![]() |
Szótár-kezdőknek-profiknak és nekem:D
Sziasztok ide bármiylen hóditóval kapcsolatos röviditést irjatok be:)
prg fórumon irtak: jah sztem. még fontos multis - Több országot irányit szabálytalanul egy csoportban csak egy lehet és az összes 5. csoportban összesen egy lehet. Egyedül anarchistában megengedettt, hogy több ORszágod legyen. anarchos - Anarchista csoport beli. Én személy szerint nem ajánloma z Anarchistát, mert van pár ember több száz országgal akik Uralják a 4 anarcista csoportot. És vagy jobban vagy velük akkor békésen építkezzel. VAgy nem vagy jobban velük és akkor....:) csopi - csoport hulla- élőhalott, de hozzá fözném, hogy Anarchista fórumon mást jelent ott a legtöbb sok száz országgal rendelkező hóditó drogos játékos nak a nickje. Egyértelmüek sztem.: kati vari toli ijj paci, ló lovacska.. készüli tápos teki író admin Ati = Horland = adminisztrátor Nem eggyértelmüek kv. - kör váltás ami akövetkező lehet Gyors csoport fél óra Normál, Aréna, Anarchista egy óra Lassú 3 óra párbaj kb 3perc Hv. 5-6 perc Huha most megakadtam hadi üzi -had üzenet kimészárolni:) lepusztitani kitisztitani legyakni kis számos országok - Régóta játszó országok akik több személyiséggel rendelkeznek fegyi - fegyver Ennyi elég is mostanra:) jah plusz a csoportok gyüjteménye: Gyors 5/U-4/N-3/I lassú 5/Q-4/J-3/E norrmál 5/V,W,X-4/L-3/G 5/R,S,T-4/K-3/G -2/B-1/A anarchista 5/Y-4/M-3/H-2/D |
kimenni hekire= felfedezni vagy földetszerezni nagy léptekben
mészi=mészárlás TK=térkapu most ennyi, de ha ban még, akkor írok ;) |
biztos jo lesz a lista, de hogy őszinte legyek, találkoztam olyannal aki megkérdezte mi aza teki. arra gondoltam csinálhatnád szó szedet jellegűbe.
sok sikert Apa |
k = kilo = ezer
7k = 7000 nem összetévesztendő a magyar szlenggel, ahol 100-at jelent, mert hatalmas meglepi lesz a vége. :) |
ez királyka...lol
mennyi varija van? 7k. oké nekem 1200, akko rámegyek...... lol....lol... |
úgy valahogy :D
ja meg ha itt tartunk LoL: hangos nevetés :D meg ha *ilyenek között van a szöveg* akkor az azt jelenti, hogy cselekvés vagy gondolat :) |
éplist = tolvajokkal felmérhető épület lista
szövilist = tolvajokkal felmérhető az ellenfél szövijének listája mf = magányos farkas befedni = varikkal a tolvajok felfedése hv = hétvégi játék (10 perces körváltás) vip hv = vipeseknek tartott hétvégi játék (5 perces váltás; helytarto van) jksz = játékon kívüli szövetség |
Nah
Köszi az edigi segitséget majd időnként összegyüjtöm meg ilyenek és akkro azt lehet majd fejleszteni:)
szvsz egyenlő Szerény véleményem szerint:) ilyen nekem nincs:) Meglesz a szószedetes mindenes majd elöszőr a szavakat gyüjtjük össze. akkor és aztán magyarázunk |
Half a csaló
Végre eccer igazat szólsz Halfi :D :D
|
Quote:
|
Tori.
egy kis meretu motorkerekpar de a hoditoban Tornyot jelent. De altalaban le kell zuzni vagy rengetni hogy ne legyen akkora vedelme az ellenseges orinak. A vegrehajtashoz nagyon jo sablonjaim vannak. :PPP Brusz. Igaz Half? |
Quote:
ezt példának irtam a félre értésre........de félreértetted:D |
Hi!
ez tényleg lehet jó, ha nem csak egymással fogunk foglalkozni, és segítünk valami tapasztalatot átadni a másoknak *igaz nekem kevés van* de majd keresem ide is;) és szerzek tőletek:))) |
- XY, ment zöld.
- Mi az a zöld? - zöld=üzenet :D |
Quote:
de ma már itt tartunk: milla/milka/M/m= millió mrd: milliárd (igen, a 'nagyobbak' már ilyenekben gondolkodnak :D :D ) |
lol--laugh out loudly
stfu--shut the f..k up fu--f..k U gg--good game gr(at)(ula)--egyértelmű :D.. sok cs -s..ezeket más nem használja??csak én vagyok ien nyomorék?:eek: (cs--counter-strike:cool: )lepidus..i <3 U, CaRmeN:p |
Quote:
most megint kezedek eltévedni Brúsz Li az kinek is a röviditése??:) segits kezdő vagyok:DD |
Régen találkoztam vele, de hátha van, aki még használja:
BoK vagy BoC = Ball of Crystal = Kristálygömb Nem tévesztendő össze a nagy o-val írt BOK-kal, ami azt jelenti: "Biztonsági okokból kiléptetve". |
Quote:
|
Nalunk a szovibe van ilyen is:
mészáj, mivel en ekezet nelkul irok, ezer meszaj... :) |
Quote:
|
Non Agretion pack vagy rosszul irtm tuti
aza NaP remélem ezt én használtam elöszőr:D már első nap regeltem(116) és rögtön kiirtam azthiszem a dipibe egy NaP hirdetést:D Még várom a röviditéseket.:) Ha a fórumon túlélema következő hetet akkor összegyüjtöm.:D |
Quote:
milyen játékot jáccol, amibe nincs ékezet?:P:confused: |
:p
Quote:
:cool: |
He!
