![]() |
Új személyiség: Faltörő
A Faltörő
25% támadóerőt adna egyéni és klántámadásra természetesen csak arra az országra vonatkozna és csak akkor ha full sereggel támad(miután valamennyi egység meghal a csata előtt így ez a full lehetne 99%) |
Quote:
Ha nem tudok eplistat az ellenrol, de van gombom, nem tudom, hogy full sereggel jon-e, azaz bejon-e vagy nem. Ha csata elott lebont x% barakkot, akkor lehet megkapja a 25% bonuiszt, amugy nem. Nem tetszik, a kiszamithatatlansaga miatt. |
Quote:
|
Quote:
Alsóbb szinteken pedig senki nem használná. Viszont tökéletes lenne az élőhalott számára, nem mint személyiség, hanem mint faji sajátosság, egybekötve azzal, hogyha több sereggel támadják, akkor többszörös betegséget visznek haza, és a betegség is durvább lefolyásúvá válna. |
Mellesleg én biztos nem bontogatnám a barakkokat van ettől jobb megoldás is:D
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy bár ki aki egyfősről beszél legalább egyszer egy két hétig nyomja már egyfősben és aztán beszéljen hogy könnyű!!! Egy jó beton elfet a mostani feltételekkel nem tudsz orkal klánban átütni,csak ha nincs bent full sereg tehát ha eteti a sereget biztonságban üldögélhet évekig. Valaki magyarázza el ez miért jó? |
Quote:
Jön a sereg és fullnak veszed és máris nem ér meglepi,akkor ezzel az erővel ha alám bontasz is ugyan ez mert kv előtt még felettem voltál kérem vissza a pénzemet |
Quote:
+25% támadóerővel egy jó orkot senki nem fog meg, de szerintem törpét és gnómot sem. A szint alján a jelenlegi szabályok között is "könnyű" a haladás, az elf mocsárnál valóban problémák akadnak, de szerintem jobb megoldás ha a jelenlegi szabályoknak megfelelő megoldásként keresel valakit aki beáll melléd, és így átugrod a rossz részt klánban, üttök egyet-kettőt, majd elváltok, mint egy olyan változtatást hozni, ami 25% támadóerőt ad azoknak, akiknek alapból nem kell tartaniuk tanyát, kevesebb templom és kocsma kell nekik, semmi termelőépület nem szükséges számukra, mert úgyis haladnak és ütnek. |
A harcos ad 10%-ot. Azt hiszem, ez meg elviselheto lenne ennel a szemelyisegnel, de akkor az mindig jarjon, ne legyen barakkhoz kotve. Bar ezt is tul erosnek erzem, meg mindig... :)
|
ha kör közben ereszt, akkor az már nem full seregnek számít?
|
Skacok én csak írtam egy számot nincs kőbe vésve bár szerintem a 10% kevés,de ettől még kipróbálhatjuk.
Mert azért az is ott van hogy full sereggel kint van és pl klántámadásnál bár a védekezés mondjuk esélytelen de ott van az akár 5 sereges visszatámadás lehetősége |
Quote:
|
Quote:
Ezaltal a 10% is erosodne, hiszen minden seregere megkapna. Nem gondolod, hogy igy jobb lenne? |
Quote:
|
Quote:
Az adott orszag kapjon +10% tamadoerot, fuggetlenul attol, mennyivel tamad. |
Quote:
Na azért az A ban régen az volt a módi hogy két körre álltunk és ugye aki figyelt már ezt látta és általában ha kicsit is ismerte az ellenfelet és a saját védelmét akkor megpróbálta kitalálni hogy mekkora sereggel fog jönni a másik és mi az a szembeindított sereg ami beférhet akár 2x is... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
alsobb csoportokba ezt senki se fogja használni, vagy el kell küldeni az ijakat is harcba?? |
Quote:
Az lenne az igazi, ha olyan megoldások születnének, amik VÁLASZTÁSI lehetőséget ajánlanak, nem egyértelmű cserét. Miért választaná bárki is a tábornokot a +10% haderejével, ha van egy másik személyiség, ami ennél többet ad? Persze a 10% se nyerő szám ilyen szempontból, mert akkor lenne két teljesen egyforma személyiségünk, amit egyedül a többszemélyislgű országok tudnak kihasználni, mintha ugyanazt felvennék kétszer. A többszemélyiségű országok ilyen jellegű erősítése sem biztos, hogy jó ötlet. |
