Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek és trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=355)

laziga 03-25-2006 12:41

Tippek és trükkök

Szasztok!
Ez egy olyan hely kiván lenni ahol mindenki csoportol és fajtól függetlenül leirhatja az ö trükkjeit és tippjeit mit hogy lehet védeni felderiteni stb. tehát nem a csalásokra gondolok arra már van topik:)
Inkább ilyenekre gondolok mint : az ártozás kideritése - pontlista mentés , támadás észrevehetetlensége - körváltás elötti pillanatba inditani a sereget 2körös támadá esetén, stb
Azért tisztába vagyok vele hogy ide csak az erös és bátor ori gazdák fognak irni mert a gyengék nyilván féltve fogják örizni az ö kis titkukat:D

raplee 03-26-2006 05:30

Kereskedo gnom

Megjegyzem hogy nem tartom magam profinak habar van egy par ev mar a hatam mogott...
Na szoval ha valaki orit indit az 5. szinten a gnomot javasolom mert a gnommal ha relativ jol mozogsz akkor siman szintlepeskor 1-1,5 milliard penzzel lephetsz meg... :D ez csak annak koszonheto hogy tekit nem lehet lopni tole... (elmeletileg)
Hogy miert kereskedo???.... hat azert mert 5. szinten nem nagyon jon a penz az elejen ha nem lopkodsz es ugy is eleg gyengen jon... amikor uj orszagodba belepsz eppen annyi nyersanyagod van hogy felnyomjal 20 bankot es a kobanyakat... utana szepen sorban meg az elso oraban ezeket is megteheted:
100 katona kepzese (nem tovabbkepzese csak kepzese)
200 lakasteki megirasa
adokulcs novelese 30%-ra

hogy tovabba hogyan epitesz az mar toled fugg hogy mi akarsz lenni... hadis?... varis?... tolis?????.... hat ha tolis akkor nem jol valasztottad a fajt mert a gnom nem tolis.... :P meg egy par jo dolog amit jo elore tudni... nem valasztasz fajt csak amikor mar lejart a vedelem... (72 kor) ,mert ha fajt valasztol 2x annyit fizetsz az epuletek felepitesere... masik dolog pedig fugetlenul hogy vari vagy hadi leszel... min. 20 konyvtar a 72 kor letelteig!

Ha valaki ugy gondolja zagyvasag amit irtam akkor ne szegyelje megmondanni mert nem vagyok sertodekeny... :P

Raplee

UI: nem fejeztem be mert kerdesek ha nincsenek akkor tenleg hiaba irtam.... :P
szoval ha van erdeklodo akkor kiegeszitem meg 5-6 sorral ami hianyzik

Tacsiazuma 03-26-2006 11:16

Raplee, akkor ezt fordítsd le és írd be a queoisa-ba is..:) Ott még nagyobb szükség van rájuk.. Amúgy tényleg jó a gnóm, csak ne toli legyen.. báár 50 % laki és toliteki mellett azért már fér toli is és nem is gyenge.. Ki kell próbálni.. lehet játszható, csak előítéletek miatt nem játszunk vele így.. ja igen.. és ajánlott találni vmi szövit az elején, aki tapasztaltabb.. sőőt, ha van vip-je és még segít is.. az nem rossz.. a bank tényleg kell az 5.-be, mert az a kemény 2k ember még 50 %-on sem nagyon adózik.. meg amint megvan a 100 katona.. mehet is a piacra, akár 50k-ért is.. ált. megveszik.. de ez csoportfüggő.. úgyis ott a védelem, addig 3-szor is lehet képezni.. a bányákat felépíteni - aztán lerombolni, de persze nem mindenhol... csak ahol pl. 10-ért van agyag, 50-ért fa, 80-ért kő..:) a helyére inkább barakk vagy könyvtár..

