![]() |
Jobbos vagy balos az agya?
|
Van szavazás is:)
|
Miva???? :confused::D
Sose voltam jó az ilyenben :) Szerintem most sem sikerült! :) |
Quote:
|
Quote:
|
A lényeg,hogy van eredmény,de még nem teszem közzé:)
Most olvastam nemrég. Csak úgy lehetne csalni;) Lehet hülyeség,de legalább lehet szavazni.:D |
Quote:
|
CSak a csaj mellét nézd:D
|
Mindenki mást néz első ránézésre:)
Láb,kéz,mell,fej. Ezért kell első ránézésre szavazni! |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem is hasonló,de pont ellentétes,mint Nektek. Most vagy én nem ismerem az órát,vagy Ti :p :D
Ennyire elvakult jobbos nem lehetek :D:D |
Quote:
*rövid* |
Én már találkoztam ezzel a feladvánnyal korábban, és akkor:
Azonnal, az óramutató járásával megegyezőnek láttam, de ha koncentráltam képes voltam ellentétes forgásúnak látni. Miután ez bekövetkezett már nem esett nehezemre ellentétes irányúnak látni. De most is ahogy ránéztem óramutató járásával megegyező volt az iránya. |
Quote:
Bibibíí :p |
Olvastam,hogy páran képesek rá.
Nekem nem ment:o |
sikerüüüült:D
most már én is tudom forgatni:D |
Ügyesek vagytok. :)
|
először, csak ellentétessen láttam.. mostmár, csak megegyezően..:D
|
Amióta megfordítottam a forgás irányát azóta úgy látom:D
|
Jájj ezen tavaly vagy tavaly előtt már vitatkozunk egy sort Atival :)
Akkor nem tudom hová volt betéve :) |
Az elvet értem, hogy hogyan lehet ezt fordítva forogva látni, de nem áll rá az agyam egyelőre. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Jah persze :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezért nem egyértelmű, hogy például amikor a lába balról jobbra megy, akkor ez melyik oldalon van: elöl, vagy hátul. Bármelyik oldalon lehet. És attól függően, hogy melyik oldalnak érzékeled, az óramutató járásával megegyező, vagy fordított irányként érzékeled. De ennek az elvnek a tudatában sem áll rá az agyam arra, hogy fordítva lássam, pedig semmi oka nincs arra, hogy ne menjen neki. :D |
Figyi!
Nézzétek meg úgy, ahogy most én. Félrehajtott fejjel, kicsit a monitor magassága alól. És ne szemből. Én úgy láttam a másik irányba is forogni!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
most lehet velem van a baj,de... jobb klikk>>>megnyitás új ablakban és ha végig nézed akkor 1szer jobbra 1szer balra megy :D
Bár van benne 1 kis olyan is,hogy mit nézel...pl.:ha a lábának az árnyékát nézed akkor megváltozik a forgásirány egy idő után :) |
Quote:
|
Nekem nem sikerül megforgatni, pedig én is rájöttem ám, hogy kéne :(
Ha fordítva forog, nem áll kicsit "furcsán" a lába és a keze a testéhez képest?? Mintha ki lenne fordítva?? (mivel nem sikerült megfordítanom a forgást, ez csak egy elképzelés) :D |
Hmm.... Mikor szavaztam, akkor még óramutató járásával ellentétesen láttam, most első ránézésre pedig éppn fordítv
Még csak meg sem kellett erőszakolnom az agyam, hogy megforduljak. Ezek szerint nem az agyi beállítottság függvénye. Szerintem köze van az első ránézéskori állapothoz. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:50. |