Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség a varázslóknak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3874)

Dus 10-29-2009 17:35

Új személyiség a varázslóknak

Nos, ha már személyiségeket találunk ki, akkor íme egy ötlet. :)

Minden, a másikra ható ártó varázslat 10%-al nagyobb hatásfokú legyen.

Ennyi. Nem bonyolult, nem durva, viszont elkelhet sokszor. :)

A személyiség nevére nincs ötletem...

Ha valaki keveselné, hozzá lehetne rakni azt is, hogy a magára ható varázslatok pedig 10%-kal nagyobb eséllyel sikerüljenek... (így pl. még A-ban is hasznos lehet, hisz kevesebb varázslót kell tartani, persze, nem első személyiségnek)

Remedy 10-29-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 226914)
Nos, ha már személyiségeket találunk ki, akkor íme egy ötlet. :)

Ennyi. Nem bonyolult, nem durva,

De durva. :)

Az artokat ne erositsuk mar, ami a legtobb jatekosnak csak a kedvet veszi el es semmi haszonszerzes nincs benne... :P

Dus 10-29-2009 17:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226921)
De durva. :)

Az artokat ne erositsuk mar, ami a legtobb jatekosnak csak a kedvet veszi el es semmi haszonszerzes nincs benne... :P

A mészárlásban és a pusztításban sincs haszonszerzés, mégis ott a harcos személyiség. Ráadásul az földelésre és fosztira is ad...

Von 10-29-2009 18:00

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 226914)

De ez a vihar és szárazság variknál hogy valósulna meg? 36 kör helyett mondjuk 40 kör lenne?
Mi lenne, ha nem az ártóra, hanem az infószerzőre kapna 10% bónuszt + 10%-kal jobb eséllyel tesz magára varit? Mondjuk nem tudom, hogy ezért megintcsak érdemes lenne-e gondolkodni új személyiségen, de legalább nem a rombolást segítené elő csak :)

Ati 10-29-2009 18:01

Attól, hogy a személyiségek témát elővettem, még maradjunk meg annál az irányelvnél, hogy csak azért, hogy legyen, ne legyenek személyiségek.

Ha valamit kitalálunk, akkor az legyen egyedi.

Ne arról szóljon 20 új személyiség, hogy az első erre az +1%-ot, a második arra ad +1%-ot, a harmadik pedig amarra ad +1%-ot.

Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy mindenki kap 20 pontot, és tetszés szerint ossza szét, hogy mit hány százalékkal akar vele növelni. (Ami egyébként nem is biztos, hogy nagy butaság, csak nem fog sehova vinni, mert az elfek a védelemre teszik az egészet, az orkok a támadásra, és nem mozdultunk semerre. :))

Dus 10-29-2009 18:04

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226927)
De ez a vihar és szárazság variknál hogy valósulna meg? 36 kör helyett mondjuk 40 kör lenne?
Mi lenne, ha nem az ártóra, hanem az infószerzőre kapna 10% bónuszt + 10%-kal jobb eséllyel tesz magára varit? Mondjuk nem tudom, hogy ezért megintcsak érdemes lenne-e gondolkodni új személyiségen, de legalább nem a rombolást segítené elő csak :)

Igen, közben vihar és szárazság nekem is eszembe jutott. Simán lehetne +10% kör pl. Szerintem... (és persze lefele kerekítve).

Ha infószerzésre kapna, azt hogy gondolod?? Simán 10% erősebbek a varik infószerzésnél?? Ha ez lenne, emellé megkaphatná azt a 10%-os magára ható bónuszt is, de szerintem (vajon miért?!) nekem jobban tetszik az alap ötlet. :)

Dus 10-29-2009 18:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226928)
Attól, hogy a személyiségek témát elővettem, még maradjunk meg annál az irányelvnél, hogy csak azért, hogy legyen, ne legyenek személyiségek.

Ha valamit kitalálunk, akkor az legyen egyedi.

Ne arról szóljon 20 új személyiség, hogy az első erre az +1%-ot, a második arra ad +1%-ot, a harmadik pedig amarra ad +1%-ot.

Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy mindenki kap 20 pontot, és tetszés szerint ossza szét, hogy mit hány százalékkal akar vele növelni. (Ami egyébként nem is biztos, hogy nagy butaság, csak nem fog sehova vinni, mert az elfek a védelemre teszik az egészet, az orkok a támadásra, és nem mozdultunk semerre. :))

Én alapból abból indultam ki, hogy már nem nagyon vannak full varis országok. És nem csak azért mert valami hihetetlen unalmas full variban menni, hanem azért is, mert full varis ori nagyon gyenge más felállásokhoz képest (pl. hadi-vari). Ezért támogatnám 10%-al...

Alg 10-29-2009 18:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 226932)
Én alapból abból indultam ki, hogy már nem nagyon vannak full varis országok. És nem csak azért mert valami hihetetlen unalmas full variban menni, hanem azért is, mert full varis ori nagyon gyenge más felállásokhoz képest (pl. hadi-vari). Ezért támogatnám 10%-al...

Akkor már a védelmét kellene támogatni valamivel... semmit nem ér a 10%, ha 2 sereggel bever egy átlagos ork/gnóm

Remedy 10-29-2009 18:13

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 226935)
Akkor már a védelmét kellene támogatni valamivel... semmit nem ér a 10%, ha 2 sereggel bever egy átlagos ork/gnóm

Ezzel tamogatod a vedelmet, hiszen a bonusz templomokat at lehet epiteni barakknak/toronynak. Csak nem sokkal. :)

Dus 10-29-2009 18:13

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 226935)

A védelmi személyiséget meg felveszik szépen az elfek, és röhögnek a markukba.

És amúgy is úgy kell kiépíteni az orit, hogy kettőször pont ne férjen be.

//Módosított javaslat//
De lehet pl. a templomok %-os aránya / 2 is a plusz, és akkor minél varisabb valaki, annál több pluszt kap. És mivel a varik alapból lényegesen gyangébbek, ezzel talán lehetne ellensúlyozni. Bár, 40% templomnál azt a 20% bónuszt talán picit sokallom, de igazából nem kéne, mert akkor már tényleg 2* átmennek rajta, onnantól pedig a 20% reálisnak tűnik... (még mindig nem a sikerességet befolyásolja, hanem ha sikerül, akkor ennyivel magasabb a kár)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226937)
Ezzel tamogatod a vedelmet, hiszen a bonusz templomokat at lehet epiteni barakknak/toronynak. Csak nem sokkal. :)

Ha csak az alapot nézzük, akkor nincs bónusz templom. Nem a varázslók erősebbek, hanem, ha bemegy az ártó, az erősebb X%-al. (a kiegészítés meg nem kell, ha a most írtak lennének)

Atinak:
A templomok területarányosságán alapuló bónusz meg eléggé egyedi (najó, tornyok így működnek, de személyiség nincs ilyen).

Alg 10-29-2009 18:48

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 226938)
//Módosított javaslat//
De lehet pl. a templomok %-os aránya / 2 is a plusz, és akkor minél varisabb valaki, annál több pluszt kap. És mivel a varik alapból lényegesen gyangébbek, ezzel talán lehetne ellensúlyozni. Bár, 40% templomnál azt a 20% bónuszt talán picit sokallom, de igazából nem kéne, mert akkor már tényleg 2* átmennek rajta, onnantól pedig a 20% reálisnak tűnik... (még mindig nem a sikerességet befolyásolja, hanem ha sikerül, akkor ennyivel magasabb a kár)

így már jobban tetszik, és így nem lehetne 1% templommal 11% eséllyel felrakni a (védő)varikat 36 körre:) (volt valami ilyesmi javaslat is)

richardka 10-30-2009 07:23

gonosz leszek

a nyitohozzászoló ezt a szemit fogja vinni?? ne 1 szinten hanem mondjuk 3 szinten??

Egyetértek Atival és ezt irtam máshova is. Ha már uj szemi legyen akkor olyan legyen ami nincs, és ne a meglévők variálása legyen

1-2 év mulva meg majd lesz vagy 100 szemi a hodba és max 5 vagy 8 lesz használható a többi sallang.

