Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánok alaptásának időpontja (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3498)

Paliking 05-27-2009 16:08

Klánok alaptásának időpontja

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy 1/A-ban a szövetségi oldalon lehetne egy plusz információ csak érdekességképpen, a klán alapításának időpontja, ugyanúgy, mint ahogy az országok indításának az időpontja is ma már ki van jelezve. Nekem pl. fogalmam sincs, hogy a klánom és a volt klánjaim mikor lettek alapítva, de érdekelne, tudnánk klánszülinapokat tartani :).

Ati 05-27-2009 16:10

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 212705)
Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy 1/A-ban a szövetségi oldalon lehetne egy plusz információ csak érdekességképpen, a klán alapításának időpontja, ugyanúgy, mint ahogy az országok indításának az időpontja is ma már ki van jelezve. Nekem pl. fogalmam sincs, hogy a klánom és a volt klánjaim mikor lettek alapítva, de érdekelne, tudnánk klánszülinapokat tartani :).

A klánalapítások pontos ideje nincsen külön nyilvántartva, a klán korából hozzávetőlegesen kiszámolható.

vityu 05-27-2009 16:30

Nekem tetszene az ötlet, de ha felesleges helyfoglalás a szerveren, akkor hagyjuk. Bár nem hiszem, hogy az a 160klán születésnapja annyira nagy teher lehet :)
Kiszámoltam, az én klánom 1,17éves :) Tehát a klánszületésnapi buli már elkésett :(

Ati 05-27-2009 16:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 212709)
Nekem tetszene az ötlet, de ha felesleges helyfoglalás a szerveren, akkor hagyjuk. Bár nem hiszem, hogy az a 160klán születésnapja annyira nagy teher lehet :)
Kiszámoltam, az én klánom 1,17éves :) Tehát a klánszületésnapi buli már elkésett :(

Ahogy az előbb írtam, NINCS nyilvántartva, hogy melyik klán pontosan mikor született, ezért ez nem adatmennyiségi kérdés, hanem egyszerűen ilyen adat nem áll rendelkezésre. (Ez nem teljesen igaz, mert a klánesemények megvannak, de többévnyi logból kikeresni az összes klánt... no egyelőre erre nem vállalkozom... :D)

vityu 05-27-2009 16:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212710)
Ahogy az előbb írtam, NINCS nyilvántartva, hogy melyik klán pontosan mikor született, ezért ez nem adatmennyiségi kérdés, hanem egyszerűen ilyen adat nem áll rendelkezésre. (Ez nem teljesen igaz, mert a klánesemények megvannak, de többévnyi logból kikeresni az összes klánt... no egyelőre erre nem vállalkozom... :D)

Küldd el nekem, én kibogarászom! :D Valamikor a jövő hónapra, akkor már úgyis kevés dolgom van! :)

Paliking 05-27-2009 16:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212706)
A klánalapítások pontos ideje nincsen külön nyilvántartva, a klán korából hozzávetőlegesen kiszámolható.

A klánszabik miatt tényleg csak hozzávetőlegesen, de valószínűleg az nem okozna túl nagy eltérést

vityu 05-27-2009 16:57

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 212715)
A klánszabik miatt tényleg csak hozzávetőlegesen, de valószínűleg az nem okozna túl nagy eltérést

Ha minden klánszabit elhasználtak, akkor egy 10k körös klánnál ez majd' 900 kör. Az meg 10%-os hiba :)

Andrew 05-27-2009 17:12

Csak 160 klánsorszámra kellene rákeresni, nincs kétórás munka:p
:D:D
Legegyszerűbb az lenne, ha hozzáférhetővé tenné Ati a kláneseményeket, aztán mindenki kikereshetné magának :)

Ati 05-27-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 212717)
Csak 160 klánsorszámra kellene rákeresni, nincs kétórás munka:p

Az alapító üzenetben nincs benne a klán sorszáma. :(

Andrew 05-27-2009 17:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212718)
Az alapító üzenetben nincs benne a klán sorszáma. :(

Akkor egy klánt kétszer kellene megkeresni, nem? Egyszer az első névváltoztatáskor megjelenő sorszámmal, onnan megtudjuk, hogy ki alapította a klánt, utána pedig az onnan nyert infóval még egyet keresni.

Iron 05-30-2009 14:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 212709)

1.61 éves. :)

Pff, de vagy 4 ha az újjászületést nem nézem :D

Pepa 05-31-2009 07:18

Nekem tetszik az ötlet.
A mi klánunk 3.15 éves és még van benne 2 ( vagy 3) alapító tag. Lojalitásuk határtalan.

Pool 06-02-2009 20:57

Kor: 28.992 kör

Ati 06-02-2009 21:02

Az utóbbi hozzászólások között felfedezni vélek olyanokat, amikben sem javaslat, sem a javaslathoz való hozzászólás nincs. Gondolom ezeket épp most írjátok át, hogy legyen, és ne a téma szétoffolása legyen belőle, ugye?!

Paliking 06-03-2009 09:28

Nekem az lenne a javaslatom, hogy ha nem túl nagy munka belenyúlni a rendszerbe, akkor a klánalapítasi üzenetbe mostantól kerüljön bele a klán sorszáma, így a jövőben, ha netán lenne valami ebből a javaslatból, akkor a mostantól alapított klánoknál csak egyszer kell keresni.

vityu 01-13-2010 00:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212710)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 212713)
Küldd el nekem, én kibogarászom! :D Valamikor a jövő hónapra, akkor már úgyis kevés dolgom van! :)

Na? Elküldöd? Igaz vizsgaidőszak van, de azért a hónap végére befejezném biztosan :) :D

Ati 11-22-2010 15:37

Kicsit zizi vagyok már tőle, de végigbogarásztam az összes létező klánt... Az újak automatikusan mentve vannak mostantól, a régieket pedig beírtam kézzel. Ha valaki úgy látja, hogy óriási eltérés van a valós és a kijelzett között, akkor szóljon, de időrendben teljesen jónak tűnik nekem az összes klán, úgyhogy szerintem mindenhova a jó dátumot sikerült megtalálnom. :)

Az alapítás dátuma a Szövetség oldalon, a szövetség kora előtt található meg.

csákány 11-22-2010 15:45

Alapítás: 2010-01-28 12:15:38 Kor: 7.150 kör;

Köszi :)

Xeper 11-22-2010 17:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271388)
Kicsit zizi vagyok már tőle, de végigbogarásztam az összes létező klánt... Az újak automatikusan mentve vannak mostantól, a régieket pedig beírtam kézzel. Ha valaki úgy látja, hogy óriási eltérés van a valós és a kijelzett között, akkor szóljon, de időrendben teljesen jónak tűnik nekem az összes klán, úgyhogy szerintem mindenhova a jó dátumot sikerült megtalálnom. :)

:eek: Te aztán kitartó vagy Ati :)
Gratula, és köszi :)

vityu 11-22-2010 17:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271388)

Ez nagyon szép, köszi! :)

Szövetséged: Black Dragon (#3270)

Alapítás: 2008-03-24 09:46:33

És ez rendben is van :)

All times are GMT +1. The time now is 16:31.