![]() |
személyiségszám kijelzése
Csak egy apró kis kiegészítést kérnék, ha megoldható.
Ha több országod van, ide kattintva kapcsolhatod össze őket résznél megnézhetjük az orikat, amik hozzánk tartoznak. Itt látható, hogy melyik csoportban van az adott ország, és hogy mennyi vip kör van rajta. Az országnév mellett ott lehetne, hogy hány személyiséges az adott ország. Vélemények? Remélem senkit nem zavarna:) |
Egy példa, hogy mire gondoltam:)
Országok, amik eddig hozzád tartoznak: fikfak(2) (#112233) [1/C] [VIP: 10.000 kör] |
Quote:
|
Quote:
Hiányolom onnan. Zavarna téged? |
Quote:
|
Ha Arénában van? Ha hétvégi játékon van? Ha párbajon van? Akkor azt is írja mellé, hogy ott viszont nincs annyi személyisége, csak egy?
Én ezt már túlzásnak tartom. |
Quote:
|
Quote:
Engem nem zavarna, de letszuksegletnek sem tartom... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OFF:
8 személyiség: 0 ország ON :D |
Örülök, hogy a témához szóltok hozzá:(
|
Hány orid van Attila?
|
Mármint olyan, aminek 1-től több a szeme?
Engem nem nagyon zavar, ha ki lesz írva, az sem, ha nem.... Esetleg szavazzunk... |
Quote:
|
Quote:
akár 80* sem :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kicsit ON is: Miért fáj egy plusz információ kilistázása bárkinek is? Minimális plusz terhelés a rendszernek (legalábbis nem hiszem, hogy mindenki folyton azt nézegetné...), akit meg nem érdekel, mert mindent tud az országairól, az meg sem nézi. |
Quote:
A végtelenségig lehetne bpvíteni, például azonnali átlépés a másik országban, belépés nélküli parancskiadások, azonnali információk róla stb. De nem hiszem, hogy ha valamit egy másik országban csinálni akarsz, akkor ne tudnál belépni bele. Ha nem tudod, hogy hány személyiségű egy országod, akkor vagy belépsz és megnézed, vagy a kereső is megmondja. Az is hasznos információ lehet, hogy hány ponton van, milyen faja is van, hány top köre van. Vajon a tegnap este indított felfedezés hány kör múlva ér be? A barakkok bejöttek már? Készen vannak az elitek, mehetek támadni, vagy hány kört kell még várnom? Országonként egy 40 oldalas lista szerintem már nagyon túllő a célon. |
javasolnék egy telefonos ébresztés bevezetését is, pl mikor jön haza a teki...
ha már azt nem tudom megjegyezni, hány szeme van az orijaimnak, azt hogy tudnám, mikor jön haza a cucc, ha már fizetek, minimum, hogy ébresztést is kapok :D |
Quote:
én sorszámra nem költök, még a "barátaimat" megtévesztené, akik fejből vágják, kire kell rakni az áldást :) |
Quote:
Pool: értettem az élcelődésed, reméltem, hogy te is az enyémet ;) |
Quote:
Valahol meg kell húzni egy ésszerű határt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Országonként egy 40 oldalas lista szerintem is túl lő a célon, de ha úgy érzed, hogy akkora probléma a személység számának kijelzése, akkor ez van. Megleszek nélküle én is:) |
Quote:
Azért javasoltam, hogy látható legyen a személyiség számának kijelzése ott is, mert fingom sincs róla, és nem tudom megjegyezni, és ebből adódóan azt se tudom mikor jön haza a teki, és hogy hogy mi a nevem:eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
köszönöm |
Quote:
Köszönöm. |
Quote:
Ebben a topicban csupán 8 volt, bár fele enyém :) |
Quote:
|
És akkor a témához visszatérve.........
|
Quote:
Aki nem tudja megjegyezni, melyik orija hány szemes, az kicsit memorizáljon... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:54. |