![]() |
Chat 8
Quote:
Mikor dolgozik? Mikor van a családjával? Mikor főz? Mikor eszik? Mikor tereget? Mikor alszik? Mikor megy el szórakozni? Mikor ivott meg a barátaival egy koktélt a strandon utoljára úgy, hogy nem izgatta magát egy körváltás, vagy egy csapatnyi mob miatt? :D |
És ezt nem bántásból mondom, ismétlem, a játékát minden szinten elismerem, csak félek, hogy esetleg átsiklok az élet fontosabb dolgaiban valamin, amit esetleg meg is ragadhatna... :(
(Én már jártam így, ezért megtanultam szelektálni, és disztingválni, most már jól megfér minden egymás mellett az életemben. És én mindnekinek kívánom, hogy találja meg a megfelelő arányokat, és az egyensúlyt!) |
Quote:
Én nem tudok ennyit lenni, de nem teszek fel ilyen kérdéseket. MIért kell játékon belül is nyírni egymást? |
Ha te sima kérdéseket nyírásnak értékelsz, akkor szerintem nem kéne firtatnod ezeket a dolgokat.
A nyírás az lenne, ha bántaná valaki. Én nevető jeleket alkalmazok, és úgy is gondolom, tehát nekem nincs bántó szándékom senki felé, pusztán a gyarló értetlenségemből szeretnék kivetkőzni, és megtudni, hogy kell sok időt szakítani a szórakozásra. (Ha más bántja, sőt, ha más bárki mást bánt, nekem ahhoz nincs közöm.) |
üzifalon is lett poénkodva vele. Nevelő célzat :D <-- ilyen smájlival..
végül is közöm nincs hozzá, ebben igazad van |
Látom ez egy jó téma:)
Nem bántóak a kérdéseid Gee,csak feleslegesek:) Mondjuk azt se értem,hogy mi közöd van hozzá(:D vigyori fej) |
Quote:
Akinek elismerem a játékát, és tudását, annak nem teszek fel ilyen kérdéseket, feltételezem, hogy tudja mit csinál..., ha félsz, hogy átsiklik az élet fontosabb dolgain a játék miatt, akor priviben írd meg neki, de kétlem, hogy a mikor teregetsz és mikor főzől kérdéseket csupán baráti jóindulatból tetted fel... Hajrá Zsu :) (nem MUD-osként is drukkolok Neked) |
Quote:
(A le nyilat azert adtam, mert ugy ertelmeztem, ugy gondolod, hogy ehhez perpill kell tudas, de mivel megbeszeltuk, hogy szerinted sem kell, ezert tessek azt semmisnek tekinteni) :) |
Quote:
Sehol nem állítottam, hogy tudás kell ahhoz amit elért, van rá ideje, de ezért nem kell baszogatni.... nem tudhatjátok, hogy milyen a háttér, de ehhez köze sincs senkinek, épp ennyi ideje van a MUD-ra, és kész... senki nem szól be Nektek, hogy mennyi időtök van a Hódra... Ildike, Te meg ne nyald már ennyire Ati seggét, hogy bármit beír, az Neked tetszik, ha Ati azt írná be, hogy itt a világ vége, Ildi ugorj a kútba, gyorsan előkeresnéd a fürdőrucid, és máris ugranál :) elnézést az offért.. és hajrá Zsu :) |
Quote:
Egyébként éppenséggel azt akartam kifejezni, hsz nélkül, hogy talán abba maradhatna a topic offolása :) |
Abbamaradt. :D
Továbbra is kérdés, BÁNTÁS NÉLKÜL, hogy hogy van pénze valakinek egész nap számítógéppel játszani a mai világban, mert én hülyegyerek vagyok, és dolgozni járok, meló mellett meg még 2 vállalkozást is viszek, és így azt mondom, rendben vagyok anyagilag. Ha napi 6-8-10-12-14-16-18 órájt játszanék, én az utcára kerülnék!!!! Ezért pusztán kíváncsiságból kérdezem, mit, és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy a napom nagy részét MUD-dal tölthessem, és a következő hónapban is legyen mit enni, meg legyen lakás a popsim alatt... :) Tehát ez munkaügyi felmérés, és nem csak konkrétan Zsunak szól, hanem BÁRKINEK, aki ebben segíteni tud! |
Quote:
Aha, tehát offolhatod a topicot azzal, hogy Zsu nem lesz első hszekkel, aztán már senki más ne merje offolni... értési :) |
Quote:
Kérdezd meg Ildit :) |
Ez akkor most az Ildi vs. Zsu topik? :)
Több dolgot nem értek, Gee álláspontját kezdem érteni, miért tette fel a kérdéseit. De hogy került a képbe az hogy Ildi mit jelöl tetszőnek és mit nem. Hogy Atit jelöli tetszőnek vagy az üzenetét, engem különösebben nem érdekel, de ezért fikázni valakit... |
Azért sem kéne fikázni valakit, mert épp a MUD az amire szánja az idejét, és jobban fejlödik, halad mint mások... ennyi... :)
|
Jeeee, beleszólok én is:D
Azt tudjátok, hogy mennyi idős? :o Mert ha épp nem mászkálnék ide oda, mert más lenne a hobbim, mondjuk a MUD, akkor én is ráérnék majd' egész nap játszani a szünet erejéig :) |
Ezerrel megy az irigykedés, hogy ki miért ér rá jobban, mint én... Ne legyetek már ennyire irigyek. :(
|
Üzenetet akartam írni, de nem jött össze...
