![]() |
Anarchista játék
Hali
van két orim, mind2 rendes csopiban(szabályszerüen összekapcsolva), de szeretném kiprobálni az anarchista játékot is, egy harmadik orival. ezt hogy tudom megtenni? gondoltam arra, hogy regelek még egyszer, és azt nem kapcsolom össze az elözö kettövel, de akkor a másik kettő orimat nem dobja át az anarchba? :confused: |
ha át is dobja véletlenül, akkor is szólsz a hibáról a supporton és visszakerül, ha nem 5. szintes. nem kell összekötni elvileg. gyakorlatilag se sok értelme van
|
az egyik orim 4. a másik 5. szintes.
elvileg össze kell öket kapcsolni, csak azt nem tudom, hogy ha nem kapcsolom az elözöekhez, akkor csak az uj, vagy az elözö kettö is repül-e az anarchba...:eek: |
Quote:
Az összekapcsolásról alkotott véleményeddel meg Ati is egyetért?:D |
Regisztrációkor az új országodnak az anarchista csoportot válaszd.
Nem kell ezt túlbonyolítani. :) |
Ja, idézet a regisztráció súgójából:
CSAK AKKOR LEHET TÖBB ORSZÁGOD, HA AZOK A JÁTÉKON BELÜL ÖSSZE VANNAK KAPCSOLVA. HA TÖBB ORSZÁGOD VAN, DE NINCSENEK ÖSSZEKAPCSOLVA, AKKOR MEGSZEGED A SZABÁLYOKAT! Hogy van-e értelme, arról lehet vitatkozni, de attól még szabály. |
most ez tényleg nem értem. nem egyszerűbb rögtön oda regisztrálni? vagy nemtom, lemaradtam valamiről?
|
mióra lehet regeléskor csoportot választani?:confused: ez egy uj szabály? :S 2-3éve, amikor még hoditozni keztem, nem lehetett választani...:(
|
Quote:
tényleg nem látod?:) |
akkor előlről :
elnézést, ha nem voltam egyértelmű: Össze kell kötni minden normálos országodat, ha szabályosan vannak, ha nem akkor repülnek úgyis, de az anarchista országaidat nem kell hozzájuk kötni, és ha ezek miatt esetleg repülsz azt még vissza lehet csinálni, legalábbis példa volt erre. Ha az volt a kérdés hogy hogyan csinálj oda országot, akkor sajnálom hogy én nem feltételeztem hogy nem vetted észre regeléskor a játéktípus választó menüt.
normál/lassú/gyors/anarch Én kérek elnézést. |
Ha regelsz az anarhba akkor midegy hogy összekötöd-e mert nem muszály. De ha van 2normálos orid éps esetleg vipeled őket akkor érdemes min még 2 orit beláncolni a vip miatt:cool:
Mellesleg vissza szoktak rakni orikat? ez új... |
Edu pont azt a részt hagytad ki hogy az anarhista csopi kivétel...:D
Mellesleg az anarhos orikat ha nincs rajtuk vip le lehet szeni a láncról;) |
Quote:
|
Quote:
Súgó - FAQ - Újraindulással kapcsolatos kérdések... |
Quote:
(Már ha erre írtad...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként nem kell mutogatni ismeremem a passzust, és a példa amit felhoztam valódi.... |
Quote:
De mikor már a kiberplanetáris fotonszivattyú is csődöt mond, akkor ez még 100%, hogy működik :) |
na ezt most jol megmondtad:D ;)
|
anarchista orival lehet párbajozni?
|
"Párbajt bárki szervezhet, aki vip tag, és rendelkezik az indításhoz szükséges vip körökkel. (Főország és kapcsolt ország is szervezhet!)"
" Bármikor elkélpzelhető olyan párbaj is, amikor minden párbajozó 2-2 (vagy akár több) saját országgal vesz részt a párbajban, ezeket a szabályokat szervezőként Te magad hozod, hiszen a párbajban az vesz részt, akit elfogadsz, más nem. " sztem ja:D |
CSokival ne izéjjetek. engem az érdekelne, hogy hallottam olyat meglehet venni orikat anarchba.
erre várnék némi szűkszavu választ.,de értelmeset h. én is ércsem. tehát nem sugo/anar/ori/vásár/...stb, hanem konkrétumokra lennék kiváncsi. ha hüjét kérdeztem és nem törvényes, akko m,ég jobban érdekel. |
Igen Apa yot kérdezel és csk neked elmondom;)
Szal anarchba ugye el lehet ajándékozni orikat másoknak! Namost ha ezt te ugy teszed hogy ezért VIPet kérsz cserébe egy másik oridra akkor kvázi eladtad az orit:) |
jaja.. múltkor áttették 3 orimat az anarchba.. egyből jött vagy 3 zöld mindegyik orimhoz, "Ha nem tetszik az anarch, akkor Én szívesen gondozom az oridat!" mert egyesek ugye lesik naprakészen a szégyentáblát..
|
Quote:
Nem kell hozzá a szégyentáblát lesni, anarchban a fórumon tételesen kiíródik, hogy ki került át és mekkora ponton... |
bocs, ati, ez lehet tényleg nem oda kellett volna írnom, de beírom akkor ide:
meglepődve tapasztaltam, hogy van egy plusz orim, amire akkor jöttem rá, mikor kérték ezt az új azonosítót a hódon belül...ezzel nem is lenne gond, de nem bírok belépni hozzá 1x sikerült azonosítanom (még mikor regisztráltam) de amikor ez megtörtént másnap már nem tudtam belépni! akárhányszor próbáltam, bármelyik böngészővel... lekértem az adatokat az akkor megadott emilcímemre, de még így se megy a bejelentkezés...több hónapja állhat már az orim, igaz ahogy néztem anarchban van, neve és sorszáma:-=VíruS=- (#362248), most mit tegyek? ez a kis érdekesség akkor jött elő, amikor kiküldtétek a kódot, hogy azonosítsam az orit...pedig, mint mondtam jó ideje nemtok belépni és nem is erőltettem igazán a dolgot...hogy lehetne törölni azt az orit? |
Quote:
|
na jó, segítek, aki be tud lépni megkapja az ori!
adatok: =VíruS=- (#362248) Felhasznaloi neved: erdő Jelszavad: 1lovas Orszagod neve: -=VíruS=- a kód amit majd kér a játék: hjgbgcatsunsas7qduvs sok sikert! :D |
SIKERTELEN BELÉPÉS.
nalam :) |
nálam is Sikertelen
|
2x2 néha 5??
Csináltam egy anarchista orit unalmaban és az egyik legutóbbi támadásomnál érdekes dolgot tapasztaltam...:
Sereged megérkezett (-ezt nem közlöm-) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 6 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 2 fémlelőhely, 6 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 5 lovas és 0 elit. Várom a véleményeket.... |
Quote:
|
Quote:
Na jó ebből a szemszögből oké, csak így fura picit mert én általában összeszoktam adni a kapott területeimet, és a 6 helyett a 8 meglepett Szerintem így jobb lenne: elfoglaltál 6 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 2 fémlelőhely, 4 üres terület, és más semmi. vagy elfoglaltál 6 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 6 üres terület, amiből 2 fémlelőhely, és más semmi |
All times are GMT +1. The time now is 20:58. |