![]() |
Mentsük meg az 1A-t a bunkerelfektől!
Anno be kellett látni, hogy a kereskedő személyiség tulajdonságai nagyon el lettek túlozva... Hála nekünk és Atinak beláttuk és módosítottunk rajta.
Jelenleg az elfek védőereje is jelentősen el van túlozva ami annyit jelent, hogy az 1A-ból lassan "kiírtja" az összes többi fajt! Nonszensz, hogy az elfektől nem lehet földet foglalni tudós-tábornok orkkal sem akkor sem ha tanyákat tart és a támadója nem. A többi fajról nem is beszélve :( A javaslat csak annyi lenne, hogy a tornyokban lévő íjászaik 8 védőpont helyett 6-ot kapjanak ahogy mindenki más is. Cserébe kapja vissza a legyengített részt a toliakcióknál. Így is elég erős marad, de legalább nem lesz beverhetetlen! |
Quote:
és hozzátennék annyit, hogy klánban a tornyok védőbónuszának csak a fele számítson bele. de emelett az elfek kapják vissza az elvett tolizási lehetőségeiket! |
Hajmeresztő ötletnek tartom.
Az elfnek csak a védereje maradt semmi más. Mindenesetre látom, hogy megérkeztetek az elf mocsárhoz. De ez nem ok arra, hogy most változtassunk egy fajon, mert 8 tábis ork is nehezen megy át rajta frontálisan. Van alvilág, és mágia rész is a játékban, tessék használni. Wand igen van olyan klán akit szövetségi sereggel sehogysem lehet beverni, sajnos ezzel meg kell tanulnod együtt élni. Reggel majd jön vagy 50 elftulaj, és jól teleírják a topikot. |
Off
sztem jó az Elf így ahogy van, elég lenne ha az egy fős klánok is megkapnák az MF bónuszt:D:D:D On Sztem az Elfhez nem kéne nyúlni, attól hogy gyengited,max annyit érsz el, hogy tanya helyett is barakkot és tornyot húz fel, és ugyanott vagyunk. A játékosok hozzáállásával van a gond, hogy a legtöbbjük nem akar aktivan játszani az A-ban,csak lent forogni mint a turmix gép. nah őket kéne jól tarkón vágni, hogy de akkor is játszál:) vagy lehetne egy olyan szabály, hogy csak akkor fordulhatsz B-ből,ha 20%-nál kevesebb volt a tornyod az elmúlt 2 hétben A-ban:D |
Quote:
Kíváncsi leszek mi lesz a következő eszement ötleted: mondjuk, hogy vegyük el az orktól a tábi bónuszt és a kitámadási bónuszt, vagy a gnómnak ne csak 10% tornyot kelljen tartania, hanem többet? Vagy esetleg az óriástól vegyük el a sziesztát? kíváncsian várom Kutyulee-nak felfelé mutató kezecske ment volna, rosszhelyre kattintottam |
Quote:
Tőlem érjen 6-ot, de akkor az orkot is tessék gyengíteni hadilag. valamit-valamiért. Eddig amit láttam tőletek, mind arra ment, hogy a nem túl gazdag klánokat, esetleg egyszemélyi klánokat szívassátok, semmi mást. 4 szintet végig hadiztam és én is szeretnék egy kis kettest, de mivel nincs annyi időm, hogy orkkal legyek, nem is vagyok az. Orkhoz kellene jó klán, sok tartalék, sok idő, jelenleg nekem ebből egyik sincs meg. Éjszaka nem fogok felkelni, hogy játszam, mivel a mhelyemet veszélyeztetném vele. Ha bevezetésre kerül, akkor inkább felmegyek B-ig és törlöm az orikat. Nem mindenki mögött van ott egy gazdag és erős klán. |
Quote:
A többi csoport?? Quote:
Ha csak így simán elvesszük, akkor nagyon sokat gyengül az elf, túl sokat, ha meg elvesszük a mluszát a tolizásra mellé, akkor meg baromi erős lesz az alsóbb csoportokban... Meg mi a fenének kell már megint az elfet piszkálni?? Más részről egy olyan ok miatt, amire már többen leírták, hogy békén kell hagyni, mert nem vehetjük el ezt a fajta játékot attól, akinek csak erre van ideje. Ha csak erre van ideje, akkor csinálja, ezt nem változtathatod meg! |
Az elfmocsár szerintem a lefordulási rendszer következménye. Aki csak lent akar pörögni, az kényszerűségből tart elfet a topban.
