Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Képtelenség? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=328)

Deathrynx 03-13-2006 20:19

Képtelenség?

Üdv!
Arra lennék kiváncsi, hogy létezhet-e olyan ori, amit sem gömbölni, sem pedig felmérni (az épületeit) nem lehet.
200 hektáron lehetetlen, ez nyílvánvaló, de mondjuk 6-700-on? Ahol már nincsenek annyira kiélezve a tolisok/varisok...
Úgy képzelném el az egészet, hogy a faj az törpe legyen, mert ugye így fér el a legtöbb egység és egy ilyen ország másik fontos ismertetőjegye a 0 barakk lenne.:) Szal ház, kocsma, templom, tanya. Ennyi.
(Kérdés, hogy hogyan lehet így feljutni 6-700 hekire, de vegyük úgy, hogy alapból ott vagyunk és azt elemezzük, jó?:)).
Köszi előre is a kommenteket.
Üdv,
Deathrynx.

Arwen 03-13-2006 20:26

Quote:

Originally Posted by Deathrynx
Üdv!
Arra lennék kiváncsi, hogy létezhet-e olyan ori, amit sem gömbölni, sem pedig felmérni (az épületeit) nem lehet.
200 hektáron lehetetlen, ez nyílvánvaló, de mondjuk 6-700-on? Ahol már nincsenek annyira kiélezve a tolisok/varisok...
Úgy képzelném el az egészet, hogy a faj az törpe legyen, mert ugye így fér el a legtöbb egység és egy ilyen ország másik fontos ismertetőjegye a 0 barakk lenne.:) Szal ház, kocsma, templom, tanya. Ennyi.
(Kérdés, hogy hogyan lehet így feljutni 6-700 hekire, de vegyük úgy, hogy alapból ott vagyunk és azt elemezzük, jó?:)).
Köszi előre is a kommenteket.
Üdv,
Deathrynx.

Egy ilyen elffel már találkoztam.

Pool 03-13-2006 20:46

Csatalkozva Arwenhez, én is ismerek egy elfet, aki 1 barakkal és rengeteg kocsmával+megfelelő varival nyomta végig a csoportokat. De ennek is megvan a veszélye, mert én varisként előszeretettel nyomok egy tűzgolyót az elfre, és hát, ha nem hullik semmi, csak vari-toli, akkor elgondolkodtató az eset. Ha meg MF és pénze sincs, akkor meg sztem lehet ütni, egy próbát 5 sereggel (4-6-7-8)
megér :)

Láma 03-13-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by LiverPool
Csatalkozva Arwenhez, én is ismerek egy elfet, aki 1 barakkal és rengeteg kocsmával+megfelelő varival nyomta végig a csoportokat. De ennek is megvan a veszélye, mert én varisként előszeretettel nyomok egy tűzgolyót az elfre, és hát, ha nem hullik semmi, csak vari-toli, akkor elgondolkodtató az eset. Ha meg MF és pénze sincs, akkor meg sztem lehet ütni, egy próbát 5 sereggel (4-6-7-8)
megér :)

tűzgolyózd bátran ha még gömbözn se tudod...:rolleyes:

Alba 03-13-2006 21:04

Amugy ilyen orszag nincs.
Egy gnom 200 hekin siman bekukkol barkihez.Csak megfelelo variszam kell.:)

Cimbi 03-13-2006 21:25

Ilyen max úgy lehet, ha elffel vagy és akkor a gömb keveset ér, az éplistet meg blokkolod tolikkal, abból többet tartasz jóval. Nagy hazárdírozás, és idő kérdése h lebukj, onnantól márcsak lefelé ;)
A kiéleződések miatt (ha néha ritkábbak is) más esetben nem tudnám elképzelni személy szerint.

szaky 03-13-2006 21:37

én egy olyan orival találkoztam hogy egy szövi nem tudott vele mit kezdeni. 2 hadi egyesített erejével nem sikerült beütni a varisunk nem tudta gömbözni a tolisunk meg lopni se lehetett

Cimbi 03-13-2006 21:40

Quote:

Originally Posted by szaky
én egy olyan orival találkoztam hogy egy szövi nem tudott vele mit kezdeni. 2 hadi egyesített erejével nem sikerült beütni a varisunk nem tudta gömbözni a tolisunk meg lopni se lehetett

Ezért kell a varis és tolisnak is támadóegység, legjobb ha elit. És őket csak akkor hívni ha komolyabb az ügy.

