Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

King 03-21-2006 20:32

Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla)

Ezt is eldönthetitek ezzel a szavazással...

Hogyan gondoljátok egy jó szövi felépítését? És egy ütős klánét? :D

Senki 03-21-2006 20:45

te miért nem foglaltál állásta topicodban? :D

Láma 03-21-2006 20:51

Mert neki mind1 milyenek a szövijei, elkéri a seregüket bontás előtt 1 körrel 10 körre, és beveri őket 5 sereggel;)

King 03-21-2006 21:06

Kedves Láma!

3 sereg volt...

És, ha már így rámpirítottál, vigyázzatok a JKSZ-el. Haverság ide-vagy oda, senki ne kérdőjelezze meg, hogy mi történt, de csak a tisztázás kedvéért:
A szövibe hoztam egy régi társamat 13 milliárddal! Nagyrészét átküldte és újrázott. A szövi másik két tagja látván a jelentös tartalékokat, rajtam követelték a pénzt, amit állitólag megigértem. Az egész arról szólt, hogy vérszemet kaptak. Én szöviszinten igértem 20-25 milliárdot tartalékban, de szó nem volt arról, hogy egyenlöen lesz szétosztva.
Foglalások után mentek a karavánok a töltésre és építésre, ez nem elég?
Jópáran lehúzásról beszélnek.
A lecke egyértelmü volt.
Egy szövi az összetartásról és megbeszélésröl szól. A vezérnek pocsék a jelleme, mert nem tartja össze a szövit. Azt nem említette, miképp siránkozott és hisztizett mikor a másik hadis kiment támadni, meg bekért tőle védelmet, és Őt ütötték le?
Szóval nem az a lényeg, hogy mi történt, hanem eleve egy halott szöviről volt szó. Mikor beléptem, azután távozott a varis is. Valami oka csak van ennek, nem gondolod?

Senki 03-21-2006 21:10

ööööh... micsoda gorombaságokat hallok ám! :D ejnye fiúk! :rolleyes:

King 03-21-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Senki
te miért nem foglaltál állásta topicodban? :D

már foglaltam. ;)

Láma 03-21-2006 21:14

Én nem píritottam senkire:) Csak megállapítottam valamit. Tény hogy megtetted. Ha ketten emlékeznek arra hogy valamit megígértél, akkor lehet hogy nem neked fognak hinni:D Azt meg hogy kinek pocsék a jelleme, ( annak aki kitesz valakit aki nem teljesiti az ígéretét, vagy annak aki kilépéskor védelem nélkül hagyja az egész szövit, és beveri őket földre, )mindezt 2000hekin)), mindenki döntse el maga.

Csokibácsi 03-21-2006 21:24

A long time ago in a galaxy far, far away ...

Senki 03-21-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
A long time ago in a galaxy far, far away ...

Na tsoki, ez is megérne tőlem egy zöldet, remélem tudok adni végre :D ez naggyon bejött :D

Békés 03-22-2006 00:40

A kettes szintig a vari-toli 2 hadi még jó.
De a kettesen inkább már a vari+3 hadit preferálnám persze elitessen.
Igy a varis is tud foglalni szövisegitséggel és nem kell a felfedezésre hagyatkoznia.

King 03-22-2006 06:31

Quote:

Originally Posted by Békés
A kettes szintig a vari-toli 2 hadi még jó.
De a kettesen inkább már a vari+3 hadit preferálnám persze elitessen.
Igy a varis is tud foglalni szövisegitséggel és nem kell a felfedezésre hagyatkoznia.

Ebben egyetértek. Bárhogy is számolgatok, az elites felépités tünik jobbnak, igaz sokan esküsznek az ij-pacira.

Arwen 03-22-2006 07:30

Quote:

Originally Posted by King
Ebben egyetértek. Bárhogy is számolgatok, az elites felépités tünik jobbnak, igaz sokan esküsznek az ij-pacira.

Egy jó szöviben lovassal is tud ütni a varis, csak pénz kell hozzá, Szöviháborúnál pedig simán megadja magát az elites csapat a 3 lovas hadinak. Persze ehhez kell némi tapasztalat is.

Amit pedig a szöviddel csináltál, egy gusztustalan húzás volt. Aki hallott róla megvan a véleménye, azt hiszem szereztél magadnak néhány ellenséget.
Azt is megérdemelnéd, h örökre kitiltsanak a hódítóból.

Phoenix 03-22-2006 07:35

Az eltes felállást csinálom én is, de most az Xes szinten úgymond újdonsággal próbálkozunk 2hadis+2 tolis elegendő varival eddig egész szépen haladunk
egy példa, ha van egy szöviháború, akkor a varis nem tudja mindkettőnknek levinni a készülijét, és a másik nyugodtan tekizheti a szövijét, hogy gyengüljön az ellenfél, vagy éppen katonát avgy varit gyilkol :) ott azon a szinten ez megállja a hleyét, de majd szólok hogy fog vizsgázni feljebb ;)

Láma 03-22-2006 07:44

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Az eltes felállást csinálom én is, de most az Xes szinten úgymond újdonsággal próbálkozunk 2hadis+2 tolis elegendő varival eddig egész szépen haladunk
egy példa, ha van egy szöviháború, akkor a varis nem tudja mindkettőnknek levinni a készülijét, és a másik nyugodtan tekizheti a szövijét, hogy gyengüljön az ellenfél, vagy éppen katonát avgy varit gyilkol :) ott azon a szinten ez megállja a hleyét, de majd szólok hogy fog vizsgázni feljebb ;)

ez igen egyszerű, sehogy;) ha egy értelems szövivel kerültök szembe, akkor nem tudtok kitekizni senkit onnan

Phoenix 03-22-2006 07:49

Quote:

Originally Posted by Láma
ez igen egyszerű, sehogy;) ha egy értelems szövivel kerültök szembe, akkor nem tudtok kitekizni senkit onnan

az értlemes szövi alatt mit értesz? :)

King 03-22-2006 08:00

Kedves Láma és Arwen!

Nos, ezennel megkérek mindenkit arra, hogy a tetteimet ne itt vitassátok.
Ellenségeket szereztem magamnak? JKSZ!!!!!
És, akkor itt elég is ennyi errõl.
Elítélhettek, de nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat!!! Itt pedig az történt...
Mindenki csinálja a saját stratégiáját, ebbe meg ne szóljatok bele...

Ez egy szavazás, a hódban történtekre meg pontot tehetünk. 2 embert kell meghallgatni, nem egyoldalúan ítélkezni!!! És, hogy honnan tudjátok, hogy itt közöm lehet az történethez? JKSZ!!!!

Tisztelettel, King

Arwen 03-22-2006 08:10

Quote:

Kedves Láma és Arwen!

Elítélhettek, de nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat!!! Itt pedig az történt...

Ez egy szavazás, a hódban történtekre meg pontot tehetünk. 2 embert kell meghallgatni, nem egyoldalúan ítélkezni!!! És, hogy honnan tudjátok, hogy itt közöm lehet az történethez? JKSZ!!!!

Tisztelettel, King

Meghallgattam a másik felet is.
Attól, h az ellenségem vagy, még nem JKSZ!

Láma 03-22-2006 08:14

Quote:

az értlemes szövi alatt mit értesz? :)

Bármit amit nem vertek be ezzel a felállással:P

Láma 03-22-2006 08:18

Quote:

Kedves Láma és Arwen!

És, akkor itt elég is ennyi erről.

Tisztelettel, King

Ejj, milyen jkszről beszélsz pont te?:) Az hogy minden szinten meglesz a magad ellensége, az nem igazán jksz, mert ahhoz minimum 2 nem szövetséges ország kell, ami egyszerre, gyanús körülmények között bánt téged:) Hát ilyen nem lesz:rolleyes:
Szóval hiába mentegeted magad, hidd el megoldjuk, hogy jksz nélkül keserítsük meg az életed;)

Phoenix 03-22-2006 08:21

Quote:

Bármit amit nem vertek be ezzel a felállással:P

hát az sztem egy fullhadis óriás szövi lenne, mást sztem egész jól megfognánk ;)

Láma 03-22-2006 08:26

Quote:

hát az sztem egy fullhadis óriás szövi lenne, mást sztem egész jól megfognánk ;)

megfogtok 4 óriást két hadissal, meg 2 hasznavehetetlen orival? sztem bármilyen felállásba üthető a szövitek, csak a fajok nem mind1. 3 hadi 1 vari egyértelműen üt, főleg ha 4 óriás. 2 hadi 1 vari 1 toli is szészed, mert egyik nap ez egyik tolist tekizik nullára, másik napa másikat, közbe a hadisok jól eljátszanak egymással:P 3 toli 1 vari is szétszed még titeket sztem:D

Phoenix 03-22-2006 09:01

Quote:

megfogtok 4 óriást két hadissal, meg 2 hasznavehetetlen orival? sztem bármilyen felállásba üthető a szövitek, csak a fajok nem mind1. 3 hadi 1 vari egyértelműen üt, főleg ha 4 óriás. 2 hadi 1 vari 1 toli is szészed, mert egyik nap ez egyik tolist tekizik nullára, másik napa másikat, közbe a hadisok jól eljátszanak egymással:P 3 toli 1 vari is szétszed még titeket sztem:D

nem régiben intéztünk el egy 2hadis 1 varis szövit, akiben a egy gnóm volt a hadis, meg egy ork a varis meg óriás :) 2 nap után szabiztak :p

Arwen 03-22-2006 09:11

Quote:

Kedves Láma és Arwen!

Tisztelettel, King

Kedves King!
Te az ellenség fogalmát összekevered a jksz-el. Gyanítom azért, mert megijedtél. Mindig akkor jön elő a jksz, ha vki fél.
Azt viszont megint a másik féltől tudom, h te jkszt játszol. Ugyanis leadtad a drótot msn-en, h melyik oritól hívtad el az összes védelmet, így a haverodnak nem volt nehéz beverni az ex-szövidet.
Ezt hívják úgy, JKSZ! Csak, h tisztában legyél a fogalmakkal.

Phoenix 03-22-2006 09:25

Quote:

Originally Posted by Arwen
Kedves King!
Te az ellenség fogalmát összekevered a jksz-el. Gyanítom azért, mert megijedtél. Mindig akkor jön elő a jksz, ha vki fél.
Azt viszont megint a másik féltől tudom, h te jkszt játszol. Ugyanis leadtad a drótot msn-en, h melyik oritól hívtad el az összes védelmet, így a haverodnak nem volt nehéz beverni az ex-szövidet.

bocsi, de ezt nem tudjátok privátban vagy msnen elintézni, mert sokan azt se tudjuk hogy miről van szó, meg nem is érdekel

King 03-22-2006 09:34

Quote:

1. Nincs msn-em. Ezt buktad! Lendületböl! Indulatból? Mobilos netem van, azt meg nem msn-re fogom használni! Csak, hogy tudd mivel vádaskodsz!
2. Ki az állitólagos haver, mondván, hogy erröl semmit nem tudok?! Ezek már komoly vádak, és ha ez alapján az ellenségeteknek tekintetek, az jogotokban áll. Viszont amiképp a módszert minösititek, az valahogy jelezve lett felétek, és erre mondom JKSZ!
3. Utoljára figyelmeztetnélek titeket, ez szavazás és stratégiai megbeszélés!

Láma 03-22-2006 10:51

Quote:

nem régiben intéztünk el egy 2hadis 1 varis szövit, akiben a egy gnóm volt a hadis, meg egy ork a varis meg óriás :) 2 nap után szabiztak :p

ehh mint mondtam a fajok nem mind1, gnóm sux, ork meg aztán végképp, amúgy ne abból indulj ki pls hogy 4 en le tudtok nyomni 3 at...

Láma 03-22-2006 10:52

Quote:

1. Nincs msn-em. Ezt buktad! Lendületböl! Indulatból? Mobilos netem van, azt meg nem msn-re fogom használni! Csak, hogy tudd mivel vádaskodsz!
2. Ki az állitólagos haver, mondván, hogy erröl semmit nem tudok?! Ezek már komoly vádak, és ha ez alapján az ellenségeteknek tekintetek, az jogotokban áll. Viszont amiképp a módszert minösititek, az valahogy jelezve lett felétek, és erre mondom JKSZ!
3. Utoljára figyelmeztetnélek titeket, ez szavazás és stratégiai megbeszélés!

magyarázhatsz, de az hogy valaki elmondja mi történt vele a minap, annak vajmi kevés köze van a jkszhez:) nem értem milyen alapon figyelmeztetsz te itt bárkit is bármire, de teljesen lényegtelen, téma lezárva. itt.

Arwen 03-22-2006 10:54

Quote:

Meg ne is a kezdőket nézzétek ki magatoknak. Azokat faj meg személyiség nélkül is le lehet nyomni. Ez nem dicsőség.

Alba 03-22-2006 10:54

A nyero szövifelállás elég érdekes dolog.En is a hadisra szavaztam, de nem biztos hogy ez a legjobb.
Én a szövimmel 2 csoportot jatszottunk vegig 4 varis gnommal....Eleg erdekes volt...Siman vertuk egymas utan a szöviket.Lerangettünk a hadisokat.Ill keszultseget vitzunk attol akinek tolija volt.De ebbe a felallasba jol befer meg 1 ember is ....
Vagy gnom helyett orias is.Ja es hadisunk 1 se volt...

