![]() |
foglalkoztatottság
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, és egy olyan problémába ütköztem, amire sehol sem találtam választ. A foglalkoztatottságom folyamatosan megylefele, pedig elvileg bőven elég házat építettem. lehet hogy nagyon hülye vagyok:), de kérlek segítsetek. |
Quote:
A foglalkoztaottságod folyamatosan megy le, MERT sok házat építettél. Adott munkamennyiségre egyre több és több embered van. Vagyis a foglalkoztatott emberek száma állandó, viszont egyre több embered van. A foglalkoztatottság (amilyen rész a telejs lakosságból dolgozik) egyre kisebb és kisebb. Bonts pár házat, és építs olyan épületeket, amik foglalkoztatnak embereket (házon kívül minden más). |
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm a válaszokat és a segítséget.
|
Quote:
|
Quote:
|
x*50*1,lakáshelyzettekercsbónusz=(hektárszám-x)*15
Feltéve, hogy nem tartasz piacot, ez az egyenlet megadja, kb mennyi házzal lesz 100% körül a foglalkoztatottságod. |
Quote:
Bank legalul, őrtorony felette, tanya az őrtorony felett, az felett meg a raki. |
Quote:
|
Quote:
Barakk,templom,kocsma (megszokásból csak,mivel általában egy kocsmám van - főleg anarchra igaz, ahol az orkomban is egy kocsma van, a gnómban is, az óriásban alap, hogy egy van),raki,tanya,őrtorony,bank |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem kevés az orknál, bankba nem kell ember. gyújtsák csak az orkomat :) szét lesznek kapva, ártani nem tudnak. Anarchban játszom csak orkkal. |
Quote:
|
Quote:
:) fullon 3 körös az orim :) Ha kell, értük dirib-darabra üttetem az országomat, hogy nekik semmi bajuk se legyen. |
Quote:
(Egy hölgy nem lehet impotens :D) |
All times are GMT +1. The time now is 09:29. |