![]() |
Azonosítatlan felhasználói név
Sziasztok!
Valószínű elgépeltem az e-mail címem, mert nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt. Erre az esetre ugye az a megoldás, hogy újból regisztrál az ember, ez tiszta sor. A kérdésem az lenne, hogy hány nap után törlitek az azonosítatlan felhasználókat, mert nem szeretnék egy már évek óta használt felhasználó nevet lecserélni, viszont értelemszerűen a már aktív de azonosítatlan felhasználó nevemmel nem tudok újra regisztrálni. Van erre bármi megoldás ami lehetővé teszi a felhasználó nevem "megmentését"? |
Quote:
|
És esetleg nem automatikusan van rá lehetőség? :)
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem jutna eszedbe, próbálj meg regisztrálni egy új felhasználót, (csak addig kell eljutnod, hogy a mail-t megadd), írd be az első betűt, amivel akkor is kezdted, hátha a böngésző megjegyezte a címet. Innentől a folytatás ugyan az, mint amivel kezdtem :D |
Quote:
|
Quote:
Úgy néz ki Ati jól gondolja és nem elírtam a címet, hanem valami más gond van. Tegnap regisztráltam másodszor is (3* ellenőriztem a címet), de arra sem kaptam meg a visszaigazolást. Inviteles a cím. :( A gond az, hogy direkt azért használom ezt a címet, mert a Hódítós eseményekről ugyan erre a címre megkapom az összes országomból az e-mailt. Ezért gondoltam elsőre, hogy én írtam el a címem. :confused: Mi most a megoldás? Van két használhatatlan belépőm.. Át lehet írni az egyiknél a címem másra a másikat pedig törölni vagy várjam meg amíg lehet megint jelentkezni és akkor regisztráljak megint egy másik szolgáltató címével? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár azt továbbra sem értem a Hódítós email-eket miért kapom, ezt meg miért nem kaptam meg az inviteles címemre. A lényeg az, hogy így már tudok játszani. :) Köszi! |
Quote:
|
Miért van az hogy Hétfőn regisztráltam,meg is kaptam Kedden az azonosításhoz a számokat,beirtam a megfelelő helyre,probáltam bejelentkezni de akkor azt irja ki hogy töltsem ujra az oldalt az F5-el,megtettem de megint kérte a belépéshez szükséges adatokat(jelszo,név) és akkor megint tölteni kell az oldalt és ez így megy 1 napja!
Nem tudom elkezdeni a játékot! Kérlek segítsetek. |
Quote:
|
ugyanez a problémám.
Regiztem még anno, de nem jött azonosito. Regiztem mégegyszer, megint nem jött azonosito Most lekértem az adatokat, nem jött semmi. Inviteles vagyok, tehát ez a baj Pedig gondoltam beregizem magam és kiprobálom, bár az ilyen játékokat nem igazán csipem, de hátha jopofa Még jo hogy megtaláltam ezt a topikot, már kezdtem azt hinni hogy pikkelnek rám:DD Kár hogy a 2 nevet amiit a hodba használok igy ki van löve:DD |
Az invitel sajna visszadobja az összes levelet innen, és még van 2-3, amire nem megy át.
|
Segítségként az új regisztrálóknak:
Az eddigi regisztrációk alapján a következő végződésű e-maileknél a leggyakoribb, hogy valaki újraregisztrál, feltehetően azért, mert azt hiszi, hogy nem küldtünk neki levelet: @vnet.hu @t-online.hu @invitel.hu @keszthelynet.hu @t-email.hu A leveleket mi ezekre a címekre is kiküldjük, de az eddigi tapasztalatok alapján a levelünk nem lett kézbesítve a címzettnek. A lista nem a teljesség igényével készült, csupán az eddigi regisztrációk tapasztalata. |
Kiegészítés:
@freemail.hu @hotmail.com @vipmail.hu Erre a 3 címre eddig évek óta minden Hódítóval kapcsolatos e-mail gond nélkül, azonnal megérkezett. Soha semmi nem maradt el. ui: 4040. hsz ^^ |
Quote:
|
Ezt nem tudtam, de a MUD-os leveleim is gond nélkül megjöttek mind. Regisztráláskor is, és utána direkt csináltam próba-lekérést is.
Az is megjött, szinte azonnal. Lekértem, majd a fiókomban frissítettem egyet a bejövőknél, és ott voltak a MUD-osak is, a Hódítósokat meg eddig is mindig megkaptam. (Kivéve egyet-kettőt, de azok évente 1x fordulnak kb elő, szerintem pillanatnyi hibák miatt a szolgáltatónál. Elhanyagolhatóan ritka esetek.) |
hellóka :rolleyes:
én ma délután regisztráltam, aztán most jól nem tudom, hogy már meg kellett volna kapnom valami regisztrációs emilkét, vagy majd csak akkor kapok, ha már elkészül a karakterem? vagy ne kérdezzek hülyeségeket ? :D kösszencs :) |
Quote:
A várólista általában néhány nap, de ma még pár karaktert el fogok fogadni, igyekszem majd úgy alakítani, hogy közöttük legyél. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |