![]() |
Attila, a legjobb fej
Sziasztok!
Tegnap délután Attila, a legjobb fej autóbalesetet szenvedett és kórházba szállították. Ebben a topikban lehet Neki jobbulást kívánni, illetve érdeklődni az állapota felöl. Állapota: bal lábszárban mind a két csont eltört. Egy csavarral rögzítették, amit előre láthatóan egy év múlva vesznek ki. Kedélyállapota jó, de megviselte az eset. Kórházban előre láthatóan 14 napig lesz, utána fekvőgipsz, majd járógipsz. Gyógyúlás három hónap múlva várható. |
Jobbulást, Attila!
|
Hú, amikor megláttam a topiccímet, ilyesmire még csak nem is gondoltam :o
Jobbulást! |
Jobbulást a legjobb fejnek!
|
Jobbulást, Attila! Remélem, hogy vissza tudsz jönni minél hamarabb! :)
|
Gyógyulj fel mielőbb!
|
Attila, jobbulást :)...Mukodj :D...De aztán a kórházból is nézz fel ide :)
|
Jobbulást!
|
Döbbenet!
Mielőbbi jobbulást Attila! |
Quote:
A csont összeforr, ne is foglalkozz vele! Jobbulást! És mihamarabb térj vissza, várunk! :) |
Quote:
|
Quote:
-Be tudnál hozni egy laptopot USB csatlakozoval és wireless netkapcsolattal. Ne,sokára megyek be ismét. Amint hazajötten leírom hogyan érzi magát. |
Jobbulást Attila :p
|
Mielőbbi jobbulást kívánok;)
|
Sziasztok!
Attila kedve jobb lett. Most már fel is ülhet. Eddig a gerincébe adott érzéstelenítő miatt nem nagyon mozoghatott. A kedve jobb lett. Többen felkeresték a Hódítós berkekből. Nekik külön köszönet, hogy velem aggódnak a legjobb fejért. Holnap délután megyek be ismét és utána megint írok róla pár sort. |
Quote:
|
Quote:
Jobbulast neki! :) |
Jobbulást Atikám! Várunk vissza mielőbb.
Sok-sok Puszi! :) |
Huhh, ez nem jó. :(
Mielőbbi jobbulást! |
Jobbulást neki.
|
Jobbulást kivánok Attila
|
Gyógyulj meg, várunk vissza!
|
jobbulást Ati
|
Jobbulást!
Mielőbb épülj fel!
Kívánok kitartást és erőt az elkövetkező időszakra! |
Most beszélek Attilával, az üzeni Nektek:
-Jobban vagyok, köszönöm mindenkinek a lelkesítést, sietek vissza és ki lesztek fosztva.;) |
jobbulást!
|
Voltam Nála és örömmel láttam, hogy már nagyon unja az egy helyben fekvést. Mondtam ha annyira izgága, akkor menjen fusson egy kört, de nem akart. Holnap megy hozzá egy gyógytornász. Most ennyi. Este ismét írok.
|
Sziasztok!
Attila, a legjobb fej hozta szokott formáját. -Ma volt itt egy gyógytornász csajszi. -És milyen volt a gyógytorna? -Jó kis csaj volt, fiatal 26-28 éves körül. -Kérd el a nevét, meg a számát! -Ja, lehet befűzöm. Ma már ki tudott menni a mosdóba, ezáltal mert enni is. A lába nagyon fel van dagadva, így az folyamatosan jegelve van. |
Jobbulást!
|
jólvan, ha már csajozik, akkor nincs óriási baj. :) ennek örülök, remélem a lábában is hamar elmulik a fájdalom!
|
Quote:
|
A téma címe alapján én is teljesen másra gondoltam. Jobbulást! De ha már megy a Hódító és a gyógytornászlány befűzése, akkor nincs akkora gond. :)
|
Jó reggelt!
Tegnap már azt mondta az orvos, hogyha a két vágás a lábán valamennyire begyógyul, akkor hétfőn, vagy kedden haza is jöhet, nem kell megvárnia a pénteket. Csak az immunrendszerétől függ. Szerintem haza jön. Erős a legjobb fej. |
Sziasztok!
Most nincsenek jó híreim. Ma kijött belőle kétszer is ami benne volt. Ez nagyon nem tetszett az orvosoknak. Kétszer vettek Tőle vért és csináltak egy EKG-t is. Trombózis gyanújával tovább vizsgálatok lesznek. |
Quote:
|
Uhh, az nem jó. :( Továbbra is jobbulást!!!
|
Quote:
Ha tegnap úgy kezdtem, akkor ma: nagyon rossz híreim vannak. tegnap este Attilát átvitték az intenzív osztályra. Trombózist kapott. 4-5 napig tartják ott és csak akkor mehet vissza gyengélkedő szobába, ha az elmúlt. Már szinte biztos, hogy jövőhét pénteken nem jöhet haza. Trombózis: a szív az artériás ereken keresztül küldi a vért, a test összes pontjába ( vérnyomás). Minden ér valamilyen mozgás hatására visszaküldi a benne lévő vért a szívbe. A sok fekvés hatására, a lábban nem történt izommozgás (lábikra izom küldi vissza a vért a szívhez), ezért a lábban elkezdett megalvadni a vér. Az alvadt vér kis vérrögöket alakított ki, amik elkezdték elzárni az ereket. Ekkor plusz nyomás keletkezik, mert a kisebb helyen is ugyan annyi vérnek kell átmennie. A vér elkezdi ezeket a szív felé "terelni" ezeket a vérrögöket. Ha eléri, akkor bele is halhat. |
Quote:
Ez finoman szólva nem jó hír. Még szerencse, hogy nem engedték haza előbb és észrevették. Jobbulást. |
Kitartás Attila, erősebb vagy bárminél!
Mielőbbi szabadulást az intenzívről! |
Ha tudták, hogy van ilyen, miért nem járhatott napi 10-20 percet?? :mad:
Attila, gyógyulj meg!...Kitartás... |
All times are GMT +1. The time now is 03:48. |