Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Kisfiu játékautója (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3770)

basesoft 08-29-2009 11:24

Kisfiu játékautója

Kicsit elakadtam ebben a küldetésben.
Felvettem a küldetés és megtaláltam a cumót, de a kölöknek nem kell mert összetört. Így nem veszi el tőlem és nem tudom lezárni a küldetést.
Valaki segíthetne mi a megoldás.

Ati 08-29-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by basesoft (Post 222529)
Kicsit elakadtam ebben a küldetésben.
Felvettem a küldetés és megtaláltam a cumót, de a kölöknek nem kell mert összetört. Így nem veszi el tőlem és nem tudom lezárni a küldetést.
Valaki segíthetne mi a megoldás.

Ahogy leesett a csatorna mélyébe, lehet, hogy valami letörött róla...

RRRrrr 08-29-2009 11:37

A mudos társadalom 99%-a elakadt a bennszülöttes küldibe, gondoltam tolmácsolom a segitségkiáltásukat az enyémet is beleértve:) Talán egy hangyányi segitséget elfogadna mindenki:D

Ati 08-29-2009 11:46

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 222533)
A mudos társadalom 99%-a elakadt a bennszülöttes küldibe, gondoltam tolmácsolom a segitségkiáltásukat az enyémet is beleértve:) Talán egy hangyányi segitséget elfogadna mindenki:D

A játékautós küldetéshez nem szükséges a bennszülöttek szigetére menni, sőt még a fővárost sem kell elhagyni. Egyike a kezdő küldetéseknek, amiket kevés mozgással meg lehet oldani.

RRRrrr 08-29-2009 11:56

nem a kisautós küldivel kapcsolatban kérdeztem a bennszülöttet,csak ugy mellékesen...
Nemtudom Dusnak mi nem tetszett benne

RRRrrr 08-29-2009 11:57

csak persze rossz helyen kérdeztem, mert olyan stupid vagyok, hogy még mindig nem igazodom el ezen a külső fórumon teljesen:) igy már érthető Dus nemtetszése:)

Ati 08-29-2009 11:57

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 222539)
nem a kisautós küldivel kapcsolatban kérdeztem a bennszülöttet

Téma: "Kisfiu játékautója"

Dehogynem ezzel kapcsolatban kérdezted.

Ildee 08-29-2009 11:58

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 222539)
nem a kisautós küldivel kapcsolatban kérdeztem a bennszülöttet,csak ugy mellékesen...
Nemtudom Dusnak mi nem tetszett benne

Lehet ő már megcsinálta, csak nem szívesen osztja meg másokkal :)

basesoft 08-29-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222530)

Ejnye ... de ravaszak vagytok.:)

Quote:

Ejnye ... de ravaszak vagytok.

Spanyesz 09-01-2009 23:10

Sziasztok!
Szerintem béna vagyok de én nemtalálom azt a játékot, szanaszét körbe jártam a csatornát de semmi.
tudnátok segíteni valahogy?

NATO 09-02-2009 05:51

Nem esett túl messze a bejárattól, de bizonyos képességed fejleszteni kell hozzá. :)

Dus 09-02-2009 06:07

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 222726)
Sziasztok!
Szerintem béna vagyok de én nemtalálom azt a játékot, szanaszét körbe jártam a csatornát de semmi.
tudnátok segíteni valahogy?

Ha leesik valami a csatornába, csak nincs olyan messze a lejárattól, ahol leesett. ;)

És ugye megtanultad a keresés képességet, és azzal próbálod?? :)

Ati 09-02-2009 08:47

Keresést mindenképp tanulj, elengedhetetlen a játékban, nemcsak küldetések során.

Arcana Anchev 09-02-2009 15:42

Quote:

Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok gyenge a játékhoz, de ha ezt a sort nem olvasom ebben a topikban meg nem oldom a küldit magamtól (vettem neki fajátékot kárpótlásul, ill már a kovácsmesterségen gondolkoztam, hogy megjavítsam neki)
Szóval lehet, hogy szerencsésebb volna ha a játékban sem azt írnák, hogy összetört a kocsi, hanem vmi letört róla.

Spanyesz 09-02-2009 16:04

Köszönöm a segítséget, szerintem kezdek egy új karaktert akkor :D ezmeg lesz a próba

Valezius 09-02-2009 16:13

Quote:

Originally Posted by Arcana Anchev (Post 222754)
Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok gyenge a játékhoz, de ha ezt a sort nem olvasom ebben a topikban meg nem oldom a küldit magamtól (vettem neki fajátékot kárpótlásul, ill már a kovácsmesterségen gondolkoztam, hogy megjavítsam neki)
Szóval lehet, hogy szerencsésebb volna ha a játékban sem azt írnák, hogy összetört a kocsi, hanem vmi letört róla.