Cyby_ 03-26-2006 12:37

Quote:

Originally Posted by Tacsiazuma
Raplee, akkor ezt fordítsd le és írd be a queoisa-ba is..:) Ott még nagyobb szükség van rájuk.. Amúgy tényleg jó a gnóm, csak ne toli legyen.. báár 50 % laki és toliteki mellett azért már fér toli is és nem is gyenge.. Ki kell próbálni.. lehet játszható, csak előítéletek miatt nem játszunk vele így.. ja igen.. és ajánlott találni vmi szövit az elején, aki tapasztaltabb.. sőőt, ha van vip-je és még segít is.. az nem rossz.. a bank tényleg kell az 5.-be, mert az a kemény 2k ember még 50 %-on sem nagyon adózik.. meg amint megvan a 100 katona.. mehet is a piacra, akár 50k-ért is.. ált. megveszik.. de ez csoportfüggő.. úgyis ott a védelem, addig 3-szor is lehet képezni.. a bányákat felépíteni - aztán lerombolni, de persze nem mindenhol... csak ahol pl. 10-ért van agyag, 50-ért fa, 80-ért kő..:) a helyére inkább barakk vagy könyvtár..

Például ezek se rossz tippek,mert még el is tud indulni valahogy,de azért még ugy látom a 5szinten nem mindenki nagyon fórumozik...:D :D
én eddig egy olyan tippet láttam,h az elején majd 100könyvtár épitése és a teki piacot megtámadni,h zsé legyen.
egy kérdés gnómnak nema tudós személyiség a jó?

laziga 03-26-2006 14:06

Hát gnom esetében én is a tudos személyiséget pártolom:)))
de a kezdéssel igazábol egyet értek:D

Xeper 03-26-2006 15:36

Quote:

Originally Posted by laziga
Hát gnom esetében én is a tudos személyiséget pártolom:)))
de a kezdéssel igazábol egyet értek:D

És melyikkel az elhangzott 2 közül? :)
20 bakot felesleges azonnal felhúzni, szépen egyenletesen elég a pénzed gyarapodásával... persze egy orrhosszal a pénz előtt kell járni (pl már 2bank jó ha van mire átléped a 150k arany határt.. de nem kell több :) )-így nincsen felesleges pénzkiadásod, és gyorsabban összegyűlik ami kell...első képzés piacra, pénzt visszaforgatni...
Amúgy én is inkább a udóst pártolom, de egy kezdőnek célszerű a kereskedőt választania.

Tacsiazuma 03-26-2006 16:31

Én jobb szeretem a kereskedőt... elején ált. abból van pénzem, mehetnek le a bányák, helyükre ugye bármi, nomeg néhány bank, ami a későbbi szinteken óhatatlan a kis hamis félelfek ellen..:-) Így az annyira nem is plusz épület... az az 5 % akkor jó, ha nagyon kiélezett a verseny pl. 2 MF között.. de 5.-ben mikor lesz 55% tekercsed? pfff.. ráadásul mindenből.. és a kereskedő, amint megvették a katonákat már hozza is a lóvét... 3/E-ben úgy örültem volna neki.. amikor 4000/toli..:) meg minden nyersanyagot heroin-áron adtak..:(

Penya 03-26-2006 18:06

Te mióta nyomod Tacsiakármi?
Mikor lesz 55% tekid? Kb 2 hét alatt mindenből annyim van :D
A kereskedő elenyésző pénzt hoz kis hekin, nagyban kell gondolkozni, nem szars kis 7500 akban, az nem pénz. Mondjuk ha van 1500 bankod az már jó pénzt hoz, csak akkor kell egy kis csalás(vagy nem :D) is h hasznát vegye a szövi :D
Felhúzol 100 könyvtárat aztán elkezdesz tekit írni, nem sok idő amíg megvannak a százalékok.

-Fegya- 03-26-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by Penya
Mondjuk ha van 1500 bankod az már jó pénzt hoz.

Ha 1500 bankod van, az jó pénzt hoz, de másból 1500 épület még többet hoz. Szinte sehol sem a bank a legjövedelmezőbb.
Ennek ellenére egyetértek avval, hogy kezdőnek jó választás a gnóm kereskedő.

director 03-26-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Ha 1500 bankod van, az jó pénzt hoz, de másból 1500 épület még többet hoz. Szinte sehol sem a bank a legjövedelmezőbb.
Ennek ellenére egyetértek avval, hogy kezdőnek jó választás a gnóm kereskedő.

igen, tényleg nem a bank hoz a legjobban, de az nagyon nyugis.. csak arra kell figyelni, hogy a pénzlimit előtt befektesd.. kesésbé macerás sztem, mint pl a teki

Tacsiazuma 03-26-2006 19:21

Mióta nyomom? Látod, erre már nem emléxem.. de itt most nem Neked adok tanácsot, aki ott ülsz a piac előtt, arra várva, hogy a másik szövitag által kirakott teki megérkezzen, hanem annak, aki most hallotta vmelyik ősfüggő ismerősétől, hogy van ez a www.hodito.hu és tök jó és indít egy orit 345000-es sorszámmal..

Senki 03-26-2006 19:30

Quote:

Mióta nyomom? Látod, erre már nem emléxem.. de itt most nem Neked adok tanácsot, aki ott ülsz a piac előtt, arra várva, hogy a másik szövitag által kirakott teki megérkezzen, hanem annak, aki most hallotta vmelyik ősfüggő ismerősétől, hogy van ez a www.hodito.hu és tök jó és indít egy orit 345000-es sorszámmal..

hmmm.... az újaknak adott tanács jó dolog, de ha nem a legjobb, ráfaragnak. ahoz hogy villámgyorsan meglegyen a max teki add el az első képzésed és csinálj könytárakat sokat. és írj a pénzből minden tekit maxra, KIVÉVE a lakitekit. aztán kezdj beépülni ahogy feltöltesz, aztán egyre kevesebb könyvtár ad legyen és lakitekit írsz közben hogy megtelj abból is ahogy töltöd a barakkodat. és így nem mászol magarsa gyengén, hanem kb. a legerősebb leszel az értékedhez képest. ha meg tekit írsz sokat hogy legyen tartalékod, az a te dolgod. akkor aztán nem kell tökölni a könyvtárak átépítésével... írsz mint a güzü aztán elindulsz ha úgy érzed van elég... :)

és hogy mikor lesz meg az 55%? a 72. körre mindenből, ha ügyes vagy. szóval azért ha lehe, ne sületlenségeket adj tanácsnak. Nem a játékban eltöltött idő tesz jóvá benne, hanem hogy tanulsz-e a hibáidból...

Steve 03-26-2006 19:38

Senki most nemazé de szted aki legelőször csinál egy orit az ki fogja várni mindezt és megérti hogy hogyan kell lul feltápolni egy orit? sztem abból nem lesz hód szerelmes...
De második orinak mindeképp énis így csinálnám;)

Cyby_ 03-26-2006 20:28

Nekem annyi észrevételem van a kereskedővel,h (bár kezdő vok) kereskedőt meglopni nem lehet de ha nem tápol seregre is akkor be be ütögetik és fosztással viszik ám a lét rendesen mig a tekik a piacon vannak és no kockázat,meg persze forgatni a lét 1000el

Tacsiazuma 03-26-2006 21:06

Senki, látom még mindig nem érted..
Te amikor elkezdtél hódozni, akkor heti hányszor voltál itt? Mert sztem nem napi 10-szer jöttél fel, mint pl. most.. Gondolj bele... felhúzzatjátok a 100 könyvtárat szerencsétlen újonccal.. miből fogja megírni a tekiket? eladja a 100 katonáját, ok.. de ő max napi egyszer jön fel, mivel az elején marhaunalmas, főleg, ha most kezdi.. ok, rakja ki a piacra a dolgokat, forgassa.. úgy le fogják lopni, mint az állat.. mert a teki visszajön.. hamarabb, minthogy ő a gép elé leülne.. 10 varival hány körre rakja fel a könyvtárkulcsot? 1-re, azt is nehezen.. még ha helytartója is van, akkor meg a rúna fogy el.. csinálnak egy éplistát, mert ugye azért gnómról szoktak, főleg, ha sorszáma kicsit régebbi és nincs szinte senkije.. befigyel a 100 könyvtár és szijja, no könyvtárkulcs és még teki is van bent.. ennyit az 55 %-ról.. ja meg 50 %-hoz 10650 db teki kell 100 könyvtár csinál 10.000-et 20 kör alatt.. 72 kör alatt tehát csak 30.000-et és 8 tudományág van.. 8 x 10.650 = 85.200 db teki... ja és ez össz 5.623.200 aranyba kerül.. ja és ez még csak az 50 % mindenből.. sületlenség, mi?

