![]() |
T-home IPTV
Quote:
|
Quote:
Mindenesetre az usb csatlakozó adott a dobozon erre, tehát az elvi lehetőség ott van, már csak kezelnie kéne tudnia/akarnia. |
Quote:
Amúgy én meg vagyok elégedve vele, más szolgáltatónál nem tudok ilyenről hogy fel lehet venni, meg videótéka, meg netrádió :) a képminőség sem rossz, egy hátránya van annak hogy ha 2 STB van, hogy ha az egyiken veszed az x csatornán lévő műsort, és nézed az y csatornán lévő műsort, a másik STB-is csak ezekből lehet választani :( Szerk: STB=Set-Top-Box ha valaki nemtudná :) |
Quote:
Szerintem jó dolog, bár az a 65 óra az szűkös... Igaz most elkezdtem megnézegetni a még tavasszal felvett filmeket, és rájöttem, hogy ezek csak a helyet foglalták, mert értelmük nem sok... :D |
Quote:
Jah és miért nem szerelte be?^^Nekem tesóm t-homenál dolgozik, szóval nekünk ez éri meg a legjobban :) |
Quote:
Most egy olyan 2 megát bír el a vonal, az meg nem volt neki elég, még net nélkül se, nemhogy azzal együtt. |
Az eredeti felvetésre visszatérve (hogy szedem le a dobozról a felvett műsort), van egy egyszerű megoldás. TV-kártya a számítógépbe, doboz ezzel összekötve, sima lejátszás, és a gépen felveszed. Onnan már tudsz vele bármit csinálni. Kicsit macerás sajnos.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Uraim msn...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az uraim: Marci, Sanyi, Norbi És ez valamiféle rövidítés lehet :D |
Picit belepofázok:DD
nekem invitel IPTV-m van: DD előtte egy tv tunerrel vettem fel a müsorokat:DD könnyü volt ugye a kábel koaxon jött és a tuner fel van rá alapbol készitve de itt elakadtam , mert a nyamvadt setboxon nem volt Koax:DD igy Dines csatival oldottam meg egy kis átalakitoval. Közel 3 hét és rengeteg kábelt és csatit probáltam ki mig végre szinesbe és efogadhato minöségben jelenik meg a számítogép tv tunerjén a kép, pontosabban a tv tuner av bemenetére érkezik. A hanggal is bajba voltam de megoldottam. Az a baj nem minden csati jo:DD és mivel nem volt tapasztalat:DD igy kisérletezgetni kellett, hogy a hang legyen normális, a kép legyen végre szines, ne legyen szellemképes, esetleg homályos se:DD Csak azt akartam ezzel jelezni megoldhato a probléma, csak türelem kell :D Mondjuk nekem könnyü volt a csatikat ingyen kaptam, meg a kábeleket:DD igy addig játszottam vele mig jo nem lett de .... Nem egy HD minöség a felvétel:DD egy 6000 Ft-os tunertől ne is várja el az ember, de a régi minöséget elértem |
http://www.t-home.hu/lakossagi/tv/di...yelmi_funkciok
Itt elvileg azt írja, hogy lehet megosztani zenéket és képeket. Nos nekem sikerült is megosztani zenét, de csak úgy hogy ha behúztam a Mintazenékben. Viszont azt írják valahogy wmp 11-gyel is meg lehet osztani. Felraktam, megosztottam, láttam ismeretlen eszközként és megosztottam a médiafájlokat. Amit Mintazenék mappába raktam látom, de a WMP-s lejátszási listát nem. :(:(:( Valakinek valami ötlet/tapasztalat? |
Na közben megoldottam, csak fel kellett venni a zenéket tartalmazó mappákat a médiatárba :D Aztán sikerült albumborítót is hozzáadnom szépen minden számhoz, szóval egész jó ez a WMP11 :D még hiányoznak a gyorsgombok, amiket Winampban be lehetett állítani, de jó lesz :)
|
Legújabb akciója a T-homenak, hogy a Mindentudás Egyetemének eddigi adásait ingyen lehet megnézni. Végre valami értelmes akciójuk is van :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem is IPTV-m van és elméletileg 60 órát tudok felvenni de nem tudom hogy :D
nagy csomag van de semmi extra (HBO) pl. |
Ha már idetévedtem, akkor megemlítem pozitívumként, hogy a Mindentudás Egyeteme összes részét ingyen lehet megnézni a videótékából :) Néha néha megnézek egy részt, szerintem igen hasznos :)
|
Quote:
|
Quote:
A T-Home IPTV-jét nem ismerem konkrétan (találkozásom vele igen rövid volt :D), UPC-nél a 60 óra előtt ott az "akár" szó, ezzel titkosan jelezve, hogy a gagyi minőségből lehet 60 óra, másból ennyi azért nem. |
Ja bocs késő volt és állmos voltam 60 percnyit tudok felvenni :)
Elirtam. Mikor meghozták az IP tv-t akkor a gépemre letöltötte a szerelő a használati utmutatót. De hamar kelett ujra tennem a gépet azt meg letöröltem. 2,5 éve van meg de sok sok gomb van. És nem vele se felvenni se mást csak hang meg váltás. De igazán engem nem is érdekel más. 302 van webrádió na azt szoktam halgatni kis D'n'B zenét meg a Reggeli Morning Show-t. Meg azért lassan rájövök sokmindenre. |
"És nem vele se felvenni se mást csak hang meg váltás."
Na ezt nem nagyon vágom:) Egyébként tényleg kb 60 órányi adást képes tárolni. A felvételhez pedig mindössze a piros ponttal jelölt gombot kell használni semmi mást.Minden gomb ugyanazt jelenti a távirányítón mint egy dvd vagy videó felvevőn. |
Quote:
De itt Kistigrisre bízlak, mert nekem konkrétan t-home-os iptv-vel annyi ideig volt kapcsolatom, amíg a szerelő meg nem próbálkozott a telepítéssel. :) Akkor közölte, hogy felejtsem el. :) Úgyhogy nem tudom, hogy pontosan milyen fajta dobozokat használnak. Nekem UPC-től van ilyen felvevődoboz, de az nagyon egyszerűen működik. Van a távirányítón egy felvevő gomb, piros karikával, mint a régi videókon, vagy más ilyen felvevő valamiken, azt megnyomom, és már veszi is. (Na jó, az erős túlzás, hogy nekem van ilyenem, mert nekem nincs tv-m, de családban van ilyen.) |
Tudod Ati ez nem jár ám mindenkinek:)
|
Quote:
:D:D:D Amúgy mókás, mert iptv-m simán van a upc-től, de netet nem tudtak ugyanoda működőt varázsolni... :) |
nekünk van 2 iptv-nk, és mellette 2 megás net.... De nagyon nem akarnak erre valami csinálni, hogy ne legyen ilyen korlátozás :/
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:34. |