Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Azonosítatlan felhasználói név (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3636)

Dym 07-21-2009 06:25

Azonosítatlan felhasználói név

Sziasztok!

Valószínű elgépeltem az e-mail címem, mert nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt.
Erre az esetre ugye az a megoldás, hogy újból regisztrál az ember, ez tiszta sor.
A kérdésem az lenne, hogy hány nap után törlitek az azonosítatlan felhasználókat, mert nem szeretnék egy már évek óta használt felhasználó nevet lecserélni, viszont értelemszerűen a már aktív de azonosítatlan felhasználó nevemmel nem tudok újra regisztrálni.
Van erre bármi megoldás ami lehetővé teszi a felhasználó nevem "megmentését"?

Ati 07-21-2009 08:40

Quote:

Originally Posted by Dym (Post 219694)
Sziasztok!

Valószínű elgépeltem az e-mail címem, mert nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt.
Erre az esetre ugye az a megoldás, hogy újból regisztrál az ember, ez tiszta sor.
A kérdésem az lenne, hogy hány nap után törlitek az azonosítatlan felhasználókat, mert nem szeretnék egy már évek óta használt felhasználó nevet lecserélni, viszont értelemszerűen a már aktív de azonosítatlan felhasználó nevemmel nem tudok újra regisztrálni.
Van erre bármi megoldás ami lehetővé teszi a felhasználó nevem "megmentését"?

A nem használt karaktereket jelenlegi terveink szerint 90 nap elteltével töröljük majd. Jelenleg egy hónapja sem indult a játék, ezért ilyen automatikus törlés még nincs beüzemelve.

Dym 07-21-2009 10:31

És esetleg nem automatikusan van rá lehetőség? :)

Ati 07-21-2009 10:39

Quote:

Originally Posted by Dym (Post 219704)

Végülis... A fő bajom az, hogy ha elsőre nem kaptad meg a kódot, akkor másodikra se valószínű, hogy meg fogod. Néhány szolgáltató nagyon túlzásba viszi ezt a spam-szűrés témát. :(

Andrew 07-21-2009 11:09

Quote:

Originally Posted by Dym (Post 219704)

Tudod, hogy mi az a mailcím amit megadtál? Azaz az elgépelt változat? Mert ha igen, akkor regisztráld le azt a címet a megfelelő szolgálatónál, és kérd újra az azonosítót :)
Ha nem jutna eszedbe, próbálj meg regisztrálni egy új felhasználót, (csak addig kell eljutnod, hogy a mail-t megadd), írd be az első betűt, amivel akkor is kezdted, hátha a böngésző megjegyezte a címet. Innentől a folytatás ugyan az, mint amivel kezdtem :D

Ati 07-21-2009 11:25

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 219710)
Tudod, hogy mi az a mailcím amit megadtál? Azaz az elgépelt változat? Mert ha igen, akkor regisztráld le azt a címet a megfelelő szolgálatónál, és kérd újra az azonosítót :)

A gyakorlatban sokkal valószínűbb, hogy nincs elgépelve a cím, csak a szolgáltatója nem engedi át a levelet. @t-online.hu ilyen, @invitel.hu ilyen, hogy a leggyakoribbakat említsem.

Dym 07-22-2009 06:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219711)
A gyakorlatban sokkal valószínűbb, hogy nincs elgépelve a cím, csak a szolgáltatója nem engedi át a levelet. @t-online.hu ilyen, @invitel.hu ilyen, hogy a leggyakoribbakat említsem.

Úgy néz ki Ati jól gondolja és nem elírtam a címet, hanem valami más gond van. Tegnap regisztráltam másodszor is (3* ellenőriztem a címet), de arra sem kaptam meg a visszaigazolást.

Inviteles a cím. :(

A gond az, hogy direkt azért használom ezt a címet, mert a Hódítós eseményekről ugyan erre a címre megkapom az összes országomból az e-mailt. Ezért gondoltam elsőre, hogy én írtam el a címem. :confused:

Mi most a megoldás? Van két használhatatlan belépőm..
Át lehet írni az egyiknél a címem másra a másikat pedig törölni vagy várjam meg amíg lehet megint jelentkezni és akkor regisztráljak megint egy másik szolgáltató címével?

Ati 07-22-2009 07:45

Quote:

Originally Posted by Dym (Post 219736)
A gond az, hogy direkt azért használom ezt a címet, mert a Hódítós eseményekről ugyan erre a címre megkapom az összes országomból az e-mailt. Ezért gondoltam elsőre, hogy én írtam el a címem. :confused:

Mi most a megoldás? Van két használhatatlan belépőm..
Át lehet írni az egyiknél a címem másra a másikat pedig törölni vagy várjam meg amíg lehet megint jelentkezni és akkor regisztráljak megint egy másik szolgáltató címével?

Nyugodtan jelentkezhetsz most is, elfogadom.

Dym 07-22-2009 09:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219740)
Nyugodtan jelentkezhetsz most is, elfogadom.

Köszi! Már csinálom is.. :)

Ati 07-22-2009 10:06

Quote:

Originally Posted by Dym (Post 219748)
Köszi! Már csinálom is.. :)

El is fogadva. :)

Dym 07-22-2009 10:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219752)
El is fogadva. :)

Ide (gmail) végre megjött a visszaigazolás. :)
Bár azt továbbra sem értem a Hódítós email-eket miért kapom, ezt meg miért nem kaptam meg az inviteles címemre.
A lényeg az, hogy így már tudok játszani. :)
Köszi!