Én meg tudtam oldani magamtól. :)

K.Réka 09-07-2009 10:59

Én még mindig nem tudtam. Megvan az autó, de hol van ami letört róla?
A csatornába visszamentem, de nem találom.

Ati 09-07-2009 11:10

Quote:

Originally Posted by K.Réka (Post 222962)
Én még mindig nem tudtam. Megvan az autó, de hol van ami letört róla?
A csatornába visszamentem, de nem találom.

Az autó sem esett messze, a kis darabja sem eshetett sokkal messzebb. :)

K.Réka 09-07-2009 11:42

Nem adom fel, ma már többször megfordult a fejemben. :-)

Nem adom fel :-)

bari 09-07-2009 14:32

Keress egy létrát, mert mint kiderül tűzoltó autó :)

K.Réka 09-07-2009 21:55

Kötelet is kérek a létra fölé, mert itt sasszézok a csatornába még mindig :-(

Lassan sírni fogok már, ha 20x nem sasszéztam végig a csatornát a lejárat környékén akkor egyszer sem. Így nem egy felemelő élmény a játék :-(

Ati 09-08-2009 07:45

Quote:

Originally Posted by K.Réka (Post 222985)
Így nem egy felemelő élmény a játék :-(

Szerintem menj tovább, keress más küldetést, ehhez majd visszatérsz később.

Gyula 09-08-2009 09:20

Quote:

Originally Posted by K.Réka (Post 222985)
Kötelet is kérek a létra fölé, mert itt sasszézok a csatornába még mindig :-(

Lassan sírni fogok már, ha 20x nem sasszéztam végig a csatornát a lejárat környékén akkor egyszer sem. Így nem egy felemelő élmény a játék :-(

rögtön a lejáratnál volt az autó, ha minden igaz a mellette lévő kockában meg a létra, ha nem találod többször kell keresni.
akármilyen egyszerü is a küldetés, érdekes módon erre én sem jöttem rá, mások mondták meg, hogy mit és hogyan kell csinálni.
számomra az sem volt egyértelmü hogy hol és mi az a csatorna.

K.Réka 09-11-2009 07:45

Köszönöm a segítséget Gyulám :-)
Azóta pontosan 73 alkalommal kerestem ott a létrát, de sajnos semmi eredmény. Az autót is feláldoztam már, mert nem fért el.
Nem értem, hogyha az embernek megvan még a haldó keresés tudománya is, miért történik ez.

Ati 09-11-2009 08:31

Quote:

Originally Posted by K.Réka (Post 223128)
Köszönöm a segítséget Gyulám :-)
Azóta pontosan 73 alkalommal kerestem ott a létrát, de sajnos semmi eredmény. Az autót is feláldoztam már, mert nem fért el.
Nem értem, hogyha az embernek megvan még a haldó keresés tudománya is, miért történik ez.

Ha jó helyen keresed, akkor (ezt) ELSŐ keresésre megtalálod. Lehet, hgy már megtaláltad, csak azt is feláldoztad. A küldetéstárgyakat nem célszerű feláldozni, mert akko rnem fogod tudni a küldetést megcsinálni.

K.Réka 09-11-2009 08:41

Gyula megmutatta, hogy hol keressem, és nem lett meg. Nálam sincs ilyen tárgy, így valószínű, hogy nem találtam meg.
Feláldozva sem lett, arra figyeltem, hogy mi megy bele.

Ati 09-11-2009 08:45

Quote:

Originally Posted by K.Réka (Post 223136)
Gyula megmutatta, hogy hol keressem, és nem lett meg. Nálam sincs ilyen tárgy, így valószínű, hogy nem találtam meg.
Feláldozva sem lett, arra figyeltem, hogy mi megy bele.

Ha már csinálod a küldetést (beszéltél a kisfiúval), akkor megtalálod az első keresésre a megfelelő helyen. Egyszer. A küldetést csinálod, mert az autó meglett, úgyhogy ha a másik helyen nincs meg a létra, akkor azt már előzőleg megtaláltad azzal a karakterrel.

Ati 09-11-2009 08:48

Itt írtam még egy kis infót arra vonatkozóan, hogy mik a távlati tervek az ilyen küldetésekkel: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3766

All times are GMT +1. The time now is 06:12.