![]() |
1.0 verzió utáni tapasztalatok
Itt folytassuk, mert megint irtó hosszú az előző topic.
|
A 255ös karakter, azt tapasztalta, hogy 275 erő mellett 308sullyal tudott szaladgálni. (Ő nincs ide regelve, ezért gondoltam írom én)
Gondoltam megnézem én is, és elmentem bányászni, jelenleg 275 az erőm (9 segéd) és 280 suly van nálam, és szaladgálok vígan vele :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ennek nem nyitnék külön témát:
A klántagoknál, meg mindenféle egyéb helyeken lehetne vízszintes görgetősáv, mert van, hogy nem fér bele valaki. :) |
És ennek sem:
Ha valaki kilép, azt kiírja eseményként fent, hogy ki és, hogy kilépett...Ha valaki belép, akkor viszont nem írja ki, hogy ki az új klántag...Esetleg azt a szöveget le lehetne cserélni olyanra, hogy XY belépett a klánba, hurrá! :) De hurrá nélkül is jó... :) |
---- semmi, bocsi
|
Quote:
|
Quote:
|
Küldetés-napló elgépelések:
Szereztél a Csatornakirálynak 3 jegeymedve-fogat. Finom kenyeret sütöttél a Főváros Bölkcsének. VIP súgó elgépelések: 40 óra játékidőt biztosít, amit bármikor felhasználhatsz, akár egy hónap múlva is. Ez a csaomag csak extra játékidőt biztosít, a fenti VIP tagság többi paraméterével NEM rendelkezik! (A 100 órásnál ugyanez, gondolom ctrl-c + ctrl-v... :)) Azt hiszem, ennyi, így hirtelen. :) Nem fontos, csak ha épp nincs mit csinálnod, és unatkozol. :) |
Hiba:
Azonosítottam egy tárgyat (gorg buzogányt), de nem jelentek meg az adatai. (Azonosítás...." közben lefagyott a folyamat.) Az azonosítás pergament viszont levonta. Újra megpróbáltam azonosítani, és tökéletesen kiírt minden adatot... (először úgy próbáltam, hogy a cuccot "Használtam" a pergamenre, másodszor a pergament "Használtam" a cuccra) ui1: (Képet csinátlam róla, ha kell, mellékelem, ha nem kell, feleslegesen nem töltöm fel, épp le van terhelve a netem) ui2: (nem, az 1. azonosításnál, amikor hiba volt, nem volt leterhelve) |
Nem teljesen értem, miért kell még egy csatakörnek lemenni olyankor amikor kiírja hogy pl:
Felnőtt csatornalakó[0] Most is megtörtént, ezt után ment még egy csatakör belém sebzett 18-at és meghaltam. Elég demoralizáló hogy én meghalok ha 0 az életem, de ez nem igaz a MOB-okra... |
Quote:
|
Rendben az utolsó mondatom nem igaz. De ettől függetlenül 0 élet szerintem ekvivalens a halállal. Bár gondolom a háttérben az van hogy nem egész számokkal számol a rendszer és a program csak az egész részt írja ki. Csak így picit inkonzisztens.
|
Barakkban szeretnék elitet állomásoztatni, és már van 8 ott, de nem enged többet holott fent azt írja, hogy legfeljebb 10et lehet. Igaz áll ott 2 takarító is, de azokat nem akartam állomásoztatni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nulla tp-s csatával találkozott-e valaki az utóbbi napokban? Olyan nulla tp-set látok, ahol alacsony tp-t adó ellenfelet győztél le csapatban, vagy már olyan keveset kapsz érte, hogy az nulla. Ez normális. De olyan volt,e hogy KELLETT VOLNA kapni tp-t, és nem kaptál?
|
Quote:
|
Nem tudom, hogy a netem miatt van e, mert közben másik karival be tudtam lépni, de már ez a második eset, hogy ahogy belépek az arénába, és valaki megtámad kidob a szerver.
|
Én azt tapasztaltam, de halottam, hogy más is járt már így, a kereskedő poston bevásároltam egy termékből többet, és útnak indultam, majd csak út közben vettem észre, hogy csak egy maradt a termékemből
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati,
a harmincas karakter, egy szellem ellen harcol. Vagyis nincs kijelölhető ellenfelem és mégis folyik egy csata az automata támadások mennek. Jelenleg mindhárom karakter csapatban van és ugyanott, de a többiek nem harcolnak. Nem tudom, hogyan hoztam elő, egy gorg bébit öltünk meg utoljára. A kiírás pedig csak ennyi a csatalogban: Megszúrtad . 23 életerőt vesztett Megszúrtad . 15 életerőt vesztett Ha be szürkézem azt az ablakot ahol az ellenfelek szoktak lenni, ott egy üres hasábot jelöl ki, ha varázsolni akarok a kijelölésre akkor azt írja ez a karakter már nincs itt. Még mindig megy, ha gondolod nézz rá! |
Kiléptem, beléptem, még mindig harcol a szellem ellen.
Ha, van esetleg valamikor időd, ránézhetnél kiléptem vele! (30-as sorszám) Köszönöm |
Quote:
|
Quote:
|
Valami nem jó nálam a csatakiírásban.
Az elmult 5 percben ha megtámadok valamit, akkor vagy nem jelenik meg a célpontok között, vagy megjelenik mind, holott én csak egyet támadtam meg. Tehát jelenleg is a célpontok között van nálam 7 mob, pedig csak 1et támadtam és egyet is öltem meg. Most megtámadtam mindet és semmit nem írt a célpontok közé... |
Quote:
Melyik karakterről van szó? |
Bár senkivel nem látok most gondot, most épp 2 csata zajlik, midnkettő rendben van párosítva.
|
Quote:
|
------------
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként azt sem. |
Quote:
Akkor az azonosítással kapcsolatos jelenség is egyelőre kihúzásra kerül. |
Közben megpróbáltam újra.
Először azonosítottam a gorgbuzogányt, majd a jojomat. A kiírás teljesen ugyanaz most is mint első esetben történt. http://www.kepfeltoltes.hu/view/0907...toltes.hu_.jpg |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:55. |