![]() |
Dupla szintlépésnél kapott tanulás
Ha egyszerre több szintet lépek a karakterrel nem kapok több tanulást, csak mintha egy szintet léptem volna...
Ati, légyszi nézd meg. :) |
Quote:
|
Quote:
|
És az ügyesség, varázspont és életerő sem kétszer adódott hozzá, tehát pont olyan mintha 1x léptem volna csak szintet...
Suzerintem ez így nem éppen jó... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Épp a napokban csináltam meg kicsi karival a tollas küldit, de mivel tudtam, hogy 4000 tp 2 szintlépés, ezért direkt nem vittem vissza a tollat. Tehát ezt is ki lehet kerülni...
|
Quote:
Viszont több mint 0 az esélye, hogy megcsinálja... És ha ügyes akkor miért kell büntetni?! :) Meg egyébként is. Ha duplán lépek szintet, tök mindegy milyen szituációban, szerintem ez így akkor sem normális működés. 2 szintet léptem, két tanulást kéne kapnom, és életerőt, vp-t, ügyességet is megfelelő mennyiségűt... |
2.szintű kezdő kari nem fog 2 szintet ugrani "véletlenül" semelyik küldetéssel
|
Quote:
1.: Segít neki valaki bent (elég gyakori, hogy szó szerint elmondjátok a küldit) 2.: Rájöhet magától is, bár kcisi az esélye. De van! 3.: Ha tudom, hogy kell megcsinálni egy küldit, mert már a 2. karakterem, akkor most szívjam meg?? Jó. Rendben. Lehet figyelni rá, de akor legalább lett volna előre leírva, hogy 2 szintet ne lépjünk egyszerre... |
Quote:
|
Quote:
Ez szerintem ahogy most van, semmiképp sem jó! Vagy legyen a küldetések felvevésének egy minimális szint követelménye... |
Ezt a dolgot átgondolom. Aki hirtelen "véletlen" dupla, tripla szintet szeretne lépni, az várjon vele. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:39. |