Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség - Szállító (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3897)

Remedy 11-07-2009 23:08

Új személyiség - Szállító

Sziasztok!

Egyik szovetsegesem adta az otletet, en meg kiegeszitettem, igy a nagyerdemu ele tarom vitara. A szovim neve Siq, es egyelore meg nem tud uj temat nyitni, mert tul "fiatal" hozza. :)

A szemelyiseg egyszeru (es nagyszeru): aki ezt felveszi, legyen 2 db karavanja.

En ezt azzal egeszitenem ki, hogy mondjuk feleannyi hulljon le, amikor karavanoz, azaz koronkent 2,5%. Szerintem ez egy igen hasznos, es jatekmenetet nem befolyasolo szemelyiseg lenne. :) Torpicsekeknek idealis, de masoknak is az lehet, esetleg tolvajoknak ha gyorsan kell ellatni a szoviket, vagy epp gyorsan kellene karavant kuldeni, de a sajatod epp uton van...

Szerintem jo kis otlet... :)

Varom a velemenyeket... :)

Dus 11-07-2009 23:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228267)
Sziasztok!

Egyik szovetsegesem adta az otletet, en meg kiegeszitettem, igy a nagyerdemu ele tarom vitara. A szovim neve Siq, es egyelore meg nem tud uj temat nyitni, mert tul "fiatal" hozza. :)

A szemelyiseg egyszeru (es nagyszeru): aki ezt felveszi, legyen 2 db karavanja.

En ezt azzal egeszitenem ki, hogy mondjuk feleannyi hulljon le, amikor karavanoz, azaz koronkent 2,5%. Szerintem ez egy igen hasznos, es jatekmenetet nem befolyasolo szemelyiseg lenne. :) Torpicsekeknek idealis, de masoknak is az lehet, esetleg tolvajoknak ha gyorsan kell ellatni a szoviket, vagy epp gyorsan kellene karavant kuldeni, de a sajatod epp uton van...

Szerintem jo kis otlet... :)

Varom a velemenyeket... :)

Nekem így elsőre tetszik, a 2,5%-os elhullással. Tényleg nem épp 1. személyiség, de többediknek ideális, és nem erősíti a több szemest... Jónak tűnik. :)

Von 11-07-2009 23:13

Azzal kell kezdeni, hogy visszaélhetnek-e vele, lehet-e szabálytalanul vagy szabályokat kijátszva használni. Első blikkre semmiképp nem úgy tűnik, mintha lehetne. Bocs, hogy ezt így felbüfiztem, de ez szerintem nagyon fontos küszöbe akármilyen újításnak, új személyiségnek.

Dynosaur 11-07-2009 23:29

nekem is tetszik az ötlet! :) mindig is sokaltam azt a 10%ot ami eltűnik, mire odaér (összesen)... :p

Tsobi 11-08-2009 07:57

Ez a személyiség nem adna több bónuszt,mint mondjuk a Tábornok vagy a Vándor,így megmaradna a kényes egyensúly is. Köszönjük SiQ.. én támogatom! :)

Debilke 11-08-2009 08:09

hasznos szem lehet, jó ötlet.. én is támogatom :)

BigPi2 11-08-2009 08:26

Nem támogatom, mert ez egy Vip-hez kötött személyiség lenne.

Hol marad, akkor az esélyegyenlőség?

Ui. mert, hogy a karaván alapból, csak Vip tagoknak elérhető.

Kutyuleee 11-08-2009 09:45

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 228317)

vagyis ha 0karavánod van, és 1-el több lesz, akkor lesz nekik is egy.

Sztem jó ötlet lenne,ha ez így lehetne:)

Remedy 11-08-2009 10:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 228319)

Ha igy veted fel, szerintem Ati rogton kukazza az otletet, szoval ezzel csak ovatosan... :)

Remedy 11-08-2009 10:07

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 228317)

Ez meg egy eleg buta elleneverv. Ha nem akarsz vipet fizetni, ezt a szemelyiseget sem fogod felvenni, senki nem kenyszerit ra... :)

Ga'briii 11-08-2009 10:28

jó ötlet...

viszont az eddigi személyiségek minden csopiban használhatóak voltak, ez A-ba nem lesz az a raki rendszer miatt.
a másik meg tegyük fel szövibe van az emberünk, de hirtelen mf lesz bizonyos okokból kifolyólag, akkor elveszti azt a + dolgot amit minden más szem MF-be is ugyanúgy megad.....

szóval mf-ek részére vmit ki kellene találni,egyébként télleg jó támogatom

Hex 11-08-2009 10:52

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228328)
jó ötlet...

viszont az eddigi személyiségek minden csopiban használhatóak voltak, ez A-ba nem lesz az a raki rendszer miatt.
a másik meg tegyük fel szövibe van az emberünk, de hirtelen mf lesz bizonyos okokból kifolyólag, akkor elveszti azt a + dolgot amit minden más szem MF-be is ugyanúgy megad.....

