![]() |
Fórum MUD-os részlegének blokkolása
Sziasztok!
Az lenne a kérésem/javaslatom, hogy a MUD-os fórumrészt úgy ahogy van le tudjam blokkolni. Mármint a MUD-os részre érkező új topikokat ne jelenítse meg nekem a fórum, mint olvasatlan üzenet. Engem csak a hódítós rész érdekelne, de mióta egybe van a mudos részleggel, tőlem idegennek érzem még csak olvasni is a fórumot. nem tudom ki hogy van vele, vagy csak én jártam így? :) |
Quote:
|
Quote:
"29 olvasatlan üzenet" És csak topikokat lehet tiltani. De ugye topik nyílik kismillió darab. Nekem pedig kismilliószor kell tiltogatni. Ha meg lehetne oldani hogy a mud-os részlegnél lenne egy letiltás funkció, no akkor én nagyon boldog lennék :D |
Quote:
|
Quote:
Illetve vannak olyan mud-os témák, amik csak megnyitás után derülnek ki hogy nem is hóddal kapcsolatosak. És ez így nem olyan jó mint a mud elötti időben volt. |
Quote:
Nem érzem ezt problémának jelenleg. Ettől függetlenül feljegyezve, de ilyen irányú fejlesztés most nem élvez elsőbbséget. |
Ezzel kapcsolatban már nekem is lett volna kérésem, csak még nem tettem fel. A MUD-dal sajnos nem tudok játszani, mert túl keveset vagyok olyan helyen, ahol a játékot el is tudom indítani, így a témái sem nagyon érdekelnek, örülnék neki én is, ha le lehetne tilteni az egészet a fórumról, mert ha egyszer majd tudok játszani, akkor csak azt az egyet kellene feloldani, nem a kismillió topikot egyesével :)
|
Nincs ilyen funkciója a fórumnak, a fejlesztések terén pedig most ez nem élvez elsőbbséget.
|
Quote:
Queosiás esetén is zavaró, de ott olyan csekély mennyiségben születik új téma és hozzászólás, hogy az így elviselhető. |
Quote:
Nincs ilyen funkciója a fórumnak, a fejlesztések terén pedig most ez nem élvez elsőbbséget. |
Azt mindenképp hozzáteszem, hogy a fórumnak ez a funkciója, hogy a tiltott fórumokat nem listázza és nem számolja az "új üzenetek" rész, egyedi fejlesztés, ilyennel más fórumokon nem találkoztok, hacsak ott nem írtak szintén egy sajátot hozzá. Sőt, az egyes témák letiltása sem alap funkció a fórumban, igaz arra volt más által írt modul, ami berakható volt.
Ezt csak annak tisztázása végett, hogy nem arról van szó, hogy be kell kapcsolni egy beállítást, és onnantól halleluja, mindenki boldog. :) |
KÍSÉRLETI JELLEGGEL...
... kikapcsolható a fórum MUD részlege. Íme hogyan: User CP (Vezérlőpult) -> Group Memberships (Csoport tagságok) -> és itt kilépsz, belépsz, kedved szerint. A magyar fordítása ennek a résznek igen következetlen, ha rendesen működik, akkor következetesre átírom a magyar fordításokat. Kérek visszajelzéseket a működéséről. Köszi. Ami biztos: néhány embernek nem lett beállítva automatikusan a hozzáférés, ők ugyanitt bekapcsolhatják. Nekik azért nincs beállítva, mert e-mail cím módosítás után még nem igazolták vissza a címük valódiságát, és emiatt olyan csoportban vannak, akiknek nek adtam automatikusan hozzáférést. Az új fórumozók elméletileg automatikusan megkapják a hozzáférést, ami kikapcsolható. Nagyon újdonság a dolog, ezért tényleg kérlek Titeket, hogy írjatok visszajelzéseket róla, és ha valami nagyon balul sikerült az egész rendszer átállításával, akkor jelezzétek. :) Köszi. |
Elsőre jónak tűnik, eltűnt a MUD-os rész mindenhonnan, minden más megmaradt...
|
nálam is működik :)
|
Nekem is működik!:)
|
Visszalépni is vissza tudtok? :)
|
Quote:
Most már kicsit fura is a mud nélkül:-) |
ki-be tudok lépni én is és aszerint változik az olvasatlanok száma.. :)
|
Először mikor kiléptem utána megint visszadobott egy idő után, de gondolom ebben a te kezed volt:)
Azóta rendben, ki-belépés is megvan, alul a hasonló témákhoz sem jön be(gondolom...) |
Nálam is műkszik...
|
Itt is működőképes! :)
|
Quote:
|
Nálam is tökéletesen müködik.
És örülök a fejlesztésnek. |
Mostantól az "Általános beszélgetések" és a "Queosia" fórumok is ugyanígy, ugyanitt letilthatók. A magyarítást is kicsit egységesebbé tettem.
A "Hódító" fórum nem lemondható. |
Nagy vagy!
Minden szuperül működik! 1000 köszönet érte |
Írjatok légyszi a másik témákba is, hogy lássam, hogy tudtok írni, és azok is működnek. :) Köszi. :):):)
|
Köszönöm, nálam is jól működik :)
|
Végre eltűnt a sok MUD...:)
|
Itt is is MUD-talanítás lett.
|
És máshova tudtok írni? ;) Mert azóta ezen kívül a témán kívül nemigen született máshova hozzászólás...
|
Én is kikapcsoltam a MUD-os fórumot, de ez a kettő topic benne maradt az olvasatlanok között, viszont az összes többi MUD-os kikerült belőle:
1. Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > MUD > Hírek Romváros a Skorpiószigeten 2. Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > MUD > Új területek Romváros a Skorpiószigeten Nem mintha zavarna, de gondoltam jelzem :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:31. |