Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Chat 8 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3573)

[HTPA]GeeForce 07-05-2009 19:53

Chat 8

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218339)
Egyedül összegyűjt annyi TP-t, mint nálunk ateljes klán együtt. :)

Minden tiszteletem az övé, csak pár kérdésem van:
Mikor dolgozik?
Mikor van a családjával?
Mikor főz?
Mikor eszik?
Mikor tereget?
Mikor alszik?
Mikor megy el szórakozni?
Mikor ivott meg a barátaival egy koktélt a strandon utoljára úgy, hogy nem izgatta magát egy körváltás, vagy egy csapatnyi mob miatt?
:D

[HTPA]GeeForce 07-05-2009 19:55

És ezt nem bántásból mondom, ismétlem, a játékát minden szinten elismerem, csak félek, hogy esetleg átsiklok az élet fontosabb dolgaiban valamin, amit esetleg meg is ragadhatna... :(
(Én már jártam így, ezért megtanultam szelektálni, és disztingválni, most már jól megfér minden egymás mellett az életemben. És én mindnekinek kívánom, hogy találja meg a megfelelő arányokat, és az egyensúlyt!)

Hex 07-05-2009 19:55

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218375)
Minden tiszteletem az övé, csak pár kérdésem van:
Mikor dolgozik?
Mikor van a családjával?
Mikor főz?
Mikor eszik?
Mikor tereget?
Mikor alszik?
Mikor megy el szórakozni?
Mikor ivott meg a barátaival egy koktélt a strandon utoljára úgy, hogy nem izgatta magát egy körváltás, vagy egy csapatnyi mob miatt?
:D

már a játék üzifalán sem értem, hogy miért bántjátok?
Én nem tudok ennyit lenni, de nem teszek fel ilyen kérdéseket.
MIért kell játékon belül is nyírni egymást?

[HTPA]GeeForce 07-05-2009 19:58

Ha te sima kérdéseket nyírásnak értékelsz, akkor szerintem nem kéne firtatnod ezeket a dolgokat.

A nyírás az lenne, ha bántaná valaki. Én nevető jeleket alkalmazok, és úgy is gondolom, tehát nekem nincs bántó szándékom senki felé, pusztán a gyarló értetlenségemből szeretnék kivetkőzni, és megtudni, hogy kell sok időt szakítani a szórakozásra. (Ha más bántja, sőt, ha más bárki mást bánt, nekem ahhoz nincs közöm.)

Hex 07-05-2009 20:00

üzifalon is lett poénkodva vele. Nevelő célzat :D <-- ilyen smájlival..

végül is közöm nincs hozzá, ebben igazad van

J.Ati 07-05-2009 20:02

Látom ez egy jó téma:)
Nem bántóak a kérdéseid Gee,csak feleslegesek:)
Mondjuk azt se értem,hogy mi közöd van hozzá(:D vigyori fej)

Debilke 07-05-2009 20:20

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218376)
És ezt nem bántásból mondom, ismétlem, a játékát minden szinten elismerem, csak félek, hogy esetleg átsiklok az élet fontosabb dolgaiban valamin, amit esetleg meg is ragadhatna... :(
(Én már jártam így, ezért megtanultam szelektálni, és disztingválni, most már jól megfér minden egymás mellett az életemben. És én mindnekinek kívánom, hogy találja meg a megfelelő arányokat, és az egyensúlyt!)

Akinek elismerem a játékát, és tudását, annak nem teszek fel ilyen kérdéseket, feltételezem, hogy tudja mit csinál..., ha félsz, hogy átsiklik az élet fontosabb dolgain a játék miatt, akor priviben írd meg neki, de kétlem, hogy a mikor teregetsz és mikor főzől kérdéseket csupán baráti jóindulatból tetted fel...

Hajrá Zsu :) (nem MUD-osként is drukkolok Neked)

Remedy 07-05-2009 20:23

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 218383)
Akinek elismerem a játékát, és tudását, annak nem teszek fel ilyen kérdéseket, feltételezem, hogy tudja mit csinál..., ha félsz, hogy átsiklik az élet fontosabb dolgain a játék miatt, akor priviben írd meg neki, de kétlem, hogy a mikor teregetsz és mikor főzől kérdéseket csupán baráti jóindulatból tetted fel...

