Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A szövetségi háborúknál a gördülőlista megváltoztatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3422)

Paliking 03-30-2009 16:39

1/A szövetségi háborúknál a gördülőlista megváltoztatása

Sziasztok!
Nekem az lenne a javaslatom, hogy az 1/A szövetségi támadásoknál, amikor a legördülő listából ki lehet választani, hogy melyik klánra menjek ki, akkor ne az elsővel kezdődjön a lista, hanem a saját klánommal.
Különösen telefonról zavaró végiggörgetni a listát, és szerintem a klánok 99%-a a magához közel eső klánokat támadja.

Ati 04-02-2009 09:55

Egyelőre nagy érdeklődés nincs a téma iránt.

vityu 04-02-2009 10:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206564)
Egyelőre nagy érdeklődés nincs a téma iránt.

Hát lehet, hogy kevés klánvezér van, aki ténylegesen klántámadásokat is szokott indítani, és telefonnal indítja a klántámadást, és ezért hátrányt érez.
Ha csak 2 ember van, akinek ez fontos lenne, akkor legyen így! A gép előtt ülőknek nem hiszem, hogy mindez gondot fog okozni!

BigPi2 04-03-2009 07:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 206581)
Hát lehet, hogy kevés klánvezér van, aki ténylegesen klántámadásokat is szokott indítani, és telefonnal indítja a klántámadást, és ezért hátrányt érez.
Ha csak 2 ember van, akinek ez fontos lenne, akkor legyen így! A gép előtt ülőknek nem hiszem, hogy mindez gondot fog okozni!

Igazad van ha nem nagy feladat, akkor meg kell próbálni.

Én például ugyan ilyen próblémának érzem azt, hogy a klán számát nem jegyzi meg a rendszer szövetségi felmérésnél. Kicsit fura, hogy a támadáshoz megjegyzi, de a varázslathoz nem.

Paliking 04-03-2009 10:38

Mondjuk azt biztos, hogy kiküszöbölné ez a módosítás, hogy valaki véletlenül az első helyezett klánra küldje rá a seregét 3500 körre.

vityu 04-03-2009 10:43

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 206650)
Igazad van ha nem nagy feladat, akkor meg kell próbálni.

Én például ugyan ilyen problémának érzem azt, hogy a klán számát nem jegyzi meg a rendszer szövetségi felmérésnél. Kicsit fura, hogy a támadáshoz megjegyzi, de a varázslathoz nem.

Erről is van téma kb ugyanilyen érdeklődéssel! :D

BigPi2 04-03-2009 13:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 206661)
Erről is van téma kb ugyanilyen érdeklődéssel! :D

Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet rá.

monro 10-14-2009 14:40

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 206375)
Sziasztok!
Nekem az lenne a javaslatom, hogy az 1/A szövetségi támadásoknál, amikor a legördülő listából ki lehet választani, hogy melyik klánra menjek ki, akkor ne az elsővel kezdődjön a lista, hanem a saját klánommal.
Különösen telefonról zavaró végiggörgetni a listát, és szerintem a klánok 99%-a a magához közel eső klánokat támadja.

Sztem ez teljesen jogos felvetés. Én mindenképpen örülnék neki!

monro 10-14-2009 14:42

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 206650)
Én például ugyan ilyen próblémának érzem azt, hogy a klán számát nem jegyzi meg a rendszer szövetségi felmérésnél. Kicsit fura, hogy a támadáshoz megjegyzi, de a varázslathoz nem.

És ez is teljesen jogosan elvárható lenne, ha már betettük ezt a "megjegyzés" opciót.

Ati 10-14-2009 21:59

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 206375)

A sajátoddal nem tud indulni, hiszen a saját klánod nincs a listában. Magadat nem támadhatod. :)

Viszont az jó érv, hogy a közeli klánok legyenek a lista tetején, és a távoliak az alján, ezzel a topklán véletlen megtámadásának esélyei is csökkennek.

Ez már meg is valósult. Kérnék majd róla valami visszajelzést, mert tesztelve most így éjjel 11 környékén nem nagyon volt... :) (Lehet, hogy csendes éjszaka lesz? ;))

Princ 10-14-2009 22:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225719)
Viszont az jó érv, hogy a közeli klánok legyenek a lista tetején, és a távoliak az alján, ezzel a topklán véletlen megtámadásának esélyei is csökkennek.

Ez már meg is valósult. Kérnék majd róla valami visszajelzést, mert tesztelve most így éjjel 11 környékén nem nagyon volt... :) (Lehet, hogy csendes éjszaka lesz? ;))

Az irányok így összekeveredtek, de sokkal jobban használható mint ezelőtt. :)

Ati 10-14-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 225720)
Az irányok így összekeveredtek

Azok össze, a 2000 körrel fölötted lévő, és a 2000 körrel alattad lévő klán is a lista aljára került egységesen, a 2000 körre levőkhöz, így ez alapján nem tudod megmondani, hogy alattad, vagy fölötted van.

