Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ötről a négyre, avagy a Feljutás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=335)

vonos82 03-18-2006 17:45

Ötről a négyre, avagy a Feljutás

Sziasztok!

Eljött az idő, hogy feljebblépjek...(5-ről a 4-be)

Arra lennék kíváncsi, hogyan érdemes feljebblépni???

Max. hekin, vagy kevesebb hekin?

Ha 600 hekin megyek fel, egyből (72 k után) megcsapnak a szövik, vagy elég erős leszek?

Ha kb 400 hekin megyek fel, az nagyon gyengus, vagy így legalább lesz időm alkalmazkodni, nem csüccsenek bele a zaccosba?

Csomó kérdés: ha tudtok, segítsetek légyszi!

Milán™ 03-18-2006 17:50

4-es csopi az még könnyű tök mind1 honnan lépsz fel ha jó játékos vagy.

vonos82 03-18-2006 18:00

Én azért haverjaimtól elég rosszakat hallottam, ezért cidrizek kicsit, ráadásul szerintem MF-nek kell lennem egy darabig...

Milán™ 03-18-2006 18:33

én a 4.-ik szinten 2k íjjal végigmentem:)
könnyű a 4.-ik nagyon:)
ha 600hekivel lépsz akkor már csak 50-et kell felfele menned az top-ban vagy:)de ha 400-al lépsz úgyis könnyű végigmenni

vonos82 03-18-2006 18:41

De valszeg elf voltál, nem, mert annak van esélye 2000 íjja, engem most végeztek ki -75 épülettel, pedig 6k elit+pacim volt...

Már itt a top30-ban sem elég a seregem, mi lesz szegény orimmal, ha kijövök a védelemből?

OFF: védelem alatt tudok gömböt készíteni???

ON

Milán™ 03-18-2006 19:09

jó de ha fellépsz 4-re mondjuk 400hekivel akkor az a csoport alja 5 szinten pedig a csoport tetején vagy.és az alsóbb fertáj az gyengébb azér.

Milán™ 03-18-2006 19:10

Quote:

Originally Posted by vonos82
OFF: védelem alatt tudok gömböt készíteni???

Ja és nem elf voltam, amúgy bírsz védelem alatt gömböt készíteni:)

Cimbi 03-18-2006 21:21

Én is idefirkálnám kérdésem, bár a lépésig még úgy 2,5 hét. A tekipiac 5.szintről 4.re mennyit változik ? Itt most 2000-2200 körül el lehet adni, ez 4.en is lehetséges, vagy ott alacsonyabbak az árak ? (nem mindegy hogy 200 vagy 100millám van tartalékban piacon)

Morisz 03-18-2006 21:44

A fellépés rengeteg dologtól függ a 4. szint jól mondták nem valami nehéz.
Ha a csopi alján vagy az valóban előnyös viszont ha van alattad egy erős szövi akkor nincs menekvés.

Csak annyi a piacról hogy nem mindegy hogy normál csopi vagy gyors de általában a teki felsőbb szinteken egyre drágább viszont a nyers szintenként változik.

Amúgy a 4. szinted tényleg végig lehet tolni 2k íj körül csak nem árt egy erős szöviben lenni:)

Alba 03-21-2006 10:20

A 4. csopi telleg eleg gyengus meg. Siman vegig lehet toli.
szerinem a 2B az ahol eleg necces mar a jetak.Mert eros szövik vannak es nehez a jatek mf kent.De addig azert siman el lehet menni...

Phoenix 03-21-2006 10:27

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Én is idefirkálnám kérdésem, bár a lépésig még úgy 2,5 hét. A tekipiac 5.szintről 4.re mennyit változik ? Itt most 2000-2200 körül el lehet adni, ez 4.en is lehetséges, vagy ott alacsonyabbak az árak ? (nem mindegy hogy 200 vagy 100millám van tartalékban piacon)

itt feljebb leaglább egy ezeressel többre számíthatsz a tekiknél, nyersnél meg kb 100oros ár az Xhez képest ;)

Milán™ 03-21-2006 15:34

Quote:

Originally Posted by Alba
A 4. csopi telleg eleg gyengus meg. Siman vegig lehet toli.
szerinem a 2B az ahol eleg necces mar a jetak.Mert eros szövik vannak es nehez a jatek mf kent.De addig azert siman el lehet menni...

