![]() |
Aréna - Országok automatikus kiesése
Egy újabb javaslat, amit áthozok a másik témából: ha valaki 5-10 napig (mennyi?) nem lép be az Arénába, akkor az országa automatikusan kerüljön ki onnan, ne legyen a játék végéig szabad préda mindenki másnak.
Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. Aki soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
|
5 napot javasolom. Az aréna egy 2 hónapos játék aki jelentkezett tudnia kellett mit vállalt, viszont van egy problémám ezzel. Félek, hogy sokan akiknek nincs sikerélményük így "menekülnének" el az arénából és még kevesebben fogják befejezni mint eddig. Legyen valami szankciója is a kiszállásnak mondjuk a vip ketyegjen végig és a következőre ne jelentkezhessenek...
|
Quote:
|
Az arénában véleményem szerint most azzal van a baj, hogy kevesen játszanak, és a kevés ország miatt nagy a körtávolság. És emiatt nagyon fájó pont lenne nekem, ha egy ország kiesik, és a legközelebbi ország két körről pl 3ra ugrik, majd még egy kieséskor 4-5-re...Szerintem nagyon megtöri az arénát ez a marhanagy távolság.
Persze ha az országok közelebb fognak kerülni egymáshoz, akkor már megint máshogy látom majd a dolgokat! "Így az lesz, hogy egy hét szabi miatt (amit esetleg az ország ki is bírt volna) kiesik a következő arénából is. Nem biztos, hogy ez szerencsés." Ne jelentkezhessen a következő arénába. De akkor inkább úgy, hogy 5nap után védelem alá kerül ismét, és 14nap múlva törlődik. |
Quote:
|
Quote:
Vagy kiesik, vagy nem. Menet közben védett nem lesz semmiképp. |
Quote:
mekkora ori ez a játék kicsit több mint felénél? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Épp írtad, hogy profibbak a játékosok...tehát ez sem csak fekete és fehér...lesz így is utolsó helyezett, de az nem az lesz, aki ajándékba adja a földjét... |
Quote:
Szankció pedig ne legyen, mert az csak rontana az Aréna népszerűségén szerintem. |
Quote:
Az a cél, hogy ne legyenek ingyenföldek, már 5 nap alatt is meg lehet úgy borítani egy országot, hogy azzá váljon. Szankció meg azért kellene mert akit levertek, vagy rájön, hogy nincs esélye simán kiszállhat és félő, hogy 5 ország fejezi be az arénát. |
Quote:
Rendben, ha nyaralni megyek nem fogok játszani, meg akkor sem amikor október 23, vagy március 15 csütörtökre esik ezért már szerdán hazautazom és csak hétfőn kerülök netközelbe, mert vagy éppen letelik az 5 nap, vagy éppen nem és persze Karácsonykor sem, meg Húsvétkor, vagyis talán évente játszom 1 arénát, ha nem megyek el éppen síelni, amire kicsi az esély, mert nem voltam még, de lehet, hogy éppen ezért nagy, mert ki szeretném próbálni. .:D A 7 napra szavazok. |
Quote:
|
Quote:
Értem, hogy a szankció csak annak jár, aki elkezdi a játékot aztán abbahagyja, vagy pl. 5 napig nem lép be, nos én nem fogom kockáztatni azt, hogy szankcionáljanak az 5 napért, inkább nem játszom, erre próbáltam utalni, akkor mikor azt írtam, hogy elvenné az emberek kedvét a játéktól. . Te nagyon amatőrnek nézel, pedig mindenki tudja, hogy profi vagyok. .:D Nos, ha szerdán pl. 14:00-kor hazautazom és hétfőn 14:00 után érkezem vissza az hány kör is?:D Mert az már több, mint 120. .;) |
Quote:
|
Quote:
Még egy példa, lehet túl egyszerű és nem is lehet így összehasonlítani, de. . Arénában 5 nap távollét az 120 óra (8,3%) az 1440-ből. Hétvégiben a 8,3% 4,7 órának felel meg az 56-ból. A Hétvégi játék annak aki nyerni akar, nem az alvásról szól, de mennyien fejeznék be a Hétvégiket, ha 4,7 óra után kikerülnének? És mennyien játszanának olyan feltételle, hogy tudják ha véletlenül elalszanak 5 órára, vagy el kell menniük, nemcsak hogy kiesnek, de még szankcionálják is. Végezetül, a véleményem, hogy lehet 5 nap is a bentmaradási határ az Arénában, de semmiképpen se legyen szankció, ha valaki kikerül. |
