![]() |
10. születésnap!
Sziasztok!
Idén februárban 10 éves a Hódító! Visszaolvastam, hogy mi mindent írtam az előző születésnapkor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2762), és nagyon ismételni magam nem szeretném. Viszont túl hosszút írni se, különösen most, hogy a háttérben, észrevétlenül ugyan, de olyan fejlesztések zajlanak, amikhez fogható még a Hódító történetében nem volt. A tavalyi születésnap óta is sokat fejlődött a Hódító. Sőt! Megértünk egy olyan történelmi új verziót is, amikor minden előző verzióváltással ellentétben, nem voltak felháborodások, és kirohanások, hogy kinek mi nem tetszik! :) Ritka pillanat. :) Elnézve a fejlesztési tervet, talán egy ideig most nem is lesz ilyen az új verzióknál... Mert bizony már 3 új verziónyira előre el van tervezve a játék, tehát újdonságokban nem lesz hiány a következő időszakban sem. :) Mi nem unatkozunk, annak érdekében, hogy Ti se tegyétek! :) Köszönöm mindenkinek, aki velünk van, azoknak különösen, akik már 10 éve itt játszanak! Akik még csak nemrég csatlakoztak, remélem, hogy legalább ennyi ideig maradnak még! Köszönöm! És most a lényegre térek, hogy mielőbb folytatódhasson a fejlesztés, amiről csak annyit mondhatok, hogy ku...... szóval nagyon jó lesz! ;) Boldog születésnapot Hódító! Beszélgetések a témáról itt. :) |
Sok boldog Szülinapot Hódító!
|
Csak így tovább :)
|
Boldog szülinapot Hódító! :)
Isten életessen sokáig! ;) És köszönjük a fejlesztőknek, hogy nem unatkoznak, hogy mi se tegyük :D |
Boldog szülinapot Hóditó :p
|
Szép szám ez a tízes! :) Sajnálom, hogy csak az idő felét tölthettem itt, és azt is sajnálom, hogy volt egy hosszú szabadság belőle!
Köszönöm, hogy játszhatok vele, és azt is köszönöm, hogy nemcsak játszhatok vele, hanem (általában) javasolhatok, vitatkozhatok, szavazhatok fejlesztésekről! Ez nagyon fontos! Boldog születésnapot Hódító! :) |
Én csak gratulálni tudok mindazoknak a személyeknek,akik megálmodták,és lehetővé tették mindenki számára a játékot.
Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni mindig,de törekedni kell rá.És úgy látom,és gondolom,ezt Ati(ék)meg is tették. Szóval csak így tovább,és Boldog Születésnapot;);););) |
Sok Boldog Szülinapot!!!:D
Gratula! És köszönöm az élményeket, vitákat, hosszú beszélgetéseket, új ismeretségeket, izgalmas perceket, amelyek nélkül szegényebb lennék, ha nem lenne a hód;) |
Boldog születésnapot,Hódító!
Köszönöm a játékélményt,amit nyújtottál eddig éveken át,köszönöm előre is,amit fogsz nyújtani. Köszönöm,hogy lehetőséget kaptam rengeteg jó- és pár nagyon jó embert megismerni,remélem rengeteg lehetőségem lesz még újabb ismeretségeket kötni. Köszönöm azt,hogy szerepet kapunk a + fejlesztések megvitatására,az elmélkedésre és minden másra. Legyen még sok ilyen szép napod! :) |
Boldog születésnapot, Hódító! :)
Még nagyon sokszor ennyit! :) Már nagyon kíváncsian várjuk a ku... vagyis a nagyon jó verziót. :) |
mit számít néhány év
az idő eloszló köd csupán ne szomorkodj ha elszalad ne utazz elmúlt percek vonatán mit számít mit hoz a holnap a jövő fátyolos kép csupán ne ábrándozz lehunyt szemmel ne vágyakozz csalfa álmok után ragadd meg a jelen örömét nézz körül és lásd: mindenki szereti azért vagyunk most itt hogy megköszönjük Neked itt |
Köszöntök mindenkit aki tett a hódítóhoz akár csak egy hasznos véleményt ami által fejlődhetett ez a remek "játék".
Kívánom hódítson a világ minden táján még nagyon sok éven át. Boldog szülinapot Hódító! |
Nagyon boldog szülinapot a hódítónak!
