![]() |
piacra kirakott áru "visszavonása"
Sziasztok!
Nekem olyan problémám adódott hogy kiraktam piacra a cuccokat de mégis szükségem lenne rá , és hogy hogyan tudom vissza szerezni? |
Quote:
|
Quote:
|
konkrétan vettem varázsitalokat csak leterhelte a karakteremet és nem akartam kint hagyni a placc közepén így gondoltam kirakom piacra és majd ha kell vissza szerzem, de úgy látom nem lehet vissza vonni azt amit kiraktam tehát jelen pillanatban kidobott pénz volt
|
Máshogyan nem tudod visszaszerezni.
|
hát az nem jó, szerintem nem így kéne ez a rendszer nyugodtan lehetne olyat hogy visszavonás
|
Quote:
Van egy olyan lehetőség hogy klánraktárba beteszed a felesleges cuccodat, vagy veszel házat és oda. |
Quote:
de azért köszönöm a segítséget |
Quote:
|
Quote:
Hogy egy Hódítós mondással éljek: "A piac nem raktár." Az azért van, hogy eladásra kínálj rajta árukat. Ha nem ez a célod vele, akkor nem rendeltetésszerűen használod, és lehetnek ilyen "mellékhatások". |
igaz, de ha a játékban nincs semmi hely ahova esetleg olyan cuccokat tudnék tenni amik kellenek csak nem bírom el vagy éppen mást akarok vinni helyette letudnám tenni. tudom vegyek házat, na mind1 ,ezt elbuktam mert olyan áron van kint hogy soha nem kerül sorra és senki nem lesz olyan hülye hogy megvegye
|
Quote:
Amúgy (szinte) bárhova le tudsz tenni dolgokat, ha azt senki nem találja meg (ellenfelek sem), akkor a földön is hagyhatod. Célszerűbb persze nem szanaszét hagyogatni dolgokat, mert más játékos, vagy ellenfelek felszedik. Ha mindenáron tárolni akarsz dolgokat, akkor klánraktár, vagy saját ház. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Amúgy, a klánraktárat pedig egy órás karakterrel is használhatod. |
Quote:
Quote:
|
hát köszönöm a segítséget mindenkitől, de esélytelennek látom tehát az ott fog "megromlani"
|
All times are GMT +1. The time now is 07:26. |