Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Hadüzenet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=334)

Synkel 03-17-2006 23:14

Hadüzenet

A magam részéről logikátlannak tartom, hogy míg a szövetségek 4 főből állnak, addig hadüzenetet legfeljebb három országnak lehet egyidőben küldeni. Szal szöviháborúban ügyeskedni kell, hogy senki ne maradjon ki a szórásból:)

Nagyon nagy gondot okozna ezt megváltoztatni, és lehetővé tenni a 4 hadüzit?

Synkel 03-17-2006 23:15

Gyors kiegészítés, pl ha egy mf akar hadat üzenni egy komplett szövinek...
És most nem az mf elmaállapota érdekel elsősorban:)

Senki 03-17-2006 23:15

Én is támogatom a kezdeményezést. Bár megjegyzem hogy erre azt is lehet mondani hogy aki hadüzit küld, az legyen elégszervezett hozzá már :D

Synkel 03-17-2006 23:19

Persze, azért ezt meg szoktuk oldani, csak olyan macerás a dolog, hogy én küldök hármótoknak, a negyedik meg küldjön már nekem...

Csokibácsi 03-17-2006 23:30

én az egész csoportnak küldeni akarok, úgyhogy támogatom :)

director 03-18-2006 00:30

igazából ha már növelünk, akkor növeljük 5-re rögtön.. az egy szép szám:)

Synkel 03-18-2006 00:40

Mohókok vagytok, az itt a baj:)
Ugyanakkor engem könnyű mindenfélére rábeszélni, felőlem 5 is lehet, de legalább a 4 az tisztességes lenne:)

spirit.. 03-21-2006 15:43

Bevallom, én a 2éves hódítózásom alatt egyszer sem küldtem hadüzenetet és nem is kaptam. Van valami amiért mégis jó küldeni?

Békés 03-22-2006 00:43

Quote:

Originally Posted by spirit..
Bevallom, én a 2éves hódítózásom alatt egyszer sem küldtem hadüzenetet és nem is kaptam. Van valami amiért mégis jó küldeni?

Naná:)
Egy háborúban tudod milyen jól jön az a +20%?
Gyorsabban le lehet zárni az ügyet:)

Phoenix 03-22-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by Békés

igen ez szép és jó, de ha belelendülne a szövim hogy háborúzzunk, átlagban 2 nap és vége az egésznek avgy egy nap sincs és jön az MNT :(
Lehet hogy most nagyképűnek tűnök, de feljebb bittos több értelme van mint idelent :)

spirit.. 03-22-2006 09:38

Quote:

Originally Posted by Békés

Ez le van írva valahol a súgóban? Pedig azt hittem,hogy mindent tudok,de látszik a közmondás igaz,holtig tanulok igaz pap sem vagyok... :) Köszi!

spirit.. 03-22-2006 09:39

Ja, le van írva,most néztem meg :)

Colony 03-22-2006 12:25

Quote:

Originally Posted by Phoenix
igen ez szép és jó, de ha belelendülne a szövim hogy háborúzzunk, átlagban 2 nap és vége az egésznek avgy egy nap sincs és jön az MNT :(
Lehet hogy most nagyképűnek tűnök, de feljebb bittos több értelme van mint idelent :)

Hát a hadüzenet célja pont az, hogy 1 nap alatt lelehet rendezni dolgot...az első 8 órában kiderül ki veszít vele többet, aztán szépen megbeszélni, hogy ebbe mindenki sokat bukik......MNT:(

Colony 03-22-2006 12:28

Egyébbként nekem több szempontból is problémás a korlátozásai:

Az elmúlt két alkalommal mikor hasznomra vált volna, az ellen 5 körön kívül volt. (akik nem tudnák max 5. kör távolságra lehet küldeni). Jelenleg a külföldi verziókban vannak csoportok, ahol a legközelebbi célpont 10 kör és nem úszod meg 20 körös támadások nélkül. Lehet ez a távolság probléma csak átmeneti lesz az elkövetkezendő 1 évben, de akkor se kéne ezt korlátozni.

Egyrészt ami miatt indult a téma, hogy a 3 szép szám…misztikus meg meseszám, de igy vannak helyzetek mikor kevés. Elég morbid szituáció és néha komoly matematikai művelet jöhet létre, megkeresni az ellen szövijét: Ki kinek küldje, hogy mindenki hadüzenetben legyen. (mellesleg hamár küldjük lehetne 30%-os a bónusz, de ez mellékes). Szerintem kilehetne tolni 4-re netán 5-re. Mondjuk ez még áthidalható.

Nahát ez kínos, nem tudom szabad-e ilyet mondani, de a hadüzenet miért V.I.P. függő? Tudtommal a legtöbb helyen a nagyvilágban kényelmi funkciókat lát el (ez által inkább a rengeteg MNT-t tenném azzáJ)és ezt a célt nem igazán szolgálja. Nem lenne-e színesebb a játék ha szabaddá tennék?

