![]() |
Hol akadtatok el?
Azt látom, hogy egyelőre egyik újonnan regisztrált karakter sem fejlődött túl sokat.
Hol akadtatok el, mi a probléma? |
Szerintem ott, hogy nem küldiznek, hanem nekiállnak egeret ölni, amiből 34-et ki kell nyírni a 2. szinthez, ami roppant sok, mivel küldi nélkül nem rendelkeznek sem páncéllal, sem sisakkal, sem karddal.
Így 3-4 egér után meg kell állni pihenni, ÉP-t tölteni. Az első két küldetés elvégezhető együttvéve kb 1 perc alatt, és 2. szintre lép tőle a karakter. Szerintem ezt hagyják ki az újak. (Ez csupán tipp!) |
Én az összes lépésem elhasználtam valami labirintusban ,mert nem tudtam kijönni:)
Talán most már fogok tudni haladni egy kicsit. |
Quote:
|
Quote:
Az egész lépésem elfogyott ott:( |
Quote:
Kezdő karakterek is olvassák a chetet, majd igyekszem szerezni nektek fegyvert, hogy jobban haladjatok :) |
Quote:
|
Kaptam 50 tapasztalat pontot:)
Legalább már elértem valamit. |
Most ,hogy kész az első küldetés,csak úgy be kell menni az épületekbe ,és kapok másik küldetést?
|
Quote:
Ha visszamész megint a Bölcshöz, akkor újra segítséget fog kérni. :) Ha abban is segítesz neki, akkor már szintet is léphetsz, és lesz újabb tanulási lehetőséged, amivel fejlesztheted a karaktert. (Kezdéskor is kaptál egyet. Ha elolvastad a kézikönyvet, és van valami elképzelésed arról, hogy milyen irányba szeretnél majd később fejlődni, akkor érdemes eltanulni.) |
Quote:
Akkor fordulok is vissza. Megint csak elhasználtam volna egy csomó lépést. |
Quote:
Utána érdemes a városban körbenézni, és tapasztalati pontokat gyűjteni (ellenfelek legyőzésével), hogy tudj tanulni. |
bele vetem ma újra a küzdelembe :)
|
Ildi segítségével 5.szintre léptem:)
Köszi Ildi:) most ölök még pár macskát,kutyát:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És jó,hogy nem tudok ebbe belehalni. |
Ati a kutyáért folyamatosan 2 tp-ét kapok, a macskáért meg 13-at, ez jó így? :)
|
Sose tudtam,hol az a fene toll :D Valaki segít?
|
Quote:
|
Az normális, hogy ha meghalok (denevérrel keménykedtem 1. szionten:cool:). akkor bukom az összes mozgáspontomat? S ha igen, akkor mikor tudok megint mozogni?
|
Quote:
|
Quote:
Ezek percenként töltődnek vissza, tehát egy perc, és máris tudsz mozogni valamennyit. Mire kijutsz, már lesz valamennyi életerőd is, de erősebb ellenfelekkel szemben érdemes megvárni, amíg az teljesen visszatöltődik. (Vagy idővel, vagy varázsitallal, vagy varázslattal, vagy más meggyógyít, ... töbféle lehetőség is van erre.) |
Ez már órákkal ezelőtt volt...
|
Jaaaa, hogy online kell lenni:) (Ha Ati csinál még egy játékot, becs szóra a súgó/kézikönyv olvasásával kezdem és nem játékkal)
|
Quote:
Most volt egy tick (körváltás, percváltás, nevezd, aminek akarod, én ticknek hívom), és növekedett. Aztán mászkáltál, megint csökkent. Ahogy lépkedsz, mindig csökken. |
Quote:
Van pár kivétel: például ha csata közben lépsz ki, akkor az a csata még lezajlik. VIP tagok bizonyos tevékenységeket kilépett állapotban is folytatnak, igaz jóval lassabban. (Most mindenki VIP tag, 1 hónapot alapból minden karakter kap, ezen felül pedig attól függően kapsz még, hogy Hódítóban voltál-e már VIP, és mennyi ideig. Ez nem mindig lesz így, de most az elején igen.) |
Nem találom sehol a vaknak a botját. Merre van? please :(
|
az egyik parkban... a kettő fölső közül valamelyikben ha jól emlékszem! de összesen 4 van, tutira megtalálod pillanatokon belül, de a fölsőkkel kezd, úgy emlékszem ott van!
|
Quote:
köszi szépen |
Quote:
Egyébként a bal felső fánál van :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: