Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1.0 verzió utáni tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3614)

Ati 07-15-2009 18:14

1.0 verzió utáni tapasztalatok

Itt folytassuk, mert megint irtó hosszú az előző topic.

Ildee 07-16-2009 11:41

A 255ös karakter, azt tapasztalta, hogy 275 erő mellett 308sullyal tudott szaladgálni. (Ő nincs ide regelve, ezért gondoltam írom én)
Gondoltam megnézem én is, és elmentem bányászni, jelenleg 275 az erőm (9 segéd) és 280 suly van nálam, és szaladgálok vígan vele :)

Ildee 07-16-2009 12:47

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219229)
A 255ös karakter, azt tapasztalta, hogy 275 erő mellett 308sullyal tudott szaladgálni. (Ő nincs ide regelve, ezért gondoltam írom én)
Gondoltam megnézem én is, és elmentem bányászni, jelenleg 275 az erőm (9 segéd) és 280 suly van nálam, és szaladgálok vígan vele :)

Most már nem enged mozogni, 600as súllyal.

Remedy 07-16-2009 13:25

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219241)
Most már nem enged mozogni, 600as súllyal.

Dietazz :)

Dus 07-16-2009 15:13

Ennek nem nyitnék külön témát:

A klántagoknál, meg mindenféle egyéb helyeken lehetne vízszintes görgetősáv, mert van, hogy nem fér bele valaki. :)

Dus 07-16-2009 18:34

És ennek sem:

Ha valaki kilép, azt kiírja eseményként fent, hogy ki és, hogy kilépett...Ha valaki belép, akkor viszont nem írja ki, hogy ki az új klántag...Esetleg azt a szöveget le lehetne cserélni olyanra, hogy XY belépett a klánba, hurrá! :)
De hurrá nélkül is jó... :)

Ildee 07-17-2009 12:16

---- semmi, bocsi

Ildee 07-17-2009 15:32

Quote:

Most megint úgy mozogtam, hogy több súly volt nálam mint amit elbírok, nem mintha baj lenne nekem, de ennek nem így kéne kinéznie :)

Ati 07-17-2009 17:54

Quote:

Köszi, javítva.

[HTPA]GeeForce 07-17-2009 18:24

Küldetés-napló elgépelések:

Szereztél a Csatornakirálynak 3 jegeymedve-fogat.

Finom kenyeret sütöttél a Főváros Bölkcsének.

VIP súgó elgépelések:

40 óra játékidőt biztosít, amit bármikor felhasználhatsz, akár egy hónap múlva is. Ez a csaomag csak extra játékidőt biztosít, a fenti VIP tagság többi paraméterével NEM rendelkezik!
(A 100 órásnál ugyanez, gondolom ctrl-c + ctrl-v... :))

Azt hiszem, ennyi, így hirtelen. :)
Nem fontos, csak ha épp nincs mit csinálnod, és unatkozol. :)

[HTPA]GeeForce 07-17-2009 18:26

Hiba:

Azonosítottam egy tárgyat (gorg buzogányt), de nem jelentek meg az adatai. (Azonosítás...." közben lefagyott a folyamat.)

Az azonosítás pergament viszont levonta.

Újra megpróbáltam azonosítani, és tökéletesen kiírt minden adatot...

(először úgy próbáltam, hogy a cuccot "Használtam" a pergamenre, másodszor a pergament "Használtam" a cuccra)

ui1:
(Képet csinátlam róla, ha kell, mellékelem, ha nem kell, feleslegesen nem töltöm fel, épp le van terhelve a netem)

ui2:
(nem, az 1. azonosításnál, amikor hiba volt, nem volt leterhelve)

BimmBimm 07-17-2009 18:53

Nem teljesen értem, miért kell még egy csatakörnek lemenni olyankor amikor kiírja hogy pl:
Felnőtt csatornalakó[0]
Most is megtörtént, ezt után ment még egy csatakör belém sebzett 18-at és meghaltam.
Elég demoralizáló hogy én meghalok ha 0 az életem, de ez nem igaz a MOB-okra...

Ati 07-17-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 219372)
Nem teljesen értem, miért kell még egy csatakörnek lemenni olyankor amikor kiírja hogy pl:
Felnőtt csatornalakó[0]
Most is megtörtént, ezt után ment még egy csatakör belém sebzett 18-at és meghaltam.
Elég demoralizáló hogy én meghalok ha 0 az életem, de ez nem igaz a MOB-okra...

