Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Aréna - Országok automatikus kiesése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3282)

Ati 12-04-2008 11:51

Aréna - Országok automatikus kiesése

Egy újabb javaslat, amit áthozok a másik témából: ha valaki 5-10 napig (mennyi?) nem lép be az Arénába, akkor az országa automatikusan kerüljön ki onnan, ne legyen a játék végéig szabad préda mindenki másnak.

Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. Aki soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm.

csabi 12-04-2008 14:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198701)
Egy újabb javaslat, amit áthozok a másik témából: ha valaki 5-10 napig (mennyi?) nem lép be az Arénába, akkor az országa automatikusan kerüljön ki onnan, ne legyen a játék végéig szabad préda mindenki másnak.

Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. Aki soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm.

igen, egy hét szerintem pont jó lenne. :D

Ati 12-04-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198715)
igen, egy hét szerintem pont jó lenne. :D

Azért, mert ....... ?

Betelgeuse 12-04-2008 15:15

5 napot javasolom. Az aréna egy 2 hónapos játék aki jelentkezett tudnia kellett mit vállalt, viszont van egy problémám ezzel. Félek, hogy sokan akiknek nincs sikerélményük így "menekülnének" el az arénából és még kevesebben fogják befejezni mint eddig. Legyen valami szankciója is a kiszállásnak mondjuk a vip ketyegjen végig és a következőre ne jelentkezhessenek...

Ati 12-04-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198722)
a következőre ne jelentkezhessenek...

Így az lesz, hogy egy hét szabi miatt (amit esetleg az ország ki is bírt volna) kiesik a következő arénából is. Nem biztos, hogy ez szerencsés.

vityu 12-04-2008 15:25

Az arénában véleményem szerint most azzal van a baj, hogy kevesen játszanak, és a kevés ország miatt nagy a körtávolság. És emiatt nagyon fájó pont lenne nekem, ha egy ország kiesik, és a legközelebbi ország két körről pl 3ra ugrik, majd még egy kieséskor 4-5-re...Szerintem nagyon megtöri az arénát ez a marhanagy távolság.
Persze ha az országok közelebb fognak kerülni egymáshoz, akkor már megint máshogy látom majd a dolgokat!

"Így az lesz, hogy egy hét szabi miatt (amit esetleg az ország ki is bírt volna) kiesik a következő arénából is. Nem biztos, hogy ez szerencsés."

Ne jelentkezhessen a következő arénába. De akkor inkább úgy, hogy 5nap után védelem alá kerül ismét, és 14nap múlva törlődik.

Betelgeuse 12-04-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198724)
Így az lesz, hogy egy hét szabi miatt (amit esetleg az ország ki is bírt volna) kiesik a következő arénából is. Nem biztos, hogy ez szerencsés.

Valami szankció akkor is kellene... Nem hiszem, hogy ha valaki jelentkezik nem tudja megoldani, hogy 5 naponta benézzen 1x legalább. Ugyanaz lesz a játék mint a hétvégiben, hogy az otthagyott országokat üti mindenki földre.

Ati 12-04-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 198727)
De akkor inkább úgy, hogy 5nap után védelem alá kerül ismét

Jétszik, játszik, üt egy csomót, első helyen van, elhúz mindenkitől, majd egy jó időzítéssel hirtelen védett lesz a játék végén. Ez nem jó.

Vagy kiesik, vagy nem. Menet közben védett nem lesz semmiképp.

csabi 12-04-2008 15:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198716)
Azért, mert ....... ?

mert a legtöbb arénást bántja ez a pontérték: 5.672
mekkora ori ez a játék kicsit több mint felénél?

Ati 12-04-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198737)
mert a legtöbb arénást bántja ez a pontérték: 5.672
mekkora ori ez a játék kicsit több mint felénél?