Hajrá Zsu :) (nem MUD-osként is drukkolok Neked)

En nem drukkolok neki. Eloszor azt hittem csal. De aztan rajottem, hogy csak zombi. De majd megunja... :) (Ugyanis tudas egyaltalan nem kell ahhoz amit csinal) :)

(A le nyilat azert adtam, mert ugy ertelmeztem, ugy gondolod, hogy ehhez perpill kell tudas, de mivel megbeszeltuk, hogy szerinted sem kell, ezert tessek azt semmisnek tekinteni) :)

Debilke 07-05-2009 21:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 218384)
En nem drukkolok neki. Eloszor azt hittem csal. De aztan rajottem, hogy csak zombi. De majd megunja... :) (Ugyanis tudas egyaltalan nem kell ahhoz amit csinal) :)

(A le nyilat azert adtam, mert ugy ertelmeztem, ugy gondolod, hogy ehhez perpill kell tudas, de mivel megbeszeltuk, hogy szerinted sem kell, ezert tessek azt semmisnek tekinteni) :)

Sehol nem állítottam, hogy tudás kell ahhoz amit elért, van rá ideje, de ezért nem kell baszogatni.... nem tudhatjátok, hogy milyen a háttér, de ehhez köze sincs senkinek, épp ennyi ideje van a MUD-ra, és kész... senki nem szól be Nektek, hogy mennyi időtök van a Hódra... Ildike, Te meg ne nyald már ennyire Ati seggét, hogy bármit beír, az Neked tetszik, ha Ati azt írná be, hogy itt a világ vége, Ildi ugorj a kútba, gyorsan előkeresnéd a fürdőrucid, és máris ugranál :)
elnézést az offért.. és hajrá Zsu :)

Ildee 07-05-2009 21:33

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 218388)
Sehol nem állítottam, hogy tudás kell ahhoz amit elért, van rá ideje, de ezért nem kell baszogatni.... nem tudhatjátok, hogy milyen a háttér, de ehhez köze sincs senkinek, épp ennyi ideje van a MUD-ra, és kész... senki nem szól be Nektek, hogy mennyi időtök van a Hódra... Ildike, Te meg ne nyald már ennyire Ati seggét, hogy bármit beír, az Neked tetszik, ha Ati azt írná be, hogy itt a világ vége, Ildi ugorj a kútba, gyorsan előkeresnéd a fürdőrucid, és máris ugranál :)
elnézést az offért.. és hajrá Zsu :)

Megszámoltad hogy hány üzijét jelöltem teszőnek? :) Gratula :)
Egyébként éppenséggel azt akartam kifejezni, hsz nélkül, hogy talán abba maradhatna a topic offolása :)

[HTPA]GeeForce 07-05-2009 21:39

Abbamaradt. :D

Továbbra is kérdés, BÁNTÁS NÉLKÜL, hogy hogy van pénze valakinek egész nap számítógéppel játszani a mai világban, mert én hülyegyerek vagyok, és dolgozni járok, meló mellett meg még 2 vállalkozást is viszek, és így azt mondom, rendben vagyok anyagilag.

Ha napi 6-8-10-12-14-16-18 órájt játszanék, én az utcára kerülnék!!!!

Ezért pusztán kíváncsiságból kérdezem, mit, és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy a napom nagy részét MUD-dal tölthessem, és a következő hónapban is legyen mit enni, meg legyen lakás a popsim alatt... :)

Tehát ez munkaügyi felmérés, és nem csak konkrétan Zsunak szól, hanem BÁRKINEK, aki ebben segíteni tud!

Debilke 07-05-2009 21:49

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 218391)
Megszámoltad hogy hány üzijét jelöltem teszőnek? :) Gratula :)
Egyébként éppenséggel azt akartam kifejezni, hsz nélkül, hogy talán abba maradhatna a topic offolása :)

Hogy pontosan mennyit találtál "teszőnek" nem számoltam meg, mert Ati majdnem összes beírását "teszőnek" találtad :D
Aha, tehát offolhatod a topicot azzal, hogy Zsu nem lesz első hszekkel, aztán már senki más ne merje offolni... értési :)

Debilke 07-05-2009 21:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218392)
Abbamaradt. :D

Továbbra is kérdés, BÁNTÁS NÉLKÜL, hogy hogy van pénze valakinek egész nap számítógéppel játszani a mai világban, mert én hülyegyerek vagyok, és dolgozni járok, meló mellett meg még 2 vállalkozást is viszek, és így azt mondom, rendben vagyok anyagilag.