Ezen lehetne változtatni: 1. Aki egyszer elérte az 1A-ban a fordulás feltételeit, az mehet SZK-ra és B-ből akkor is fordulhatna, ha az A-s orija SZK-n van, de egyszer teljesítette a fordulás feltételeit. Előny, hogy nem kényszerítünk senkit sem arra, hogy a top alján csücsüljön a forduláshoz. Hátrány, hogy túlságosan megkönnyíti a fordulást. 2 Megtiltanánk a B-ből való fordulást. Előny, hogy az elfek lefordulnának, nem emelkedne ilyen gyorsan a top30. Egy területen egyszerre nem lenne ilyen sok az elf. Hátrány, hogy megnehezítené a fordulást. |
Quote:
De látom van egy pár "játékos" aki nagyon szereti a felfedezést és a teljes krónikát. Nem is lenne ezzel baj ha ez a stílus elöbb-utobb nem kényszerítene másokat is sőt idővel mindenkit felfedezésre... Az 1A lesz jövőre a legunalmasabb csoport ha minden így marad. |
Quote:
|
Quote:
Bocs de ezt a kérdést nem igazán értem. Mi van a többi csoportban ha a tornyokban lévő íjászaik "csak" 6 ponttal védenek? Sztem csak annyi változik meg, hogy be lehet majd verni egy MF-elfet is szöviben, aki ha ott van vissza tud támadni ugy hogy be sem fértek mégegyszer amíg vissza nem ér a seregetek és közben szét tud gyujtani (mivel visszakapja a toliakcióit). De ha félreértettem a kérdésed lényegét akkor lécci írd le mi lenne szted a probléma lejjebb ha az elfet módosítanánk a fentiek szerint. |
Quote:
|
Szavazásba olyan pontot is kellett volna tenni, hogy jó az elf ahogy most van tisztábban látszana ki van a mostani melett. Én erre szavaznék.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem is értem mi itt a kín |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Miért nincs sima "Nem" lehetőség is a szavazásnál?
Kicsit szánalmas ez "Nem, mert tök jó jelenleg, hogy nincs más dolgom csak VIP-elni és felfedezni" Én csak szimplán "Nem"-re szavazok Esetleg lehetne egy szavazás már arról is, hogy mentsük meg az 1/A-t monro, Északföld, wand és Fegya ötleteitől :) |
Quote:
|
Quote:
Az a szánalmas, hogy az 1A-ban lassan oda jutunk, hogy orkkal is felfedezni kell, mert nem lehet senkit beverni. Kipróbáltam kényszerből hogy orkot varisra építek, hogy lássam kit lehet majd beverni... 15% templom sok az 1A-ban így 60%-át láttam a környezetemnek. Ezek 70%-a elf a többi törpe, gnóm vagy ork. Attól tartok jövőre ez az arány 80-20 lesz és ha nem akarsz varik prédája lenni akkor vagy elf leszel te is vagy gnóm esetleg aki már most sem tud egy egészségeset ütni ha nincs kinn az ellenfél serege. Na ez a szánalmas barátom! |
Quote:
|
Quote:
|
Látom sírnak a betonelfek. :D:D
Nagyon jó ötlet amit Monro mond, mert hiába mondja Zoli a hülyeségét, hogy elf környékre ért a csapat mivel lassan az egész csopi elf lesz. A gömbjeim 95%-a elf!!! Röhej! |
Quote:
Nekem elfem van, 11k-s ori, ebből 8.600 hekit szereztem A-ban, kb. 70%-át ütve, akkor kényszerültem fedezni, amikor nem volt kit ütni a haverság miatt... Szóval nekem nem fáj az igazság |
Quote:
de ne gnommal Sanyi :) Na cép napot! |
Bele gpndolva úgí tudnám támogatni, ha közben meg a tábornok ork nem +10%ot kapna a 8. tábijára hanem csak 5%-ot. azzal kiegészítve, hogy az orkon kívül a többi faj is kapja meg tábornok személyiség esetén összes tábira a +5%ot.