Dus 10-30-2009 07:40

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 227035)
gonosz leszek

a nyitohozzászoló ezt a szemit fogja vinni?? ne 1 szinten hanem mondjuk 3 szinten??

Egyetértek Atival és ezt irtam máshova is. Ha már uj szemi legyen akkor olyan legyen ami nincs, és ne a meglévők variálása legyen

1-2 év mulva meg majd lesz vagy 100 szemi a hodba és max 5 vagy 8 lesz használható a többi sallang.

Ööö. Nem voltál gonosz. :D
Nem, nem fogok ilyen személyiséget vinni, varis ország hiányában. ;)

Viszont jó, hogy egy olyan hozzászólásra sikerült reagálnod, ami azóta tartalmilag "változtatva" lett. :)

100 személyiség?? 5-8 használható?? :eek:
Azért gondolkodj már. Már most van 9 használható, amik megmaradnak, az a 100 pedig picit soknak tűnik. :)

richardka 10-30-2009 08:12

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 227036)

Viszont jó, hogy egy olyan hozzászólásra sikerült reagálnod, ami azóta tartalmilag "változtatva" lett. :)

Azért gondolkodj már. Már most van 9 használható, amik megmaradnak, az a 100 pedig picit soknak tűnik. :)

ne a számokon lovagolj:D
a 9-ből van pár amit a soha a turoba nem használnék

Dus 10-30-2009 08:15

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 227042)
ne a számokon lovagolj:D
a 9-ből van pár amit a soha a turoba nem használnék

Basszus. Nem azoknak vannak a személyiségek legtöbb része, akiknek 1, 2, 3 személyiségük van. Persze, hogy nem használnád, ha nincs annyi szem az országodon. De többedik személyiségnek ideális. Sőt. Speciel pont ez, egy varázsló országnak első személyiségnek is elég jó, de másodiknak mindenképp.

Ildee 10-30-2009 08:34

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 227044)
Basszus. Nem azoknak vannak a személyiségek legtöbb része, akiknek 1, 2, 3 személyiségük van. Persze, hogy nem használnád, ha nincs annyi szem az országodon. De többedik személyiségnek ideális. Sőt. Speciel pont ez, egy varázsló országnak első személyiségnek is elég jó, de másodiknak mindenképp.

Ha nagyon varis akarnék lenni, akkor sem választanám ezt a szemet még 4diknek sem, persze teszem hozzá hogy szerintem a fullvaris orinak legfeljebb 200 hekin van értelme (szerintem) esetleg még 5ös szinten elmegy fentebb is.
De szerintem Dus hagyd ezt a személyiség dolgot olyanokra akiknek tényleg több szemük van, ők valószínűleg jobban tudják mérlegelni, hogy mit hanyadiknak vennének fel. (tudtommal neked sincsen több szemed, ahogy nekem sincs)

Dus 10-30-2009 08:45

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 227047)
Ha nagyon varis akarnék lenni, akkor sem választanám ezt a szemet még 4diknek sem, persze teszem hozzá hogy szerintem a fullvaris orinak legfeljebb 200 hekin van értelme (szerintem) esetleg még 5ös szinten elmegy fentebb is.
De szerintem Dus hagyd ezt a személyiség dolgot olyanokra akiknek tényleg több szemük van, ők valószínűleg jobban tudják mérlegelni, hogy mit hanyadiknak vennének fel. (tudtommal neked sincsen több szemed, ahogy nekem sincs)

Nagyon tudlak sajnálni, ha max negyediknek vennéd fel, mert full varisként pl. ha 20%-al több kárt tudsz okozni az ártókkal, az igencsak erősít. Ha viszont csak negyediknek vennéd fel, elárulnád, hogy mit vennél fel előtte?? Tudós, ok. És a többi?? És igen, fullvaris orinak 200 hekin van kb. csak értelme, de ezzel a szemmel, mondjuk akár egész 5. szinten is jó lehetne, talán még 4-ben is (ahol most is simán bevállalják sokan), és gyakran a vari-hadi országok is tudnák használni kisebb bónusszal (mert kevesebb a templomuk).

