![]() |
Miért hagyja abba egy tolis a lopást, ha felkerül az 1/A-ba???
A kérdés adott, aki a négy csopin végigment tolisnként, az adjon fel mindent, és legyen hadis, amihez jobb esetben is csak egy kicsit konyít??? :confused: Nem lehetne erre valami megoldás?
|
Quote:
|
jó ezt értem, de akkor is egy oylan embertől aki tolis volt egész végig, az nem lesz jó hadis, hogy megálljon az 1/Aban ha csak annyira akar ott lenni, hogy forduljon, mert nekem nem életcélom, hogy az 1/Aban maradjak
|
Quote:
raktáram se volt hadisként és tekim is csak támadáshoz, de volt sok bankom hogy a pénzemhez ne férjenek. meg sok íjam hogy ne verjenek be ha aludtam. lophatsz, max hírneved lesz meg egy levert orid ha felhúzod ezzel. ott nem éri meg. és szerintem nem fogsz rávenni senkit hogy ugyanmár hagyja magát lehúzni, csak mert te tolist akarsz játtszani. sorry, de most ezzel nem fogsz megértő emberekre lelni. (igazából máshol is csak azért könnyű tolizni mert nincs annyi trükközés mint fent és nehezebb beépülni meg átpakolni a cuccot mert nincs közös raki és így a piac kiszámíthatatlan. de lent is van sok olyan szövi aki megoldja ezeket és szintén tolis-gyilkos banda.) (1: és bele lehet tanulni a hadizásba is. könnyedén. 2: először én is azt hittem nem jó móka az A, de már vittem is oda orit újra mert hiányzott a csoport.) |
Igen aki így játszik annak ez valóban nagy érvágás de az 1/A merőben más mint az előtte lévő 4 csopi szóval egy ilyen dolog hogy kiesik a vari meg a toli szinte teljesen ez érthető. Más ott a játékkörnyezet.
Amúgy aki nem szeret vagy nem tud háborúzni annak a legjobb megoldás az elf. Azzal tolizhat is kicsit meg védi is magát. |
Quote:
Egy tolit könnyen ki lehet készíteni. |
akkor egyik lehetséges megoldás, hogy legyek elfel, és fullhadis, avgy inkább más???
|
Quote:
|
Quote:
Szóval lehet sajnálni a tolist hogy ezt szereti, de végülis abból él hogy másokat megkárosít mindennap, nem csoda hogy sokan utálják, ahol lehet, ott meg ki is cselezik és ki is nyírbálják. ez van. |
de ez olyan hogy a hadis is megkárosítja a többi orit...nem??? :) szval ezzel kár vitatkozni
|
Quote:
|
Quote:
|
jó vágom hogy kb mire gondolsz, az iylen visszajáró tolikat én sem kedvelem, ha ráakaszkodik a szövimre, én ezért specializálódtam a tolisok lehúzására, mert azok mindig fullon vannak tekivel, és ő viszont nem tudja megtorolni :)
|
na ez látod így már jó. mi is ezért specializálódtunk rájuk. Aban viszont ez nincs szóval ott termelj, ezt tudom modnani... :D
|
volt már aki azt ajánlotta, hogy legyek orkkal de sztem az az egyik legnehezebb faj :confused: de monnyuk egy elf szted el tudna siklani a klánok között, hogy a topban is megálljon, hogy aztán fordulni tudjon???
|
Quote:
|
monnyuk egy elf, ami teli van ijjal, tolival meg varival, azzal végig lehet sunnyogni köztetek :)
|
Quote:
|
de akkor nem kell attól tartanom, hogy lerengetnek?? :confused: kb hány heki a fellépő átlag?? :)
|
Quote:
|
Quote:
Elég ritka a rengető az 1A-ban, de azért akad. De a rengetés nem okoz akkora kárt, mint a beütés. A fellépők átlagát nem tudom. A top 30% határa folyamatosan emelkedik és most kb 2400 heki. |
szval akkor kb2400hekitől kezd el amjd prögni a számláló a TOP30-ban, ez még elég távoli :D de köszi az infókat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
nem tom hogy gondolod de ha a maximálisan elérhető hekire goondolsz akkor ha A-ba akarsz lépni akkor 2400heki de ha b-ről akarsz fordulni akkor a max heki 100.000heki.Ha a kérdésedet a TOP-ra érted akkor a top kb 1250hekitől van:)
|
úgy gondoltam hogy a B-ből az A-ba menet mekkora a terület felső határa :)
|
Nem nagyon értelek:D
Most a b-ről vagy az a-ról kérdezel? B-be tokk segíteni de A-ban még nem:) |
:D
na akkor lassaban kérdezem (olvasd lassabban :p ) a B csopi felső határa hekiszámra :) |
Mármint a legelső ori hekiszámra?:)
|
mert az kb 3600heki
|
lol, azt kérdezi, mennyi földet vihet fel max A ba
|
azt már mondtam nézd meg fentebb.
|
Itt van ni:
Quote:
|
az hogy már mondtad semmit se jeletn, akkor is azt kérdezte:P
|
jól van..köcce már kezdem vágni :p
|
Hiphip:D
A nagyszerű esemény alkalmából kapsz tőlem egy plust:D |
nem, sztem azt kérdezi, hogy mekkora az a hekihatár, ami még a B-ben lehet(maximális föld), mint pl. 5ben 600 heki, 4ben 1100 heki, stb.:)
|
na, ugy tünik ezt a hozzászólást kicsit sokáig irtam...:o :p :rolleyes:
|
Quote:
Azomban erre választ kap ha odaért addig csak furdalta volna a kiváncsiság:cool: de megmondtátok neki így nem lesz semmi meglepi:) |
Ez szörnyű. így elrontani egyilyen meglepetést... mindenesetre én úgy látom az 1/A-s lopkodás értelmét kiveséztük elég laaposan, nem? :rolleyes: :D
|
All times are GMT +1. The time now is 04:06. |