Ha napi 6-8-10-12-14-16-18 órájt játszanék, én az utcára kerülnék!!!!

Ezért pusztán kíváncsiságból kérdezem, mit, és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy a napom nagy részét MUD-dal tölthessem, és a következő hónapban is legyen mit enni, meg legyen lakás a popsim alatt... :)

Tehát ez munkaügyi felmérés, és nem csak konkrétan Zsunak szól, hanem BÁRKINEK, aki ebben segíteni tud!

Kérdezd meg Ildit :)

BimmBimm 07-05-2009 21:59

Ez akkor most az Ildi vs. Zsu topik? :)
Több dolgot nem értek, Gee álláspontját kezdem érteni, miért tette fel a kérdéseit. De hogy került a képbe az hogy Ildi mit jelöl tetszőnek és mit nem. Hogy Atit jelöli tetszőnek vagy az üzenetét, engem különösebben nem érdekel, de ezért fikázni valakit...

Debilke 07-05-2009 22:04

Azért sem kéne fikázni valakit, mert épp a MUD az amire szánja az idejét, és jobban fejlödik, halad mint mások... ennyi... :)

Andrew 07-05-2009 22:07

Jeeee, beleszólok én is:D
Azt tudjátok, hogy mennyi idős? :o
Mert ha épp nem mászkálnék ide oda, mert más lenne a hobbim, mondjuk a MUD, akkor én is ráérnék majd' egész nap játszani a szünet erejéig :)

Ati 07-06-2009 07:25

Ezerrel megy az irigykedés, hogy ki miért ér rá jobban, mint én... Ne legyetek már ennyire irigyek. :(

J.Ati 10-05-2009 14:27

Üzenetet akartam írni, de nem jött össze...

Tsobi has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Talán törölni kéne néhány üzit Ts:rolleyes::)

Tsobi 10-05-2009 14:43

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 224690)
Üzenetet akartam írni, de nem jött össze...

Tsobi has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Talán törölni kéne néhány üzit Ts:rolleyes::)

Hát bocs...

Dragi 10-12-2009 07:11

Honnan származik a képviselőfánk ?:)))

Ati 10-12-2009 08:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 225378)
Honnan származik a képviselőfánk ?:)))

Gondolom a szakácstól... :D

Dragi 10-12-2009 10:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225386)
Gondolom a szakácstól... :D

akkor már inkább a Cukrásztól :)

Ati 10-12-2009 10:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 225393)
akkor már inkább a Cukrásztól :)

Kaja, kaja... :D Nekem egykutya. :D:D

Dragi 10-12-2009 10:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225394)
Kaja, kaja... :D Nekem egykutya. :D:D

Na kutyát azt nem ennék :D

Ati 10-12-2009 10:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 225396)
Na kutyát azt nem ennék :D

Akkor se, ha cukrász csinálja, és marcipánkutya? :D

Dragi 10-12-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225397)
Akkor se, ha cukrász csinálja, és marcipánkutya? :D

és lógnak ki belőle a kutya bél darabkák ?:D inkább kihagyom :DDD

Ati 10-12-2009 10:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 225398)
és lógnak ki belőle a kutya bél darabkák ?:D inkább kihagyom :DDD

Nem lógnak ki, ez nem horror-kutya lenne! :D

Dragi 10-12-2009 10:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225399)
Nem lógnak ki, ez nem horror-kutya lenne! :D

Majd ha mi is cukrászkodni fogunk csinálok neked horror-kutyát :D

Ati 10-12-2009 10:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 225400)
Majd ha mi is cukrászkodni fogunk csinálok neked horror-kutyát :D

Ööö, én is inkább a nem-horror kutyát szeretem! :D

Ati 10-12-2009 10:31

Ő például már a horror-kutya kategória... :D

http://i245.photobucket.com/albums/g...gliest-dog.jpg

Inkább nem teszem ide a képet, csak linkként. Csak erős idegzetűeknek! :D

Dragi 10-12-2009 11:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225403)
Ő például már a horror-kutya kategória... :D

http://i245.photobucket.com/albums/g...gliest-dog.jpg

Inkább nem teszem ide a képet, csak linkként. Csak erős idegzetűeknek! :D

nem adja be a képet

Ati 10-12-2009 11:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 225405)
nem adja be a képet