És attól még, mert valakinek 1 szemes orija van, szerintem tudja (ha ismeri a személyiségeket), hogy miket venne fel, ha több lenne.

Ildee 10-30-2009 09:13

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 227048)
Nagyon tudlak sajnálni, ha max negyediknek vennéd fel, mert full varisként pl. ha 20%-al több kárt tudsz okozni az ártókkal, az igencsak erősít. Ha viszont csak negyediknek vennéd fel, elárulnád, hogy mit vennél fel előtte?? Tudós, ok. És a többi?? És igen, fullvaris orinak 200 hekin van kb. csak értelme, de ezzel a szemmel, mondjuk akár egész 5. szinten is jó lehetne, talán még 4-ben is (ahol most is simán bevállalják sokan), és gyakran a vari-hadi országok is tudnák használni kisebb bónusszal (mert kevesebb a templomuk).

És attól még, mert valakinek 1 szemes orija van, szerintem tudja (ha ismeri a személyiségeket), hogy miket venne fel, ha több lenne.

Ne sajnálj, mert nem szeretnék soha fullvaris lenni :P
Attól hogy több kárt okozok, még nem érzem magam erősebbnek :)
200 hekin nincs értelme ennek a szemnek, mivel 200 hekin eleve nem nagyon lehet károkat okozni (szerintem)
Hogy milyen szemeket választanék, azt inkább megtartom magamnak.
Valóban tudhatjuk mi egy szemesek is hogy mit vennénk fel, de jómagam többet adnék a "nagy"ok véleményére, akiknek van is több személyiségük, akikről tudom, hogy évek óta aktívan! játszanak.
Már maga az a tény hogy el sem tudod képzelni milyen szemet vegyen fel egy hadivari a tudós mellé nekem mutatja a (nem)hozzáértésedet.

Nem azt akarom ezzel mondani, hogy én jobban értek bármihez is, csak azt hogy jobban adok olyanok véleményére akik tudnak is játszani.

Dus 10-30-2009 09:26

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 227054)
Ne sajnálj, mert nem szeretnék soha fullvaris lenni :P
Attól hogy több kárt okozok, még nem érzem magam erősebbnek :)
200 hekin nincs értelme ennek a szemnek, mivel 200 hekin eleve nem nagyon lehet károkat okozni (szerintem)

Pont ezt írom, hogy így feljebb is használható lenne a varázsló... :)

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 227054)
Már maga az a tény hogy el sem tudod képzelni milyen szemet vegyen fel egy hadivari a tudós mellé nekem mutatja a (nem)hozzáértésedet.

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 227047)
Ha nagyon varis akarnék lenni, akkor sem választanám ezt a szemet még 4diknek sem...

Full variról volt szó többedik személyiségnél, ne ferdíts. Nem ugyan az...

Vari-hadinál lenne elképzelésem, de ez akkor is jól jöhet egy vari-hadinak is. Egy full varit meg így lehetne játszhatóbbá tenni...

Ha pedig nem látod, hogy miért lenne erősebb egy ország, aki 20%-al több kárt okoz, akkor inkább hozzá se szólj a témához. :)

Ildee 10-30-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 227056)
Pont ezt írom, hogy így feljebb is használható lenne a varázsló... :)

Miért is lenne használhatóbb? Azért mert több kárt okoz?
Gondolod senki sem merné így 2 sereggel vagy akár többel is beverni?