NorB 03-13-2006 22:40

Ez lehetséges, elf, vagy gnóm fajjal egyaránt, 0 barakk, a többi kocsma, és templom. A kérdés az inkább, hogy minek?
Előbb-utóbb be fog menni a sereg és látja, hogy nincs vesztességed.
Rögtön leesik neki, és megy sok sereg :)

Arwen 03-14-2006 21:35

Én az elfeknek előszeretettel neki ugrok full sereggel. :D
Pláne akit nem lehet gömbözni meg felmérni sem. ;)

Pool is úgy gondolta, h a gömbözhetetlen elfre sereget küldünk.

Milán™ 03-15-2006 18:00

én is találkoztam már ilyen 1 barakos elfel 1200heki körül:)
Ott rontotta el hogy szabira ment és lement a fantomserege azt ott víritott az orijában összesen 36db íj:)
2kör múlva már lent is volt a csopi alján:)

director 03-15-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by Milán™
én is találkoztam már ilyen 1 barakos elfel 1200heki körül:)
Ott rontotta el hogy szabira ment és lement a fantomserege azt ott víritott az orijában összesen 36db íj:)
2kör múlva már lent is volt a csopi alján:)

ááá, balfék... :P le kell fokozni és újraképezni, vagy kitenni olcsón.. béna volt:)

Milán™ 03-15-2006 19:05

Kis (2)-ese volt amúgy:)

director 03-15-2006 19:30

Quote:

Originally Posted by Milán™
Kis (2)-ese volt amúgy:)

és az számít valamit?:P nekem is van, attól még néha akkorákat bénázok mint egy ház:DD

Petya 03-16-2006 15:45

de ez amugy sem a legjobb... ha fogok egy elfet, ("fantomsereggel") és a tolis nem tudja felderiteni, akkor az már azt jelenti, hogy kb van 200-300 kocsmája=>már alig van hely barakkra, és én már rajta is vok.elöször csak két félsereggel, mondjuk fosztogatni, és ah tényleg nincs vesztesége, akkor már megy is 5 csapat;)

director 03-16-2006 16:03

Quote:

Originally Posted by Petya
de ez amugy sem a legjobb... ha fogok egy elfet, ("fantomsereggel") és a tolis nem tudja felderiteni, akkor az már azt jelenti, hogy kb van 200-300 kocsmája=>már alig van hely barakkra, és én már rajta is vok.elöször csak két félsereggel, mondjuk fosztogatni, és ah tényleg nincs vesztesége, akkor már megy is 5 csapat;)

de azért egy normális elfet nehezen versz be két sereggel:)

Alba 03-21-2006 10:11

Anno uthetetlen orit lehetett csinaln ia hoditoban. -6-7000 bálát elbirt az ori.Es siman lehetett fogni mindent.De hat azok a szep idok elmultak...
Az 1 barakkos strategia rossz mert ha elf az illeto es egy varis ori pattan rajt megy is a sereg es akkro vege lesz eleg hamar ...:(

King 03-21-2006 16:10

re: szépen megtaláltátok az elfet, mint fajt... :)
az említett orival én is taliztam, bár lehet, hogy más volt csak hasonló felépítésben.
azért ne szóljuk le a plusz személyiségeket. :)
ha leszabizott és láttátok mije van, akkor mégiscsak gömbözhető! :p
ezek után egy toli is bemegy hozzá, csak kurázsi kell. :)

Focilac 04-03-2006 18:54

Nekem van is ilyen orim...
1700 hekin 100k varival...Leet h van több varival is,de engem már régóta nem gömbözött meg senki...

vonos82 04-03-2006 19:05

Sziasztok!

Az ilyen meggömbözhetetlen, lelophatatlan, ráadásul csepp-, por-, és ütésálló orikat az első RANDOM arra járó hulla elveri, mint jég a termést...

Azt' lehet trükközni

laziga 04-03-2006 20:04

na ja csak ott fent kevés a hulla de az már tényleg érdekes ha egy oriás vari nem birja gömbölni egy félelf toli nem birja fel mérni és nem megy neki a hadi szerintem ilyenkor élböl probálkozik minden hadi :D
a hadik általábban amógyse egy othon ülös játélkosok :p

Apa 04-04-2006 02:51

megböngésztem mit firkáltatok....
nem vok nagy penge...6 körön belül kb, 5 gömb nem sikerült, és nem vok maxra hegyezve.
asszem hozzáállás kérdése a megfelelő stratégia...(nagyon vigyátam, neho mellé nyomjak)

azé sok sikert all....

üdv

Apa

vonos82 04-11-2006 00:19

a hadik általábban amógyse egy othon ülös játélkosok :p[/quote]

Kivéve az elfek zömét...

:D

laziga 04-11-2006 08:38

az elf az nem is hadi az kezdö játékosok gyáva probálkozása:)
az elf az semmi, mindenre alkalmatlan sunnyogo faj, tény hogy jólehet vele sunnyogni:D

Alba 04-12-2006 06:47

Ebben azert nincs teljesen igazad.Lehet az elffel eleg ramenosen es agresszivan jaccani csak annyira nem alkalmas ra, de attol meg lehet...