Tsobi has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Talán törölni kéne néhány üzit Ts:rolleyes::) |
Quote:
|
Honnan származik a képviselőfánk ?:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ő például már a horror-kutya kategória... :D
http://i245.photobucket.com/albums/g...gliest-dog.jpg Inkább nem teszem ide a képet, csak linkként. Csak erős idegzetűeknek! :D |
Quote:
|
Quote:
|
szegények de csúnyák :SS
|
istenem, ha éjszaka képen nyalna valamelyik álmomba, tuti szívrohamot kapnék...:)
|
Quote:
|
Quote:
Az elsőben azt írtam, hogy igen, egyet értek, hogy ez nem pontosítás, de nem is ezt csináltam, hanem mást, ami pontosítás. Hol itt a probléma?? Értő olvasás?? :) Quote:
Mivel nem adtad meg, hogy minek az 5%-ával kevesebb a torony, ezért a torony lesz az alany, és az lesz a saját 5%-ával kevesebb... Ha már mindenképpen kötekedni akarunk... Sőt, szerintem ahhoz, hogy a Te verziód legyen igaz, egy "nyi" kell bele. Azaz: 5%-nyival. De persze, lehet úgy is értelmezni, ahogy írtad, de attól még nem lesz helytelen, amit én írtam, és nem lesz szőrszálhasogatás (hanem csak a saját elképzelésem leírása, és pontosítás olyan formában, ahogy én azt gondolom, és látom). :) Ha nagy baromságot mondok, valami magyar szakos javítson ki légyszíves, de nyelvérzék alapján én ezt így látom. Végén kiderül, hogy nem tudok magyarul. :confused: :D De ez nem változtat akkor sem azon, hogy elvennél 25% védőerőt, ami őszintén szólva baromság egy személyiségnél... |
seriously, wth!
Nem nagyon tudom, hogy mi okozta ezt a problémát, úgyhogy inkább ide a chatbe teszem be:
Ma reggel be akartam lépni a Hódítóba, erre egy egészen érdekes látvány fogadott, sajnos nem csináltam róla screenshotot, de tudok hasonlót mutatni: http://kepfeltoltes.hu/091124/erdeke...toltes.hu_.jpg Ugyanez jött be nekem, csak a whoawthwasthat.hu helyett hodito.hu-val, kiemelve, hogy ez egy jövőbeni honlap. www-vel, anélkül is, másik böngészővel, akárhogy is, de ez jött ki... Míg közben a szövitársaimnak meg ment rendesen a hódító. Van valakinek valami tippje, hogy mi történhetett? Elég idegesítő volt, mert akciót hiúsított meg egyrészt, másrészt meg alapból is az. A gép újraindításával oldódott meg a helyzet. Járt már más is így? :o |
Hehe, ezt a dolgot most "loptam" az index.hu címlapjáról, de mindenesetre érdekes :)
Nyilván sokan vagy inkább mindenki találkozott már a jelenséggel, hogy amikor a google-ban akar keresni valamit, akkor egy-két szó után ad tippeket, mégpedig a legkeresettebb hasonló kifejezések alapján. Hát itt a magyar valóság, de a bekarikázott részen kívül is vannak érdekes dolgok benne: :D (bocsánat, de nem tudom, hogy kell összehúzni, hogy beleférjen egy képernyőbe) http://kepfeltoltes.hu/091128/hogyan...toltes.hu_.jpg |
hehe :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:33. |