Ati 07-22-2009 10:30

Quote:

Originally Posted by Dym (Post 219754)
Bár azt továbbra sem értem a Hódítós email-eket miért kapom, ezt meg miért nem kaptam meg az inviteles címemre.

Másik szerverről mennek ezek a levelek.

vini28 07-22-2009 17:01

Miért van az hogy Hétfőn regisztráltam,meg is kaptam Kedden az azonosításhoz a számokat,beirtam a megfelelő helyre,probáltam bejelentkezni de akkor azt irja ki hogy töltsem ujra az oldalt az F5-el,megtettem de megint kérte a belépéshez szükséges adatokat(jelszo,név) és akkor megint tölteni kell az oldalt és ez így megy 1 napja!
Nem tudom elkezdeni a játékot!
Kérlek segítsetek.

Ati 07-22-2009 18:42

Quote:

Originally Posted by vini28 (Post 219796)
Miért van az hogy Hétfőn regisztráltam,meg is kaptam Kedden az azonosításhoz a számokat,beirtam a megfelelő helyre,probáltam bejelentkezni de akkor azt irja ki hogy töltsem ujra az oldalt az F5-el,megtettem de megint kérte a belépéshez szükséges adatokat(jelszo,név) és akkor megint tölteni kell az oldalt és ez így megy 1 napja!
Nem tudom elkezdeni a játékot!
Kérlek segítsetek.

Ez azért van, mert nem töltöd újra ténylegesen az oldalt. Itt részletesen le van írva, hogy mi a teendő: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3575

richardka 08-03-2009 05:53

ugyanez a problémám.

Regiztem még anno, de nem jött azonosito.
Regiztem mégegyszer, megint nem jött azonosito

Most lekértem az adatokat, nem jött semmi. Inviteles vagyok, tehát ez a baj

Pedig gondoltam beregizem magam és kiprobálom, bár az ilyen játékokat nem igazán csipem, de hátha jopofa

Még jo hogy megtaláltam ezt a topikot, már kezdtem azt hinni hogy pikkelnek rám:DD

Kár hogy a 2 nevet amiit a hodba használok igy ki van löve:DD

Ati 08-03-2009 08:17

Az invitel sajna visszadobja az összes levelet innen, és még van 2-3, amire nem megy át.

Ati 08-03-2009 08:54

Segítségként az új regisztrálóknak:

Az eddigi regisztrációk alapján a következő végződésű e-maileknél a leggyakoribb, hogy valaki újraregisztrál, feltehetően azért, mert azt hiszi, hogy nem küldtünk neki levelet:

@vnet.hu
@t-online.hu
@invitel.hu
@keszthelynet.hu
@t-email.hu

A leveleket mi ezekre a címekre is kiküldjük, de az eddigi tapasztalatok alapján a levelünk nem lett kézbesítve a címzettnek.

A lista nem a teljesség igényével készült, csupán az eddigi regisztrációk tapasztalata.

[HTPA]GeeForce 08-03-2009 12:06

Kiegészítés:

@freemail.hu
@hotmail.com
@vipmail.hu

Erre a 3 címre eddig évek óta minden Hódítóval kapcsolatos e-mail gond nélkül, azonnal megérkezett. Soha semmi nem maradt el.

ui: 4040. hsz ^^

Ati 08-03-2009 12:08

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 220793)
Kiegészítés:

@freemail.hu
@hotmail.com
@vipmail.hu

Erre a 3 címre eddig évek óta minden Hódítóval kapcsolatos e-mail gond nélkül, azonnal megérkezett. Soha semmi nem maradt el.

ui: 4040. hsz ^^

Ez önmagában semmit nem jelent, a mud máshonnan küldi a leveleket, mint a Hódító.

[HTPA]GeeForce 08-03-2009 12:12

Ezt nem tudtam, de a MUD-os leveleim is gond nélkül megjöttek mind. Regisztráláskor is, és utána direkt csináltam próba-lekérést is.
Az is megjött, szinte azonnal.

Lekértem, majd a fiókomban frissítettem egyet a bejövőknél, és ott voltak a MUD-osak is, a Hódítósokat meg eddig is mindig megkaptam. (Kivéve egyet-kettőt, de azok évente 1x fordulnak kb elő, szerintem pillanatnyi hibák miatt a szolgáltatónál. Elhanyagolhatóan ritka esetek.)

Deni 08-12-2009 20:45

hellóka :rolleyes:

én ma délután regisztráltam, aztán most jól nem tudom, hogy már meg kellett volna kapnom valami regisztrációs emilkét, vagy majd csak akkor kapok, ha már elkészül a karakterem?
vagy ne kérdezzek hülyeségeket ? :D
kösszencs :)

Ati 08-12-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 221510)
hellóka :rolleyes:

én ma délután regisztráltam, aztán most jól nem tudom, hogy már meg kellett volna kapnom valami regisztrációs emilkét, vagy majd csak akkor kapok, ha már elkészül a karakterem?
vagy ne kérdezzek hülyeségeket ? :D
kösszencs :)

A karakter elkészültekor kapsz értesítést, benne az azonosítókóddal, ami kell majd az első belépéshez.

A várólista általában néhány nap, de ma még pár karaktert el fogok fogadni, igyekszem majd úgy alakítani, hogy közöttük legyél. :)

Deni 08-12-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 221512)
A karakter elkészültekor kapsz értesítést, benne az azonosítókóddal, ami kell majd az első belépéshez.

A várólista általában néhány nap, de ma még pár karaktert el fogok fogadni, igyekszem majd úgy alakítani, hogy közöttük legyél. :)

yuppijéééééé :D kösszke :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 02:08.