:D

A-ban és az MF-ek amúgy sem tudnak karavánt használni, szóval nem értem a hsz-edet.
Hirtelen amúgy sem tud mf lenni, kell hozzá 24 kör, plusz ha szintet lépnek a szövijei, a karaván akkor is célba ért :)

én támogatom

Dus 11-08-2009 10:53

Quote:

Belép egy másik szövibe...

siQ 11-08-2009 10:53

Quote:

jó ötlet...

Ilyen erővel a VIP rendszer sem igazságos, mert ha mf vagy hiába vagy vIP-es nincs karavánod, szerintem ha a személyiség leírásánál ez fel van tűntetve érthetően, akkor senkit sem fog váratlanul érni, ha mfként nem tud küldeni 2 karavánt:)

Ga'briii 11-08-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 228330)

A-ban és az MF-ek amúgy sem tudnak karavánt használni, szóval nem értem a hsz-edet.
Hirtelen amúgy sem tud mf lenni, kell hozzá 24 kör, plusz ha szintet lépnek a szövijei, a karaván akkor is célba ért :)

én támogatom

miről beszélsz??? A-ba szövirendszer van, megnézem ha ezt a szemet A-ba tudod használni......gondolkodj már mielött lehurrogod a másikat.

szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......ettől függetlenül jó ölet csak gyúrni kell rajta

Ga'briii 11-08-2009 11:07

Quote:

én támogatom

nem is a karaván célba éréséről volt szó hanem hogy 4 szinten és szövibe használható a szem.......

Ati 11-08-2009 11:10

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228334)
nem is a karaván célba éréséről volt szó hanem hogy 4 szinten és szövibe használható a szem.......

Anélkül, hogy a témához egyelőre érdemben hozzászólnék, erre reagálok: és?

A varázsló személyiség is korlátozott, hiszen az élőhalottnál semmi haszna. Ahogyan a tolvaj személyiségnek sincs. Egy védekező elf számára is használhatatlan a tábornok személyiség, de a vándor is. A félelf se megy sokra a gazdálkodó személyiséggel, amikor minden nyersanyagát másoktól szerzi be.

Nyilván nem olyan személyiséget választasz, aminek semmi hazsnát nem veszed.

Ati 11-08-2009 11:12

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228333)
szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......

Amikor legutóbb olvastam a szabályokat, akkor még semmi nem tiltotta, hogy másik szövetségbe belépjek, ha az előző felbomlott.

Ga'briii 11-08-2009 11:13

Quote:

én támogatom

egyébként ugyanezt írtam le de ne zavarjon....

Ati 11-08-2009 11:15

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228337)

A stíluson egy ici-picit kéretik változtatni, mert semmi kedvem ilyeneket olvasni, és nem is fogok.

Köszönöm.

monro 11-08-2009 11:17

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228337)

Imádom a stílusodat :D
A témához szólva el tudok képzelni olyan helyzetet amikor a 2 karaván előny, úgyhogy felőlem jöhet ;)

monro 11-08-2009 11:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228338)
A stíluson egy ici-picit kéretik változtatni, mert semmi kedvem ilyeneket olvasni, és nem is fogok.

Köszönöm.

Pedig össze sem beszéltünk :D

Remedy 11-08-2009 11:23

Quote:

miről beszélsz??? A-ba szövirendszer van, megnézem ha ezt a szemet A-ba tudod használni......gondolkodj már mielött lehurrogod a másikat.

szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......ettől függetlenül jó ölet csak gyúrni kell rajta

Szerintem nem kell gyurni, epp jo igy, ahogy van. A felmerulo problemakat csak alproblemanak erzem.... :) (Lasd Ati beirasa) :)

Hex 11-08-2009 11:27

Quote:

Ati már azt hiszem minden felmerült kérdésedre válaszolt :D

a stílusodon meg tényleg változtatni kellene :) egy szemes úgy sem fogja első szemként ezt felvenni :) szóval tényleg nincs semmi értelme annak, amit írtál ide :)

ON:
Eléggé kiforrottnak találtam Remy felvetését. ÉN mindenképpen támogatnám :)

csabi 11-08-2009 13:31

biztos, hogy jó, h vkiről egy gömbből kiderül, h VIP? én nem örülnék neki, ha látszódna a gömbömön, h VIP vok..

Remedy 11-08-2009 13:38

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 228357)
biztos, hogy jó, h vkiről egy gömbből kiderül, h VIP? én nem örülnék neki, ha látszódna a gömbömön, h VIP vok..

Mert? Mi hatranyod szarmazhat belole? Meg az eletben nem szamoltam a hoditoban soha azzal, hogy az ellenfel vip vagy nem.... :)

Es ha igen? Es ha nem? Nem ertem a felvetest... :)

(dipoban is gyakran feltetel a vip, szal vegkepp nem ertem, miert is nem orulnel neki...) :)

Komolyan mondom, nemsemmi dolgokkal tudtok elojonni... :)

Ati 11-08-2009 13:41

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 228319)

Hogy mi? Kavaránja csak VIP tagoknak van. Ezen semmi személyiség nem fog változtatni.

