Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szemet szemért, fogat fogért! - avagy mennyire vagyunk bosszúállók (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=384)

Agit@tor 04-07-2006 12:01

Szemet szemért, fogat fogért! - avagy mennyire vagyunk bosszúállók

Sziasztok!
Ezt a topicot azért nyitottam, mert arról szeretnék képet kapni, hogy mi hódítósok mennyire vagyunk bosszúállóak! Ki? Mit? Mivel büntet? Na és hogy mennyire? Pl: ha lopnak tőletek, ha kifosztanak, ha ártóznak stb mivel vágtok vissza? Mi számít az ellenetek irányuló legsúlyosabb bűnnek, és mennyire toroljátok meg?

Agit@tor 04-07-2006 12:11

Mivel én tolis vagyok, ezért a legjobban az ellenem irányuló ártózást rühellem:mad: Szerintem szemetebb dolog mint a lopás, mert itt mindennemű haszon nélkül, puszta kedvtelésből szivatjuk a másikat, merthogy mit kezdjünk a készülinkkel? Ezért ha ártóznak, megpróbálok legalább annyi kárt okozni, mint amennyit nekem okozott a kliens! Mindenkit csak addig bántok, ameddig nekem megéri:) , nem tartozom azok közé, akik a végletekig gyilkolják ellenfelüket!

Steve 04-07-2006 12:12

kisbróker (#324694) [5/Y]
Aki ezt az orimat mégegyszer beüti azt minden erőmmel bezúzom, porig alázom, egy hétig nullán tartom a morálját, és péppé mészárolom:mad:
Ha lép Mbe ott az ismik teszik ugyanezt és miután ujrázik már én leszek ott is;)

Nah én kábé ennyire:D

laziga 04-07-2006 12:12

Nagyon az elsö figyelmeztetés ha folytatja vagy én vagy ö töröl:)
vagy alázattal bocsánatot kér vagy kegyelemért könyörög nem kér könyörög:D
Na persze minig becsületesen közlöm vele elöre vagy ha nem tudok bosszut állni akkor halgatok mint a sir és megprobálom minimalizálni a veszteségeim:P
Majd eljön az én idöm:)))

Senki 04-07-2006 12:31

hmm.... én elég bosszúálló vagyok asszem... ha lopnak, akkor üzenetet írok, hogy nem kellene. Ha nem áll le, vagy bepofázik akkor kifosztom párszor, ha van mire, aztán mészárlás és vissza lopok bele, ha már tudok, és kifosztom rommá. aki meg akar gömbölni, azt néha leártózom, pláne, ha 36 körrel is megy :D egy hullát aki full elites volt és kifosztott meg levertem 5 sereggel földre alulról, úgy hogy hadüzit küldtem seregküldés után stb... igazából elég gonoszul játtszok. Az is vörös lepel a szememben ha valki üzenetben beszól, vagy tiszteletlen, vagy fenyeget... ehh... mindenkinek megvannak a maga sötét dolgai :D

*és ha nem megy akkor sunnyogok egyet az orival, feltápolom és akkor... :D az is vörös lepel ha arra akarnak venni hogy megalázkodjak, még akkor is ha levernek. akkor törlésig, vagy tovább, bárki veszít is :D*

Cyby_ 04-07-2006 13:17

tehát mindenki szeret mindenkit,meg minden de itt aztán ki lehet élni a dühöt:)
Kb Senki módszerével értek egyet!:)

Agit@tor 04-07-2006 13:28

Quote:

Originally Posted by Senki
az is vörös lepel ha arra akarnak venni hogy megalázkodjak, még akkor is ha levernek. akkor törlésig, vagy tovább, bárki veszít is :D*

Mi az, hogy törlésig vagy tovább? Milyen pusztítás után jön el az az állapot,
hogy inkább törlöd az orit? Ez a vagy tovább pedig azt jelenti, hogy csinálsz egy új orit és azzal is nekimész?:confused:

Senki 04-07-2006 13:37

Quote:

Originally Posted by Agit@tor
Mi az, hogy törlésig vagy tovább? Milyen pusztítás után jön el az az állapot,
hogy inkább törlöd az orit? Ez a vagy tovább pedig azt jelenti, hogy csinálsz egy új orit és azzal is nekimész?:confused:

minden szinten, miden orimmal minden oriját ... meg új ország regelése stb.. és én nem törlök országot, akármennyire alázzák szét :D újrázni is csak akkor újrázok, hogyha szint közepén váltani akarok fajt mert azzal a fajjal a megváltozott körülmények miatt nem érek fel topba soha... pl ezért újráztam óriás hadival... elf lettem mert nem volt szövim. :)

(kamikaze vagyok kb.. nem véletlenül mondom :D)

-Fegya- 04-07-2006 14:51

Hát én nem vagyok egy bosszúálló fajta. Csak akkor állok bosszút, ha megéri, ha nyerek valamit a bosszún. Még senkit sem vertem teljesen szét.
Ilyen is van...

Penya 04-07-2006 15:04

Én se vagyok állat, ha bántanak akk úgy adom vissza h egálban legyünk, ha folytatja akkor is kb egálra hozom aztán ált mondom h nem akarom szétverni, a veszteségek is kb egyenlőek. Ez be szokott válni. Nem hinném h az lenne a cél h más játékát elrontsd, főleg magas szinteken, ahova sok idő feljutni. Amit viszont nem tűrök az ha vki szájal, nagyképűsködik, fenyeget, ha ilyen van akk jócskán bántom, persze nem verem teljesen szét.

Senki 04-07-2006 19:28

én lemészárolom a seregét hogy ne tudjon bántani amíg még a közelében kell lennem. na meg hogy elvihessem a ekercseit a károm pótlására. nem azért vagyok ilyen goromba másokkal hogy nekik legyen rossz, hanem hogy nekem legyen nyereségem. ha meg nincs semmije se, amit elvinnék akkor nehezen bánthat... ;)

Penya 04-07-2006 22:39

Lehet h nem akarsz velük rosszat tenni, és magadért teszed, de nekik ezzel akárhogy is magyarázod rosszat teszel. Ilyen alapon nem lenne jogod felháborodni a közpénzeket lenyúló politikusokon, mert ő nem neked akar rosszat, csak magának jót ... ;)

Senki 04-07-2006 23:25

Quote:

Originally Posted by Penya
Lehet h nem akarsz velük rosszat tenni, és magadért teszed, de nekik ezzel akárhogy is magyarázod rosszat teszel. Ilyen alapon nem lenne jogod felháborodni a közpénzeket lenyúló politikusokon, mert ő nem neked akar rosszat, csak magának jót ... ;)

nem jó a politikusi hasonlatod... mert neki a köz érdekét kell érvényesítenie, és ha magának akar jót, akkor ez ellen cselekszik. míg ha megtámadnak akkor az én káromra akar gyarapodni. de én ezt nem hagyom, hanem megfordítom. pl megint volt egy olyan hogy elkezdtek lelopni tekercsre én meg írtam hogy fejezze be, mert az nem lesz jó. nem válaszol, hanem később megint lelop. megint írok. megint megcsinálja, mostmár figyelmeztettem elégszer, egyszerűen szétbarmolom annyira hogy én lophassam el az ő tekercseit.

jah: és én ártani akarok neki, hogy legközelebb ha azt modnom neki, hogy ne szórakozzon velem, mert az neki nem lesz örömünnep, akkor azt el is higgye, ne a levegőbe beszéljek amikor azt mondom, hogy nem tettszik amit csinál és megnyomorgatom miatta, ha nem fejezi be, mielőtt számomra eléri az ingerküszöbnyi kárt...

Etyekwood 04-07-2006 23:32

Az én vélemény a dologról!

Én annyira nem vagyok bosszúálló, csak ha hasznom van belőle, vagy olyan mértékű bosszságot okozott a szövimnek, vagy nekem!
Nálam a bosszú addíg tart, ha úgy alakul, amíg nem fordulok.
az 5-től megint mindenki tiszta lappal kezd.
Persze van egy-két kivétel.

