![]() |
Gyors csoport játékidejének módosítása
Alapesetben a normál csoportban ugye kell 1.000 kört eltölteni, ami 41 nap és 16 óra
Gyorsban pedig kell 1.800 kör, ami 37 nap és 12 óra. Tehát csak 4 nappal és 4 órával lehet gyorsabban szintet lépni... Na, most, ha " A "gyors" játék sebessége duplája a rendes játéknak" (másolva Regisztrációból), akkor a játékidő miért nem lehet 1000 gyors kör, azaz 20 nap és 20 óra? Aki gyorsban játszik, valószínűleg azért teszi, mert gyorsan szeretne haladni a szinteken. Én legalábbis ezért megyek elég régóta arra... Vagy ha már ennyire ne kurtítsunk a játékidőn lehetne a kettő között a körszám, de ezt az 1.800-at én soknak találom... Na kb. ennyi |
Aki gyorsban játszik, az azért játszik gyorsban, hogy kevesebb idő legyen két körváltás között és ne kelljen unatkoznia, mert mondjuk napi 25 órát ül gép előtt...
Ha gyorsan szeretnél szintet lépni, azt már most is meg tudod tenni, hisz nem hiszem, hogy nem tudsz ennyit várni ahhoz, hogy szintet lépj... |
Quote:
mostanában gyakran megesik, hogy 6-700 kör alatt az ember orija top 1-4 lesz és akkor punnyadhat még jó pár kört... |
Quote:
|
Quote:
Te jártál már amúgy gyorsban mostanában? Elég unalmas, amikor első 50 oriból van 10 nem szabis |
Quote:
De mindegy, ez már nem tartozik a témához, úgyhogy off vége :) |
Ha pörögni akarsz, menj párbajozni:)
Ez max arra lenne jó, hogy gyorsabban gyűljön össze egy újabb személyiség. A gyorsban rövidebb időt kell várni, hogy játszhass.(háború,lopás,varizás),élvezd ki az időt és játsz:) |
Quote:
Ez nem érv. |
Quote:
Na mindegy, nem hármunknak kell végülis ezt megvitatni :) |
Quote:
Az se érv sztem, hogy élvezzem a játékot, vagy termeljek... Csak a VIP kör kopik feleslegesen |
Nem cél, hogy előbb végezzenek a gyors csoportosok. Jó így, ahogy van.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:07. |