Ati 11-08-2009 13:43

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 228357)

Rengeteg varázsló hulla rohangászik most is a játékban. Egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg szállító hulla is lenne, mert nem tudja mi az, elolvasni meg -- mint tudjuk -- luxus. Ebből nem derül ki, hogy VIP vagy-e, vagy sem.

richardka 11-08-2009 14:52

támogatom, végre egy jo kis szemi

ha valaki nem vip akkor nem fogja választani, ugyanakkor az A-ba se mert nincs értelme. Ha meg választja akkor meg már az ö baja

Ha szövibe van és ezt választja, akkor talán 1 szintet végigmegy ezzel a szövivel, ha meg nem akkor meg keres másik szövit

semmi szabálytalant nem lehet csinálni

jaja ez egy jo fejlesztés lenne

Dus majd a lefele nyilacskát tedd ide is:D

Pool 11-08-2009 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228361)
Rengeteg varázsló hulla rohangászik most is a játékban. Egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg szállító hulla is lenne, mert nem tudja mi az, elolvasni meg -- mint tudjuk -- luxus. Ebből nem derül ki, hogy VIP vagy-e, vagy sem.

aszinnék olyan kemények, mint a Szállító filmből a főszereplő :)

vityu 11-08-2009 15:31

OFF

(#1000000) Jason Statham
faj: ember
személyiség: Szállító

ON

csabi 11-08-2009 16:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228358)
Mert? Mi hatranyod szarmazhat belole? Meg az eletben nem szamoltam a hoditoban soha azzal, hogy az ellenfel vip vagy nem.... :)

Es ha igen? Es ha nem? Nem ertem a felvetest... :)

(dipoban is gyakran feltetel a vip, szal vegkepp nem ertem, miert is nem orulnel neki...) :)

Komolyan mondom, nemsemmi dolgokkal tudtok elojonni... :)

mert zavarna.. :) csak egy érzés és kész.. :) nem lenne hátrányom, sem előnyöm, habár tuti kapnék olyan pm-eket, mint a több személyiségem miatt.. :)

Ati, biztos menne a reklamáció, h ember vagyok szállító személyiséggel és még sem tudok karavánozni.. jah, hogy VIP is kell hozzá.. azt nem tudatam.. :)

mindenesetre nekem nagyon hasznos lenne, főleg lassú csoportban, ahol fél nap megy el egy kör karavánnal. akár első személyiségnek is beválasztanám. :)

Ati 11-08-2009 16:31

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 228371)
Ati, biztos menne a reklamáció, h ember vagyok szállító személyiséggel és még sem tudok karavánozni.. jah, hogy VIP is kell hozzá.. azt nem tudatam.. :)

Nem hiszem, hogy jó ötlet, ha +1 kavaránt kapsz... Legfeljebb duplaannyid lesz, mint azelőtt. :) Máris megoldva a probléma. :)

Ettől függetlenül érdemben még mindig nem szeretnék a témához hozzászólni.

Paliking 11-11-2009 14:12

támogatom az eredeti felvetést

siQ 11-11-2009 15:11

Az vajon célzás, hogy nem került át a megfontolandó javaslatok közé, vagy most már olyan közel vagyunk a fejlesztéshez, hogy nem lesznek pakolgatva a témák?:)

Ati 11-11-2009 15:24

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 228908)
Az vajon célzás, hogy nem került át a megfontolandó javaslatok közé, vagy most már olyan közel vagyunk a fejlesztéshez, hogy nem lesznek pakolgatva a témák?:)

Amikor eljön az ideje, akkor válogatás lesz, és 3 dolog történhet:

1, megy a téma a megfontolás alatt állók közé
2, megy a téma az elvetettek közé
3, marad itt, esetlegesen várva, hogy később hátha lesz belőle valami.

richardka 11-11-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228909)
Amikor eljön az ideje, akkor válogatás lesz, és 3 dolog történhet:

1, megy a téma a megfontolás alatt állók közé
2, megy a téma az elvetettek közé
3, marad itt, esetlegesen várva, hogy később hátha lesz belőle valami.

3-as menüdhöz annyi, hogy szerintem elég kiforott javaslat:DD egyszerü és nagyszerü

Kubbi 11-16-2009 11:55

nekem nem tetszik a neve

siQ 11-16-2009 12:59

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 229383)
nekem nem tetszik a neve

még szerencse, hogy javasoltál másikat...

Kubbi 11-16-2009 13:05

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 229385)
még szerencse, hogy javasoltál másikat...

gondolkozom rajta
ha tudtam volna, írtam volna nem gondolod?

az ötlet jó, tetszik, viszont a nevet kicsit környezet idegennek érzem.
ennyi

All times are GMT +1. The time now is 20:39.