Az, hogy kiesnek országok, nem garantálja, hogy a bentlevőket nem lehet leütni ilyen értékekre.

csabi 12-04-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198740)
Az, hogy kiesnek országok, nem garantálja, hogy a bentlevőket nem lehet leütni ilyen értékekre.

tisztában vagyok vele, de ez valós érték volt és nem azért került ennyire le mert nem tud játszani, hanem mert nem játszik.

vityu 12-04-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198740)

háááát, persze nincs rá garancia, de akkor sem jellemző, hogy a 200hektárból valakitől, aki játszik el lehessen hozni csak úgy 70-80hektárt...
Épp írtad, hogy profibbak a játékosok...tehát ez sem csak fekete és fehér...lesz így is utolsó helyezett, de az nem az lesz, aki ajándékba adja a földjét...

Elfi 12-04-2008 19:01

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198722)
5 napot javasolom. Az aréna egy 2 hónapos játék aki jelentkezett tudnia kellett mit vállalt. .
Legyen valami szankciója is a kiszállásnak mondjuk a vip ketyegjen végig és a következőre ne jelentkezhessenek...

Szerintem az 5 nap kevés. Már lassan egy éve játszom folyamatosan Arénát, de mindegyik játékban volt olyan, hogy el kellett utaznom olyan helyre, ahol nem volt internet elérhetőségem, (nyaralás, családi hosszú hétvégék, stb.) lehet meg tudtam volna oldani, ha nagyon akarom, de nem akartam ezzel tölteni az időt. Ettől még szeretnék játszani a fennmaradó időszakban, tehát én a 7, de leginkább a 10 napra szavazok.

Szankció pedig ne legyen, mert az csak rontana az Aréna népszerűségén szerintem.

Betelgeuse 12-04-2008 19:23

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 198760)
Szerintem az 5 nap kevés. Már lassan egy éve játszom folyamatosan Arénát, de mindegyik játékban volt olyan, hogy el kellett utaznom olyan helyre, ahol nem volt internet elérhetőségem, (nyaralás, családi hosszú hétvégék, stb.) lehet meg tudtam volna oldani, ha nagyon akarom, de nem akartam ezzel tölteni az időt. Ettől még szeretnék játszani a fennmaradó időszakban, tehát én a 7, de leginkább a 10 napra szavazok.

Szankció pedig ne legyen, mert az csak rontana az Aréna népszerűségén szerintem.

Szerintem ha valaki tudja, hogy nyaralni megy ne játszon abban az arénában vagy utána jelentkezzen, 5 napba meg egy nagyon hosszú hétvége belefér:)
Az a cél, hogy ne legyenek ingyenföldek, már 5 nap alatt is meg lehet úgy borítani egy országot, hogy azzá váljon. Szankció meg azért kellene mert akit levertek, vagy rájön, hogy nincs esélye simán kiszállhat és félő, hogy 5 ország fejezi be az arénát.

Elfi 12-04-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198763)
Szerintem ha valaki tudja, hogy nyaralni megy ne játszon abban az arénában vagy utána jelentkezzen, 5 napba meg egy nagyon hosszú hétvége belefér:)
Az a cél, hogy ne legyenek ingyenföldek, már 5 nap alatt is meg lehet úgy borítani egy országot, hogy azzá váljon. Szankció meg azért kellene mert akit levertek, vagy rájön, hogy nincs esélye simán kiszállhat és félő, hogy 5 ország fejezi be az arénát.

Én nem így látom, mert az a célunk, hogy újra sokan játszanak az Arénában, és nem az, hogy mindenféle szankciókkal elvegyük az emberek kedvét a játéktól. .

Rendben, ha nyaralni megyek nem fogok játszani, meg akkor sem amikor október 23, vagy március 15 csütörtökre esik ezért már szerdán hazautazom és csak hétfőn kerülök netközelbe, mert vagy éppen letelik az 5 nap, vagy éppen nem és persze Karácsonykor sem, meg Húsvétkor, vagyis talán évente játszom 1 arénát, ha nem megyek el éppen síelni, amire kicsi az esély, mert nem voltam még, de lehet, hogy éppen ezért nagy, mert ki szeretném próbálni. .:D

A 7 napra szavazok.

