![]() |
Böngészők
Néhány böngészőnek van már saját topic-ja, én ilyet még nem találtam. Szóval a kérdés: ki mit használ és miért? Azért teszem fel a kérdést, mert eddig csak Firefoxot használtam, és sokan ajánlották már Operát. Kinek mi a tapasztalata?
|
Nem tudok szavazni, mert nem csak egy böngészőt használok, és nem lehet többet bejelölni. :(
|
Én csak firefoxot használok és megvagyok vele elégedve:)
http://img261.imageshack.us/img261/2...efox8ybyj3.gif |
Mindenre Mozillát, csak a hódhoz kell IE-is!
|
nem tudom módosítani :( lehet egyáltalán?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem alap a Firefox, de pl a gladiatus-hoz csakis IE (Firefoxban van egy pár hiba az oldalon). Régen használtam Operát, de túl lassú volt, olyan mint egy telezsúfolt Firefox, amiben tényleg minden benne van, olyan is, amit soha az életben nem használsz.
|
Quote:
|
Quote:
Miért nem Opera és Safari? Vagy Google Chrome és IE? Vagy Firefox és Netscape? :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én ugyan bejelöltem a firefoxot, de 6 böngészőt használok webes programozás miatt (kipróbálni, hogy melyikben milyen...)
|
Quote:
|
Quote:
Mozilla Firefox Google Chrome Internet Explorer Opera Netscape Safari Avant És mondjuk még fent vannak ezek, de ezek kakik és nem használom őket, de miért ne legyenek fent?? :) FleshPeak Silm Browse 3D Flock Az utolsó hármat senkinek sem ajánlom, mert tényleg elég gyatrák :D |
Quote:
|
Quote:
még tedd fel a Maxthon Browser-t és a NeoPlanet-et (a neoplanet különösen jó, aranyos női robothang tájékoztat néha, hogy mi az ábra... XD)... :D És akor teljes lesz a kép. :D |
Quote:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=484 Kb 2p-ig tartott :) |
Quote:
azért lenne szükségem rá, h ne a 12 IE-t tolja össze egy ablakba, hanem az FF-t. :) |
Quote:
|
Google Chrome-mal egyébként kinek mi y tapasztalata? Én azt vettem észre, hogy Hódítózásra nem igazán alkalmas, mert a villogókat, és ezzel együtt az ablak címsorát nem frissíti.
|
Quote:
Firefox sokkal jobb, főleg egy jó témával :) |
Sziasztok!
Valaki tapasztalta-e már, hogy a gyári nokia böngészőben a kezdőlapot nem tudta megváltoztatni? |
Quote:
|
Quote:
Lehet gond, hogy korábbi firmware van fenn? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tényleg annyi a telefonnak, ha frissítés közben elszáll a cucc durván (pl áramszünet, stb.) haveromnak ment már így kukába a telefonja, igaz, az nem Nokia volt, hanem Sony-Ericsson vagy mi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:14. |