![]() |
Klánsereg a távolban
Egy elég érdekes dologra figyeltünk fel tegnap, mégpedig erre:
2009-01-24 20:00:00 Távolbalátásod eredménye: Szövetséged felé tartó seregek: * Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) 2 kör múlva ér ide! A sereg összetétele: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, X lovas és 0 elit. 2009-01-24 20:01:46 Távolbalátásod eredménye: Szövetséged felé tartó seregek: * Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) 1 kör múlva ér ide! A sereg összetétele: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 3X lovas és 0 elit. Tehát, a körváltás előtti távolban egy kicsit kevesebb, mint harmad akkora sereget láttunk mint a körváltás utániban. Ez hogy lehet? Kérdeztem Palit is, de ő sem értette, és beleegyezett, hogy kérdezzem meg! :) Aki tud segítsen, mert nem értem!:o |
Srácok, lányok! Hát senki sem tudja? Esetleg tippek? Mert én nem értem. harmad akkora sereget láttunk a távolban...
Van egy tippem, hogy a távol pontosan egyszerre történt a seregindítással, és valahogy akkor még csak az egyik ország kapta "parancsba" az indítást! Persze csak akkor lehet, ha ezt egymás után küldi a hódító, nem egyszerre indulnak a seregek...:o |
Quote:
Ezért én elképzelhetőnek tartom, hogy éppen szerencsétlenül távoloztatok. Pali: nem sakkozható ki az első távolban látott mennyiség néhány ország lovaiból? |
Quote:
Viszont akkor vagy mutatnia kellene a távolnak az egészet, vagy semmit. Szerintem... |
Én megmondom a tutit!
Akkora nagy sereg jött hogy a váltás elötti távolnál csak annyi tudta elhagyni az országot, és a többi csak váltás után! :):D:) |
nekem az a véleményem, hogy pont az indítás pillanatában távoloztek, és csak az indító orinak a lovait látták még, mert a neten keresztül később ért oda a többi orihoz a "parancs" :)
Ezt támasztja alá, hogy lejjebb az egyik szövimben két tag egyszerre távolozott, és az egyik távolozós orinál a saját távolja 1 mp-cel korábbra volt beírva az eseményei közé, míg az összes többi oriban ugyanazt a másodpercet írta ki. Szóval a többi orihoz egy másodperccel később ért oda az ő távolja. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Off: az egyikötöknek sem jutott eszébe,hogy csak Ati volt vicces kedvében, és most jót röhög ezen, végülis nem irt a topicba még, pedig ha vki akkor ő tudhatná a megoldást.:D:D:D |
vagy semmit vagy az összest mutassa:D
fekete fehéren:DD A szürke az megtévesztő:DDD |
tényleg nagyon megtévesztő, mert végződhetett volna másképpen is és akkor mit tudnának mondani?
- így jártál? köszi szépen! |
All times are GMT +1. The time now is 21:29. |