Én is B-én vok azt ütögetni elég nehéz mivel szinte mindenki teleí jazza magát a maradék aki nem az meg hadis és azt meg azé ne lehet beütni me félő hogy visszakisér sokszor de azé már a TOP-ban van az orim:)

King 03-21-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Milán™
Én is B-én vok azt ütögetni elég nehéz mivel szinte mindenki teleí jazza magát a maradék aki nem az meg hadis és azt meg azé ne lehet beütni me félő hogy visszakisér sokszor de azé már a TOP-ban van az orim

díjazom kitartásod, de mf-ként is szépen lehet nyomulni a b-ben. :) speckó már közel 100k értékkel vagyok a csopi tetején. minden a türelmeden múlik... vagy felfedezgetsz, vagy kivársz míg valakire be tudsz ütni. ez mindenhol így van.
egyébként meg ésszel él az ember. :p
keress társakat, magányosként meg elfet nyomj, az tuti. 800-ból, ha 10-en bepróbálnak, azok meg profik, tehát sehogy nincs esély ellenük.
ha jó szöviben vagy, kísérgethetitek egymást, aztán jön egy nevető harmadik. :)

Arwen 03-22-2006 08:09

Quote:

Originally Posted by King
díjazom kitartásod, de mf-ként is szépen lehet nyomulni a b-ben. :) speckó már közel 100k értékkel vagyok a csopi tetején. minden a türelmeden múlik... vagy felfedezgetsz, vagy kivársz míg valakire be tudsz ütni. ez mindenhol így van.
egyébként meg ésszel él az ember. :p
keress társakat, magányosként meg elfet nyomj, az tuti. 800-ból, ha 10-en bepróbálnak, azok meg profik, tehát sehogy nincs esély ellenük.
ha jó szöviben vagy, kísérgethetitek egymást, aztán jön egy nevető harmadik. :)

Miért nem a jól bevált trükködet ajánlgatod?
Szövizz, aztán bontsd, és verd be őket, mikor elhívtad utolsó körben az összes védelmüket 10 körre.

Láma 03-22-2006 08:28

Quote:

Originally Posted by Arwen
Szövizz, aztán bontsd, és verd be őket, mikor elhívtad utolsó körben az összes védelmüket 10 körre.

ahhoz gerinc-eltávolító műtét kell, az meg kockázatos, csak erős idegzetűeknek ajánlott:D

Laca65 03-23-2006 17:47

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a feljutással kapcsolatban. Szövinket meg akarjuk szüntetni, mert én mint vezér már tovább léphetek. Amennyiben én szüntetem meg a szövit akkor is várni kell 24 kört a megszünésig? Vagy ha bontás nélkül továbblépek akkor mi történik? Vagy mi a megoldás? Végigolvastam a súgót de nem találtam erre vonatkozóan semmit sem, vagy elkerülte a figyelmemet :confused: :confused:

director 03-23-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Laca65
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a feljutással kapcsolatban. Szövinket meg akarjuk szüntetni, mert én mint vezér már tovább léphetek. Amennyiben én szüntetem meg a szövit akkor is várni kell 24 kört a megszünésig? Vagy ha bontás nélkül továbblépek akkor mi történik? Vagy mi a megoldás? Végigolvastam a súgót de nem találtam erre vonatkozóan semmit sem, vagy elkerülte a figyelmemet :confused: :confused:

ha fellépsz, akkor asszem onnantól kezdve számít a 24óra felbomlási idő a többieknek.. 24 órát mindenképpen várniuk kell mf-re váltás előtt.

Laca65 03-23-2006 18:15

Quote:

Originally Posted by director
ha fellépsz, akkor asszem onnantól kezdve számít a 24óra felbomlási idő a többieknek.. 24 órát mindenképpen várniuk kell mf-re váltás előtt.

Ok, köszi szépen

Morisz 03-24-2006 08:22

Quote:

Originally Posted by Arwen

Azért ez tényleg elég érdekes húzás lenne jól mondta Láma.:)

Steve 03-24-2006 08:29

Nos ha 600on lépsz kölzel topos vagy...
ha törpel max tekin akkor sztem akár nem csak majdnem...
kábé vagy 2perces élményt irtam le:D :D :D

vonos82 03-24-2006 10:55

4-es csop

Sziasztok, tényleg jó itt a 4-ben, kb 15 en vannak alattam összesen, többszáz millám van, és ha fullra kitámadok, csakorlatilag tele tudnám vanni a barakkokat!!

Éljen soká a liberalizálódott katonapiac!!!

Láma 03-24-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by vonos82
Sziasztok, tényleg jó itt a 4-ben, kb 15 en vannak alattam összesen, többszáz millám van, és ha fullra kitámadok, csakorlatilag tele tudnám vanni a barakkokat!!

Éljen soká a liberalizálódott katonapiac!!!

ezaz, kérlek táamdj ki és vedd tele a barakkokat.

director 03-24-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Láma
ezaz, kérlek táamdj ki és vedd tele a barakkokat.

hát, végülis.. mondta, hogy van felesleges pénze.. megteheti :P :P

vonos82 03-24-2006 11:08

Diri

Csak azt írtam, hogy ha akarnám, megtehetném, és látá vonós hogy ez jó!!!!

vonos82 03-24-2006 11:09

volt szerencsém már valamelyik topicban olvasni, hogy mit érnék el vele...

