![]() |
Melyik mostani mozifilmet ajánlanád? :)
Sziasztok!
Egy fura szavazás: melyik mostani mozifilmet ajánlanád megnézésre? :D |
ezek közül kettő és felet láttam.. nagyon le vagyok most maradva.. :(
az Azt beszélik.. -et lttam félig, annyi elég volt belőle:) A nyughatatlan meg mostanság az egyik nagy kedvencem, úgyhogy azt nagyon ajánlom:) A Bizonyítás is érdekes, mint kockafejű matekosnak, nekem kötelező film volt.. ööö, hát annyira nem penge film, de mi jól szórakoztunk rajta:) |
Szerintem az Akirát nézzétek meg, érdemes. :)
|
Quote:
Enkidu te meg kaptál tőlem 1 + , mert csúnya feket vagy, de amint látom ez nem segített rajtad nagyon |
Amit én ajánlok arra nem lehet szavazni. ;)
Egy gésa emlékiratai Szeretem a japán kultúráról szóló filmeket. A férfi főszereplő (Ken Watanable) szerepelt Az utolsó szamuráj-ban is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az Odeon-Lloydban játsszák. :) Érdemes megnézni, anime legenda, cyberpunk klasszikus (amiből rengeteg film is merített) és hatalmas élmény. Shadowrun fanoknak kötelező! :D |
mivel a tema a mostani filmekrol szol , ezert en ezt ajanlanam...:
Ice Age 2 Nagyon buli volt, tegnap neztuk meg , nem tom mondjuk Magyarorszagon mikor jatszik, de ha meg nem is akkor gondolom a kozel jovoben...:) Szerintem meg jobb volt mint az elso resz, es bar keso este mentunk moziba egy hosszu faradsagos nap utan, tok almosan , igy is vegig rohogtuk az egeszet...:D Mondjuk en amugy is szeretem az animacios filmeket..:) |
Quote:
|
Quote:
Ugye az nem meglepo hogy a konyv jobb volt (mondta a moly), mivel eddig nem sok filmatiratot lattam ami megkozelitette volna a konyvet :) De a filmet latva nem rossz, egyedul a vege lett nagyon hollywoodi, es ugy hallottam hogy a konyvben nem is ez a happy end van... kar hogy elrontottak, nagyon nem illett a vege a filmhez... |
Quote:
na en ezt most nem ertem, a masodik resz definicio szerint nem lehet jobb mint a masodik resz.... :) mondjuk rosszabb se :D |
Quote:
Most mit nem lehet ezen erteni????:confused: :confused: :D Koszi a javitast , modositottam...:p |
Láta már valaki a Szabadság Szerelmet?
|
Quote:
Az "Egy bolond százat csinál"-t viszont ajánlom mindenkinek, aki még nem látta, és szereti a magyar vígjátékokat, én nagyon jól szórakoztam rajta. :) |
Quote:
A Szabadság, Szerelem nekem több okból is felejtős. ;) |
Annyira rossz?
Akkor lehet meg se fogom nézni. |
Quote:
|
A szavazás már elérvült, sőt le is zárult, de a kérdés a régi és örök:
Melyik mostani mozifilmet ajánlanád!?:) Érdekel a véleményetek a jelenleg műsoron levő mozifilmekről, ki, mit ajánl, mit érdemes mostanában megnézni!?:) |
Várjál, megnézem a moziműsort :)
A héten mi is mennénk mozizni :D |
Az S.O.S. Szerelem c. filmet dicserik sokan, azt ajanlottak nekunk :) Ritka jo magyar filmnek tartjak...
Neztem par kritikat, es megneztem az ajanlojat a Little Miss Sunshine (a magyar cimet inkabb le se irom :D ) c. filmrol, es szerintem egyszer siman meg lehet nezni :) A malac a pacban c. filmet azt lattam, azt ajanlom mindenkinek :) konnyed mulatsag, nekem tetszett :) es talan erre a filmre is kivancsi lennek az ajanloja alapjan: Híd Terabithia földjére (ezeket itt Bekescsaban jatszak, Pesten nem tudom, hogy milyen a felhozatal.. :p ) |
március 9-én kerül a mozikba a 300 című film, aki látta a Sin City-t, vagy a Sky kapitány-t, az nézze meg ezt is feltétlenül.
Mindenkinek ajánlom, grandiozus. neten s rákreshettek:D |
All times are GMT +1. The time now is 18:01. |