Penya 03-26-2006 22:11

Fegyának:
Valóban nem a bank a legjövedelmezőbb, de nem is arról volt szó h melyik az :D

A 72 órát én is túlzásnak tartom, kivéve ha piacon kapsz egy kis lóvét, no de úgy bármi megvan 72 óra után :D

Ha szépen elmagyarázod az újoncnak h mit miért kell csinálnia és persze hogyan csinálja akkor hidd el meg fogja érteni és gyorsabban fog tanulni ha segítesz neki mindig, mintsem h hagyod h csináljon amit akar. A 100 könyvtárat is meg lehet értetni és el lehet érni h ne lopják le, mert 600 varival fel lehet rakni 24 körre a specvarit és akkor elég egyszer ránézni egy nap, aztán úgyis fan lesz belőle :D

Nem említetted h az "55% mikor lesz meg" a kezdőkre vonatkozna, pusztán próbáltad bizonygatni h jobb a kereskedő mint a tudós. De ha egy kezdőnek kicsit segítesz akk neki is könnyedén meglesz az 55%, sőt pénze is lesz mert 50 katonát kell csak eladni h legyen elég pénzed képezni és írni, ami nem nagy ördöngősség és egyből nem olyan jó az a kereskedő, arra amire te próbálod beállítni (pénztermelés), nem mintha az a +5% sokat dobna :D

Senki 03-26-2006 22:37

amikor kezdtem minden iskolai szünetben bementem és egész délután a fórumon kuksoltam és beszélgettem. asszem lezárva a téma, hogy mióta vagyok itt .. szinte állandóan. ez olcsóbb hobbi mint a makettezés :D
amúgy jogos. újonc nem tekizik. de nem is írtam hogy tekizzen, csak ha tápolni akar rögtön ... amúgy meg csak azt adtam tanácsba hogy írja a tekit és fokozatosan töltsön fel... :)

(legalább is azt hiszem... :rolleyes: )

Tacsiazuma 03-26-2006 23:50

Én csak a legutóbbi 3/E-s szívásom miatt éreztem rá, hogy a kereskedő jó dolog.. Amikor vmelyik b*rom 3500-on tartja a fát és ugye az egész csoportban nem tudtam lopni senkitől sem, mert mindenkinek volt kb. 100 belőle.. Akkor nagyon jól jött volna a kis plusz lóvé.. Tudod milyen egy kezdő??
Én egy jó ideje nem találkoztam eggyel sem.. érted 250 hektár, 223 tolvaj, 63 varázsló, 50 védő, 34 támadó, 11 elit, 7 íjász...16 lovas.. 40.000 arany, -300-as foglalkozatottság és 48-as morál.. ja és kimegy 80 emberrel 2 seregben földszerzésre.. de ő már keménynek érzi magát.. na mondom ok..:) amúgy sztem egyik személyiség sem olyan fergetegesen jó..

Xeper 03-27-2006 00:43

Quote:

Én csak a legutóbbi 3/E-s szívásom miatt éreztem rá, hogy a kereskedő jó dolog.. Amikor vmelyik b*rom 3500-on tartja a fát és ugye az egész csoportban nem tudtam lopni senkitől sem, mert mindenkinek volt kb. 100 belőle.. Akkor nagyon jól jött volna a kis plusz lóvé.. Tudod milyen egy kezdő??
Én egy jó ideje nem találkoztam eggyel sem.. érted 250 hektár, 223 tolvaj, 63 varázsló, 50 védő, 34 támadó, 11 elit, 7 íjász...16 lovas.. 40.000 arany, -300-as foglalkozatottság és 48-as morál.. ja és kimegy 80 emberrel 2 seregben földszerzésre.. de ő már keménynek érzi magát.. na mondom ok..:) amúgy sztem egyik személyiség sem olyan fergetegesen jó..

Ha jól kombinálod őket, akkor vannak nagyon jók... amúgy a feladatuk az volt hogy színesebbé tegyék a játékot -ezt a feladatot tökéletesen ellátják ;)

laziga 03-27-2006 08:02

Szose róla ezek is hasznos tippek de én inkább ilyen kis dolgokra gondoltam mint hogy pl ha egy szövibe hulára nyitnak térkaput azt a szövi társai kibirják deriteni mert ha megprobálnak lopni akkor akihez sikerül bejutni térkapu nyitás nélkül az a hunyó:)
na szóval mint a kezdésbe irtam itt ilyen kis titok gyüjteményt akarok létrehozni :D Remélem találok hozzá segitöket mert én még kezdö vagyok.

