![]() |
piac
Sziasztok!
lenne egy kérdésem, amire nem nagyon találtam választ sehol :) a szituáció: kirakok piacra 200 almát 200 arany/db áron, és kirakok még egyszer 200 almát 200 arany/db áron. tegyük fel, hogy mindkettő megérkezett már. akkor a piacon azt látom, hogy 400 alma van 200 arany/db áron, vagy 200 almát látok, és miután megvettem lesz ott megint 200? illetve, ha három felhasználó pakol ki 200-200 almát ugyanolyan áron, akkor a vásárló az 600 almát lát, vagy időrendben az első 200 almáját, aztán ha megvették a másodikét 200 almáját... Köszi a választ! ;) Üdv! |
Az azonos áron kint levő árukat egyszerre látod. Ha 2x200 almát raksz ki, akkor 400 almát fogsz 200 arany áron látni. Ha más is kitesz 200 almát ugyanennyiért, akkor 600 almát fogsz látni azonos áron. Ezek közül 400 a Tied, 200 másvalakié.
|
Én úgy tudtam, hogy ez csak a körtével van így... :D:D:D
Amúgy meg egyszerűen kipróbálható. Megbeszéled egy szövetségessel, hogy rakjátok ki egy árra kicsit ár felé, majd 3 óra elteltével felveszitek a cuccot alóla, és ott lesz egyben az egész! :) |
Quote:
Szerintem aki ilyet kérdez, nagy valószínűséggel nem tart még ott, hogy csak úgy kivegye a saját cucca alól a kint lévő árut. Azért ahhoz kell némi piacismeret az adott szinten, hogy mi, milyen áron, milyen tételben szokott mozogni a piacon. |
Quote:
Szerintem simán kivitelezhető, ha meg addig felveszik, akkor nyert 5 aranyat legalább darabján! :) |
Quote:
mellesleg 900 millával piacozom az egyik felsőbb csoportban... az egyik szövitársam ezt mondta, én a másikra szavaztam ezért a tisztasor végett megkérdeztem. nem értem miért kell a kérdezés miatt leoltani az embereket... ezzel azt éritek el, hogy a félénkebb kezdők nem mernek majd kérdezni, és elüldözitek a játékosokat. nem tartom profinak magam, mert minél többet tudok meg a játékról, annál jobban rájövök, hogy miket nem tudok még, és ezt így van jól! ;) mindenkinek további kellemes időtöltést :) Üdv: Andriss |
900 milla? Melyik szinten is vagy? :D:D:D /vicc/
|
hehhe... :P
melyik szinten? hát az ötödiken IS! :D de azóta rájöttem, hogyha az ember egy kicsit többet mer kockáztatni piacon, akkor nagyon sokat lehet leakasztani... :D naponta 100 millákat is be lehet zsebelni... :D (ez persze nagyban függ a piacon lévő ártól, és a forgatásra szánt pénz mennyiségétől) kezdem keveselni a napi 5 belépést... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remedy: :D igen, úgy gondoltam... (körönként 5%) :P OFF: ilyet hogy tudok csinálni? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:37. |