Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mf vs szövi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3866)

Démonka 10-25-2009 18:32

Mf vs szövi

Elnézést ha van már ilyen én nem találtam.
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek megfelelően van-e beállítva egy mf bónusza.Ha megnézzük egy szövi ha jól fel van építve símán beüt egy mf-et,másik szövit meg pláne.Egy mf max akkor üt be egy másik mf-et ha az kint van vagy nemjól van felépítve,sőt szövitagból is max a varist tudja ha jó a szövi.Most legyen szíves ne csak az írjon aki még életében nem volt mf:P

Pool 10-25-2009 18:55

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226422)
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek megfelelően van-e beállítva egy mf bónusza.Ha megnézzük egy szövi ha jól fel van építve símán beüt egy mf-et,másik szövit meg pláne.Egy mf max akkor üt be egy másik mf-et ha az kint van vagy nemjól van felépítve,sőt szövitagból is max a varist tudja ha jó a szövi.Most legyen szíves ne csak az írjon aki még életében nem volt mf:P

Be lehet ütni simán MF-fel bármilyen szövist, csak meg kell találni a megfelelő fajt és felépítést hozzá...
Személyes tapasztalat...

none 10-25-2009 18:59

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226422)

nem rég fogtam egy szövitámadást, és kisértem is mfként.. igaz sereget cseréltem..:)

Démonka 10-25-2009 19:04

igen Pool megfelelő fajjal és megfelelő pénzmennyiséggel:P

Természetesen megfelelő fajjal,megfelelő felépítéssel és nagyon sok pénzzel

Alg 10-25-2009 19:29

Szerintem ez teljesen jó ahogy van. Ne akarjunk már egy MF-et szöviszintre erősíteni...
Így is bőven játszható, ha valaki arra szánja magát.

Démonka 10-25-2009 19:34

Azért az érdekes, hogy minden szövi először az mf-eket szedi ki a pontlistából és csak utánna a másik szöviket.Magamból indulok ki(de nem kell senkinek álszenteskednie).
Mf-nél pedig nem beijjazott elf-re gondoltam.

Reaktor 10-25-2009 19:59

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226428)

A Pénz a játék taktikai eleme.
Ha Neked nincs törekedj arra, hogy legyen meg ez a taktikai lehetőséged.

[HTPA]GeeForce 10-25-2009 20:01

A régiek jó tanácsa... :D Szevasz Zoli

vityu 10-25-2009 21:49

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226441)
Azért az érdekes, hogy minden szövi először az mf-eket szedi ki a pontlistából és csak utánna a másik szöviket.Magamból indulok ki(de nem kell senkinek álszenteskednie).

Ez pl nálam egyáltalán nem igaz. Szívesebben szedek ki szövist, mert általában kisebb sereg kell hozzá, több helyem marad védeni.:)

Alg 10-25-2009 21:57

Quote:

Ahogy haladunk a csoport eleje felé, ott már tényleg csak az MF-ek maradnak. De ha lehet, én (is) jobban szeretem egy szövi tagjait lecsapkodni szépen sorban (vagy akár kettőt egyszerre, az egyik szövimmel:D)

Hex 10-25-2009 21:57

nekem olyan mindegy, hogy szövis vagy mf, ha üthető megyek :)

Pool 10-25-2009 22:52

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226428)

Ezért szedek össze sok pénzt 5-ben, hogy utána mókázhassak

Pool 10-25-2009 22:52

Quote:

én gyorsban ütöm a nem ismerős szöviket is

Fefe013 10-26-2009 11:56

Időbeosztásom miatt szinte csak mf-ként játszom, többféle felépítést és fajt kipróbáltam, és mindig találtam módot az előre jutásra, nem mindig volt könnyű, párszor persze bevertek, de sokat védtem és kísértem is, és gyakran kezdeményeztem is. Úgy gondolom, h a jelenlegi bonuszokkal is számos lehetőség van az előre jutásra.
Nem érzem szükségét, h változtatassunk ezen, ha nagyobb bonuszt kapnak az mf-ek az átlagtól jobb szövik akkor is be fogják verni, az átlagosakkal meg így is fel lehet venni a harcot, persze „villámháború” formájában éri meg csak az mf-nek, s az mf-mf elleni harcban a másik mf-nek is meglennének ugyanazok a bonuszok….
A pénzről meg annyit, h ha, van, akkor sokkal több stratégiai lehetőség van számodra, így mf-nek pár milliárd tartalék mindig jól jön, de ha nincs is úgy is lehet boldogulni, persze nehezebb…

Összességében sztem jó ahogy most van…

Ja, én is szivesebben ütök szövist, mint mf-et, persze csak okosan...:D

Dynosaur 10-28-2009 22:49

én jobban szeretem az MF-eket ütni... :) egy jobb szöviben, ahol specializálódtak a tagok egyszerüen az egyik gömbözik, a másik lelop, a maradék meg nekemjön... nagyon kell vigyázni... jahh, és jelenleg MF vagyok... :P

Karvaly 11-09-2009 20:24

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 226507)
Időbeosztásom miatt szinte csak mf-ként játszom, többféle felépítést és fajt kipróbáltam, és mindig találtam módot az előre jutásra, nem mindig volt könnyű, párszor persze bevertek, de sokat védtem és kísértem is, és gyakran kezdeményeztem is. Úgy gondolom, h a jelenlegi bonuszokkal is számos lehetőség van az előre jutásra.
Nem érzem szükségét, h változtatassunk ezen, ha nagyobb bonuszt kapnak az mf-ek az átlagtól jobb szövik akkor is be fogják verni, az átlagosakkal meg így is fel lehet venni a harcot, persze „villámháború” formájában éri meg csak az mf-nek, s az mf-mf elleni harcban a másik mf-nek is meglennének ugyanazok a bonuszok….
A pénzről meg annyit, h ha, van, akkor sokkal több stratégiai lehetőség van számodra, így mf-nek pár milliárd tartalék mindig jól jön, de ha nincs is úgy is lehet boldogulni, persze nehezebb…

Összességében sztem jó ahogy most van…

Ja, én is szivesebben ütök szövist, mint mf-et, persze csak okosan...:D

Ugyanígy vélekedek én is a témával kapcsolatban.

All times are GMT +1. The time now is 13:46.