Quote:
Sőt tovább megyek igenis jó lenne mert ugye elsőszemként is tudná hasznosítani minden hadis ori |
Quote:
|
Quote:
Főleg a kisebb 2 millió pont alatti klánoknál szapora, hogy melléd keül valaki. Még ha wapról távoloznak is, se néznek körönként klánlistát főleg éjjel nem. A lehetséges zsembetámadó pedig hatalmas kockázatot vállal, mert ha az ellen figyel, távol piac,és nem megy ki akkor ott áll egy védekezési lehetőségeiben jelentősen meggyengült klán közelében. Serg valljukmeg elképesztően ritka a teljes szembemenetel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont ha a bunker elf nincs biztonságban akkor talán beindul kicsit az élet és nem lesznek az A ban ülő országok betonelfként csak azért hogy a B ből tudjon valaki komolyabb játék és időráfordítás nélkül fordulni. |
Quote:
|
Quote:
Az a baj, hogy Serg csak Aban es betonelfekben gondolkodik, ork fejjel... :) Esetleg egy 5% tamadoero novekedes? Az annyira nem durva, de megis szamit, sokadik szemelyisegnek idealis... :) Orknal gyengebb a tabornok szemnel, de minden mas fajnal erosebb. |
Quote:
Maradjunk abban hogy egyéniben meg tudom oldani a mostani lehetőségekkel,de klánban még orkal sincs esélyed.Eddig az volt az általános vélemény hogy ne legyen beüthetetlen ország most meg legyen?Úgy látszik változnak a szempontok:D 5% mint halottnak a csók semmivel nem vagy előrébb a 10% a minimum |
Quote:
Lehet, hogy iszonyú bénán játszik egy többszemélyiségű ország, de ha egy mégbénább játékost legyőz, akkor egészen biztosan nem az fordul meg a mégbénább játékos fejében, hogy ő játszik nagyon rosszul, hanem az, hogy a többszemélyiség előnye... És ha valóban van is ilyen előny, ami behozhatatlan mások által, az most így elsőre nekem nem tetszik. Nagy marhaságot mondok, de ha már az elfek ellen akarod ezt kiélezni, és ha már az a neve, hogy faltörő, akkor miért nem az őrtornyok ellen hat, például sikeres támadásokkor a szokásosnál több őrtorony pusztul, vagy talán még ez sem, hanem a pusztulási arány az őrtörnyok felé tolódik el, de ugyanaz az arány marad, mint másnál, hogy ne legyen über-személyiség. |
Quote:
|
Quote:
(Bar ennek a pusztulasos dolognak nem latom ertelmet..) :) |
Quote:
A faltörő lehet nem túl szerencsés névválasztás,de gondoltam előbb legyen a tartalom kitalálva aztán lehet neki jobb név is. A javaslat lényege azért is volt a full kitámadáshoz kötve hogy esélyt adjunk a megtámadottnak és úgy mindjárt nem lenne über-személyiség. |
Temahoz kapcsolodoan, meg az jutott eszembe, hogy ha csinalunk egy barmilyen olyan szemelyiseget, ami hat a tamadoerore, akkor szerintem a parjat is meg kellene csinalni, ami a vedoerore hat, hogy ne boroljun nagyon az egyensuly. (lasd ork-elf, stb...)
|
Quote:
Nekem az a bajom ezzel, hogy nem egyedi. Olyan pluszt ad, amit már fajjal is, és 2 létező személyiséggel is ki lehet használni. Most e mellé a három mellé lenne egy negyedik, ami tök ugyanazt adja. |
Olvasgatva a témát, én mondó vagyok, hogy szerintem az alapötlet, hogy full kitámadásra járjon bónusz, az jó. Viszont full kitámadásnál akkora a sereg, hogy arra elég a 10% is, max. 15%.
És ez még esetleg az elfeket is ösztönözhetné lejjebbi szinteken az ütésre, mert ugye ott a fantomsereg, így simán be lehet kockáztatni egy full sereges támadást... Szerintem a 10% jó, de full sereges támadásnál kapja csak meg. (és persze, így nem első személyiségnek jó). |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:22. |