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 227056)
Ha pedig nem látod, hogy miért lenne erősebb egy ország, aki 20%-al több kárt okoz, akkor inkább hozzá se szólj a témához.

hm... valószínűleg lemaradtam valamiről, mert nem látom hogy ezzel a szemmel erősebbek lennének a varijaim, vagy a hadi egységeim (értsd számszerűen)

sutike31005 10-30-2009 10:00

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 227036)

dehogy van 9 használható szerintem.. a mai napig a tudós, tábornok (harcos) ork a használható szerintem

Dus 10-30-2009 10:23

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 227065)
dehogy van 9 használható szerintem.. a mai napig a tudós, tábornok (harcos) ork a használható szerintem

A használható nálam azt jelenti, hogy olyat pluszt ad, ami jobb mint a semmi. Pl. a kereskedő is használható egy hadi fajnál, mert fele nanyi pénz lopnak pl. És még a vándort is kihagytad a felsorolásból, a harcost pedig még zárójelbe tetted, nem tudom miért, mert azok is nagyon is hasznosak. A túlélő is hasznos egy hadis fajnál, mert véd a varik és tolik ellen is, és a gazdálkodó is hasznos, ha nem vagy tf ori...Szóval nem értem mi a problémád. :)

Bele ne kössél, hogy persze, és ki az aki kereskedőt válszt hadi fajra (mondjuk hullán kívül). Attól még, mert nem választod elsőnek azt a szemet, még hasznos, és ez tény.

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 227063)
Miért is lenne használhatóbb? Azért mert több kárt okoz?
Gondolod senki sem merné így 2 sereggel vagy akár többel is beverni?

De, beverhetnek így is két sereggel. De akkor ennyi erővel vegyük ki a harcost, mert ott is csak a több kár okozása (vagy több dolog fosztása, foglalása) a lényeg. De a Te indokoddal, akár az összes személyiséget kivehetnénk, a tudóson kívül, mert hadi védelmen egyik sem változtat (a tudóson kívül). :)
Ezt nem gondolom megfelelő indoknak...

De nem igaz, hogy nem érted, hogy ha valami több kárt okoz az ellenfeledben, az hasznos neked.

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 227063)
hm... valószínűleg lemaradtam valamiről, mert nem látom hogy ezzel a szemmel erősebbek lennének a varijaim, vagy a hadi egységeim (értsd számszerűen)

Értsem számszerűen?? Pont, hogy nem úgy kell. :)

richardka 10-30-2009 18:25

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 227067)

Bele ne kössél, hogy persze, és ki az aki kereskedőt válszt hadi fajra (mondjuk hullán kívül). Attól még, mert nem választod elsőnek azt a szemet, még hasznos, és ez tény.

szoktam kereskedőt választani, mivel a nyersinek nincs néha ára, az egységeket nem lehet eladni, a tekit meg nem érdemes termelni

ilyenkor jo a kereskedő szemi pár bankkal elvan magának az ori pár napig a magaságokba
még vippelni se kell:D

ugyhogy az egy jo személyiség:D csak hogy megvédjem a mundért

de ez off volt

Pales 11-24-2009 21:57

varázslóknak jól jöhet

Gyula 11-25-2009 08:32

Már elnézést, hogy ide offolok. De most nagy hirtelen ez a 66. személyiség ötlet a megbeszélésekben. Mintha egyesek presztizs kérdést csinálnának abbol, hogy nekik is elő kell álni egy egetrengető ötlettel, lehetőleg rögtön a megbeszélések között. Ennek eredményeképp meg vérre menő viták folynak, bődületes hülyeségekröl, mint pl ez a neve nincs 10%-ot adó személyiség is.

Miért nem tetszik? Mert nincs átgondolva, nincs egy kiforrott elképzelés, még neve sincs csak jött egy kósza ötlet és ezt rögtön itt meg kell beszélni.

Dus 11-25-2009 16:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 230238)
... mint pl ez a neve nincs 10%-ot adó személyiség is.

Először kérlek, olvasd át a témát, utána írj.

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 230238)
Miért nem tetszik? Mert nincs átgondolva, nincs egy kiforrott elképzelés, még neve sincs csak jött egy kósza ötlet és ezt rögtön itt meg kell beszélni.

Végül is, kb. ez igaz, de pont azért lett felvetve, hogy kialakuljon egy végleges forma. Én úgy gondolom - hiszen én nyitottam a topicot - , hogy az alapötlet jó, miszerint a full varisokat kéne erősíteni, mert nem véletlenül van belőle kevés a játékban, és nem véletlenül nem játszanak vele felsőbb szinteken. És erre egy személyiség ideális - ugyancsak szerintem.