Betelgeuse 12-04-2008 22:39

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 198766)
Én nem így látom, mert az a célunk, hogy újra sokan játszanak az Arénában, és nem az, hogy mindenféle szankciókkal elvegyük az emberek kedvét a játéktól. .

Rendben, ha nyaralni megyek nem fogok játszani, meg akkor sem amikor október 23, vagy március 15 csütörtökre esik ezért már szerdán hazautazom és csak hétfőn kerülök netközelbe, mert vagy éppen letelik az 5 nap, vagy éppen nem és persze Karácsonykor sem, meg Húsvétkor, vagyis talán évente játszom 1 arénát, ha nem megyek el éppen síelni, amire kicsi az esély, mert nem voltam még, de lehet, hogy éppen ezért nagy, mert ki szeretném próbálni. .:D

A 7 napra szavazok.

Te valamit félreértettél, szankciót az kapna a javaslatom szerint aki jelentkezik majd nem játszik és kiesik 5-7-x nap után ami a döntés lesz. A cél szerintem nem az, hogy minél többen jelentkezzenek és ne játszanak csak a földet vigyék tőlük, inkább az, hogy minél több aktív játékos legyen. Aki egy 8 hetes játékba 1 hétig egyáltalán nem lép be az nem aktív csak ingyenföld. A szerdától-hétfőig tartó nagyonhosszú hétvége meg belefér mert körökben számolódik így az 5 nap az 120 kör:)

Elfi 12-05-2008 06:34

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198774)
Aki egy 8 hetes játékba 1 hétig egyáltalán nem lép be az nem aktív csak ingyenföld. A szerdától-hétfőig tartó nagyonhosszú hétvége meg belefér mert körökben számolódik így az 5 nap az 120 kör:)

Hát nyáron sikerült elmennem nyaralni, az Arénában az első helyen álltam, 9 napig nem voltam, mikor beléptem talán a 8. helyen lehettem, és a végén a 2. lettem. Mégiscsak aktív lehettem ha ez sikerült, vagy a többiek voltak még nálam is inaktívabbak. .:D

Értem, hogy a szankció csak annak jár, aki elkezdi a játékot aztán abbahagyja, vagy pl. 5 napig nem lép be, nos én nem fogom kockáztatni azt, hogy szankcionáljanak az 5 napért, inkább nem játszom, erre próbáltam utalni, akkor mikor azt írtam, hogy elvenné az emberek kedvét a játéktól. .

Te nagyon amatőrnek nézel, pedig mindenki tudja, hogy profi vagyok. .:D
Nos, ha szerdán pl. 14:00-kor hazautazom és hétfőn 14:00 után érkezem vissza az hány kör is?:D Mert az már több, mint 120. .;)

Betelgeuse 12-05-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 198784)
Hát nyáron sikerült elmennem nyaralni, az Arénában az első helyen álltam, 9 napig nem voltam, mikor beléptem talán a 8. helyen lehettem, és a végén a 2. lettem. Mégiscsak aktív lehettem ha ez sikerült, vagy a többiek voltak még nálam is inaktívabbak. .:D

Értem, hogy a szankció csak annak jár, aki elkezdi a játékot aztán abbahagyja, vagy pl. 5 napig nem lép be, nos én nem fogom kockáztatni azt, hogy szankcionáljanak az 5 napért, inkább nem játszom, erre próbáltam utalni, akkor mikor azt írtam, hogy elvenné az emberek kedvét a játéktól. .

Te nagyon amatőrnek nézel, pedig mindenki tudja, hogy profi vagyok. .:D
Nos, ha szerdán pl. 14:00-kor hazautazom és hétfőn 14:00 után érkezem vissza az hány kör is?:D Mert az már több, mint 120. .;)

Ha 9 napra elutazol nyaralni a Te javaslatod szerint is kiesel. Lehet, hogy akkor nem ütöttek le de ha a körtávolságok is össze lesznek húzva és egy pörgősebb ütögetős játék lesz az aréna le fogják azt aki ennyi ideig rá se néz az országára. Ha a játék aktívvá tétele a cél akkor ne azt támogassuk, hogy 1 hétig be se kell lépni szerintem.

Elfi 12-05-2008 10:10

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198788)
Ha 9 napra elutazol nyaralni a Te javaslatod szerint is kiesel. Lehet, hogy akkor nem ütöttek le de ha a körtávolságok is össze lesznek húzva és egy pörgősebb ütögetős játék lesz az aréna le fogják azt aki ennyi ideig rá se néz az országára. Ha a játék aktívvá tétele a cél akkor ne azt támogassuk, hogy 1 hétig be se kell lépni szerintem.

Értelek, de én nem csak a nyaralást említettem, az 5 nappal lehet, hogy rendszeresen kiesnék, nem csak nyaraláskor, de pl. Karácsonykor, Húsvétkor, Nemzeti Ünnepekkor, ami azt jelenti, hogy egész évben nem tudnék játszani. Persze nem lehet és nem is kell mindenkire tekintettel lenni, csak leírtam, hogy ezeket is végig kellene gondolni. .

Még egy példa, lehet túl egyszerű és nem is lehet így összehasonlítani, de. .

Arénában 5 nap távollét az 120 óra (8,3%) az 1440-ből.
Hétvégiben a 8,3% 4,7 órának felel meg az 56-ból.

A Hétvégi játék annak aki nyerni akar, nem az alvásról szól, de mennyien fejeznék be a Hétvégiket, ha 4,7 óra után kikerülnének?

És mennyien játszanának olyan feltételle, hogy tudják ha véletlenül elalszanak 5 órára, vagy el kell menniük, nemcsak hogy kiesnek, de még szankcionálják is.

Végezetül, a véleményem, hogy lehet 5 nap is a bentmaradási határ az Arénában, de semmiképpen se legyen szankció, ha valaki kikerül.

Betelgeuse 12-05-2008 10:30

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 198790)
Még egy példa, lehet túl egyszerű és nem is lehet így összehasonlítani, de. .

Arénában 5 nap távollét az 120 óra (8,3%) az 1440-ből.
Hétvégiben a 8,3% 4,7 órának felel meg az 56-ból.
.

Nem lehet összehasonlítani a kettőt... Egy elalvás és 5 nap között elég nagy a különbség:)
Egyezzünk meg 6 napban:D
De az se érdekel ha nem esnek ki soha csak legyen játszható az aréna:)

Dus 12-05-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198792)
Nem lehet összehasonlítani a kettőt... Egy elalvás és 5 nap között elég nagy a különbség:)
Egyezzünk meg 6 napban:D
De az se érdekel ha nem esnek ki soha csak legyen játszható az aréna:)

Ugye az a gond, hogy amíg nem lép be valaki, ingyenfölddé válhat...Legyen az, hogyha nem lépett be több mint 72 köre (3 nap), akkor a tőle hozott föld legyen a fele az eredetinek, de csak 9x24 kör inaktív játék után essen ki az Arénából és legyen elvéve a következő aréna lehetősége...
Ez a 3 napnál több ideje be nem lépett ország védelme ne legyen az utolsó 12 napban (hogy miért pont ez?? 3+9=12, bár ennek nincs értelme :D ), és akár helyezéstől függően súlyozva lehetne...

Vélemények?? :)

Ati 12-05-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 198798)
Ugye az a gond, hogy amíg nem lép be valaki, ingyenfölddé válhat...Legyen az, hogyha nem lépett be több mint 72 köre (3 nap), akkor a tőle hozott föld legyen a fele az eredetinek, de csak 9x24 kör inaktív játék után essen ki az Arénából és legyen elvéve a következő aréna lehetősége...
Ez a 3 napnál több ideje be nem lépett ország védelme ne legyen az utolsó 12 napban (hogy miért pont ez?? 3+9=12, bár ennek nincs értelme :D ), és akár helyezéstől függően súlyozva lehetne...

Felejtős .

Elfi 12-05-2008 14:11

Quote:

Szerintem azért nem jó, mert aki kitámad az honnan tudja, hogy beléptek-e hozzá 3 napja vagy nem, ez így nem jó, és megint ott van a szankció a végén, ha kikerül a játékból. .

csabi 12-05-2008 15:47

szerintem sem jó 5let a szankcionálás, v mi.. :o

5 nap azért tényleg kevés, de a 10 meg soknak tűnhet.. de ne feledjük, h most egyáltalán nem esik ki, csak ha lejár a vip. a 10nap ehhezképest jó, és csak ha jól olvasom 7 nap volt a maximum. érthetően fogalmaztam? :o

Dus 12-05-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198804)
szerintem sem jó 5let a szankcionálás, v mi.. :o

5 nap azért tényleg kevés, de a 10 meg soknak tűnhet.. de ne feledjük, h most egyáltalán nem esik ki, csak ha lejár a vip. a 10nap ehhezképest jó, és csak ha jól olvasom 7 nap volt a maximum. érthetően fogalmaztam? :o

Én mondjuk 9 napot mondtam, mert szerintem az 5 nagyon kevés, és a 7 sem elég, de a 10 sok, tehát 8 vagy 9 napot mondanék, de ha már 9 akkor kéne valami kis bünti még mellé (mégegy ötlet: annyi napig legyen 15%-kal kisebb a támadóereje az orinak, ahány napot nem játszott [miután újra belépett]...azaz, nem játszok 5 napig, akkor ha belépek, 5 napig 15%-kal kisebb a támadóerőm...És mondjuk ez csak 72 kör után indulna el, azaz ha 71 körig nem játszol, bünti nélkül jöhetsz vissza...)

csabi 12-05-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 198807)
Én mondjuk 9 napot mondtam, mert szerintem az 5 nagyon kevés, és a 7 sem elég, de a 10 sok, tehát 8 vagy 9 napot mondanék, de ha már 9 akkor kéne valami kis bünti még mellé (mégegy ötlet: annyi napig legyen 15%-kal kisebb a támadóereje az orinak, ahány napot nem játszott [miután újra belépett]...azaz, nem játszok 5 napig, akkor ha belépek, 5 napig 15%-kal kisebb a támadóerőm...És mondjuk ez csak 72 kör után indulna el, azaz ha 71 körig nem játszol, bünti nélkül jöhetsz vissza...)

én a büntit feleslegesnek érzem.. mindenféle formában.. a kiesést azért hoztuk fel, h ne legyen ingyenföld senki, semmien okból, ha abbahagyná az arénát.

ha mondjuk Te nem lépsz be csak az elején, mennyire érdekelne a 15%-os bünti, mikor már nem is játszol? :)

vityu 12-05-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198701)

Quote:

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 195139)
Némáá...nem vagyok utolsó :)

És ezt belépés nélkül :D :cool:

Nem hiszem, hogy téged mindez nagyban érintene. Csak azért, mert egyszer bejöttél Arénázni, és kb 2nap után otthagytad az országod, még nem lettél Arénás.
Nem bántani akarlak, de aki nem játszott még ott, az nem tudja, hogy milyen a helyzet most ott, és értelmes javaslatokat sem nagyon fog szülni. Ok, hogy segíteni szeretnél, de akkor legalább azt az 1 arénát végigjátszottad volna, és most lehet, hogy tudnál érdemben hozzászólni.
Tényleg bocsi, nem bántásként írtam!