Akkor a keresési eredmény: http://images.google.com/images?hl=e...d%27s+&aqi=g10

Dragi 10-12-2009 11:03

szegények de csúnyák :SS

Tsyl 10-12-2009 19:56

istenem, ha éjszaka képen nyalna valamelyik álmomba, tuti szívrohamot kapnék...:)

Ati 10-12-2009 20:11

Quote:

Originally Posted by Tsyl (Post 225473)
istenem, ha éjszaka képen nyalna valamelyik álmomba, tuti szívrohamot kapnék...:)

Pedig most már láttad őket, esélyes, hogy éjjel velük álmodsz... :D

Dus 10-29-2009 21:38

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 226977)
Khm...

Valami a torkodra akadt, vagy mi a baj?? :)
Az elsőben azt írtam, hogy igen, egyet értek, hogy ez nem pontosítás, de nem is ezt csináltam, hanem mást, ami pontosítás. Hol itt a probléma?? Értő olvasás?? :)

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 226977)
Azt írtam, hogy 5%-kal kevesebb torony, nem azt, hogy a tornyok 5%-ával kevesebbb... értő olvasás.

5%-kal kevesebb torony, az ugyan az, mint a tornyok 5%-ával kevesebb. :)
Mivel nem adtad meg, hogy minek az 5%-ával kevesebb a torony, ezért a torony lesz az alany, és az lesz a saját 5%-ával kevesebb...
Ha már mindenképpen kötekedni akarunk...
Sőt, szerintem ahhoz, hogy a Te verziód legyen igaz, egy "nyi" kell bele. Azaz: 5%-nyival.
De persze, lehet úgy is értelmezni, ahogy írtad, de attól még nem lesz helytelen, amit én írtam, és nem lesz szőrszálhasogatás (hanem csak a saját elképzelésem leírása, és pontosítás olyan formában, ahogy én azt gondolom, és látom). :)

Ha nagy baromságot mondok, valami magyar szakos javítson ki légyszíves, de nyelvérzék alapján én ezt így látom. Végén kiderül, hogy nem tudok magyarul. :confused: :D

De ez nem változtat akkor sem azon, hogy elvennél 25% védőerőt, ami őszintén szólva baromság egy személyiségnél...

Von 11-24-2009 08:34

seriously, wth!

Nem nagyon tudom, hogy mi okozta ezt a problémát, úgyhogy inkább ide a chatbe teszem be:
Ma reggel be akartam lépni a Hódítóba, erre egy egészen érdekes látvány fogadott, sajnos nem csináltam róla screenshotot, de tudok hasonlót mutatni:

http://kepfeltoltes.hu/091124/erdeke...toltes.hu_.jpg

Ugyanez jött be nekem, csak a whoawthwasthat.hu helyett hodito.hu-val, kiemelve, hogy ez egy jövőbeni honlap. www-vel, anélkül is, másik böngészővel, akárhogy is, de ez jött ki...
Míg közben a szövitársaimnak meg ment rendesen a hódító.
Van valakinek valami tippje, hogy mi történhetett? Elég idegesítő volt, mert akciót hiúsított meg egyrészt, másrészt meg alapból is az. A gép újraindításával oldódott meg a helyzet.
Járt már más is így? :o

Von 11-28-2009 22:01

Hehe, ezt a dolgot most "loptam" az index.hu címlapjáról, de mindenesetre érdekes :)
Nyilván sokan vagy inkább mindenki találkozott már a jelenséggel, hogy amikor a google-ban akar keresni valamit, akkor egy-két szó után ad tippeket, mégpedig a legkeresettebb hasonló kifejezések alapján.
Hát itt a magyar valóság, de a bekarikázott részen kívül is vannak érdekes dolgok benne: :D

(bocsánat, de nem tudom, hogy kell összehúzni, hogy beleférjen egy képernyőbe)

http://kepfeltoltes.hu/091128/hogyan...toltes.hu_.jpg

Tsobi 11-29-2009 13:34

hehe :D

J.Ati 12-03-2009 21:24

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 231462)
Nem offolok többet, ne nekem 30 volt...

nem offolsz?:D:D

All times are GMT +1. The time now is 05:33.