![]() |
Klánváros mint csapda
Ebbe az imént futottam bele.
Minden tiszteletem Dusé és gondolom, hogy nem a mi szívatásunkra alakította így a bejáratot ahogy most van, viszont ez nagy szívás ha van nálad szekér. Az egyetlen mód hogy kijutottam az a fehér lötyi használata volt melyet nem szívesen lőttem el ilyenre. Igazából nem tudok értelmes javaslatot mondani erre, mivel mindenki úgy épít ahogy akar, viszont ha nincs fehér lötyid akkor csak éhen halás útján tudsz megmenekülni a kelepcéből. Talán segítene ha ker. poszt közvetlen közelében nem lehetne klánvárost alakítani. |
Quote:
Amúgy meg hozzáteszem, hogy pont ott van a kereskedelmi poszt, és le tudja rakni biztonságban mindenki a szekerét aki belép... Annak meg kifejezetten semmi értelme, hogy kerposzt közelébe nem lehet várost rakni. Mellesleg meg olyanra is lehet építeni a várost, hogy szekér nélkül se tudjál kijönni. Nem értem, hogy miért azt hagyjuk meg ű, és ezt szüntessük meg... |
Quote:
Nem azt mondom, hogy ker.poszt közelébe ne lehessen klánvárost, hanem arra a pár négyzetre gondoltam csak ami közvetlenül körülveszi. |
Quote:
A szekeret meg el tudod dobni a bejáratnál, nem értem, miről beszélsz... Pár négyzet?? Utána meg még pár, meg még pár, mert valaki ügyetlen volt és besétált a városba... |
Sokkal egyszerűbb lenne, hogyha szekérrel rá lehetne menni a barakkra. Merthogy amúgy miért nem lehet??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ördögi kör. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont akkor jól jönne, hogyha kerposztot is lehetne bontani. :) |
Quote:
|
Már 2x beleragadtam Dus csapdájába .. szeretek mindenkit amúgy :D
|
Ismételt beragadás, de most az ÉK-i kerposztnál lévő klánvárosba ami kizárásos alapon az Anarchia kláné ... ahogy a képen is látható ez most szándékosan épült. Idáig hárman ragadtunk be amiről tudok.
Köszi a gesztust! (kíváncsi vagyok vállalja e valaki az arcát hozzá) http://kepfeltoltes.hu/090831/csapda...toltes.hu_.jpg |
Quote:
Köszönöm. |
Quote:
Kiszabadultam :) Köszi Ati! :) |
Ennek én is örülök, mert tegnap előtt nekem is sikerült oda beragadni, kénytelen voltam kéket inni, hogy ki tudjak jönni.
|
Quote:
Elnézést még egyszer, akinek ebből kellemetlensége akadt, figyelmetlen voltam, már nem fordul elő. |
Hosszútávon nem probléma, mert a kapu fölötti részt nem engedem majd beépíteni, és ezzel a jelenség meg is oldódik. Addig arra kérek mindenkit, hogy ne építse be azt a részt, és ne szúrjon ki másokkal. Köszönöm.
|
All times are GMT +1. The time now is 17:42. |