![]() |
Sebzes szamitas
Sziasztok,
Erdekelne, hogy zajlik a sebzes szamitasa? Pl most van egy goblin torom, 11-es sebzessel, mi az algoritmus ami alapjan lehet 7 vagy 17 is. Ja, es erdekelne az egyeb sebzesmodositok mukodese is: - Ketkezi harc - Kardforgatas - Extra ero - kihagytam valamit? Koszi: dooky |
Quote:
|
Bocsi, de akkor elmondod, hogy hogy zajlik a sebzes szamitasa? Es persze a kulonbozo skillek bonuszai is jol jonnenek:)
|
Quote:
Quote:
|
Es a sebzesmodositok?:)
|
Quote:
|
Nem irtad le:)Nem vennem a batorsagot, hogy olyat kerdezzek amit mar leirtal:))
Tehat akkor egy goblin kardra levetitve van egy 11-es sebzesem, ami valszeg max sebzes. tehat (1-11)+10% ketkezi+10%kardvivas+(aktualis szint/4) adja ki a sebzest, jol ertem? |
Quote:
|
Quote:
Tehát a maximum az 11 (ha ennyit ír az azonosítás, akkro ez a maximuma) * 1,1 (+10% a kardforgatásra) + (szint/4). Őrjöngés esetén erre az egészre * 1,1 (+10% az őrjöngés miatt). |
Quote:
Ha a kétkezi harcod van, és dobótört viselsz 2. kézben, akkor a minimum sebzésed 1-el, a maximum 5-el növekszik. Tehát a sebzésed: Minimum: 6*1,1 (Kardforgatás) + 1 (kétkezi, hátsó kézben dobótőr) + aktuális szint / 4 Max: 11 * 1,1 (Kardf.) + 5 (Kétkezi, dobótőrrel) + aktuális sz. / 4 |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És pontosan tudod jól, hogy mit válaszolnék, pont azt, amit bent válaszoltam chat-en, a goblin tőr és a buzogány minimum sebzésének összehasonlításakor. U.I.: Az ilyen stílussal meg plz engem messziről kerülj el! |
Quote:
De iszonyuan sajnalom, ha a "hasrautes" szo ennyire melyen belegazolt a lelkivilagodba, igerem maskor ovatosabban fogalmazok... :) |
Quote:
Nem árt elviselni, hogy ez nem a Hódító, és itt igenis lehet ember, aki jobban tud dolgokat mint Te... Quote:
Felőlem off vége...Úgyis pár perc múlva itt az angol tanár. :) |
Quote:
Hagyd mar ezt a barom szoveget. Ha tudod, valaszolj normalisan, ha nem, huzd meg magad. Azt is normalis valasz, hogy "tudom, mert...." az is, hogy "igy tapasztaltam, ezert igy gondolom", de ez esetben tenykent leirni kar. A mostani kodositesed es ellensegeskedeset viszont ertelmetlen, es felesleges, a hoditot belekeverni meg plane hulyeseg volt... Gondold at szepen, mit is akarsz mondani, ha sertegetni, azt nem itt kell, ha normalisan es ertelmesen valaszolni, akkor ne kodosits, hanem valaszolj normalisan, vagy ne is irj semmit. Ennyi. :) |
És akkor az ellenségeskedést féléretéve, visszatérve az eredeti témához... :)
|
Quote:
Ha tudod, kérdezd normálisan, vagy húzd meg magad... Az is normális kérdés, hogy "Én ezt nem így tudtam, el tudnád mondani, hogy hogy jött ki??" Szóval azért a tükröt is használni kéne néha... Na itt a tanár, 3 órát nem vagyok. :) |
Quote:
Quote:
De ezt is annyira hiszem el, mint amikor azt bizonygattad, hogy 33%-ot ad az ezust klanmedal, es hulyenek neztel, amikor mondtam, hogy az bizony 25%, arra meg kitalaltad, hogy az is hulyeseg, mert akkor a bronznak 0%-ot kellene adnia. (Ezt sem tudom hogy kovetkeztetted ki.. Persze ha az arany 50, az ezust 25, akkor a bronz tuti 0.... sok ertelme lenne... :D) Raadasul, ezt siman ki lehet tesztelni 3 mozdulattal, es latszik, hogy 25%ot ad. Szoval ennyit az "okos" valaszaidrol, es a tudasodrol. :) |
Már megint az a láthatatlan tinta... Szabadalmaztatnom kéne...
|
Boccs, mégsem. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:05. |