![]() |
Új Személyiség: Lich
Ezt az új személyiséget kizárólag hullák használhatnák:
A lényeg ennyi lenne, hogy a hulla tudna távolozni és térkaput felderíteni magára, plusz, ha ezt a személyiséget választaná, akkor megszűnne az automatikus vérszomj, ezt is neki kellene feltenni, hogy ha sereget indít. mit szólnátok ehhez? |
Quote:
Nem tartom jó ötletnek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Előnye nem sok lenne vele a hullának, de talán jól jönne neki, hogy nem tudnák úgy megtámadni, hogy őt ez meglepetésként érje. és végül is csak távolozni, tk-át felderíteni tudna, plusz feltenni a vérszomj varázslatot |
Ha jól emlékszem, Ati leszögezte, hogy hulla se varázsolni, se lopni nem fog...
A másik, amiért pedig én nem támogatom egyenlőre, hogy a hulla meg lesz változtatva. Amíg nem tudjuk milyen lesz, addig fölösleges szerintem csak hulláknak felvehető személyiségekről beszélgetni... |
És különben is,mijjazza Lich? :D
|
Nekem nem tetszene, hogy a hullának lenne külön személyiség.
|
Quote:
Biztos Hex is nagy játékos. |
Quote:
|
Quote:
konkrétan nem a heroesre gondoltam, hanem a fantasy könyvekre, amikből kb. 200-300 könyvet számlál már a saját könyvtáram amúgy meg a Lich nem a nem feltuningolt formája a power lichnek, hanem olyan varázslót jelent, aki a varázsereje által átlépte a halandó ember szintjét és levetette a béklyókat, ezért élőhalottá vált, megszabadulva a halandóság átkától. Ezért illene ez a személyiség csak a hullához. Erősődni, nem erősödne tőle. |
érdekes felvetés, de én sem támogatnám, hogy a hullák megtudják, hogy ki lopta ki őket... :P
|
Quote:
De azt én értelmesnek tartom, hogy láthassák, ha esetleg valaki támadja őket. Miért legyenek rosszabb helyzetben, mint a többi játékos? Távolba láthassanak. ezzel erősebbek nem lesznek, sőt, meggondolják jobban a vaksi támadásokat :P |
Nekem az nem tetszik benne, hogy csak egy faj lenne képes használni.
|
Quote:
Mondjuk a vérszomj, az autómatán benne van, Quote:
|
OFF:
Quote:
ON: nem tudom egy hullát átlagosan egy héten hányszor támadnak meg... biztos, hogy élnének a lehetőséggel, és minden körben távoloznának? :p csak 1 (vagy pár) db varázslat miatt ténleg létre kéne hozni egy személyiséget, amit ráadásul csak egy faj használhat? :rolleyes: |
Quote:
tudom, hogy automata vérszomjal indul, de ha ezt a szemet választaná, nem kapná meg automatikusan, hanem manuálisan kellene felraknia. |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk kiesne akkor az a vicces tény, hogy hulla 2k varival :) |
Quote:
|
Quote:
egy személyiségnek nem az az elsődleges feladata, hogy erősítsen, hanem hogy valami pluszt adjon. a hulla erősítésére van egy másik topic. Amúgy meg erősítené, mert az egyik legnagyobb gyengeségét vennénk el a hullának. Még pedig a vakságát. |
Quote:
|
Quote:
|
nem támogatom, de most nem indoklom meg ne lehessen belekötni:p
|
Be kell, valljam emberesen, hogy első olvasásra félre értettem a javaslat lényegét.
Már magamban különböző stratégiákat kezdtem el gyártani, mert milyen jó lesz majd varázsló nélkül is tudni fogom, ha valaki támadást indít ellenem, vagy térkaput nyit rám. Kár, hogy nem, így gondoltad Hex. Ebben az esetben más fajnak is jól jöhetett volna ez a személyiség. Hiszen ki ne örült volna egy olyan személységnek A-ban ami automatikusan vérszomjjal indítja a seregeket, észleli ha bármilyen ellenséges hadmozdulat fenyegeti az országodat. Mindezt, templomok és varázslók nélkül. A képzelgésemtől vissza térve az eredeti javaslathoz. Lehet olyan személyiséget kialakítani ami elsősorban egy fajnak ideális, mert már volt erre példa, de megtiltani, hogy a többi faj ne használhassa az helytelen. A többi hibáját, pedig a többiek is elmondták. |
Quote:
|
Quote:
ergo a többi fajnak nem lenne értelme használnia, mivel tud varázsolni. Legalábbis szerintem. Sajnálom, hogy ennyire nem tetszett senkinek az ötlet. :) majd máskor |
Attól eltekintve, hogy egy hulla varázsolhat, vagy sem, egy olyan személyiség szerintem semmiképpen nem jó, amit kimondottan csak egy faj használhat.
|
Quote:
és akkor hajrá:D |
Quote:
Mondjuk túl sokra nem menne vele de ha már felvetetted ideírtam mit változtatnék rajta hogy támogatható legyen számomra :) (ui: a vérszomj elvétele sokkal nagyobb hátrány mint ami előnyöket ideírtál. templomok tartása a vérszomj végett->kevesebb barakk és nagy területen a vérszomjat sem lehet 3% templommal feltenni, főleg nem tekik nélkül) |
Nem jó ötlet... bonyolít... nem kézen fekvő...
Egy elf miért ne lehetne lich + Diszkrimináció :) |
Quote:
Tud majd távolozni, TK-t felderíteni és mint rendesen, így sem lenne automatikus vérszomja. Felesleges lenne, de szabadon választható. :) |
Quote:
|
Quote:
úgy lenne értelme ha ezt a 2 varázslatot készültség nélkül használhatná bárki sztem ez mindenkinek előny. nem erősiti a katonákat,varázslókat,tolvajokat, de mégis egy olyan plusz ami miatt kecsegtető többedik személyiség lenne. leginkább persze a hulláknak lenne nagy előny ez:) |
Quote:
hasznos kis személyiség lenne mf-eknek és A-ban sztem nem elsőnek de nem is az utsónak:) |
Quote:
|
Én úgy voltam vele, hogy a felvetés önmagában érdekes, de alapvetően elvetendő (bocs), mert le lett fektetve a hullás topikokban, hogy márpedig soha nem fog se varázsolni, se tolvajkodni az élőhalott, amivel én egyet is értek, legalább egy másik játékmódot, játékstílust is ad a faj a játékosoknak, akik választják. (És többen is fogják szerintem, a leendő erősítés után). Így egy olyan változás, ami ezt megváltoztatná, szerintem nem jó ötlet.
|
Quote:
végigolvastam, hidd el... ;) nem igazán érdekel a HSZ számom... ha azért irogatnék, akkor az összes topicba naponta benyomnék vagy 2 hszt valami semmiségről... :) ON: mellesleg az alapfelvetés is úgy szól, hogy hulláknak. Pont ezért az a neve, hogy lich. A litch ha nem tévedek valami élőhalott varázsló, boszorkány-t jelent. Szerinted az elfekkel ez mennyire illene össze? Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tudtommal még nem Ati vagy, hogy a lomtárba dobd a javaslatot. mellesleg ha tudnál olvasni, pontosan tudom, hogy mit vetettem fel |
All times are GMT +1. The time now is 17:45. |