_com.broadvision.ieportal.action.browse.ContentV iewAction missing request parameter ``contentId``"

Ati 11-24-2009 10:24

Ezzel mi lett végül?

Cassandra 11-24-2009 10:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 230056)
Ezzel mi lett végül?

Egyelőre semmi érdemleges nem történt a dologban. Levelezgetünk velük, tegnap bent volt párom, úgy nézett rá az ügyintéző, mint a sülthal.:)
De folyamatban van, remélhetőleg a napokban már az "iratokat" is átküldik majd.

Pali papa 11-24-2009 11:21

Nekem CIB-es a kártyám, ahhoz kaptam egy alszámlát amire akkor töltök fel pénzt ha interneten akarok fizetni.
Eddig mindig sikerült az interneten átvezetnem a megfelelő összeget és az előnye, hogy nem kér pénzt az internetes utalásért.
A Cib általában előre jelzi az internetbanki leállást eddig ebből nem volt problémám.
Az alkártyás megoldás szerintem működik és biztonságos...

Ati 11-24-2009 11:23

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 230065)
A Cib általában előre jelzi az internetbanki leállást eddig ebből nem volt problémám.

A hangsúly az "általában" szón. :)

Cassandra 11-26-2009 22:10

Kaptunk egy papírt... kitöltöttük, leadtuk. Válasz 30napon belül, vagy ha nem, küldenek levelet.:D
Ennyit haladt az ügy közel 3 hét alatt.:)

Ati 11-26-2009 22:15

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 230495)
Kaptunk egy papírt... kitöltöttük, leadtuk. Válasz 30napon belül, vagy ha nem, küldenek levelet.:D
Ennyit haladt az ügy közel 3 hét alatt.:)

Na jó, de azt a papírt 3 héttel ezelőtt is ki lehetett volna tölteni. :)

All times are GMT +1. The time now is 01:06.