Reni 12-06-2008 17:22

Az legtöbb földet foglaló három ország helyezettől függetlenül kapjon ajándék vipköröket tetszés szerinti országára :)
Egy ilyen talán növelné a játékosok számát :)

vityu 12-06-2008 19:09

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 198867)
Az legtöbb földet foglaló három ország helyezettől függetlenül kapjon ajándék vipköröket tetszés szerinti országára :)

És ezt szövetségen belül hogy osztanád el? A szövetség minden tagja megkapná jóváírva az egész ütést? Vagy csak a negyedét?
Így felejtős. Az sem csak mf játék.

Reni 12-06-2008 19:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 198872)
És ezt szövetségen belül hogy osztanád el? A szövetség minden tagja megkapná jóváírva az egész ütést? Vagy csak a negyedét?
Így felejtős. Az sem csak mf játék.

Ahány százalékra volt állítva részesedés.

vityu 12-06-2008 19:50

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 198873)
Ahány százalékra volt állítva részesedés.

Akkor pedig csinálok egy országot 0 toronnyal, meg o védő egységgel, csak lovakkal, vagy legyen ló/elitbe, mert nem zavar, ha leütnek, csak folyamatosan üssek földre. Hagyok pár bányát, még úgyis fog menni, és folyamatosan építkezek, meg ütök. VIP-ért nem megéri?

Reni 12-06-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 198874)
Akkor pedig csinálok egy országot 0 toronnyal, meg o védő egységgel, csak lovakkal, vagy legyen ló/elitbe, mert nem zavar, ha leütnek, csak folyamatosan üssek földre. Hagyok pár bányát, még úgyis fog menni, és folyamatosan építkezek, meg ütök. VIP-ért nem megéri?

Csak amikor kimész a pacikkal, téged is leütnek akár 8 sereggel is, mivel védelmed nulla. Egyből több hekit foglalt aki hozzád ment sok sereggel mint amennyit te foglaltál egy olyan országtól amiben védelem is volt. Evvel a taktikával esély sincs a legtöbb hekit ütni.

vityu 12-06-2008 21:14

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 198877)
Csak amikor kimész a pacikkal, téged is leütnek akár 8 sereggel is, mivel védelmed nulla. Egyből több hekit foglalt aki hozzád ment sok sereggel mint amennyit te foglaltál egy olyan országtól amiben védelem is volt. Evvel a taktikával esély sincs a legtöbb hekit ütni.

Sejtettem, hogy ezzel reagálsz, de az elején kikötötted, hogy helyezéstől függetlenül. Elvileg ez azt jelenti akkor, hogy ha 100hektáron fejezem be, de ütöttem 300hektárt összesen másokon, akkor igencsak én ütöttem a legtöbb földet, és még csak fedezni sem fedeztem. Ez szerintem egyáltalán nem mond ellent a felvetésednek.

Betelgeuse 12-06-2008 22:47

Ha a témához nincs hozzászólnivalótok javaslom az általános aréna topikot ennek a vitának a folytatására:)

Ati 12-07-2008 14:39

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 198867)

Csalást elősegítő funkciók bekerülése a játékba kizárt.

Ati 12-07-2008 14:40

És most akkor térjünk vissza az eredeti témához. :) Köszönöm. :)

Kutyuleee 12-07-2008 15:23

Régen nem arénáztam tudom, és akkor is csak 2-3alkalommal, sajnos nem tudok általában 2hónapig végig játszani, ezért sem játszottam legalább 1 éve ott. De egyetértek azzal,hogy nem kéne szankcionálni, a kiesés tökéletesen elég sztem. aki azért hagyja ott az országát, mert nem tetszik neki az aréna,az nem vszinü, hogy minden 2hónapban ezt eljátsza:) aki meg amúgy stabil arénás, ne legyen már kizárva a következőből, csak azért mert esetleg önhibáján kivül nem tud x ideig belépni. nem hiszem el,hogy mindenki tudja előre 2hónapra a programját, és hogy ezt semmi nem borithatja fel. nem kell azért tragédiára gondolni, de pl hosszabb időre is simán elmehet a net (jó van akinek ez is komoly tragédia:D), nekem mondjuk volt olyan hogy 2hétig nem tudtak vele mit kezdeni:(

Tsobi 12-07-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 198884)
Sejtettem, hogy ezzel reagálsz, de az elején kikötötted, hogy helyezéstől függetlenül. Elvileg ez azt jelenti akkor, hogy ha 100hektáron fejezem be, de ütöttem 300hektárt összesen másokon, akkor igencsak én ütöttem a legtöbb földet, és még csak fedezni sem fedeztem. Ez szerintem egyáltalán nem mond ellent a felvetésednek.