Tsobi 11-25-2009 17:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 230286)
a full varisokat kéne erősíteni, mert nem véletlenül van belőle kevés a játékban, és nem véletlenül nem játszanak vele felsőbb szinteken. És erre egy személyiség ideális - ugyancsak szerintem.

A full varisokat miért kéne erősíteni? Nem azért van egyre kevesebb belőlük, mert gyengék..

Dus 11-25-2009 17:08

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 230289)
A full varisokat miért kéne erősíteni? Nem azért van egyre kevesebb belőlük, mert gyengék..

Tudtommal de. Minél feljebb vagyunk, más felállásokhoz képest egyre gyengül, a föld értéke miatt, és az éplista egyre többet ér a gömbhöz képest. Tudtommal. De ha Te máshogy tudod / gondolod / látod, jó lenne, ha le is írnád. :)

Gabro 11-26-2009 11:12

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 230290)
Tudtommal de. Minél feljebb vagyunk, más felállásokhoz képest egyre gyengül, a föld értéke miatt, és az éplista egyre többet ér a gömbhöz képest. Tudtommal. De ha Te máshogy tudod / gondolod / látod, jó lenne, ha le is írnád. :)

feljebb mindenkinek kell megfelelő védelem, ezért vannak hadivarik meg haditolik...ezen nem fog változtani ha a varit megerősítik kicsit..

Dus 11-26-2009 19:03

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 230368)
feljebb mindenkinek kell megfelelő védelem, ezért vannak hadivarik meg haditolik...ezen nem fog változtani ha a varit megerősítik kicsit..

Attól még mert valaki tart 15% toronyíjat pl. (pl. !!!), még nem lesz se hadi-vari, se hadi-toli. :)

Gabro 11-26-2009 21:58

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 230421)
Attól még mert valaki tart 15% toronyíjat pl. (pl. !!!), még nem lesz se hadi-vari, se hadi-toli. :)

a hadivarit mondjuk 35-10 barack-torony és 25% templomos óriásnak gondolom inkább, a 15%-os toronyíj csak addig létezik míg arra nem jár egy értelmes szövi...
a haditoli meg gnóm mondjuk vagy törpe esetleg az ork...annyi tolival hogy az éplista menjen egy átlag varira vagy hadira....

fenn nem lesznek full varik vagy full tolik, mert a játék célja nem a varázsolgatás, hanem a földszerzés....ártani tud a vari rengeteget, de a földet nem tudja se elvenni se megtartani, ennyi

Dus 11-27-2009 06:23

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 230290)

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 230490)
a hadivarit mondjuk 35-10 barack-torony és 25% templomos óriásnak gondolom inkább, a 15%-os toronyíj csak addig létezik míg arra nem jár egy értelmes szövi...
a haditoli meg gnóm mondjuk vagy törpe esetleg az ork...annyi tolival hogy az éplista menjen egy átlag varira vagy hadira....

fenn nem lesznek full varik vagy full tolik, mert a játék célja nem a varázsolgatás, hanem a földszerzés....ártani tud a vari rengeteget, de a földet nem tudja se elvenni se megtartani, ennyi

Igen, pontosan ezt írtam, nagyon kedves tőled, hogy megismételsz. :)
De itt nem arra gondoltam, hogy majd A-ban, meg B-ben tele lesz full varival a személyiség miatt a csoport, mert ennyire nem vagyok elvetemült. De ez akár 4. szinten is játszhatóbbá (nem játszhatóvá, hanem játszhatóbbá) tenné a full varis országokat (talán még egy-két szórakozó embernek 3. szintre is), ami még egy kis színt / változatosságot vinne a játékba. Szerintem. :)

Ráadásul, az előbb azt írtad, hogy kell a védelem, és ezért több a hadi-toli, hadi-vari, és erre írtam, hogy nem a védelemtől lesz. Pontosan tudom, hogy néznek ki ezek az országok, nem kell megmagyarázni, csak szmplán erre reagáltam:

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 230368)

:)

All times are GMT +1. The time now is 08:15.