laziga 03-27-2006 08:37

:eek: há én nem ugyan ezt irtam?
:D
de ha tudsz még ilyen aroságokat akkor ird ird ird ird:)

laziga 03-27-2006 08:42

de azt is sajan kevesen tudják hogy pl az ártozást is ki lehet deriteni :)
egyszerüen mentegeted a pont listát és akinek változik a hirneve (mert az azonnal frissül) az a hunyo aki téged ártozgat:)
És még a sugó azt oirja hogy nincs szerepe a hirnévnek :eek:
Na én ilyen trükkökre gondoltam :D

Apa 03-27-2006 09:27

Quote:

de azt is sajan kevesen tudják hogy pl az ártozást is ki lehet deriteni :)
egyszerüen mentegeted a pont listát és akinek változik a hirneve (mert az azonnal frissül) az a hunyo aki téged ártozgat:)
És még a sugó azt oirja hogy nincs szerepe a hirnévnek :eek:
Na én ilyen trükkökre gondoltam :D

ez jo, erre nem gondoltam, bár vki má a számba rágta a pontlista figyelésének fontosságát.

King 03-27-2006 09:50

Quote:

Originally Posted by Apa
ez jo, erre nem gondoltam, bár vki má a számba rágta a pontlista figyelésének fontosságát.

Figyeled és mented a pontlistát, ez mindeddig oké.
Jön az ártó, és mi van, ha nincs változás, vagy épphogy? Lop valaki mástól, aztán ugyanott van, ahol volt. :) Erre varjatok gombot!

laziga 03-27-2006 09:52

Támadás

Ja végül is ide lehet sorolni azt is hogy a sok láma még támadni se tud tehát egy jó tanács 2 körös támadás esetén 29:55kor meg 59:55kor kell inditani a sereget mert akkor nem tudják kiszurni vagy ha még is már nem lesz ideje segitséger kérni :p

laziga 03-27-2006 09:57

hát azt elég nehéz hogy ugyan annyira vissza kerüljön de nem lehetetlen :p
de ha mentesz akko már igy is ugy is bukik mert menteni lehet másodpercenként is és akkor bukot az meg hogy keveset vagy sokat változik a hirneve mindegy mert az már meg mutatja hogy ki volt ezért kel röktön mentegetni a pontlistát mert ha több ori is akciozik és nem mind ellened akkor még azt is meg tudod hogy neked ki ártott mert az idö pont azt is meg mutatja:D

King 03-27-2006 10:37

Quote:

hát azt elég nehéz hogy ugyan annyira vissza kerüljön de nem lehetetlen :p
de ha mentesz akko már igy is ugy is bukik mert menteni lehet másodpercenként is és akkor bukot az meg hogy keveset vagy sokat változik a hirneve mindegy mert az már meg mutatja hogy ki volt ezért kel röktön mentegetni a pontlistát mert ha több ori is akciozik és nem mind ellened akkor még azt is meg tudod hogy neked ki ártott mert az idö pont azt is meg mutatja:D

mindeddig oké, de 24 órán keresztül percenként mentegetni a pontlistát... khmm, szóval ezt, hogy oldod meg?
egy kezdö meg örül, ha megússza, vagy kapkod, ott meg tényleg vége mindennek.
persze tételezzük fel, hogy kiderül a turpisság. mákja van, de mit ér vele, ha nem tud visszavágni, és hiába küldi a zöldet az ellennek? :)

laziga 03-27-2006 10:44

nem egésznap nem is kell csak ha ártoznak :p
nem tud vissza vágni? ha engem egy vari ártoz akkor leverem :D mint vak a poharat. Ha messze van szolok a varimnak hogy ártozza a tolimnak hogy ölje a varijait :rolleyes: Hamar észre veszi magát :D

laziga 03-27-2006 10:47

Ja nem rád gondoltam :D
De amugy nem baromság azt kikérem magamnak :mad:

laziga 03-27-2006 11:17

2körös támadás esetén ha körváltás elötti pillanatban azaz 29:55kor illetve 59:55kor inditod a sereget akkor hiába nézz távolba valakit már nem lesz ideje segitséget kérni mert ugye a minimum 2kör távolság van igy a szövi segitség már nem tud oda érni mert ö már 1körre van az ellenféltöl :D

Láma 03-27-2006 11:20

te milyen csoportba játszol? Csak mert rendes csoportokban óránként egyszer van körváltás, és mindegyik csoportban más időpontban. jó lenne ha nem nevelnéd hülyeségre a kezdőket:P

laziga 03-27-2006 11:24

Ja én gyorsba, igen tényleg ahol oránként van körváltás ott csak 59:55 érvényes a 29:55az gyorsra érvényes csak :p
Értem má mire irtad hogy baromság de ahelyet hogy kötözkötsz ezt te is leirhattad volna :D
Te Láma :D

Steve 03-27-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by Láma
nem figyelsz. mondom minden csoportba máskor van, és bizony néhol erősen változó, attól függ mennyi akció van, szóval ne tetézd...

