![]() |
Új személyiség - Szállító
Sziasztok!
Egyik szovetsegesem adta az otletet, en meg kiegeszitettem, igy a nagyerdemu ele tarom vitara. A szovim neve Siq, es egyelore meg nem tud uj temat nyitni, mert tul "fiatal" hozza. :) A szemelyiseg egyszeru (es nagyszeru): aki ezt felveszi, legyen 2 db karavanja. En ezt azzal egeszitenem ki, hogy mondjuk feleannyi hulljon le, amikor karavanoz, azaz koronkent 2,5%. Szerintem ez egy igen hasznos, es jatekmenetet nem befolyasolo szemelyiseg lenne. :) Torpicsekeknek idealis, de masoknak is az lehet, esetleg tolvajoknak ha gyorsan kell ellatni a szoviket, vagy epp gyorsan kellene karavant kuldeni, de a sajatod epp uton van... Szerintem jo kis otlet... :) Varom a velemenyeket... :) |
Quote:
|
Azzal kell kezdeni, hogy visszaélhetnek-e vele, lehet-e szabálytalanul vagy szabályokat kijátszva használni. Első blikkre semmiképp nem úgy tűnik, mintha lehetne. Bocs, hogy ezt így felbüfiztem, de ez szerintem nagyon fontos küszöbe akármilyen újításnak, új személyiségnek.
|
nekem is tetszik az ötlet! :) mindig is sokaltam azt a 10%ot ami eltűnik, mire odaér (összesen)... :p
|
Ez a személyiség nem adna több bónuszt,mint mondjuk a Tábornok vagy a Vándor,így megmaradna a kényes egyensúly is. Köszönjük SiQ.. én támogatom! :)
|
hasznos szem lehet, jó ötlet.. én is támogatom :)
|
Nem támogatom, mert ez egy Vip-hez kötött személyiség lenne.
Hol marad, akkor az esélyegyenlőség? Ui. mert, hogy a karaván alapból, csak Vip tagoknak elérhető. |
Quote:
Sztem jó ötlet lenne,ha ez így lehetne:) |
Quote:
|
Quote:
|
jó ötlet...
viszont az eddigi személyiségek minden csopiban használhatóak voltak, ez A-ba nem lesz az a raki rendszer miatt. a másik meg tegyük fel szövibe van az emberünk, de hirtelen mf lesz bizonyos okokból kifolyólag, akkor elveszti azt a + dolgot amit minden más szem MF-be is ugyanúgy megad..... szóval mf-ek részére vmit ki kellene találni,egyébként télleg jó támogatom |
Quote:
A-ban és az MF-ek amúgy sem tudnak karavánt használni, szóval nem értem a hsz-edet. Hirtelen amúgy sem tud mf lenni, kell hozzá 24 kör, plusz ha szintet lépnek a szövijei, a karaván akkor is célba ért :) én támogatom |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
miről beszélsz??? A-ba szövirendszer van, megnézem ha ezt a szemet A-ba tudod használni......gondolkodj már mielött lehurrogod a másikat. szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......ettől függetlenül jó ölet csak gyúrni kell rajta |
Quote:
nem is a karaván célba éréséről volt szó hanem hogy 4 szinten és szövibe használható a szem....... |
Quote:
A varázsló személyiség is korlátozott, hiszen az élőhalottnál semmi haszna. Ahogyan a tolvaj személyiségnek sincs. Egy védekező elf számára is használhatatlan a tábornok személyiség, de a vándor is. A félelf se megy sokra a gazdálkodó személyiséggel, amikor minden nyersanyagát másoktól szerzi be. Nyilván nem olyan személyiséget választasz, aminek semmi hazsnát nem veszed. |
Quote:
|
Quote:
egyébként ugyanezt írtam le de ne zavarjon.... |
Quote:
Köszönöm. |
Quote:
A témához szólva el tudok képzelni olyan helyzetet amikor a 2 karaván előny, úgyhogy felőlem jöhet ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a stílusodon meg tényleg változtatni kellene :) egy szemes úgy sem fogja első szemként ezt felvenni :) szóval tényleg nincs semmi értelme annak, amit írtál ide :) ON: Eléggé kiforrottnak találtam Remy felvetését. ÉN mindenképpen támogatnám :) |
biztos, hogy jó, h vkiről egy gömbből kiderül, h VIP? én nem örülnék neki, ha látszódna a gömbömön, h VIP vok..
|
Quote:
Es ha igen? Es ha nem? Nem ertem a felvetest... :) (dipoban is gyakran feltetel a vip, szal vegkepp nem ertem, miert is nem orulnel neki...) :) Komolyan mondom, nemsemmi dolgokkal tudtok elojonni... :) |
Quote:
|
Quote:
|
támogatom, végre egy jo kis szemi
ha valaki nem vip akkor nem fogja választani, ugyanakkor az A-ba se mert nincs értelme. Ha meg választja akkor meg már az ö baja Ha szövibe van és ezt választja, akkor talán 1 szintet végigmegy ezzel a szövivel, ha meg nem akkor meg keres másik szövit semmi szabálytalant nem lehet csinálni jaja ez egy jo fejlesztés lenne Dus majd a lefele nyilacskát tedd ide is:D |
Quote:
|
OFF
(#1000000) Jason Statham faj: ember személyiség: Szállító ON |
Quote:
Ati, biztos menne a reklamáció, h ember vagyok szállító személyiséggel és még sem tudok karavánozni.. jah, hogy VIP is kell hozzá.. azt nem tudatam.. :) mindenesetre nekem nagyon hasznos lenne, főleg lassú csoportban, ahol fél nap megy el egy kör karavánnal. akár első személyiségnek is beválasztanám. :) |
Quote:
Ettől függetlenül érdemben még mindig nem szeretnék a témához hozzászólni. |
támogatom az eredeti felvetést
|
Az vajon célzás, hogy nem került át a megfontolandó javaslatok közé, vagy most már olyan közel vagyunk a fejlesztéshez, hogy nem lesznek pakolgatva a témák?:)
|
Quote:
1, megy a téma a megfontolás alatt állók közé 2, megy a téma az elvetettek közé 3, marad itt, esetlegesen várva, hogy később hátha lesz belőle valami. |
Quote:
|
nekem nem tetszik a neve
|
Quote:
|
Quote:
ha tudtam volna, írtam volna nem gondolod? az ötlet jó, tetszik, viszont a nevet kicsit környezet idegennek érzem. ennyi |
All times are GMT +1. The time now is 20:39. |