King 03-22-2006 14:38

Quote:

Originally Posted by Colony
Nahát ez kínos, nem tudom szabad-e ilyet mondani, de a hadüzenet miért V.I.P. függő? Tudtommal a legtöbb helyen a nagyvilágban kényelmi funkciókat lát el (ez által inkább a rengeteg MNT-t tenném azzáJ)és ezt a célt nem igazán szolgálja. Nem lenne-e színesebb a játék ha szabaddá tennék?

aki régóta nyomja, úgyis van V.I.P.-je :p , egy kezdő meg ne üzengessen hadat, csak rontja az átlagot, hogy szaladgál a seregével össze-vissza, vagy nyomja a rengeteg ártót, amik persze sikertelenek, aztán ha leverik siránkozik, meg egyebek. :)
a hadüzenet maradjon a tapasztaltak kiváltsága. V.I.P.-je meg kevés kezdőnek van. (inkább próbálkozik, tervezget) - és ez így van jól. :)

director 03-22-2006 14:43

Quote:

Originally Posted by King
aki régóta nyomja, úgyis van V.I.P.-je :p , egy kezdő meg ne üzengessen hadat, csak rontja az átlagot, hogy szaladgál a seregével össze-vissza, vagy nyomja a rengeteg ártót, amik persze sikertelenek, aztán ha leverik siránkozik, meg egyebek. :)
a hadüzenet maradjon a tapasztaltak kiváltsága. V.I.P.-je meg kevés kezdőnek van. (inkább próbálkozik, tervezget) - és ez így van jól. :)

ezek szerint én elég kezdő vagyok:P rossz nekem:)

igenis jó volna, ha hadüzi nem lenne vipes.. és legalább 4et lehessen küldeni.. de inkább 5öt:)

Csokibácsi 03-22-2006 16:07

én sem vagyok mindig mindenhol vip.
Juhhé, kezdő lettem :)

director 03-22-2006 16:12

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
én sem vagyok mindig mindenhol vip.
Juhhé, kezdő lettem :)

jól van, mi kezdők tartsunk össze:D nem csinálunk egy kezdő szövit? hátha mégis tudunk játszani.. :)

spirit.. 03-22-2006 16:18

mondjuk nem tartom magam egy hihetetlen tapasztalt játékosnak ezzel a 2 évvel,de nekem spec most van először vip-em... Akkor én már vérprofi vagyok!!! Juhé!:D

Csokibácsi 03-22-2006 16:21

Quote:

Originally Posted by director
jól van, mi kezdők tartsunk össze:D nem csinálunk egy kezdő szövit? hátha mégis tudunk játszani.. :)

4 varis hulla, simán :)
De nem szabad majd igénybe venni a próba vip-et, mert akkor ideiglenesen profik leszünk :)

director 03-22-2006 16:24

Quote:

De nem szabad majd igénybe venni a próba vip-et, mert akkor ideiglenesen profik leszünk :)

dede, keményen bevipelünk, telenyomjuk magunkat varival, meg tolival, és küldjük a hadüziket:D

spirit.. 03-22-2006 16:25

Quote:

én bevennék a helyetekbe egy tolis óriást is:D de az is lehet hulla... ha nagyon akarjátok.

Synkel 03-24-2006 14:25

Kezdő szövibe jelentkezek, csak időigényes, hogy lemenjen valamelyikről a vip:)
Arról mellesleg nem tudtam, hogy 5 kör a max, ugyanakkor ezt jó ötletnek tartom. Kizárja, hogy tolik 7-8 körre hadat üzengetve 20%-al többet lopjanak.
Most képzeljetek el egy félelfet tolvaj személyiséggel, ésa hadüzis plusszal tekit lopni:)

spirit.. 03-27-2006 17:46

Quote:

Originally Posted by Synkel
Kezdő szövibe jelentkezek, csak időigényes, hogy lemenjen valamelyikről a vip:)
Arról mellesleg nem tudtam, hogy 5 kör a max, ugyanakkor ezt jó ötletnek tartom. Kizárja, hogy tolik 7-8 körre hadat üzengetve 20%-al többet lopjanak.
Most képzeljetek el egy félelfet tolvaj személyiséggel, ésa hadüzis plusszal tekit lopni:)

ja. Néha az az 5 kör is sok szerintem,mert ha 2 jó szöbvetség kezdi gépelni egymást,akkor ök biztos,hogy 4vagy 3 körön belül vannak. Bár mindjárt jönnek akik lehurrognak :)

Senki 03-27-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Synkel

köszi! megvolt nem is oly régen egy orkomnak :D nem finom.. gondoltam jól ki lesz mészárolva... hát nem csak ő járt rosszul :D
*pofára esés de luxe*

All times are GMT +1. The time now is 23:23.