Serg 10-14-2009 23:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225719)
A sajátoddal nem tud indulni, hiszen a saját klánod nincs a listában. Magadat nem támadhatod. :)

Megnéztem:a legközelebbivel kezdi és aztán távolodik nagyon király köszönjük!

vityu 10-15-2009 00:49

Viszont amit először kiír, az nem a legközelebbi klán :)
Egyébként tetszik! :D

vityu 10-15-2009 00:55

Ezt látom ahogy a háború menüpontba lépek:
http://kepfeltoltes.hu/091015/N_vtel...toltes.hu_.jpg

Ezt pedig, ha a legördülő listát előhívom:
http://kepfeltoltes.hu/091015/N_vtel...toltes.hu_.jpg

Szerintem így még van mit finomítani rajta, hacsak nem ez volt a terv, bár nem értem, ha így lenne! :) Lehet a kései időpont az oka! :D

Ati 10-15-2009 09:20

???

Ez milyen böngésző?

A "Válassz!" feliratot kell látnod, amikor belépsz, hogy semmi ne legyen kiválasztva.

Az első screenshot alapján ki van választva már a listád. Egérrel nem görgettél le, és már odébvitted a választást?

J.Ati 10-15-2009 09:21

én ezt látom:)

http://img119.imageshack.us/img119/103/10488660.jpg

Princ 10-15-2009 10:16

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 225731)
Szerintem így még van mit finomítani rajta, hacsak nem ez volt a terv, bár nem értem, ha így lenne! :) Lehet a kései időpont az oka! :D

Hát lehet hogy tényleg a kései időpont az oka.. talán még sereget is indított az egered. :-))

vityu 10-15-2009 13:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225747)
???

Ez milyen böngésző?

A "Válassz!" feliratot kell látnod, amikor belépsz, hogy semmi ne legyen kiválasztva.

Az első screenshot alapján ki van választva már a listád. Egérrel nem görgettél le, és már odébvitted a választást?

Firefox. És most is megnéztem, és most is az ovi, az, amit először látok, nem a választ feliratot! o.O

Egérrel nem görgettem, sőt, az egeret is elengedtem a háború megnyomását követően, tehát hmmm nme is tudom, de nem ok így valami!

Ati 10-15-2009 13:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 225763)
Firefox. És most is megnéztem, és most is az ovi, az, amit először látok, nem a választ feliratot! o.O

Egérrel nem görgettem, sőt, az egeret is elengedtem a háború megnyomását követően, tehát hmmm nme is tudom, de nem ok így valami!

Akkor viszont a klánpontlistában megjegyeztetted azt a klánt, azért áll rá arra.

vityu 10-15-2009 13:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225764)
Akkor viszont a klánpontlistában megjegyeztetted azt a klánt, azért áll rá arra.

Jah, mert még mindig nem lehet felmérni úgy... :p

DE! Kiléptem-beléptem, és még mindig ugyanaz van...

Ati 10-15-2009 13:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 225765)
Jah, mert még mindig nem lehet felmérni úgy... :p

Persze, hogy nem lehet. A megfelelő témában kifejtettem, hogy miért nem.

Ati 10-15-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 225765)
DE! Kiléptem-beléptem, és még mindig ugyanaz van...

Jegyeztess meg egy másik klánt, és más lesz kiválasztva.

vityu 10-15-2009 13:09

Na oké van! :) Nem tom mikor kattinthattam rá, mert úgy látom, hogy akkor is megjegyzi. Kiválasztottam a saját klánt, így most a válassz felirat van ott! :)
Akkor minden a legnagyobb rendben! :)

Ati 10-15-2009 13:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 225768)
Kiválasztottam a saját klánt, így most a válassz felirat van ott! :)

Ha becsukod a böngészőt a nap végén, akkor is elfelejti a kiválasztást.

Tyko 11-23-2009 21:44

Sziasztok!

Nekem csak annyi észrevételem van, hogy most teljesen össze keveri a klánokat nem látszik melyik van felfele illetve lefele esetleg úgy nem lehet megoldani hogy középről induljon?
Tyko

Ati 11-23-2009 21:54

Quote:

Originally Posted by Tyko (Post 230032)
Sziasztok!

Nekem csak annyi észrevételem van, hogy most teljesen össze keveri a klánokat nem látszik melyik van felfele illetve lefele esetleg úgy nem lehet megoldani hogy középről induljon?
Tyko

Aki a pontlistában feletted van, az van felfele, aki alattad, az van lefele.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy melyik szövetség hol helyezkedik el, akkor azt a pontlistában célszerű nézni, nem a háború indítása oldalon. A háború indítása oldalon a már előre eltervezett támadást indítod el.

All times are GMT +1. The time now is 21:42.