Szerintem a játék elsődleges célja, hogy az embereket összehozza és nem az, hogy ellenségeket kovácsoljon!
Jó, persze, ha mindenki barát lenne, akkor csak fedeznénk, aláírom, de azért ne a bosszú vezéreljen.
A bosszú rossz tanácsadó!

Senki 04-07-2006 23:50

rossznak rossz, az egy dolog, de nálam nem is arról szól. az ellenfél megtörése annyira hogy ne tudjon ellencsapást mérni mikor kompenzálom a veszteségeimet az ő vagyonából.... tehát leölöm a toliját hogy elvehessem a tekercsét. ezzel fedeztem a károkat amit okozott. ezért csinálom. ha kárt okoz, akkor elveszem a kár ellenértékét. ha földet vesz el, akkor csak leverem földre, nem szétbarmolom. szemet szemért fogat fogért. én így játtszok. és általában az kapja az átnevelést akit üzenetekkel nem lehet jobb belátásra bírni hogy ne belőlem akarjon megélni egész nap a tolvajserege... aki belémakad, annak a képére mászok, ennyil. aki nem, az csak ütésváltás, aztán aki nyert az nyert, ennyi.

Remedy 04-08-2006 00:48

Quote:

rossznak rossz, az egy dolog, de nálam nem is arról szól. az ellenfél megtörése annyira hogy ne tudjon ellencsapást mérni mikor kompenzálom a veszteségeimet az ő vagyonából.... tehát leölöm a toliját hogy elvehessem a tekercsét. ezzel fedeztem a károkat amit okozott. ezért csinálom. ha kárt okoz, akkor elveszem a kár ellenértékét. ha földet vesz el, akkor csak leverem földre, nem szétbarmolom. szemet szemért fogat fogért. én így játtszok. és általában az kapja az átnevelést akit üzenetekkel nem lehet jobb belátásra bírni hogy ne belőlem akarjon megélni egész nap a tolvajserege... aki belémakad, annak a képére mászok, ennyil. aki nem, az csak ütésváltás, aztán aki nyert az nyert, ennyi.

es mi van, ha vki erosebb mint te? akkor hiaba pattogsz :P

Senki 04-08-2006 08:17

Quote:

Originally Posted by Remedy
es mi van, ha vki erosebb mint te? akkor hiaba pattogsz :P

ha erősebb akkor nem beismerem hogy jobb...aztán megerősödök és leverem :D kivéve ha beszól meg bunkózik zöldbe... :D akkor a tartalékokat is feláldozom egy megverés kedvéért :D

Remedy 04-08-2006 16:08

Quote:

ha erősebb akkor nem beismerem hogy jobb...aztán megerősödök és leverem :D kivéve ha beszól meg bunkózik zöldbe... :D akkor a tartalékokat is feláldozom egy megverés kedvéért :D

jo csak ugy irtad mintha mindenkit meg tudnal buntetni....

tudod, mindenkinel van egy gyorsabb... (vadnyugati hasonlat) :)

Senki 04-08-2006 16:41

Quote:

Originally Posted by Remedy
jo csak ugy irtad mintha mindenkit meg tudnal buntetni....

tudod, mindenkinel van egy gyorsabb... (vadnyugati hasonlat) :)

nyilván nem lehet mindig mindenkit legyőzni :D én csak azokról beszéltem akiket el tudok verni :D értelem szerűen akiket nem, arról ezeket nem mondhatom el :D

Synkel 04-08-2006 17:04

Az én véleményem az, hogy ha valaki kárt okoz nekem, akkor én annak igyekszem sokkal nagyobb kárt okozni az általam elszenvedettnél. Kedvenc esetem, 31 emberem elloptek, és épp így jött össze, hogy én meg 31 épületet pusztítottam. nekem többe került a bosszúállás mint az okozott kár, mert azért hullott a lovas közben, de ha jól sejtem, az illető a jövőben nem rajtam próbálja pótolni az emberhiányát. Nem ütök senkit a végtelenségig, már csak azért sem, mert unalmas mikor már 5 sereggel kényelmesen beférek, neki meg esélye sincs visszaütni, ed igyekszem gondoskodni róla, hogy elkerüljenek a későbbiekben.