Elnézést,hogy beleszólok,hisz eddig csak kétszer arénáztam .. az is annyiból állt,hogy beléptem ..
DE!
Mi lenne,ha a fenti (ki a legtöbb hekit üti + VIP karika) javaslat a kedvezményes felfedezés rendszerében működne. Ha ütsz 300 hekit,ok,hogy van 75 heki kedvezményed,de ha levernek Rólad sokkal többet,akkor ez mind megy a levesbe. Hümm?

Betelgeuse 12-07-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 198908)
Régen nem arénáztam tudom, és akkor is csak 2-3alkalommal, sajnos nem tudok általában 2hónapig végig játszani, ezért sem játszottam legalább 1 éve ott. De egyetértek azzal,hogy nem kéne szankcionálni, a kiesés tökéletesen elég sztem. aki azért hagyja ott az országát, mert nem tetszik neki az aréna,az nem vszinü, hogy minden 2hónapban ezt eljátsza:) aki meg amúgy stabil arénás, ne legyen már kizárva a következőből, csak azért mert esetleg önhibáján kivül nem tud x ideig belépni. nem hiszem el,hogy mindenki tudja előre 2hónapra a programját, és hogy ezt semmi nem borithatja fel. nem kell azért tragédiára gondolni, de pl hosszabb időre is simán elmehet a net (jó van akinek ez is komoly tragédia:D), nekem mondjuk volt olyan hogy 2hétig nem tudtak vele mit kezdeni:(

Nekem még soha nem ment el 2 hétre a netem.. de ha elment volna van barát, barátnő, munkahely, netcafé, hotspot, mobil...
Kíváncsi leszek ha nincs szankció hányan ugranak ki a végefelé "úgy sincs már esélyem ne menjen a vipem" felkiáltással...
A programját valóban nem tudhatja mindenki 2 hónapra előre ahogy akkor se tudja ha fellép az A-ba lehúzni az 1k kört és ott sincs sok lehetősége a kiugrásra... ( tudom ki lehet menni SZK-ra de annak is van szankciója)

Kutyuleee 12-07-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198910)
Nekem még soha nem ment el 2 hétre a netem.. de ha elment volna van barát, barátnő, munkahely, netcafé, hotspot, mobil...
Kíváncsi leszek ha nincs szankció hányan ugranak ki a végefelé "úgy sincs már esélyem ne menjen a vipem" felkiáltással...
A programját valóban nem tudhatja mindenki 2 hónapra előre ahogy akkor se tudja ha fellép az A-ba lehúzni az 1k kört és ott sincs sok lehetősége a kiugrásra... ( tudom ki lehet menni SZK-ra de annak is van szankciója)

várj, én csak a jelentkezés tiltására gondoltam a szankciót:) végülis, ha elbaszod A-t, vagy nincs időd, akkor késöbb nincs az hogy "sajnáljuk régebbi inaktivitásod miatt, nem léphetsz fel A-ba, vagy nem újrázhatsz":D az természetesen jogos dolog, hogy menjen le akkor a is vip, ha kiszáll a játékból időközben, hiszen azzal hogy beszáll arénába elfogadja ezt a feltételt, és ez alól ez ne legyen menekülés.

Ne haragudj ne csak nagy városban és eszement fanatikusokban gondolkodj. lehet vki nem utazik 10-20km-ert,vagy ad ki pénzt arra, hogy be tudjon lépegetni arénába, ha éppen nincs otthon nete:)

All times are GMT +1. The time now is 22:10.