Te is csak a végén halsz meg. Ha lemegy nullára, és teszemazt több mob is támad, a többiek még harcolnak Veled. Sőt, még meg le is győzheted őket abban a körben. (Sőt, még zöld varázsitalt is ihatsz, vagy gyógyítást varázsolhatsz, bár erre ott már igen rövid idő áll rendelkezésedre, és ezt nem egyszerű összehozni, ne erre építs.)

BimmBimm 07-17-2009 19:02

Rendben az utolsó mondatom nem igaz. De ettől függetlenül 0 élet szerintem ekvivalens a halállal. Bár gondolom a háttérben az van hogy nem egész számokkal számol a rendszer és a program csak az egész részt írja ki. Csak így picit inkonzisztens.

Ildee 07-18-2009 10:52

Barakkban szeretnék elitet állomásoztatni, és már van 8 ott, de nem enged többet holott fent azt írja, hogy legfeljebb 10et lehet. Igaz áll ott 2 takarító is, de azokat nem akartam állomásoztatni :)

Ati 07-18-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219428)
Barakkban szeretnék elitet állomásoztatni, és már van 8 ott, de nem enged többet holott fent azt írja, hogy legfeljebb 10et lehet. Igaz áll ott 2 takarító is, de azokat nem akartam állomásoztatni :)

Ez így a normális. A takarítóknak el kell menniük onnan, akkor lesz meg a 10 hely. A barakkba azok már nem mennek be, csak amíg épül, addig mehetnek be.

Ildee 07-18-2009 11:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219433)
Ez így a normális. A takarítóknak el kell menniük onnan, akkor lesz meg a 10 hely. A barakkba azok már nem mennek be, csak amíg épül, addig mehetnek be.

Elintéztem őket, mert nem akartak arébb állni :D

Ati 07-18-2009 14:45

Nulla tp-s csatával találkozott-e valaki az utóbbi napokban? Olyan nulla tp-set látok, ahol alacsony tp-t adó ellenfelet győztél le csapatban, vagy már olyan keveset kapsz érte, hogy az nulla. Ez normális. De olyan volt,e hogy KELLETT VOLNA kapni tp-t, és nem kaptál?

Ildee 07-18-2009 15:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219472)
Nulla tp-s csatával találkozott-e valaki az utóbbi napokban? Olyan nulla tp-set látok, ahol alacsony tp-t adó ellenfelet győztél le csapatban, vagy már olyan keveset kapsz érte, hogy az nulla. Ez normális. De olyan volt,e hogy KELLETT VOLNA kapni tp-t, és nem kaptál?

Én nem találkoztam ilyennel egy ideje.

Ildee 07-18-2009 15:17

Nem tudom, hogy a netem miatt van e, mert közben másik karival be tudtam lépni, de már ez a második eset, hogy ahogy belépek az arénába, és valaki megtámad kidob a szerver.

csabesz7 07-18-2009 15:25

Én azt tapasztaltam, de halottam, hogy más is járt már így, a kereskedő poston bevásároltam egy termékből többet, és útnak indultam, majd csak út közben vettem észre, hogy csak egy maradt a termékemből

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219474)
Nem tudom, hogy a netem miatt van e, mert közben másik karival be tudtam lépni, de már ez a második eset, hogy ahogy belépek az arénába, és valaki megtámad kidob a szerver.

Én azt tapasztaltam, de halottam, hogy más is járt már így, a kereskedő poston bevásároltam egy termékből többet, és útnak indultam, majd csak út közben vettem észre, hogy csak egy maradt a termékemből

Ati 07-18-2009 18:10

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219474)

A magyar net jelentős része meghalt, úgyhogy ez teljesen normális jelenség az Internet megszűnésekor. :)

Ati 07-18-2009 18:11

Quote:

Originally Posted by csabesz7 (Post 219476)

Más még nem jelzett ilyesmit. Kérlek írd le részletesen, hogy hogyan tudod megismételni a jelenséget. Köszönöm.

BimmBimm 07-18-2009 18:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219483)
A magyar net jelentős része meghalt, úgyhogy ez teljesen normális jelenség az Internet megszűnésekor. :)

Csak tudtommal ez sokkal a megszűnés előtt történt :)

Ati 07-18-2009 18:16

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 219485)
Csak tudtommal ez sokkal a megszűnés előtt történt :)

Igen? No akkor maj dmegnézem. Egyszer, amikor már minden működik. Az még messze.

Ati 07-18-2009 18:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219486)
Igen? No akkor maj dmegnézem. Egyszer, amikor már minden működik. Az még messze.