Quote:
Egyezzünk meg 6 napban:D De az se érdekel ha nem esnek ki soha csak legyen játszható az aréna:) |
Quote:
Ez a 3 napnál több ideje be nem lépett ország védelme ne legyen az utolsó 12 napban (hogy miért pont ez?? 3+9=12, bár ennek nincs értelme :D ), és akár helyezéstől függően súlyozva lehetne... Vélemények?? :) |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem sem jó 5let a szankcionálás, v mi.. :o
5 nap azért tényleg kevés, de a 10 meg soknak tűnhet.. de ne feledjük, h most egyáltalán nem esik ki, csak ha lejár a vip. a 10nap ehhezképest jó, és csak ha jól olvasom 7 nap volt a maximum. érthetően fogalmaztam? :o |
Quote:
|
Quote:
ha mondjuk Te nem lépsz be csak az elején, mennyire érdekelne a 15%-os bünti, mikor már nem is játszol? :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Nem bántani akarlak, de aki nem játszott még ott, az nem tudja, hogy milyen a helyzet most ott, és értelmes javaslatokat sem nagyon fog szülni. Ok, hogy segíteni szeretnél, de akkor legalább azt az 1 arénát végigjátszottad volna, és most lehet, hogy tudnál érdemben hozzászólni. Tényleg bocsi, nem bántásként írtam! |
Az legtöbb földet foglaló három ország helyezettől függetlenül kapjon ajándék vipköröket tetszés szerinti országára :)
Egy ilyen talán növelné a játékosok számát :) |
Quote:
Így felejtős. Az sem csak mf játék. |
Quote:
Ahány százalékra volt állítva részesedés. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha a témához nincs hozzászólnivalótok javaslom az általános aréna topikot ennek a vitának a folytatására:)
|
Quote:
|
És most akkor térjünk vissza az eredeti témához. :) Köszönöm. :)
|
Régen nem arénáztam tudom, és akkor is csak 2-3alkalommal, sajnos nem tudok általában 2hónapig végig játszani, ezért sem játszottam legalább 1 éve ott. De egyetértek azzal,hogy nem kéne szankcionálni, a kiesés tökéletesen elég sztem. aki azért hagyja ott az országát, mert nem tetszik neki az aréna,az nem vszinü, hogy minden 2hónapban ezt eljátsza:) aki meg amúgy stabil arénás, ne legyen már kizárva a következőből, csak azért mert esetleg önhibáján kivül nem tud x ideig belépni. nem hiszem el,hogy mindenki tudja előre 2hónapra a programját, és hogy ezt semmi nem borithatja fel. nem kell azért tragédiára gondolni, de pl hosszabb időre is simán elmehet a net (jó van akinek ez is komoly tragédia:D), nekem mondjuk volt olyan hogy 2hétig nem tudtak vele mit kezdeni:(
|
Quote:
DE! Mi lenne,ha a fenti (ki a legtöbb hekit üti + VIP karika) javaslat a kedvezményes felfedezés rendszerében működne. Ha ütsz 300 hekit,ok,hogy van 75 heki kedvezményed,de ha levernek Rólad sokkal többet,akkor ez mind megy a levesbe. Hümm? |
Quote:
Kíváncsi leszek ha nincs szankció hányan ugranak ki a végefelé "úgy sincs már esélyem ne menjen a vipem" felkiáltással... A programját valóban nem tudhatja mindenki 2 hónapra előre ahogy akkor se tudja ha fellép az A-ba lehúzni az 1k kört és ott sincs sok lehetősége a kiugrásra... ( tudom ki lehet menni SZK-ra de annak is van szankciója) |
Quote:
Ne haragudj ne csak nagy városban és eszement fanatikusokban gondolkodj. lehet vki nem utazik 10-20km-ert,vagy ad ki pénzt arra, hogy be tudjon lépegetni arénába, ha éppen nincs otthon nete:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:10. |