![]() |
Asztali PC vásárlásához tanácsok
Üdv :)
Valaki hozzáértőt keresnék! Az ebay-en láttam ezt a gépet: Link Eddig notebook-ot kerestem volna, de egy ilyen teljesítményű kb 2szer ennyibe kerül, úgyhogy rászántam magam, hogy jó lesz az asztali is. Nethasználatra, videókonvertálásra és játékra lenne, plusz valszeg nonstop menne. Játék: pl.: Fallout 3 Szerintetek ez a linkben szereplő gép megfelelő lenne? Előre is köszi a segítséget! |
Árban korrekt, de ma már kapni ennél erősebb gépeket is. Játékhoz a lehető legerősebbet venném. (Ennél valamivel erősebb gépem van, 1 éves, csak fejlesztésre használom, és hát néha bizony ahhoz a német kisfiúhoz hasonlítok, aki üvöltözik a filmen a gépével, hogy gyorsabban, gyorsabban... :D)
|
Quote:
Akkor mit ajánlanál? Milyen procit? Milyen videókártyát, stb... :) |
Quote:
|
Nekem tudna valaki ajánlani jó laptopot nem túl drágán? Ilyenekben nem vagyok járatos :mad:
|
Quote:
|
Mondjuk nekem ez a gép tetszik, Phoenix. Többszörösét tudja az enyémnek, amelyikkel pedig már jó ideje vígan elvagyok, bár igaz hogy nagyon csilivili játékokat nem játszom.
|
Quote:
Ja meg vennék hozzá egy 19" vagy egy 21" lcd-t is. |
A Fallout 1-et biztos bírni fogja a kinézett gép. :) Azt én is kipróbáltam. :) Tovább nem jutottam a történetben. :)
|
Quote:
Használnám netelésre, meg filmnézésre, meg diplomamunkaírásra (arra sztem bármi jó), játszani csak hódot játszok, meg majd Mudot szeretnék nagyon :) de azt sem bánnám ha az aksija is bírná, a jelenleginek kezdetben is csak 30 percig bírta :( mára kb 2 percet bír ki :) Keret: Nem tudom a mai laptop árakat, a mostani laptopom 3 éve volt 150000, de 100-120nál többet nem adnék ki egy új laptopra. |
Az Eee Pc-ket nézted? http://eeepc.asus.com/global/index.html
Picik, ez nem tudom mennyire szempont. Nálam ha vennék, akkor ez lenne a fő szempont, de ha állandóan ezen dolgozol, akkor lehet, hogy kényelmetlen. Huzamosabb ideig sose használtam ilyet, úgyhogy tapasztalatom nincs velük. Múltkor az egyik T-Pontban láttam még egy aranyosan kicsit, amíg vártam az ügyfélszolira. |
Quote:
Quote:
MSI VR630X-051HU ASUS X51L-AP091 |
Quote:
Tetszett, de mivel tvém nincs és filmezni szeretek, továbbá igen mindent azon csinálnék, elég kényelmetlen lenne hogy kicsi. Bár az is igaz, hogy a mostanin lehetne filmezni :) De ezt szerintem megörökli a húgom, ha lesz nekem másik :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ipont különben tudom én is ajánlani. Igaz csak egyszer rendeltem tőlük, de akkor nagyon korrektek voltak, jó áron, házhozszállítással. |
Quote:
|
Quote:
Szval, amelyik jobban tetszik kinézetre, azt válaszd :) |
Quote:
Op rendszer nem gond :) |
Quote:
|
Quote:
|
Van itt egy online üzlet,én rengeteget rendeltem tölük,sajnos román.De ha megtudod oldani akkor megéri szerintem tölük vásárolni,mert nagyon korektek.És a garancia az garancia,nem levegöbe beszélnek.
Megtekinhetö itt |
Quote:
|
Na még egy kérdés :)
Melyik a jobb kártya: nVidia geForce 8800 GT vagy nVidia geForce 9600 GT? |
Egyértelmüen 9600 GT ez már szinte felsökategoriás kari,nekem ez van és ezidáig nálam a legjobban bevált cucc,pedig cserélgettem eleget.
|
Quote:
|
Na megint egy kérdés: Jelenleg egy AMD Athlon X2 Dual 7750-es procim van egy Asrock alaplapban (K10N78FullHD-hSLI R3.0). Milyen procit ajánlotok mellé, mivel ez a gyenge része a konfignak. Vagy esetleg a jelenlegit kicsit húzni? Előre is köszi a segítséget!
|
Quote:
Milyen videókártyád van? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Annyi a titok nyitja, hogy nem kell egyszerre photoshoppolni, miközben megy egy prociigényes játék és 80 ablakban fut a firefox, meg persze eközben még másolni 20 millió dolgot. :cool: |
Quote:
Oké, hogy más azt mondja, hogy az ő gépe ennél sokkal lassabb, de amikor dolgozni kell rajta, és csigul, az nem olyan jó. :) Belegondolok mi lenne, ha videót akarnék szerkeszteni... :) |
Quote:
|
Hát nemtudom. Nálam tökéletesen megy minden 2*1,86-al. Photoshopp+FF jónéhány ablak+játék+torrent tölt folyamatosan+ált alatta még zene is megy+MSN jónéhány ablakban...És akkor még nem másolok a gépen. :)
Ezt úgy, hogy elméletileg a játéknak a minimum gépigénye 2*2,2 vagy mennyi. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gondoltam ide belefér, szóval:
Van egy eladó asztali számítógépem, perifériák és videokártya nélkül. Fontosabb adatok A64 3000+ processzor(1 mag, 1800 MHz, Socket 939, Venice) 2x512Mb memória(DDR400, A-data) 80Gb vinyó (IDE, Maxtor, 100%-os) Ház, táp, DVD író Irányár: 27.000 Ft. Képek, részletek privátban. |
All times are GMT +1. The time now is 23:55. |