Én tudok egy rövidítsét amit csak az 5/X-esek ismernek (vagy akik még vissza néznek az X-es fórumra)
DD=Dragons_Destiny!:D LoL Ha nem tudod ki az kérdezd meg tőle Dragons_Destiny (#319828) :cool: |
Quote:
|
Az Non-aggression pact akkor már ha az angol nyelv szépségeit lovagoljuk!:p
|
letekiz voltmár?
na mind1 azéé még1x letekiz= ellopja a tekercseket |
Quote:
|
tornyos ijj
-ijászok akiknek jut örtoronyba hely és igy több a védöpontja /+6, elf +8 / |
"olvass sugot"
sugo idevágo részét lécci elolvasni... |
6 k beton??vótmá? 6k tornyos íjász..ha volt sorry..de nem volt lelkierőm végigolvasni..:o
|
|
enyveskezű = tolvaj :)
|
Nah összeszedtem amit eddig írtattok.
Ebben sok hiba van még. mind fogalmi mind helyesírási hiba. ha találtok írjátok le. továbbá nem is teljes ha kitudjátok egésziteni akkor azt is írjátok le. BÁemilyne ötletet örömmel fogadok és javitást is. Továbbá nincs a gépemen magyar helyesírás javitó szal ne fikázátok le:D Hód-szótár: Szószedett(röviditések): admin. - Adminisztrátor. Horland és Goldhawk. anarchos - Anarchista csoport beli. Ott sok országa van és nincs esélyed ellene. Hacsak enm regelsz prá száz országot. ártó - ártó varázslat befedni - varikkal a tolvajok felfedése csopi - csoport éplist - tolvajokkal felmérhető épület lista fegyi - fegyver heki - hektár hulla - élőhalott (egy sok oris Anarchosnak is ez a nickje, nem keverendő) hv - hétvégi játék (10 perces körváltás) ijj - íjász jksz - játékon kívüli szövetség k- kilo = ezer 7k = 7000 kati - katona kat. morál - Katonáidnak a morálja ami a varázsloid és tolvajaid erejére is ahtással van. készüli - készültség kv. - kör váltás ami a következő lehet: Gyors csoport fél óra Normál, Aréna, Anarchista egy óra Lassú 3 óra párbaj kb 3perc Hv. 5-6 perc mészi - mészárlás mf - magányos farkas milla/milka/M/m - millió modi. - moderátor multis - Több országot irányit szabálytalanul. Egy csoportban csak egy lehet. És az összes 5. csoportban összesen egy lehet. Egyedül anarchistában megengedettt, hogy több Országod legyen. mrd - milliárd személyiség - Tuvalu szf - szövi fórum szövilist - tolvajokkal felmérhető az ellenfél szövijének listája toli - tolvaj TK - térkapu vari - varázsló vip hv - vipeseknek tartott hétvégi játék (5 perces váltás; helytarto van) paci, ló lovacska.. - Lovas Tori. - egy kis meretu motorkerekpar de a hoditoban Tornyot jelent. De altalaban le kell zuzni vagy rengetni hogy ne legyen akkora vedelme az ellenseges orinak. zöld - üzenet Kifejezések: kimenni hekire - felfedezni vagy földetszerezni nagy léptekben kimészárolni - Sokszor bemenni mészárolni egy országhoz Kitekiz - eléri, hogy megtud szerezni egy ország tekijeit. tápos - erős. Sok tartalékra utalhat teki író - olyan ország amit tkei halmozásra csináltak. Sok könyvtára van. tornyos ijj - ijászok akiknek jut örtoronyba hely és igy több a védöpontja /+6, elf +8 / Szabályos játék védelme - azért lettek anarchistába rakva ezek az orik, mert több kisebb szabálytalanságot köbetek el azaz hibásnak találtattak csalás védkében. Egyéb-kifejezések-röviditések: ** - ha *ilyenek között van a szöveg* akkor az azt jelenti, hogy cselekvés vagy gondolat LoL - hangos nevetés szvsz - Szerény véleményem szerint Angol-dolgok: BoK - BoC-Ball of Crystal -kristálygömb BOK - "Biztonsági okokból kiléptetve" moron - gyerekes, ilyenek NaP - Non-aggression pact csoportok: Gyors 5/U-4/N-3/I lassú 5/Q-4/J-3/E norrmál 5/V,W,X-4/L-3/G 5/R,S,T-4/K-3/G -2/B-1/A anarchista 5/Y-4/M-3/H-2/D |
Most vagy ennyire jó vagy ennyire rossz a szótár??:D, hogy senki nem talál benne hibát/nem is keress.
Vagy ennyire fölösleges??:( |
betoníjász/betonelf - olyan íjász, ami toronyban van/olyan elf, akit lehetetlenség átütni.
tanyafree - olyan ország, akinek jóval kevesebb tanyája van (esetleg 0), mint ami a normális működéshez kellene. (Ezáltal jóval több épülete lehet másból (pl barack, templom, kocsma). Hátránya, hogy kell neki több raktár, és azokat pár körönként tele kell töltenie) élezés - egy ország kiélezésén azt értjük, hogy minden olyan épületet, amit meg lehet oldani pénzzel is, azt lebontjuk, és haszon épületeket (barack, templom, kocsma) húzunk helyette. Ilyen épületek pl bányák, kovács, könyvtár, piac, kórház, stb. |
ha már a zöldet írtad, akkor a piros, sárga, fehér-et is említsd meg!
|
"befedni - varikkal a tolvajok felfedése" hát én már 6 éve játszom, de soha nem hallottam ilyent :D
|
Esetleg még:
Lopi - tolvaj Szem - sok sok varissal megálodd ország :D De majd még gondolkozom :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:20. |