![]() |
Szabadság
Talájon már valaki valami jó megoldást arra hogy ne rontsa a játékot a szabadság.
Ugy utálom mikor egy csopi 2/3 szabin van a szomszéd ori 20körre vagy minimum 15k pontra áááááá vagy ne lehesen szabira menni vagy csak évi 2hetett vagy vegyék ki a játékbol a szabi idejére vagy mit tudom én de ez egyre rosszabb évröl évre :mad: Valaki tudja a megoldást? |
Quote:
de télleg idegesitő, viszont kell ez a gyengébb orik miatt ,mint menekülő utvonal, ezt bekell látnod.esetleg ha oajn dolgod van, ami miatt nem tucc géphez kerülni ,akkor viszont jo. érted mire gondolok. |
persze de igy nem jó mert már nagyon idegesitö:(
valamit akkor is ki kellene találni:confused: |
Quote:
|
Quote:
kicsit uncsi, hogy vannak akik szabira (mégrosszabb: mélyszabira) bújva lapulnak, és egy vidám napon hajnali 4kor előjönnek, és akkor támadnak. ebben az az idegesítő, hogy nem nagyon lehet rá felkészülni, pláne mélyszabinál, ahol azt se tudhattam korábban, hogy van olyan ori:( ötlet: mélyszabiról visszajövő orik kapjanak 12 óra védelemet, amig nem támadhatnak, és értelemszerűen őket sem lehet támadni:) (esetleg sima szabinál is járhatna pár óra, de asszem azzal túl jól lehetne trükközni:) |
igen, ez a mélyszabi utáni 12 óra védelem ez jó lenne... mind annak aki esetleg olyan régóta szabizott hogy megváltoztak a szabályok, vagy csak nem tudja már ki van körülötte, mind azoknak, akik közé visszajött...
|
ehhez megkéne szabni 1 bizonyos határidőt, azomban ha vki kiszámojja és pont mielőtt beleesne visszajön, ugyanugy pipára tehet ojat aki körülötte van.
|
Quote:
Ha jómunkásember vagy, tudhatod, hogy szabiból soha nem elég :) Bármi közbejöhet, pl: elmész nyaralni, börtönbe kell vonulnod betöréses rablásért, ellik a riska, stb ... Ilyenkor jó, ha szabira tudod rakni az országodat. |
Quote:
talán ha normális csoprotba játszanál... |
Quote:
de szivem szerint sima szabi után is örülnék mondjuk 3 környi védelemnek.. vagy az meg olyan kevés, hogy semmi haszna?:) |
Quote:
Sima szabi után nem tartom helyénvalónak a védelmet, de a mélyszabi más tészta. Nekem még nem volt ugyan ezzel problémám, ám a közeljövőben lesz ha a dolgok jól alakulnak, és nagyon nem szeretném, ha egy reggel arra ébredek, hogy eddig 14 körre volt a legközelebbi ori, most viszont jóval közelebb, mert egy vicces kedvű ork tábornok kibújt a fészkéből, és 8x bevert hekire:) |
Quote:
|
Quote:
Erre a 3 órára azért ki lehetne tiltani a piacról, úgy mint minden szint első 24 órájában. |
Quote:
|
Jogos
Ugyanakkor én azt mondtam korábban, hogy nem tartom túl jó ötletnek a 3 körös védelmet. De a mélyszabisok 12 körét már nagyon is annak tartom. És nem arról beszélek, hogy lehet 2 éve nem járt a Hódnak környékén se, és azóta megváltoztak a szabályok és erőviszonyok, hanem arról, hogy mikor " egy vídám napon hajnali 4-kor " megjelenik a pontlistán, és kitámad akárhány sereggel, akkor nem véletlenszerűen megy, hanem pontosan tudja, kire és mekkora sereggel kell mennie. Szerintem igazából nem a szabisnak, hanem a környezetének kell a védelem:) |
Quote:
de mélyszabiról piacolgatni, azért az mégiscsak ritkaság, meg baromi lassú:) abban az esetben lehet szó védelemről? |
Quote:
|
Van egy ötletem a szabira. Hátha jó!
A szabis orik ne vegyenek részt a körtávolság meghatározásában. Mintha ott sem lennének. A listán természetesen maradjanak ott, legyen pontjuknak megfelelő körtávolságuk, csak a körtávolság meghatározásánál ne számítsanak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A szabi minimumát én lecsökkenteném 48 órára. Az indokom az, hogy egy hétvége 2 nap. Pl aki munkahelyről tud csak játszani annak ez akár évi 52 nap kiesés is lehet ha minden hévégén szabizik. (Ez 1248 kör :D)
Vélemények? :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ezek nem számítanak a meghatározásba, akkor mondjuk 1 kör távolsága átlagosan 1000-ről 500-ra csökkenne. Ha eddig egy ori 20 körre lógott meg a csoporttól, akkor szabizása esetén 40 körre távolódik, tehát nem kerül közelebb a csoporthoz, hanem messzebb kerül. Nem mondom, hogy minden esetben segít ötletem, de valahogy igazságosabbnak tűnik, ha az aktív országok alapján számítódik a körtávolság. |
Quote:
|
Quote:
A szabadság idejének kérdése miért "szétoffolás" :confused: bocs az flame csíráért, nem szeretném folytatni :) |
Quote:
synk arra gondolhatott, hogy nehéz egyszerre két fejlesztési javaslatot megbeszélni egy helyen:) |
Csakugyan arra gondoltam:)
|
Quote:
szóval, Ati, valami vélemény erről a javaslathalmazról?:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:40. |