![]() |
Nem elfogadható hangnem jelentésével kapcsolatos kérdés
Sziasz!
Nem tudom, hogy ez a téma hova illik, de gondoltam már csak ne a segítséghez írjam :) Az lenne a kérdésem igazából Ati felé, hogy a nem elfogadható hangnem miatt jelentett üzeneteket mikor nézik meg? Mert én 5 napja jelentettem 2-t pár perccel azután, hogy megkaptam őket, ma megint kaptam, ugyanattól, nagy meglepetésemre...tehát már 5 napja jelentettem az elsőt, és még mindig szidhatja a felmenőimet? Az ország anarchban van, több ori szabálytalan irányításáért tették át, az enyém meg normálos ori..nem tudom, hogy most mi van, 5 nap azért nem kevés a játékban...vagy az anarchban mindent szabad? |
OFF: Anarchot ne azonosítsd az ilyenekkel szerintem, mert nem állja meg a helyét:)
|
Quote:
|
Ha valakitől nem szeretnél üzenetet kapni, akkor célszerű letiltani. Az üzenetek elbírálása meg fog történni, de ha valakitől nem szeretnél többet kapni, akkor ne azt várd, hogy ki lesz téve 5 körre, vagy 12-re.
|
nem azzal van bajom, hogy írkál, hanem azzal, hogy jelentettem, és még nem történt vele semmi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nem akarok okoskodni
de pályafutásom (amit játszottam) alatt rengeteg ugymond anyázos levelet kaptam. Ilyenkor általában mosolygok. A másik hogy az ori anarchba került ahogy irtad. Most öszintén, mit lehet még csinálni?? Elolvassák a jelentésed és max ujra átdobják anarchba?? vagy kitiltják x körre?? vagy törlik reggel egy ujat és majd folytatja onnan, abbol. Igazábol csak azért irtam, hogy ne vedd fel az ilyeneket, le van ejtve (inkább verd meg nagyon a játékba:DDD). |
Quote:
|
Vagy szól nekünk az ANARCHBAN és mi megszeretgetjük :)
|
Quote:
Írásjog elvétele aktuálisan mit jelent? Régen egyedül szövifórumra tudodtt írni akinek elvették, se üzenetet nem tudott küldeni, se belső fórumokra nem tudott írni. Most akiknek elvették ahogy látom tud írni belsőfórumokra. Amnesztia van, vagy rosszul láttam? |
Quote:
Követi a szövifórum analógiáját, ahol ugyanez működött eddig is: ha nem tetszett az illető stílusa, akkor kitették a szűrét. Ez működik most a fórumokon is. |
Quote:
Tehát tervben van hogy valamikor a nyilvános fórumokon visszatér a régi rend szerinti szabályozás? |
Quote:
Az "áthelyezettek" fórum megjelenésével az áthelyezéseket követő fellángolások is megszűnnek az amúgy nyilvános fórumokon. A többi fórum tagsága azonban továbbra is megmarad. |
Quote:
|
Quote:
ilyenkor jön az hogy kiüritjük az oriját :DDD az jobb meg élvezetesebb mint hogy láttom elveszik az irásjogát:D |
Quote:
amugy meg majd megunja:DD én ugy fogom fel ilyenkor hogy jo uton járok:DD |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:43. |