Phoenix 03-22-2006 11:05

Quote:

Meg ne is a kezdőket nézzétek ki magatoknak. Azokat faj meg személyiség nélkül is le lehet nyomni. Ez nem dicsőség.

azt toom hogy a kezdők ellen nem dicsőség, olyankot nem is szeretünk piszkálni, akinek nincs esélye, met abban mi az élvezet?? :)

Láma 03-22-2006 11:06

Quote:

azt toom hogy a kezdők ellen nem dicsőség, olyankot nem is szeretünk piszkálni, akinek nincs esélye, met abban mi az élvezet?? :)

szted egy három fős szövinek, köztük egy orkkal lehet bármiféle esélye bárhol?:)

Phoenix 03-22-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by Alba
A nyero szövifelállás elég érdekes dolog.En is a hadisra szavaztam, de nem biztos hogy ez a legjobb.
Én a szövimmel 2 csoportot jatszottunk vegig 4 varis gnommal....Eleg erdekes volt...Siman vertuk egymas utan a szöviket.Lerangettünk a hadisokat.Ill keszultseget vitzunk attol akinek tolija volt.De ebbe a felallasba jol befer meg 1 ember is ....
Vagy gnom helyett orias is.Ja es hadisunk 1 se volt...

ez a felállás sem hülyeség :) tetszik, bár azért a gnóm nem sokat tud tolizni, és ha nem figyeltek időben akkor felgyújtanak titeket :)

Phoenix 03-22-2006 11:21

Quote:

szted egy három fős szövinek, köztük egy orkkal lehet bármiféle esélye bárhol?:)

ezt tőlük kérdezd meg...ők kezdték az egészet hogy a másik tolisomnak lenyírták kb 2k toliját :) erre még jó hogy felnézünk és 3vs4 nem nagyon zörget, de alapvetöen nem szeretem az ilyen egyenlőtlen felállást

Láma 03-22-2006 11:49

Quote:

ezt tőlük kérdezd meg...ők kezdték az egészet hogy a másik tolisomnak lenyírták kb 2k toliját :) erre még jó hogy felnézünk és 3vs4 nem nagyon zörget, de alapvetöen nem szeretem az ilyen egyenlőtlen felállást

pedig a példák arra jók, hogy egy alapvető esetet bemutass:) azért gondolom, hogy tekiztétek előtte azt a szerencsétlen orkot, csak úgy nem kezdenek el tolit ölni valakinél, főleg ha tolisuk sincs:P ha meg igen, akkor megérdemlik...

Alba 03-22-2006 11:55

Felgyujtani alacsony hektáron meg nem lehet...
Es 3man hamarabb lerengetjuk mint hogy begyujtani...Vagy levisszuk a kszulijet es nem fog gyujtani...

Phoenix 03-22-2006 12:27

Quote:

Originally Posted by Alba
Felgyujtani alacsony hektáron meg nem lehet...
Es 3man hamarabb lerengetjuk mint hogy begyujtani...Vagy levisszuk a kszulijet es nem fog gyujtani...

sajna ezt toom hogy kis hekin nem lehet :( eléggé sajnálom is

King 03-22-2006 15:34

Quote:

teljesen lényegtelen, téma lezárva. itt.

köszöntem. ezt valóban máshol kéne tárgyalni. keress meg zöldben a játékon belül. szeretem tisztázni a dolgokat. még, ha nem is érdekel. mindenkinek kell egy esély, nem? :)

King 03-22-2006 15:38

Quote:

sajna ezt toom hogy kis hekin nem lehet :( eléggé sajnálom is

visszakanyarodva: mi most 2 hadi, 1 vari, 1 tolival nyomjuk.
de kiwi lennék a 4 hadi megoldásra is... talán egyszer. :)
kis hekin még a rengésnek sincs sok értelme, a piac olcsó, meg mindenki termel. aki nem, az már tudja a dörgést, és tud miből venni nyerset, vagy lopni... :)
gyilkolni sem érdemes kis hekin.
a 2.csopiig meg egy óriás babrálásának megint nincs értelme. (kivéve a rengést, ott már hatásosabb, mint lejjebb) :)

director 03-22-2006 15:42

"legjobb"

gondolkoztam, hogy mire szavazzak, mert már játszottam sokféleképpen, de soha nem éreztem azt, hogy ez a felállás jobb/rosszabb lenne, mint a eddigiek. a lényeg, hogy alkalmazkodni tudj a körülményekhez. persze, azért 4 hullás szövit nem játszanék, meg mittudomén:)

ha lenne olyan, hogy 4 hadi: 2óriás, 1ork, 1gnóm. (egyik óriás több varival, gnóm több tolival), akkor erre szavaznék most.. de lehet hogy holnap már másképp fogom gondolni:)

King 03-22-2006 15:53

Quote:

Originally Posted by director
ha lenne olyan, hogy 4 hadi: 2óriás, 1ork, 1gnóm. (egyik óriás több varival, gnóm több tolival), akkor erre szavaznék most.. de lehet hogy holnap már másképp fogom gondolni

lehetett volna részletezni ez tény. :) a másik fele - nem fért volna el. :) :)
legjobb? 4 tolis is ütős lehet, de nem óriásokkal szemben. így a nagy átlagot véve gondolkoztam a szavazás kérdésein.
bármelyik jó választás lehet, csak ti legyetek gyorsabbak, ne az ellenfél. :)

All times are GMT +1. The time now is 03:50.