Senki 04-08-2006 19:18

én szoktam akkor is még ütni.... azért mert még olyankor lehet több tolija van, vagy még fel tudja tenni a könyvtárkulcsát :D pl elég gonosz dolog lehet elvenni egy tolis nagy tekikészletét, amit pont tőlem bővített legutóbb, de megéri a fáradságot :D.

Békés 04-08-2006 20:36

A megtorlás mértéke változó, függ az okozott kár mértékétől és a delikvens modorától.
Az első nemtetszésemet evvel a versel szoktam érzékeltetni, ez után még van esély a dolgok diplomáciai és kártéritési lerendezésre.

Hívatlan vendég jő, bár észre sem veszed…
Legjobb barátod ő, és hű szerelmesed…
Az arctalan király, halk léptű mostoha…
Folyton nyomodban jár, és el nem hagy soha…
Közel jön - túl közel - , szomorúan megáll…
Ráförmedsz; nem fut el - mert úgy hívják: Békés a Halál…

Ha nem vagy nemmegfelelően reagál /pl modortalan stb/ akkor jön a következő vers, ezután már komolyan megkell indoklonia a tetteit a felejtésemhez.

Köd előttem, köd utánam,
Én vagyok a végzet szolgája.
Én vagyok az, aki végül kopogtat,
Én mondom majd: „Máshol folytasd!"
Az Én kezemben lendül a kasza,
Az Én lelkemen szárad milliók halála.
Én Békés a halál sötét angyala...

Ilyenkor az ügy gyorsabb lerendezése érdekében már megy a hadüzi is.
Ha esetleg a megtorlások közben leszabizik akkor kéthét mulva irok neki és megkérdezem mik a szándékai, szeretne-e játszani az adott orijával.
Egy komoly hódosnak már elég húzós kéthét kiesés és ilyenkor hajlik a békére.
Aki még esetleg ilyenkor is modortalan azt figyelemmel kisérem és nincs kegyelem.

Senki 04-08-2006 20:45

hmmm :D stílusos :D:D

Békés 04-08-2006 20:48

Quote:

hmmm :D stílusos :D:D

Adjuk meg a módját ha már megtévedt uralkodót temetnek:)

Steve 04-09-2006 15:29

Valaki keménykedik velem románban...
Ma még jobbak de egy hét alatt összeszedjük magunkat akkor majd beírok ide;)

Synkel 04-09-2006 22:52

Quote:

Originally Posted by Steve
Valaki keménykedik velem románban...
Ma még jobbak de egy hét alatt összeszedjük magunkat akkor majd beírok ide;)

Tegyük a témát szabira két hétre, és amjd te folytatod oké?:D :D :D

Alba 04-10-2006 08:31

En mar nem vagyok egy bosszuállo fajta. Nyugodtan beuthetnek nem szoktam belole ugyet csinalni.Ez a jatek lenyege.
1-2 eset van amikor eldurran az agyam es akkor nekiesek az ügyfélnek, mint parasztgyerek az olajtonak...
Ha valaki semmi ok nelkul rampakolja az artokat vagy nekiall gyujtogatni.Illetve ha meszarol vagy pusztit...
Regebben en is bunko jatekos voltam es irtottam mindnkit aki a közelembe kerult de most mar csak arra fecserlem el tartalekim, meg az idom aki megerdemli.:)

Caesarion 04-10-2006 12:08

Bosszú

Hát én inkább bosszúalló fajta vagyok.
Ha fosztanak vagy foglalnak tőlem, akkor vagy hazakísérem vagy ártózom+gyilok (ha tudok), vagy össztrombitálom a szövit és kinyírom.
Ha pedig ok nélkül pusztít vagy mészárol akkor nem állok meg a szabi előtt :D
Ártókat meg lopásokat mészárlással jutalmazom.