Mondjuk nem nyitok neki külön topicot, mert asszem nem lenne nagy támogatottsága :D |
Quote:
de nehogy már ne tudjon beütni valakit, aki napi kétszer néz be, egy olyan aki folyamatossan van.. még full kitámadással se.. pláne klánban:) bár az elf gyengítése nem feltétlenül jó, nekem spec jobban tetszett Serg személyiség ötlete.. nem tudná bárki átütni az elfet.. vissza lehetne kisérni(vagy hiénázhatnának is az elfek..), és nem is lenne olyan sok ember, aki így is be tudná ütni őket.. de legalább lenne:) de ez másik téma.. |
Quote:
Azzal inkább, hogy itt ül egész nap az elf rajtad a térkapu lopkod és ha kitámadsz mindjárt keresztbejön. És itt sajnáltatja magát más bőrébe bújva, hogy milyen kevéske ideje van és ezért választ ilyen fajt :( Inkább vezessük be a "kevésidős" személyiséget akik ilyenek válasszák ezt és kapjanak 8 védőpontot, de ha napi 3-nál többet lép be akkor automatán 6-ra csökken a védőpont a tornyokban :D |
Quote:
meg meséld el, h az elmút 11hónapban, amikor felléptem 1600 hektárral, mi változott? mert nekem egyedül a hiénák okoztak gondot.. elfek egy picit sem.. pedig nem vok jó játékos. a sok elfből a gömbökön mennyire próbáltál meg sereggel menni? v csak gömb és hát ez betonelf... végül kérnék egy éplistát tőletek, ami az alábbi 6 általatok felhozott pontnak megfelel: 1.) elf 2.) nincs kihegyezve 3.) bármikor beártóz varival és tolival 4.) megtermeli a fedezési költséget. kedvezményes fedezés nélkül. 5.) nem kell belépni, (ha támadják akkor sem), mert VIP és elég csak fedezgetni vele naponta akár egy belépéssel. 6.) beüthetetlen |
Quote:
|
Quote:
|
Fogalmazd át érthetővé és válaszolok. :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Barakk 1100 Tanya 991 Kovácsműhely 0 Könyvtár 0 Raktár 57 Bányák 0 Őrtorony 900 Kocsma 294 Templom 568 Piac 0 Kórház 0 Bank 13 Üres terület 0 Hektárszám: 4799 Tessék ez egy kajatermelő elf ez volt a legelső ami az éplisták közt van, de vannak ennél szebbek is. Képzeld el ha nincs 21% tanyája mondjuk. Így is 56% barakk kell azonos morállal nekem orkként rá és marad 4% barakom védeni. Beártóz ha akar és le is lop. |
Quote:
Legalabbis szerintem :) |
Statisztika:
a legutolsó 40 gömbömből 11 NEM elf. :) |
Quote:
TF elfet el lehet képzelni, csak akkor nem fog felfedezni (önerőből), vagyis az elfmocsarat tanyás elfek alkotják, általában. |
Quote:
Ezt még gnómmal is be lehet verni, nem is kell extém módon kigyúrni. Ha már ezek az elf éplisták elrettentenek vajon mit fogsz szólni az 1000-2000 hekivel fentebbi tényleg kigyúrtakhoz? Varizni nem sokat tud a készültségesése hatalmas. Lopni meg.... ha van 20 bankod csak nevetségesen keveset visz. |
All times are GMT +1. The time now is 07:17. |