![]() |
Tv és számítógép
Sziasztok!!!
Lenne egy olyan problémám illetve kérésem hogy segítsetek már nekem mert vettem egy kábelt amivel össze tom kötni a gépet és a tvét! össze van kötve de nem történik semmi azt írja ki hogy ellenrőzzie a jelkábelt!! megtettem de semmi! ha kell vmi paraméter akkor szóljatok megírom! nagyon fontos lenne!!:eek: |
A TV-t át kell váltanod a megfelelő csatornára, vagy a megfelelő beviteli forrást ki kell választanod. Ez tv-től függ, annak az útmutatója leírja, hogy ha X helyre dugod a kábelt, akkor mit kell pontosan kiválasztanod, hogy azt lásd.
|
Kösz már megy! DE
Van egy olyan problémám és csak azóta van mióta a tv össze van kötve a géppel hogy amikor bekapcsolom a gépet és feljön hogy Wndos Xp és a csík ott szaladgál utánna betöltene az üdvözlő képernyő és egyből újraindul! Viszont csökkentett módban megy minden frankón! Vki segítsen hogy mi lehet a baj? |
Két dologra gyanaxok, vagy gyík a táp-od, vagy keves a memória. Első az valószínűbb....
|
már megvan a megoldás!! egy vírus volt a ludas!!
|
Asszem itt a tuner kártyárol is lehet kérdezni :)
Tettem a gépembe egy tuner kártyát, rádió - hang van kép nincs - eddig ok tv - kép van, hang meg csak héba hóba és ha van akkor is viszhangos - nem a legjobb így :( a videószabány beállításával tudok hangokat előcsalni, a kártya ha autómatikusan felismertetem vele csatornákat akkor secam D videószabványt állít be mindnehová, ha megadom neki h pal rendszert használjon akkor is egyenként át tudom állítani őket, pal H és pal G szabványal szokot lenn hang némelyik csatornán a szerkesztőben mindegyiknél, és mikor átkapcsolok tvre akkor ez eltünik rögtön. ilyenkor mi van??? mit kell csinálnom vele? |
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen hardwarek és softwarek szükségesek ahhoz, hogy felvételt tudjak készíteni a tv-ből? Jelenleg van egy madzagom, amit rákötve a tv bementére, iletve a videókártya és a hangkártya kimenetére, meg tudom jeleníteni a képet/hangot a tv-n. Gondolom e fordítottjához nem úszom meg ennyivel... |
Quote:
|
És az átlagban mennyibe kerül? Nem kell nekem feltétlen a legmárkásabb darab, csak valami egyszerű mezei.
|
Quote:
http://depo.hu/szamitogepek_es_alkat...ztok/tvtunerek |
Quote:
Pénzedtöl függöt, mindegyik jo, könnyü kezelőfelület gyors telepités, a gépet se fogja le se tv nézéskor, se felvételnél annyira. ha már lehet ajánlani |
Ez egy jó régi topic :)
No szóval, vki nálam jobban hozzáértő tudna ajánlani TV tuner kártyát ami win7-el hajlandó együtt dolgozni és tv antenna kábel csatlakoztatható hozzá és műsor rögzítésre is alkalmas? |
All times are GMT +1. The time now is 19:22. |