Ne mond hogy baromság inkább ird hogy pontositson kv előtti percekre akkor az ugy kritika és nem fikázás:p
Amugy meg jogos: előbb nézd meg az eseményekből hogy mikor van körváltás és azelőtt indítsd a kétkörös támadást! EZ ha yol időzíted még jobbaknak is kényelmetlen;)

Apa 03-27-2006 12:00

khm. tehát pontosiccsunk.
megindulsz 1szer körváltáskor, és a következő körben ismét.
namármost, távnézésnél mind a 2öt kiirja, vagyis ha egyszer beütsz, és hazakisér, az 1 dolog. amásikat simán hárittya lévén 2 körre vagy.
tehát van ideje segitséget hivni. szerintem.
legalábbis én ezt vettem ki abbol amit irtá-.
ha tévedek javiccs ki lécci.

laziga 03-27-2006 12:54

Na akkor megprobálok pontosan fogalmazni a lényeg hogy 2körös támadás esetén a körváltás elötti pillanatban inditsd a támadást igy nem tudják kiszurni és mire segitséget hivnának addigra te 1körre leszel. igy 2körröl a szövi segitség nem tud oda érni. Remélem igy már érthetö mire akarok kijukadni :D

Penya 03-27-2006 15:24

5 oldal tartalom nélkül, ez aztán segítség a javából, jó nagy offtopic lett triviális dolgokkal, de nem akarok én kötözködni csak vhogy jelezni léne h az első 5 oldalt ne olvassák el, mert felesleg

laziga 03-27-2006 15:46

van benne igazság az 5oldalba talán 3tényleges jó ötlet van , de ezeket nekedse sikerült gyarapitani :P
Tessék segitse te milyen trükköket ismersz?

Tacsiazuma 03-27-2006 15:56

ja amúgy ez a pontlista változás elég izé... most megnézed, hogy hány ártó varit kaptál... ez az értékkülönbség 60-ad része.. és akkor minden orinak megnézed, hogy mennyivel változott a pontszáma, stb.. és mi van, ha nem csak Téged ártózott abban a 24 órában? Ez akkor műkszik, ha mutatja, hogy felőled jött a vari, és feletted minden orinak 0 a hírneve, egy kivételével, akinek pl. -9.000... így műkszik..

Penya 03-27-2006 16:00

Igazad van én se írtam semmit csak a szám jár, de megmondom h nem is fogok semmit írni. Nem vok vmi tapasztalt meg elit kategóriás játékos, de játszok már egy ideje és van pár trükköm, de ezeket nem fogom elárulni, áldoztam rá elég időt h magamra szedjek vmi kis tudást, és most nem fogom elmondani mindenkinek aki nem sokat tett érte. Ha penge akarsz lenni akk játsz minél többet. Ennyi a trükk, többet nem mondok. :D

Van egy mondás miszerint az egyik út a halhatatlansághoz az ha megosztod tudásod, ez igaz is, ha jól belegondolunk. Én nem vágyok a halhatatlanságra, van arra több érdemesebb személy is itt, de sztem ők se fognak sokat mondani

Penya 03-27-2006 16:09

Na neeeem. Irritál h ilyen baromságokról kell irkálnom de nem szeretem a valótlan állításokat(de szépen mondtam :D a hazugság jobb lett volna :D)

18 perc volt a 2 üzi közt és nyilvánvaló h arra írtad, mert előtte szó se volt a hullás térkapus dologról( a 2. oldalon nem, de az elsőn se sztem mondjuk azt nem néztem meg) , és még egy névmás is van benne ami egyértelmű h az előtte lévő üzire utal. Így kezdted "Azt úgy lehet ...", akk szted az "azt" mire vonatkozik ha nem arra amit laziga(?) írt.

Idézem Lámát :"ne tetézd..."

All times are GMT +1. The time now is 21:02.