![]() |
Katsuro - A becsület útja
Játszik ezzel valaki? A múltkor nagyon unatkoztam és elkezdtem. Egy szamurájod van, amelyikkel (majdnem ugyanolyan) küldetéseket kell csinálnod, meg arénában harcolgatni a többiekkel. Tárgyakat lehet szerezni, és venni, stb. nem valami nagy durranás, de el lehet vele mókázni. Lehet benne klánt csinálni, asszem megcsinálom most a Hódítók nevű klánt, aki játszik, és akar, az csatlakozzon! :)
Ja, kettes szerver. Itt pedig a játék linkje Aki meg nem akar játszani vele, annak itt egy kis link: amivel kapok egy kis aranyat tőletek :) |
Hát...Hodito lett a neve, mert nem lehet ékezetest használni...
Jelenleg 2 aktív tagja lehet, így felvételt hirdetek! :D:D:D Ati, a klánlogónak berakhatom a hódító logóját? Vagy írásos szerződés kell? :) |
Statisztika 165
Aréna: 50 Uzuzunak hívják és a Rebellisek klán tagja. Úgyhogy:p:p:p:p:p |
:)
Quote:
Nem is játszom de már szétlopnak: Kirabolva! Ki lettél rabolva egy Szamuráj által: vityu-kun! Ez várt a főcímlapján :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pepa, nagyon gratulálok a remek helyezésedhez, és örülök, hogy adtam lehetőséget az önfényezésre! :) |
Quote:
Igazán nekem sem tetszik, de azért csalásnak nem nevezném. |
Quote:
|
Már volt 6 harcom,ebből kettő dezertőrökkel .. őket agyonvertem,de 4 másik harcos Arénában elpáholt az első napomon :(
|
Quote:
A Szamuráj akit kerestél nem található vagy még védelem alatt áll támadások ellen. Tsyl, hová lettél? :eek: Csak most olvastam a klánfórumot! |
Quote:
Aréna: 36 :p:p:p:p Önfényezés, önfényezés, önfényezés:p:p:p:p:p |
Quote:
Jelen esetben úgy éreztem ez a legjobb megoldás, hiszen csak visszahúzó erő lennék a klánba. Addig meg ha sikerül, be-be nézek az edzőterembe és gyúrom magam, mint jó szamuráj a kelt tésztát ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mellé, Mellé, Találat (3), Mellé, Kritikus találat (3), Mellé, Kritikus találat (4), Találat (4), Kritikus találat (3), Találat (3), Kritikus találat (4), Találat (3), Kritikus találat (3), Hárítás, Kritikus találat (3), Találat (2), Kritikus találat (2), Mellé, Kritikus találat (2), Találat (2), Kritikus találat (2)
jöttek a kritikusaim :D:D 9 kritikust ütöttem egymás után... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha valamilyen fegyvert akarsz, azt meg a boltból érdemes, néha elég jó áron vannak kinn cuccok. Ami most nálam van, azt 1500ért vettem, amim volt, azt meg 1800ért eladtam.:) |
Van egy példám, miért érdemes a karizmára adni. Most harcoltam, és 34-gyel volt több karizmám, mint az ellennek, így ő 14x ütött, én meg 22x. És volt olyan, hogy egymás után 3 kritikus volt.
|
Quote:
Quote:
Kritikus találat (38), Mellé, Kritikus találat (38), Kritikus találat (22), Mellé, Mellé, Kritikus találat (40), Kritikus találat (22), Kritikus találat (46), Mellé, Hárítás, Hárítás, Kritikus találat (42), Mellé, Hárítás, Kritikus találat (23), Kritikus találat (38), Mellé, Kritikus találat (21) 17-es szint. |
Szép kerek:
Becsület: 10.000 Szint: 17 |
itt is ugy működik a piacolás, mint a gladiátuszban?
|
Quote:
|
Quote:
ha nem fizet az ember kemény összeget, v nem csal, akkor max közepes játékos lehet.. :o |
Quote:
Bitefight, Ikariam, Travian, Gladiatus, meg még ki tudja hány játék, ahol előnyt lehet venni pénzzel... De pénz van benne, nem hibáztathatjuk őket... az embereknek köszönhető, hogy ilyesmi létezik. |
Quote:
|
Quote:
|
A játék célja, hogy szórakozz.
|
Yuki Onnát hányszor kell földbe döngölni? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezek kemény idők, nemes Szamuráj! Nem sokkal ezelőtt a falusiaknak még volt jutte. De ezek az értékes tárgyak tolvaj kezekbe kerültek. Menj el egy Expedícióra és hozd vissza jutte. Meg leszel jutalmazva a bátor tetteidért!
Ezt a feladatot hol lehet teljesíteni? Tolvaj kezébe kerültek,megnéztem a Tolvajbarlangban,de semmi. Hegyekben is jártam,a medve barlangjánál is.. semmi. |
Pár dolog,hogy kit-mit hol talál:
medve: kőerdő, szent sziget, medve barlang dezertőr: kőerdő, medve barlang, ninja tábor, kikötő Yuki Onna: hegyek, szent sziget őr: szent sziget, tolvaj barlang részeg ember: kikötő tolvaj: tolvajok barlangja ninja-tanuló: ninja tábor fegyver: hegyek, köerdő (Tachi,Throwing star,Kunai) kesztyű: ninja tábor védelem: kikötő, kőerdő (Keido,Kusari) zászló: hegyek maszk: medve barlang csizma: szent sziget étel: kikötő sisak: hegyek jutte : védelem |
Kritikus találat (2)
A legrövidebb harcom :D Kb másfél mp-ig tartott :D |
Quote:
|
A(z) Xepon meg lett alázva Uzuzu által.
Xepon Név Uzuzu 0 Sebzés 297 1 Hárítás 4 297 → 0 Élet 2 → 2 Hárítás, Kritikus találat (39), Mellé, Mellé, Kritikus találat (39), Mellé, Hárítás, Mellé, Kritikus találat (48), Mellé, Kritikus találat (46), Hárítás, Kritikus találat (47), Hárítás, Mellé, Mellé, Kritikus találat (46), Hárítás, Kritikus találat (32) |
6x ütöttem épp most egymás után. Jó az a karizma! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:10. |