Nekro 04-12-2006 14:02

Én ki is próbáltam... :)
Had mondjam el, hogy nem rossz...
Paci+íjj felállásban...
(főleg MF-ként... :D )

Mike zoostorm 04-13-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by laziga
az elf az semmi, mindenre alkalmatlan sunnyogo faj, tény hogy jólehet vele sunnyogni:D

Tehat akkor az 1A tele van sunnyogo orszagokkal? klanonkent legalabb eggyel?
En a helyedben nem is gondolkodnek fellepni oda....
Szerintem az elf az nagyon is jo faj, beton ijasz, es szepen vegigfedezel. Nagyon nyugis, van akinek nincsen sok ideje az orszagara, annak szerintem idealis.

Predi 04-14-2006 12:31

re

Szerintem nagyonis jó faj az elf és egyetértek azokkal akik az elfet jó fajnak tartják ..

Láma 04-14-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Szerintem az elf az nagyon is jo faj, beton ijasz, es szepen vegigfedezel.

Na látod hogy sunnyogó:)

Half 04-15-2006 09:13

Quote:

Originally Posted by laziga

Volt,h ogy Bben átépitettem Lovasokra fordulás előtt és ütöttem párat. Az elffel is lehet hadizni:D csak nehezebb mint a többivel:D

solven 04-19-2006 17:13

az lef tényleg jó

pl a bónusz a toronban lévő ijjászokra

igaz hogy a tolijai kevesebbet hoznak, és kicsit több rúna kell a varizáshoz, de szerintem mindhárm módban "üzemképes"

Arwen 04-26-2006 08:57

Quote:

Originally Posted by Láma

Az angolban nem is lehet mást, csak sunnyogni. :P
Ott pl kiváló :D

Kisbér 04-26-2006 10:14

Quote:

Láma, Te nem láttál még jó elfet :D
Egy másik topicban is anyáztad :D Szeretnék egyszer a szöviddel találkozni...

Láma 04-26-2006 10:35

Quote:

Originally Posted by Kisbér

hol és mikor?:P

Láma 04-26-2006 10:37

Quote:

de akárki akármit mond, az elf akkor is sunnyogó.:cool:

Kisbér 04-26-2006 10:52

Quote:

de akárki akármit mond, az elf akkor is sunnyogó.:cool:

Azért sunnyogó, mert mindenkit tud bántani, de őt nem?! :D

Hát ezt nem sunnyogónak nevezném... Inkább gerillának :D Vagy igazi assist-nak :D

Láma 04-26-2006 10:54

Quote:

Azért sunnyogó, mert mindenkit tud bántani, de őt nem?! :D

Hát ezt nem sunnyogónak nevezném... Inkább gerillának :D Vagy igazi assist-nak :D

Hát én még nem láttam oylan elfet aki ártott volna bárkinek is:P Tök jól védekezik meg el lehet vele sunnyogni, de ki nem tekizel vele senkit, talán ha a hadisokat tudod vele rengetni, és ennyi. tolira varira, és seregre is van nála jobb, ez csak védekezni tud rendesen:P

Kisbér 04-26-2006 11:56

Quote:

Hát én még nem láttam oylan elfet aki ártott volna bárkinek is:P Tök jól védekezik meg el lehet vele sunnyogni, de ki nem tekizel vele senkit, talán ha a hadisokat tudod vele rengetni, és ennyi. tolira varira, és seregre is van nála jobb, ez csak védekezni tud rendesen:P

No comment...

Láma 04-26-2006 12:17

Quote:

No comment...

Ezt jól megmondtad:) Szövibe kiélezett orik kellenek. Annak meg csak tolisnak jó, viszont 20%al kevesebbet lop, és 4% egy akció. Cserébe nem ütik le. Másik tolishoz ha nullára van fedve akkor se fér be. Mfnek jó, mindenből van és semmiből se szedik szét annyira. Egy olyan fajnál ami védekezésre van kitalálva, nem fogsz meggyőzni arról, hogy akárkit szétszedsz vele, és téged közbe nem szednek szét valamilyen irányban:) Jó kis nyugis faj, de ha akciózni akarsz, akkor van mindenre jobb nála sztem.

Alba 04-26-2006 13:19

Láma tudod hol bukik el az ervelésed.
Hogy összehasonlitod az elfet a többi fajjal.Senki ne mondja hogy jobb hadis mint az ork vagy jobb toli mint a felelf vagy jobb varis mint az orias DE,
ha összességében nézed mind1ik fajnal jobb valamiben...

All times are GMT +1. The time now is 17:45.