Alba 04-10-2006 12:38

A bosszuálló nem egy életképes forma....
Ha nem egy joval gyengebb szövibe akadsz bele akkor oriasi vesztesegek leszenk mind2 oldalon.Ha meg gyenge miert szivatod teljesen,..
2 jo szövi lehet a vegen nem er el semmit de egymast teljes felemészti,,,
Es ilyenkor jon egy neveto3. :D
u.i.: na ez leszek én :D

Thrym 04-10-2006 14:31

Hello :)
én is inkább a kereskedő szemszögéből intézem a megtorlást :) ha van akkor hajrá, ha nincs akkor megvárjuk mig lesz, ha nem lesz akkor kis leckéztetés és mozdulunk a következőre:cool:

Szemes224 04-13-2006 08:06

Édes bosszú...

Nekem nagyon rosszul tud esni minden országom ellen irányuló támadás és ennek megfelelően nem is hagyom annyiban a dolgot. Minden lehetséges eszközt felhasználok a megtorláshoz. Csak akkor hagyom abba, ha bocsánatomért esedezik. (Egy ilyenből már jó barátság is született :) , már ezért is megérte :))

Elit 04-13-2006 20:08

Én személyszerint nem viselem jól az ellenem irányuló támadásokat!
Azt se szeretem, ha gömbözgetnek!:) (Ezért még nem ütök)
Ha látom, hogy ki lop annak vége! Addig mészárolom amíg szabizik!!!:mad:
Aki ártózik azt még jobban szeretem! Azt totálisan megsemmisítem!:p
Aki támad azt hazakisérem 2 sereggel vagy többel rombolni!:)))

Senki 04-14-2006 12:45

Quote:

Originally Posted by Elit
Aki támad azt hazakisérem 2 sereggel vagy többel rombolni!:)))

már ha beférsz és nem pattint ki mindenféle jó trükkel :D

Bogár 04-14-2006 13:04

es mit csinalnatok olyankor, ha mondjuk egy hadist 7-8 kor tavolsagbol szivatnanak? egy varis siman ratesz 20 kor szarazvihart + a tolis szovije siman gyilkolja a sereget? vagy ha egy varis-tolis ugyanolyan tavolsagbol kezdi szivatni a varis oriast?
en is csinaltam ilyesmit. erre csak fenyegeto uziket meg arto-probalkozasokat kaptam, de tobb semmi. :) es egyezzunk meg 7-8 korre sereget kuldeni eleg hulyen nez ki. :D

Bogár 04-14-2006 13:08

amugy akarmikor van kedvem a pusztihoz, meszarhoz. jelmondat: Seek & Destroy. :cool:
minel nagyobb a kar, annal jobb. :D :D

Steve 04-14-2006 15:04

Ilyen névvel nemis várunk mást;)

vonos82 04-14-2006 19:03

Még az 5-ben elverték a számat, egy két toli, hadi, vari szövi szállt hármónkra.. levertek, felgyújtottak, ártóztak, mészár+puszti, ráadásul még írták az ostoba zöldeket...

Felléptem 4-be, és megláttam felettem 4-5 körre az egyik ipsét...

Előtte MF voltam, csak azért léptem be szövibe, hogy megbosszúljam az engem ért sérelmeket...

Láttam , hogy pestises, jó előre építettem egy pár korházat, és a földön lévő országát addig ütöttem, míg valami 6 körrel került alám...

Ott volt a másik két hadis, ők folytatták... Írta, hogy miért nyírom, én meg szépen visszautaltam az ötös csopban történtekre. Most várom a válaszát.

Steve 04-14-2006 19:46

Ez már közelít az igazi bosszúhoz;)

vonos82 04-14-2006 20:19

Most majd érdekes lesz a szövijeimnek beadagolni, hogy csak a bosszú miatt léptem szövibe :D:D:D

Szívás...

(a szövi kirakása etikusan, mi?)

vonos82 04-14-2006 20:22

Ja, ezzel az orimmal hamarosan fellépek, utána hozom fel a másik orimat...

Folyt. köv...

(egyébként nem szokott nagyon érdekelni az ilyesmi, de ez a muki kihozta belőlem az állatot...)

All times are GMT +1. The time now is 20:00.