Nagyon sok gratulációt minden olyan személynek aki akár itt a fórumon vagy akár a játékban tett javaslataival elősegítette a játék fejlesztését!!!! Remélem mire a 15. szülinapja lesz a játéknak megszületik az 1.000.000 sorszámú ország! |
Én is nagyon sok boldog szülinapot szeretnék ezúton is kívánni. Bár 8 évet kénytelen voltam nélkülözni a Hódítót, de visszatérve ne tudjátok meg, mennyire sajnálom a kihagyott időszakot és azt a régi sok-sok barátot.
Dióhéjban: A Hódító élt, a Hódító él, a Hódító élni fog:))...nem lehet ellenfele, hiába is próbálják koppintani egyesek... A fejlesztőknek pedig továbbra is nagyon sok kitartást kívánok!...ha ez még sokszor álmatlan éjszakákba is kerül:) /gondolom több játékostársam nevében is megjegyezhetem - persze halkan: azért mi sem alszunk túl sokat...:)) Jó étvágyat kívánok a nagyon is megérdemelt ünnepi tortához! |
Boldog szülinapot az immár tinédzserkorú Hódítónak! :):):)
|
Boldog szülinapot! :)
Remélem, megérem a 20. szülinapot is... |
És még jó sokszor ismételhessük
|
Boldog Szülcsy Napcsyt Hód bácsy :D:D:D:D:D
|
innen is sok boldog szülinapot.
mindent összevetve jó kis csapat van itt,és örülök,hogy játékosként a tagja lehetek!! így tovább Ati!! |
Boldog Születésnapot!
Régóta játszom a Hóddal és nagyon jó közösség szervező ereje van. Köszönöm! |
nagyon Boldog Szülinapot Hódító, és gratula Atinak nagyon klassz dolgot hoztál össze, őszinte elismerésem :)
|
hipp hipp hurrá:)
A 100. szülinapot is szeretném megélni:) (csak a játék miatt):D |
Boldog Szülinapot Hódító és köszönök mindent, amit tőled kaptam! A barátokat, az eltöltött időt...na és persze az asszonyt :D
|
Isten éltesse a hódítót :))
Egésség!!! :) |
boldog 10. születésnapot a hódnak!
|
Köszönök mindent nektek, nagyon sok jófej embert ismertem meg innen, akikkel a hódon kivül is tartom a kapcsolatot, ráadásul egy utánozhatatlan egyedi és megismételhetetlen játékot alkottatok ami folyamatosan a játékosokhoz idomul, így minden csoport más és más, így mindig van új kihivás:)
|
Boldog Születésnapot Hódító! Még emlékszem mikor először játszottam vele általános 5.-6. osztályban és ez már nem 1 meg 2 éve volt hanem 9. lassan :)
|
Boldog születésnapot Hódító!
Köszönöm az élményeket, kudarcokat, barátokat és az elmúlt 8 évet! |
Boldog évfordulót a Hódnak!
Respect Atinak, hogy ilyen kiváló időtöltést biztosít ennyi ember számára! |
Boldog Szuletesnapot Hodito! :)
|
Boldog Szülinapot Hódító :) |
Happy birthday Hódító!!! Én csak 4 éve játszok a Hóddal,de ennél jobb játékot még soha nem láttam. Csak így tovább és én még 20 évig itt leszek!!! :D :D :D :D |
Atis, neked ajánlom, hogy innen menj nyugdíjba.... :D:D:D:D Még úgy 40 évig elpötyögnék anarchban szívesen. :D:D
|
Gratulálok 10 év az nagyon szép idő:)
Boldog születésnapot, és sok sikert a jövőben..:) |
Quote:
|
Kukk! HAli mindenkinek!
Megkésve bár, de annál nagyobb szívvel kívánok Boldog Szülinapot a Hódítónak! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tudom, hogy "kicsit" megkésett a dolog, de mi lenne, ha a Hódító megajándékozná a játékosokat azzal, hogy születésnapja alkalmából eltörölné az összes büntetést és visszaadná az írásjogát a 168 körösöknek? :o:p:D
Vagy ha nem is szülinapja alkalmából, de azért, mert most van az első olyan Karácsonya a játéknak, amit ilyen szép kerek életkorral ünnepel? Na, ez a második már egy jobb érvnek hangzik! :) Na, Ati-bácsi kapunk újra "zöld"-tollat a kezünkbe? :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:53. |