![]() |
1/A szövetségi háborúknál a gördülőlista megváltoztatása
Sziasztok!
Nekem az lenne a javaslatom, hogy az 1/A szövetségi támadásoknál, amikor a legördülő listából ki lehet választani, hogy melyik klánra menjek ki, akkor ne az elsővel kezdődjön a lista, hanem a saját klánommal. Különösen telefonról zavaró végiggörgetni a listát, és szerintem a klánok 99%-a a magához közel eső klánokat támadja. |
Egyelőre nagy érdeklődés nincs a téma iránt.
|
Quote:
Ha csak 2 ember van, akinek ez fontos lenne, akkor legyen így! A gép előtt ülőknek nem hiszem, hogy mindez gondot fog okozni! |
Quote:
Igazad van ha nem nagy feladat, akkor meg kell próbálni. Én például ugyan ilyen próblémának érzem azt, hogy a klán számát nem jegyzi meg a rendszer szövetségi felmérésnél. Kicsit fura, hogy a támadáshoz megjegyzi, de a varázslathoz nem. |
Mondjuk azt biztos, hogy kiküszöbölné ez a módosítás, hogy valaki véletlenül az első helyezett klánra küldje rá a seregét 3500 körre.
|
Quote:
|
Quote:
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet rá. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont az jó érv, hogy a közeli klánok legyenek a lista tetején, és a távoliak az alján, ezzel a topklán véletlen megtámadásának esélyei is csökkennek. Ez már meg is valósult. Kérnék majd róla valami visszajelzést, mert tesztelve most így éjjel 11 környékén nem nagyon volt... :) (Lehet, hogy csendes éjszaka lesz? ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Viszont amit először kiír, az nem a legközelebbi klán :)
Egyébként tetszik! :D |
Ezt látom ahogy a háború menüpontba lépek:
http://kepfeltoltes.hu/091015/N_vtel...toltes.hu_.jpg Ezt pedig, ha a legördülő listát előhívom: http://kepfeltoltes.hu/091015/N_vtel...toltes.hu_.jpg Szerintem így még van mit finomítani rajta, hacsak nem ez volt a terv, bár nem értem, ha így lenne! :) Lehet a kései időpont az oka! :D |
???
Ez milyen böngésző? A "Válassz!" feliratot kell látnod, amikor belépsz, hogy semmi ne legyen kiválasztva. Az első screenshot alapján ki van választva már a listád. Egérrel nem görgettél le, és már odébvitted a választást? |
|
Quote:
|
Quote:
Egérrel nem görgettem, sőt, az egeret is elengedtem a háború megnyomását követően, tehát hmmm nme is tudom, de nem ok így valami! |
Quote:
|
Quote:
DE! Kiléptem-beléptem, és még mindig ugyanaz van... |
Quote:
|
Quote:
|
Na oké van! :) Nem tom mikor kattinthattam rá, mert úgy látom, hogy akkor is megjegyzi. Kiválasztottam a saját klánt, így most a válassz felirat van ott! :)
Akkor minden a legnagyobb rendben! :) |
Quote:
|
Sziasztok!
Nekem csak annyi észrevételem van, hogy most teljesen össze keveri a klánokat nem látszik melyik van felfele illetve lefele esetleg úgy nem lehet megoldani hogy középről induljon? Tyko |
Quote:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy melyik szövetség hol helyezkedik el, akkor azt a pontlistában célszerű nézni, nem a háború indítása oldalon. A háború indítása oldalon a már előre eltervezett támadást indítod el. |
All times are GMT +1. The time now is 21:42. |