![]() |
Ati párbajsorozata
Érdekelne-e valakit egy 9(+1) fordulós párbajsorozat, abban a felállásban, hogy igen gyors párbajok, első forduló 1 órás, második forduló 2 órás, harmadik forduló 3 órás, negyedik forduló 4 órás, ötödik forduló 5 órás, majd ugyanez visszafele: hatodik forduló 4 órás, hetedik forduló 3 órás, nyolcadik forduló 2 órás, kilencedik forduló 1 órás. Holtverseny esetén tizedik forduló 1 órás.
Aki már próbálta az új párbajopciókat, az tudja, hogy igencsak intenzív párbajt lehet összehozni, amikor a párbaj alatt gyakorlatilag végig ott kell lenni. Hogy milyen sűrűn legyenek a fordukók, és mikor, az majd később, ha egyáltalán van érdeklődő... A szavazásban nyilván az "Érdekel" rész a lényeges, de betettem egy másikat is, hogy a szavazás eltűnjön azoknak, akiket nem érdekel, és láthassák egyből az eredményt. |
Quote:
|
Quote:
Mindenesetre ez legkorábban januárban indulna, az ünnepek alatt és január elején biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van bőven más dolga. |
Mija nyeremény? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én tuti ott lennék ez nem kérdés:)
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk engem nem érint, de szerintem így sokaknak tetszene, és megoldódna a névátírás körüli elégedetlenség is. Minden húsvétra befejeződne egy párbajsorozat, és a nyuszi meghozná az új neveket ;) |
Én is indulnék:)
Bár van egy érzésem,hogy nekem nem megfelelő lesz a párbajok időpontja. |
Quote:
Én mindenképpen harcba szállnék az új névért! De nekem csak 1 kell! :D |
Quote:
Majd párbaj idejére friss leszek:o |
Quote:
|
Quote:
|
Hány érdeklődő után rendezed meg a párbajsorozatot Ati?
Gondolom kell jópár de kíváncsi lennék ,hogy kb mennyi a minimum:) |
Quote:
Azon is gondolkoztam, hogy nemcsak játékbeli díjazás lehetne, hanem kézzelfogható díjak, például érme vagy kupa. De ehhez tényleg jópár ember kellene, 10 indulónál nem érdemes ezzel komolyan foglalkozni szerintem. |
ha emberi idöbe van akkor megyek:DD
|
Párbajnál a gázos az,hogy van mondjuk 20 induló,abból ~5-en 'párbajmenők',azaz ott vannak a szeren,a többieknek esélyük nincs ellenük. Persze nem a győzelem a részvétel,hanem a fontos,de akkor is. :p
OFF/ rendezhetnénk asztalitenisz,labdarúgó,darts...etc. versenyeket is,s ha Ati bonyolítaná,biztos sokkal többen jelentkeznének :) Ebben az esetben -ha szükséges- még nevezési díjat is fizetnék.:) /ON |
Én inkább úgy fogalmaznék,hogy Harcosok(Máté) győz és mi csak részt veszünk:):)
,de a lényeg,hogy jót szórakozzunk:) Off/A darts-ban benne vagyok viszont;) :D |
Quote:
lehet kezdők szerencséje lenne belőle :D |
Quote:
A hód rendes játékában is mindig van pár kegyetlen aki mindnekit lealáz. Az olimpián is így volt hiába volt mindenki profi azért lehetett tudni előre az esélyeket... Ezek újfajta párbajok azért a párbajmenőknek is rá kell érezni. Eddig össz 2gyorspárbaj volt az elsőn még sokat bénáztam , a másodikon szépen szerepeltem de ott is volt még hiba. Belökök most 1 párbajt szombatra aki akar az gyakorolhat:)(a mai párbaj is lehet gyakorlás bár nem gyors de párbaj) Az az 5párbajmenő sem úgy született szerintem,hogy na bumm király vagyok. Rengeteget játszottam rengeteget buktam az elején én is. Én nem aztmondom, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhat de szerintem könnyen javíthatóak az esélyek ennyi idő alatt is. Persze aki úgy indul,hogy még párbajt sem látott nemhogy gyorspárbajt hát igen neki lesz hátránya rendesen:) Asztaliteniszt,focit,dartsot is csak az tud jól aki sokat gyakorolta(jó meg ott is kell sok más dolog ,de az is fontos) |
Quote:
Törpe legyél Sokan probálgatják ezeken az új párbajokon az orkot de felesleges mert nincs elég fegyver:) A többinek az arányát meg ki kell tapasztalni. És még egy tipp: Ne Ati sorozata legyen az ahol elkezdek a párbajokat. Játsz elötte párat mindenképpen:) |
Quote:
|
Megpróbálok én is picit visszaszokni :) Szervezek néhányat, megtetszett ez a gyors párbaj így elméletben.
Mennyire van amugy igény mostanság a párbajokra? Meg tudod mondani, Ati, hogy ugy 2008ban hany parbaj volt? |
Quote:
|
Akkor sajna annyira nem nagy az erdeklodes idén a párbajokra.
Szerintem sok ember amugy fél belekezdeni, vagy nem is tudom...Mert az hogy 1-2 órán át nem tudna figyelni, azt nem hiszem. Utána keresek, hogy van e olyan topic, ami arrol szol, hogyan is kell parbajozni, aztan update-elem erre a gyorsparbajra. |
Quote:
Engem az tart vissza, hogy csak a főoriról mennek a vip-ek. A többi orin meg annyi vip van, hogy nem sajnálnám erre kiszórni. Mert hogy tutti nem nyernék az biztos. :D |
Quote:
|
Én löktem egy ocssóó párbajt aki 25vippet is fél felrakni hát az nem párbajozik ennyi:)
|
Quote:
Meglátjuk mennyi maradt még meg benned a múltból:D |
Quote:
|
Quote:
Szerintme jobb azt az 1-2pofont gyakorlás közben kapni és sokkal esélyesebben indulni amikor már nagy a nyeremény:) A viz ugyanolyan mély csak a célbaérő jobban örülhet:) |
Quote:
|
Érdekel, csak ne szombat délutánonként legyen, hanem inkább estére...
|
Az ideális az lenne, ha sok érdeklődő lenne, és több időpont közül lehetne válogatni, mindenki akkor játszik, amikor neki jó.
|
Quote:
|
Estére betettem mégegy gyorsat, hátha még pár ember kedvet kap. :)
|
Quote:
Mármint mennyire gyors? 3/2 ,mint a mai? 2/1? 1/1?:D |
Quote:
Januárra lemennek az év végi ünnepek, aztán megy egy nagyobb felmérés, hogy kit érdekelne. |
All times are GMT +1. The time now is 10:41. |