Amíg arra várok, hogy végre újraindítsák az egyik szervert, addig teszteltük, és nem sikerült szakadást produkálni.

Swiss 07-19-2009 16:01

Ati,

a harmincas karakter, egy szellem ellen harcol. Vagyis nincs kijelölhető ellenfelem és mégis folyik egy csata az automata támadások mennek.

Jelenleg mindhárom karakter csapatban van és ugyanott, de a többiek nem harcolnak.

Nem tudom, hogyan hoztam elő, egy gorg bébit öltünk meg utoljára.

A kiírás pedig csak ennyi a csatalogban:

Megszúrtad . 23 életerőt vesztett
Megszúrtad . 15 életerőt vesztett

Ha be szürkézem azt az ablakot ahol az ellenfelek szoktak lenni, ott egy üres hasábot jelöl ki, ha varázsolni akarok a kijelölésre akkor azt írja ez a karakter már nincs itt.

Még mindig megy, ha gondolod nézz rá!

Swiss 07-19-2009 16:30

Kiléptem, beléptem, még mindig harcol a szellem ellen.

Ha, van esetleg valamikor időd, ránézhetnél kiléptem vele! (30-as sorszám)

Köszönöm

Ati 07-19-2009 21:28

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 219522)
Kiléptem, beléptem, még mindig harcol a szellem ellen.

Ha, van esetleg valamikor időd, ránézhetnél kiléptem vele! (30-as sorszám)

Köszönöm

Érdekes... Felírva, a "szellemharc" addig is megszüntetve.

Ati 07-19-2009 21:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219472)

Senki többet? :) AKkor ezt a jelenséget lassan lezárom, és a naplózását is kiveszem.

Ildee 07-20-2009 10:16

Valami nem jó nálam a csatakiírásban.
Az elmult 5 percben ha megtámadok valamit, akkor vagy nem jelenik meg a célpontok között, vagy megjelenik mind, holott én csak egyet támadtam meg.
Tehát jelenleg is a célpontok között van nálam 7 mob, pedig csak 1et támadtam és egyet is öltem meg.

Most megtámadtam mindet és semmit nem írt a célpontok közé...

Ati 07-20-2009 10:20

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219575)
Valami nem jó nálam a csatakiírásban.

Nálam = ?

Melyik karakterről van szó?

Ati 07-20-2009 10:20

Bár senkivel nem látok most gondot, most épp 2 csata zajlik, midnkettő rendben van párosítva.

Ati 07-20-2009 13:00

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219116)
Ati, valami nem jó az egyik új tárgy kiírásában, mégpedig a jojóéban. Azonosításkor azt írja tárgy: jojó, alatta semmi 30, itt a semmi az ürest akar jelenteni, és oda mintha a sebzés kellene. Vagy nem tudom mi az a 30....

Ezt sikerül előhozni azóta valakinek?

Ildee 07-20-2009 13:15

------------

Ati 07-20-2009 13:16

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219619)
Azóta is öltem többes támadással is és simán is, amióta egyszer kiléptem és újra be, azóta nem fordult elő.

Most a jojó azonosításáról van szó. :)

Ildee 07-20-2009 13:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219620)
Most a jojó azonosításáról van szó. :)

Jól van na, fáradt vagyok, és csaka nevemet láttam meg amit írtál :p
Egyébként azt sem.

Ati 07-20-2009 13:21

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219621)
Jól van na, fáradt vagyok, és csaka nevemet láttam meg amit írtál :p
Egyébként azt sem.

Oks. Nem mindig könnyű követni, hogy miért pont ezt a témát vettem elő. :D Húzom ki a listámról azokat, amikkel most nem foglalkozom, hogy csinálhassam azokat, amikkel viszont igen. :)

Akkor az azonosítással kapcsolatos jelenség is egyelőre kihúzásra kerül.

Ildee 07-20-2009 13:27

Közben megpróbáltam újra.
Először azonosítottam a gorgbuzogányt, majd a jojomat. A kiírás teljesen ugyanaz most is mint első esetben történt.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/0907...toltes.hu_.jpg

Ildee 07-20-2009 13:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219622)
Oks. Nem mindig könnyű követni, hogy miért pont ezt a témát vettem elő. :D Húzom ki a listámról azokat, amikkel most nem foglalkozom, hogy csinálhassam azokat, amikkel viszont igen. :)

Akkor az azonosítással kapcsolatos jelenség is egyelőre kihúzásra kerül.

Ups, bocs, hogy csak most írom.

All times are GMT +1. The time now is 17:55.