![]() |
Cikis történet
Ide olyanokat írjatok amiben benne voltatok és cikisnek találjátok:)ha egyertálan lessz olyan aki felválalja:D
|
Fúú, de sok minden jutott hirtelen az eszembe :D 7.-ben az egyik osztálytársam például szúnyogírtóval mosott állítólag fogat:D Vagy amikor az egyik dilis lány rágóba ÜLT XD XD. Mondanom sem kell, gyönyörűen festett egy jónagy adag fehér pacával a fenekén :rolleyes: Persze velem is történtek cikis dolgok, de azt nem mondom el bi-bibííí! :p
|
Sácok ha mind leirnám abból regény lenne! De bárkinek elmesélek pár storyt egy jó pohár sör mellett;)
|
Quote:
a többit hagyad otthon:D |
szerintem az volna ciki, ha nem volna sör....
a többi bagatell.... |
Steve nem most fogadtad meg h többet nem iszol? :O
|
Jah de kertészkedtünk oszt benyomtunjk egy sört aztán még kettőt szal 1 egész órán át tartott a fogadalom...:o
|
Quote:
|
Azlrt írtam:D
|
Úgy látom, ez nem túl népszerű topic, vagy csak régen elfeledett. :(
Talán fel lehetne dobni valamivel. Hmmm...nem is tudom. Nahjó, velem az történt, hogy nemrégiben még íjakkal mentem támadni a lovasok mellé. Pool most Te jösz, halljunk valami igazán cikit ;) |
Anarch D szintjén volt olyan, aki nem fizetett a pénzért, amit utaltam róla. 12-15 yardról volt szó. Az elfjeimmel vertem le az orkjain a tartozását olyan 6-7k heki környékén (mészár,puszti,föld,fosztás)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Rendben. Megszegtem a szövim által Tőletek kért szóbeli mnt-t, amit nagyon sajnálok. Egy kicsi magyarázatot majd adok 24óra múlva, ha nem felejtem el vagy lesz kedvem a "közönségnek" is, Neked már leírtam zöldben, így nagyon jól tudod miről van szó, nem mellesleg mielőtt ezt a hsz-t írtad is tisztában voltál vele. CIKI VAGYOK! De közel nem annyira mint Pool:D ui.: a lelkiismeretem tiszta attól:) |
hogyan szegted meg? lájtosan....kis felmérés ez-az-amaz vagy rögtön a lovassággal mentél szóbelit bontani?:D
|
Quote:
|
Azert az infokiadassal vigyazz, hiszen meg zajlanak az esemenyek. :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként nem vitatkoztam, és azonnal módosítottam a hsz-t. |
Quote:
|
[quote=RRRrrr;263075]CIKI VAGYOK! De közel nem annyira mint Pool:D/QUOTE]
Azért ezzel vitatkoznék... |
Kérlek:) Biztos elég sok embernek elmagyarázta már priviben, hogy miért van de akkor is igaza:) Az viszont tény, hogy azóta nem merészkedett fórumra a kamugép:D
Vagy más témában szeretnél összehasonlítani? Nem hiszem, hogy lenne értelme ezek után, ugyanis én a névtelenség/személytelenség homályába burkolózva sem szoktam hazudgálni mint egy ostoba tinédzser. |
Quote:
mielőtt valaki félre érte, nem kötözködöm, csak kíváncsi vagyok |
Quote:
Hely : Miskolc (a fények városa:)) Ebből ki lehet találni :) |
Quote:
|
Quote:
Tudok még pár szót, amit nem ismertek. Meg jópár dolgot, amiről fogalmatok sincs:D Már ez is ciki? hehe |
Quote:
Nekem nagyon tetszik így ez a szó. Ennyi |
Jajj, Hex.. hogy Te mindig csak kötekszel :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg mikor a fővárosban laktam egész kis könyvecském volt azokról a szavakról, amit nem ismer vagy viccesnek talál a "nyugati" ember:) |
Quote:
|
A levonót tudom mi, mert azt nálunk is használják. De mi a makuka?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi |
Quote:
|
Quote:
|
nekem a miskolc környéki kedvencem