![]() |
Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla)
Ezt is eldönthetitek ezzel a szavazással...
Hogyan gondoljátok egy jó szövi felépítését? És egy ütős klánét? :D |
te miért nem foglaltál állásta topicodban? :D
|
Mert neki mind1 milyenek a szövijei, elkéri a seregüket bontás előtt 1 körrel 10 körre, és beveri őket 5 sereggel;)
|
Kedves Láma!
3 sereg volt... És, ha már így rámpirítottál, vigyázzatok a JKSZ-el. Haverság ide-vagy oda, senki ne kérdőjelezze meg, hogy mi történt, de csak a tisztázás kedvéért: A szövibe hoztam egy régi társamat 13 milliárddal! Nagyrészét átküldte és újrázott. A szövi másik két tagja látván a jelentös tartalékokat, rajtam követelték a pénzt, amit állitólag megigértem. Az egész arról szólt, hogy vérszemet kaptak. Én szöviszinten igértem 20-25 milliárdot tartalékban, de szó nem volt arról, hogy egyenlöen lesz szétosztva. Foglalások után mentek a karavánok a töltésre és építésre, ez nem elég? Jópáran lehúzásról beszélnek. A lecke egyértelmü volt. Egy szövi az összetartásról és megbeszélésröl szól. A vezérnek pocsék a jelleme, mert nem tartja össze a szövit. Azt nem említette, miképp siránkozott és hisztizett mikor a másik hadis kiment támadni, meg bekért tőle védelmet, és Őt ütötték le? Szóval nem az a lényeg, hogy mi történt, hanem eleve egy halott szöviről volt szó. Mikor beléptem, azután távozott a varis is. Valami oka csak van ennek, nem gondolod? |
ööööh... micsoda gorombaságokat hallok ám! :D ejnye fiúk! :rolleyes:
|
Quote:
|
Én nem píritottam senkire:) Csak megállapítottam valamit. Tény hogy megtetted. Ha ketten emlékeznek arra hogy valamit megígértél, akkor lehet hogy nem neked fognak hinni:D Azt meg hogy kinek pocsék a jelleme, ( annak aki kitesz valakit aki nem teljesiti az ígéretét, vagy annak aki kilépéskor védelem nélkül hagyja az egész szövit, és beveri őket földre, )mindezt 2000hekin)), mindenki döntse el maga.
|
A long time ago in a galaxy far, far away ...
|
Quote:
|
A kettes szintig a vari-toli 2 hadi még jó.
De a kettesen inkább már a vari+3 hadit preferálnám persze elitessen. Igy a varis is tud foglalni szövisegitséggel és nem kell a felfedezésre hagyatkoznia. |
Quote:
|
Quote:
Amit pedig a szöviddel csináltál, egy gusztustalan húzás volt. Aki hallott róla megvan a véleménye, azt hiszem szereztél magadnak néhány ellenséget. Azt is megérdemelnéd, h örökre kitiltsanak a hódítóból. |
Az eltes felállást csinálom én is, de most az Xes szinten úgymond újdonsággal próbálkozunk 2hadis+2 tolis elegendő varival eddig egész szépen haladunk
egy példa, ha van egy szöviháború, akkor a varis nem tudja mindkettőnknek levinni a készülijét, és a másik nyugodtan tekizheti a szövijét, hogy gyengüljön az ellenfél, vagy éppen katonát avgy varit gyilkol :) ott azon a szinten ez megállja a hleyét, de majd szólok hogy fog vizsgázni feljebb ;) |
Quote:
ez igen egyszerű, sehogy;) ha egy értelems szövivel kerültök szembe, akkor nem tudtok kitekizni senkit onnan |
Quote:
|
Kedves Láma és Arwen!
Nos, ezennel megkérek mindenkit arra, hogy a tetteimet ne itt vitassátok. Ellenségeket szereztem magamnak? JKSZ!!!!! És, akkor itt elég is ennyi errõl. Elítélhettek, de nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat!!! Itt pedig az történt... Mindenki csinálja a saját stratégiáját, ebbe meg ne szóljatok bele... Ez egy szavazás, a hódban történtekre meg pontot tehetünk. 2 embert kell meghallgatni, nem egyoldalúan ítélkezni!!! És, hogy honnan tudjátok, hogy itt közöm lehet az történethez? JKSZ!!!! Tisztelettel, King |
Quote:
Attól, h az ellenségem vagy, még nem JKSZ! |
Quote:
|
Quote:
Szóval hiába mentegeted magad, hidd el megoldjuk, hogy jksz nélkül keserítsük meg az életed;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te az ellenség fogalmát összekevered a jksz-el. Gyanítom azért, mert megijedtél. Mindig akkor jön elő a jksz, ha vki fél. Azt viszont megint a másik féltől tudom, h te jkszt játszol. Ugyanis leadtad a drótot msn-en, h melyik oritól hívtad el az összes védelmet, így a haverodnak nem volt nehéz beverni az ex-szövidet. Ezt hívják úgy, JKSZ! Csak, h tisztában legyél a fogalmakkal. |
Quote:
|
Quote:
2. Ki az állitólagos haver, mondván, hogy erröl semmit nem tudok?! Ezek már komoly vádak, és ha ez alapján az ellenségeteknek tekintetek, az jogotokban áll. Viszont amiképp a módszert minösititek, az valahogy jelezve lett felétek, és erre mondom JKSZ! 3. Utoljára figyelmeztetnélek titeket, ez szavazás és stratégiai megbeszélés! |
Quote:
ehh mint mondtam a fajok nem mind1, gnóm sux, ork meg aztán végképp, amúgy ne abból indulj ki pls hogy 4 en le tudtok nyomni 3 at... |
Quote:
|
Quote:
|
A nyero szövifelállás elég érdekes dolog.En is a hadisra szavaztam, de nem biztos hogy ez a legjobb.
Én a szövimmel 2 csoportot jatszottunk vegig 4 varis gnommal....Eleg erdekes volt...Siman vertuk egymas utan a szöviket.Lerangettünk a hadisokat.Ill keszultseget vitzunk attol akinek tolija volt.De ebbe a felallasba jol befer meg 1 ember is .... Vagy gnom helyett orias is.Ja es hadisunk 1 se volt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felgyujtani alacsony hektáron meg nem lehet...
Es 3man hamarabb lerengetjuk mint hogy begyujtani...Vagy levisszuk a kszulijet es nem fog gyujtani... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
visszakanyarodva: mi most 2 hadi, 1 vari, 1 tolival nyomjuk. de kiwi lennék a 4 hadi megoldásra is... talán egyszer. :) kis hekin még a rengésnek sincs sok értelme, a piac olcsó, meg mindenki termel. aki nem, az már tudja a dörgést, és tud miből venni nyerset, vagy lopni... :) gyilkolni sem érdemes kis hekin. a 2.csopiig meg egy óriás babrálásának megint nincs értelme. (kivéve a rengést, ott már hatásosabb, mint lejjebb) :) |
"legjobb"
gondolkoztam, hogy mire szavazzak, mert már játszottam sokféleképpen, de soha nem éreztem azt, hogy ez a felállás jobb/rosszabb lenne, mint a eddigiek. a lényeg, hogy alkalmazkodni tudj a körülményekhez. persze, azért 4 hullás szövit nem játszanék, meg mittudomén:) ha lenne olyan, hogy 4 hadi: 2óriás, 1ork, 1gnóm. (egyik óriás több varival, gnóm több tolival), akkor erre szavaznék most.. de lehet hogy holnap már másképp fogom gondolni:) |
Quote:
legjobb? 4 tolis is ütős lehet, de nem óriásokkal szemben. így a nagy átlagot véve gondolkoztam a szavazás kérdésein. bármelyik jó választás lehet, csak ti legyetek gyorsabbak, ne az ellenfél. :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:50. |