Tacsiazuma 03-25-2006 21:17

Velem múltkor előferdült, hogy élőholtból akartam átépülni, meg átképezni magam.. és hiába volt templomhely, stb, semmi hatása... pedig kellett volna, mert 4.-ben nem akartam hulla lenni.. de vagy 5x elmentek a kiképzett varik/tolik így inkább ezek nélkül léptem szintet..:( kicsit lecsaptak Rám, mert sokaknak ismerős volt a nevem...:)

Szevasz Vonós, látom nem tétlenkedsz, hogy kielégítsd a tudásvágyod! Hülye egyetemista!:p

Hogy áll a diplomamunkád? Írd meg az új Estoria-mnak zöldben!

Morisz 04-04-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Tacsiazuma
Velem múltkor előferdült, hogy élőholtból akartam átépülni, meg átképezni magam.. és hiába volt templomhely, stb, semmi hatása... pedig kellett volna, mert 4.-ben nem akartam hulla lenni.. de vagy 5x elmentek a kiképzett varik/tolik

Azok a varik meg tolik nem azért menzek el mert hulla voltál ha van hely akkor a hullánál is megmaradnak igaz használhatatlan de ha szintet lépsz akkor egyértelmű hogy miért vannak.

Tacsiazuma 04-04-2006 19:19

de volt hely bőven... a tanácsadóknál nem hiába mutatta azt a 3k varihelyet.. ezt még mindig nem értem..:( ráadásul semmi emberhiány..

Sakkmester 04-04-2006 20:07

És építettél nekik tanyát?

Synkel 04-05-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Sakkmester
És építettél nekik tanyát?

Ez egy igen jó kérdés, de amíg 5-ben van és hulla, nem kell neki tanya.

Steve 04-05-2006 19:08

És nem volt emberhiányod véretlenül???

Morisz 04-05-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by Steve
És nem volt emberhiányod véretlenül???

Azt állítja nem de valami boszorkányosságot sejtek a dolog mögött:D
Ati valamelyik topicba beírt egy sablonszöveget lehet azt át kéne futni és akkor választ kapnál.
Emberhiányt sejtek én is persze az semmit se jelent:p

director 04-05-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by Morisz
Azt állítja nem de valami boszorkányosságot sejtek a dolog mögött:D
Ati valamelyik topicba beírt egy sablonszöveget lehet azt át kéne futni és akkor választ kapnál.
Emberhiányt sejtek én is persze az semmit se jelent:p

nem, egyébként van egy bug, de nem ebben a helyzetben..

emberhiánya volt, de miután elmentek az egységei, már nem volt. ezért nem értette:)

Morisz 04-05-2006 21:28

Quote:

emberhiánya volt, de miután elmentek az egységei, már nem volt. ezért nem értette:)

Hát igen mert ha lefokozódnak és amit mondott hogy 3000 körül akkor valóban nincs emberhiány de már ez is szóbakerült azt hiszem

Morisz 04-05-2006 21:30

Quote:

Ja a lefokozódás egy másik topicban volt téma bocsi:p elszúrtam

Steve 04-05-2006 21:41

Tényleg azt együtt beszéltük meg ott! mekkorát OFFoltunk akkor most:D

laziga 04-07-2006 11:51

látam már olyan orit hogy töbezerrel volt minuszba emberrel és mégse mentek el az egységei, pasz gözöm sincs hogy miért, de aki válaszolhatott volna is csak mosolygott és közölte velem hogy ilyet csak benfetesek tudnak:)
mikortol számit vagy mitöl valaki benfentesnek?
és hogy lehet ilyen valaki sugjon:)))

director 04-07-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by laziga
látam már olyan orit hogy töbezerrel volt minuszba emberrel és mégse mentek el az egységei, pasz gözöm sincs hogy miért, de aki válaszolhatott volna is csak mosolygott és közölte velem hogy ilyet csak benfetesek tudnak:)
mikortol számit vagy mitöl valaki benfentesnek?
és hogy lehet ilyen valaki sugjon:)))

feltételezem a tornyokat tartotta minuszban, és ha ütnek, akkor felhozza intézőben..

laziga 04-07-2006 12:07

elösször én is erre gondoltam de nem mert kiszámoltam és kb 1000egysége maradhatot volna meg annyi barakra volt elegendö lakosa ezzel szemben ezzel szeben megmaradt mindene.:confused:
Monodm ilyet még nem látam a pár évem alatt

Alba 04-10-2006 13:01

Azert valoszinu hogy voltak olyan epuletei amik ha leallanak nem okoz emberelmenést.Pl torony, konyvtar, raktar.bányák stb...

Amugy probalajatok meg kaput nyitni marha messze levo orszagra.Nem kerul runaba bozonyos távolság utan...Kiirja hogy menniy runaba kerul( marha sok ) de nem vonja le...

All times are GMT +1. The time now is 23:13.